Romanian Soccer
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Bwin

-

OL Olanda: Eredivisie

-

BE Belgia: Jupiler League

-

TU Turcia: Süper Lig

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

ball Asia

-

ball Stiri Externe

statistici fotbal
Mijlocasul Eric Bicfalvi va semna cu Steaua un contract pe 5 ani

Mijlocasul Eric Bicfalvi de la Jiul Petrosani va semna în aceastã sãptãmânã un contract pe cinci sezoane cu FC Steaua Bucuresti, transmite corespondentul Mediafax.

Suma transferului se va ridica la 300.000 de dolari, iar în cazul în care jucãtorul nu va confirma va putea reveni la gruparea din Petrosani. "Mi-am dat acceptul ca jucãtorul sã plece pentru cã m-am gândit cã ar putea sã fie sansa vietii lui. Dacã îl cerea o altã echipã, poate cã nu as fi fost de acord, dar având în vedere cã numele echipei este Steaua am fost în cele din urmã de acord. Sãptãmâna aceasta se va parafa întelegerea si sper ca Bicfalvi sã calce pe urmele lui Vali Badea. E pãcat sã rateze o carierã la o asemenea echipã si sã evolueze în liga secundã", a declarat managerul general al echipei Jiul, Ioan Sdrobis.

Acesta a mai precizat cã Teusan nu va pleca la Steaua pentru cã spre deosebire de Bicfalvi, acesta mai are mult de muncã. "Nu cred cã este momentul sã plece, de fapt nu s-a pus în discutie transferul acestui jucãtor", a spus Sdrobis.


__________________________
Mediafax - 28 - 05 - 2007 - Mijlocasul Eric Bicfalvi de la Jiul Petrosani va semna în aceastã sãptãmânã un contract pe cinci sezoane cu FC Steaua Bucuresti, transmite corespondentul Mediafax. -