Romanian Soccer
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Bwin

-

OL Olanda: Eredivisie

-

BE Belgia: Jupiler League

-

TU Turcia: Süper Lig

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

ball Asia

-

ball Stiri Externe

statistici fotbal
Claudiu Tudor isi cauta echipa, desi Craiova de tine 50% din drepturile lui

Aflat sub contract cu Universitatea Craiova pânã în 2008, fotbalistul ploiestean Claudiu Tudor a fost anuntat cã nu intrã în vederile staff-ului tehnic oltean pentru noul sezon, urmând sã-si caute altã echipã. Jucãtorul de 22 de ani a ratat cu Juventus Bucuresti promovarea în Liga a II-a, iar acum este în tratative cu câteva formatii din primul si al doilea esalon, contractul pe care urmeazã sã-l semneze fiind pe o perioadã de trei ani.

"Sunt în discutii avansate cu Petrolul, dar mai sunt si alte echipe interesate de mine, unele din prima ligã. Am înteles cã si Juventus o sã obtinã un loc în Liga a II-a, iar în acest caz as putea juca acolo, mai ales cã sunt obisnuit cu echipa. Am vorbit cu cei de la Craiova si mi-au spus ce vor. Chiar dacã voi semna un contract pe trei ani, voi rãmâne jucãtorul Universitãtii în proportie de 50 la sutã. De la anul pot sã mã întorc chiar la Stiinta, iar dacã va fi sã mã transfer în altã parte nu voi putea fãrã acordul Universitãtii", a afirmat Claudiu Tudor.

Oficialii grupãrii din Bãnie l-au anuntat pe jucãtor cã la finalul fiecãrui sezon îsi vor rezerva dreptul de a-l aduce la echipã, dacã vor considera cã va fi nevoie de serviciile sale. "Mai întâi îmi gãsesc echipã, le spun celor de acolo pretentiile pe care le are Universitatea, apoi îi voi anunta si pe cei din conducerea Craiovei", a mai spus Tudor, jucãtor care doreste sã joace doar în primul sau al doilea esalon.


__________________________
Gazeta de Sud - 26 - 06 - 2007 - Aflat sub contract cu Universitatea Craiova pânã în 2008, fotbalistul ploiestean Claudiu Tudor a fost anuntat cã nu intrã în vederile staff-ului tehnic oltean pentru noul sezon, urmând sã-si caute altã echipã. -