1 Dinamo București - pagina 8

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



Dinamo București 10.01.2017 - 10:45
Sergiu Hanca: Eu zic chiar ca vom avea sanse reale la castigarea titlului Fotbalistul formației Dinamo București, Sergiu Hanca, a declarat, la finalul vizitei medicale efectuate la INMS, că echipa sa va fi mai puternică în 2017 decât în prima parte a campionatului Ligii 1. "În momentul de față mi-am propus să câștig trofee cu Dinamo", a spus Sergiu Hanca.



Dinamo București 09.01.2017 - 18:27
Lotul echipei Dinamo a efectuat vizita medicala la INMS Lotul echipei de fotbal Dinamo București, care s-a reunit vineri în vederea reluării pregătirii pentru partea a doua a sezonului, a efectuat, luni, vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă din Capitală. Echipa Dinamo va pleca la 15 ianuarie într-un stagiu de pregătire centralizată în Spania...


Dinamo București 08.01.2017 - 18:46
Adrian Mutu sarbatoreste 38 de ani alaturi de sotia sa, Sandra Fostul jucător internațional de fotbal Adrian Mutu sărbătorește, duminică, împlinirea vârstei de 38 de ani, alături de soția sa Sandra, după cum precizează pe pagina sa de Facebook. "Ce să fie mai frumos decât să îți petreci ziua de naștere cu soția ?" se întreabă fostul atacant.



Dinamo București 29.12.2016 - 14:19
Florin Cernat, aproape de o revenire in Stefan cel Mare Florin Cernat, 36 de ani, şi-ar putea încheia cariera la echipa care l-a lansat în fotbalul mare, Dinamo. Fotbalistul mai are contract până în vară cu FC Voluntari, însă "roş-albii" l-au contactat pentru un transfer imediat. Ioan Andone şi Ionel Dănciulescu l-au sunat pe fotbalistul care a mai evoluat...


Dinamo București 19.12.2016 - 00:49
Adrian Mutu: Terenul a fost sub orice critica Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat, duminică seară, că echipa lui Ioan Andone trebuie să uite meciul cu CSM Politehnica Iaşi, scor 1-3, în Liga 1, şi să se concentreze la meciul cu Steaua, din Cupa Ligii, însă a apreciat că terenul de la Iaşi a fost sub orice critică.


Dinamo București 19.12.2016 - 00:46
Ioan Andone: Poti sa joci fotbal pe un asemenea teren? E patinoar! Tehnicianul Ioan Andone a declarat că terenul de la meciul CSM Politehnica Iaşi - Dinamo a fost un "patinoar", apreciind că federaţia şi liga nu se gândesc la jucători. "Poţi să joci fotbal pe un asemenea teren? E patinoar! La Mediaş s-a putut juca pentru că era terenul cu încălzire", a declarat Andone.


Dinamo București 19.12.2016 - 00:30
Laurentiu Branescu: Cei de la Pandurii merita tot respectul nostru ca au refuzat sa mai joace Portarul echipei Dinamo Bucureşti, Laurenţiu Brănescu, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu CSM Politehnica Iaşi, scor 1-3, că jucătorii formaţiei Pandurii Târgu-Jiu merită tot respectul pentru că au refuzat să mai joace pe un teren impracticabil.


Dinamo București 16.12.2016 - 00:00
Andone ii răspunde lui Negoita: Trebuia sa-l critice si pe Mutu cand era de criticat Tehnicianul Ioan Andone acceptă criticile formulate la adresa sa de acţionarul majoritaral clubului, Ionuţ Negoiţă, însă îl acuză pe omul de afaceri că nu i-a luat apărarea când directorul general Adrian Mutu a greşit faţă de el. "Chiar astăzi am vorbit cu domnul Negoiţă, el este patronul clubului"...


Dinamo București 13.12.2016 - 00:30
Jucatorii lui Dinamo au impartit cadouri copiilor din cadrul Asociatiei "Ana si copiii" Sergiu Hanca, Dorin Rotariu şi Laurenţiu Brănescu le-au împărţit cadouri copiilor de la Asociaţia "Ana şi copiii", cu ocazia sărbătorile de iarnă, iar portarul lui Dinamo a dezvăluit scrisorile pe care i le scria lui Moş Crăciun cu cadourile pe care dorea să le primească.


Dinamo București 10.12.2016 - 23:43
Ioan Andone: Sunt trei puncte importante pentru noi Tehnicianul Ioan Andone a declarat că echipa Dinamo a obţinut trei puncte importante în meciul cu ASA Târgu-Mureş, scor 1-0, din Liga 1, în contextul în care jucătorii săi au fost temători după partida cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-4, pierdută în runda precedentă. "Meciul a fost tacticizat, nu spectaculos".


Dinamo București 10.12.2016 - 22:32
Dinamo Bucureşti - ASA Târgu-Mureş 1 - 0 Dinamo București a învins-o pe ASA Târgu-Mureş cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbătă seara, în Șoseaua Ștefan cel Mare, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii 1 de fotbal. Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul slovac Adam Nemec (22), din centrarea lui Sergiu Hanca, fost jucător la ASA.


Dinamo București 10.12.2016 - 00:05
Ioan Andone: Meciul de maine vine intr-o perioadă tulbure Antrenorul Ioan Andone a recunoscut vineri, într-o conferință de presă, că Dinamo trece printr-o "perioadă tulbure" și a subliniat că fotbaliștii săi nu trebuie să mai aibă "oscilații de formă", relatează site-ul clubului bucureștean. Andone a prefațat meciul de sâmbătă cu ASA Târgu-Mureș, care vine după ce...


Dinamo București 06.12.2016 - 00:31
Ioan Andone: Terenul a inghetat, a fost un patinoar Tehnicianul Ioan Andone a declarat, luni seară, că Dinamo a înregistrat un rezultat ruşinos în meciul cu Gaz Metan Mediaş, pierdut, scor 0-4, în etapa a 19-a. El a apreciat că nu e prima oară când arbitrul Alexandru Tudor greşeşte împotriva echipei sale. "Nu e prima dată când Tudor greşeşte împotriva noastră".


Dinamo București 03.12.2016 - 19:05
Ioan Andone: Cu Gaz Metan Medias va fi mai greu decat cu Steaua Tehnicianul dinamovist Ioan Andone a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş, o echipă extrem de bine organizată, va fi mai greu decât derbiul cu Steaua, câştigat cu scorul de 3-1. "Ne aşteaptă o partidă dificilă la Mediaş", a spus Andone.


Dinamo București 01.12.2016 - 18:48
Fotbalistii straini ai echipei Dinamo au urat "La Multi Ani" romanilor imbracati in costume populare Jucătorii străini din lotul echipei de fotbal Dinamo București au urat "La Mulți Ani" românilor de Ziua Națională îmbrăcați în costume populare într-un clip video postat, joi, pe site-ul oficial al grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare. Argentinianul Maximiliano Oliva (fundaș), italianul Luca Ceccarelli (fundaș)...


Dinamo București 01.12.2016 - 00:42
Adrian Mutu: Ne-am ridicat peste nivelul Stelei si am batut-o Managerul general al clubului de fotbal Dinamo, Adrian Mutu, a declarat că formația alb-roșie s-a ridicat peste nivelul Stelei în derby-ul de miercuri seara, precizând că victoria cu 3-1 a relansat lupta pentru titlul de campioană. "Ne-am ridicat peste nivelul Stelei și am bătut-o", a spus Mutu.


Dinamo București 01.12.2016 - 00:36
Ioan Andone: Aem sanse la primele doua locuri Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Ioan Andone, a declarat miercuri seara, într-o conferință de presă, că formația sa a câștigat doar trei puncte și nu face "mare sărbătoare" din faptul că a învins marea rivală, Steaua. "A fost o partidă frumoasă pentru noi, pentru că am marcat trei goluri".


Dinamo București 30.11.2016 - 22:39
Liga 1 - Etapa 18: Dinamo - Steaua 3-1 Dinamo, echipa gazdă, a învins-o pe Steaua cu scorul de 3-1 (2-1) în meciul programat miercuri pe "Arena Națională" din București, în etapa a 18-a a Ligii 1 de fotbal. Dinamo s-a impus pe merit, deși a fost mai slabă ca Steaua în primele 30 de minute, fiind crispată după golul primit încă din start.


Dinamo București 30.11.2016 - 07:00
Ovidiu Hategan va arbitra derby-ul Dinamo - Steaua Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru derby-ul dintre echipele Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, din etapa a 18-a a Ligii 1. Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar Robert Dumitru va fi rezervă. Observatorii întâlnirii de pe Arena Naţională vor fi Augustus Constantin...


Dinamo București 29.11.2016 - 16:54
Ioan Andone: Toti stim ce inseamna un derby Dinamo - Steaua Antrenorul Ioan Andone este convins că Dinamo are valoarea necesară pentru a învinge Steaua în derby-ul de miercuri și dincolo de marea rivalitate dintre cele două cluburi, cel mai mult își dorește cele trei puncte puse în joc. "Ne așteaptă un meci greu mâine, toți știm ce înseamnă un derby Dinamo - Steaua".


Dinamo București 27.11.2016 - 16:55
Adrian Mutu a fost copilotul lui Alexandru Filip la ATA Racing Show Adrian Mutu a debutat în rolul de copilot de raliuri la ATA Racing Show 2016,competiţie automobilistică găzduită pentru al doilea an consecutiv de Academia TitiAur. Managerul general al lui Dinamo a fost copilotul lui Alexandru Filip în una dintre finalele competiţiei şi s-a arătat entuziasmat de...


Dinamo București 27.11.2016 - 02:00
Ioan Andone: Niciodata nu o sa vedeti sa se intample cu Dinamo ce s-a intamplat in Ghencea Tehnicianul Ioan Andone a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu FC Voluntari, câştigat cu scorul de 2-1, că divergenţele dintre oamenii de afaceri Ionuţ Negoiţă şi Nicolae Badea în ceea ce priveşte marca Dinamo se vor rezolva, el menţionând că dinamoviştii nu vor ajunge în aceeaşi situaţie ca Steaua.


Dinamo București 25.11.2016 - 19:31
Ioan Andone: Sunt convins suta la suta ca o echipa romaneasca va ajunge in primavara europeana Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Ioan Andone, este convins sută la sută că România va avea o formație în primăvara europeană, el declarând, vineri, că Astra Giurgiu și Steaua București au șanse importante de a merge mai departe după victoriile obținute joi seara în Europa League. "Felicit Astra și Steaua!".


Dinamo București 25.11.2016 - 15:04
Ioan Andone: Ma bucur ca jucam la Giurgiu, pentru ca e un teren foarte bun Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, nu neglijează meciul cu FC Voluntari, programat sâmbătă, de la 20:30, în etapa a 17-a din Liga 1, cu patru zile înaintea derby-ului de pe teren propriu cu Steaua. Până la confruntarea cu Steaua, Dinamo va întâlni Voluntari în deplasare, într-o partidă care se...


Dinamo București 22.11.2016 - 00:17
Ioan Andone: Am dominat meciul, nu poti spune ca CFR a fost mai buna CFR Cluj a câştigat, luni, scor 2-0, meciul disputat în deplasare cu Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1, iar antrenorul Ioan Andone a declarat, la final, că jucătorii săi au dominat şi meritau să câştige. "A fost un accident, eu îl consider un accident", a declarat Ioan Andone.


Dinamo București 22.11.2016 - 00:05
Adrian Mutu: Daca nea Ando se simte lezat de faptul ca sunt aici, este problema dansului Adrian Mutu, managerul general de la Dinamo Bucureşti, a mărturisit, marţi, că nu se află în conflict cu antrenorul echipei, Ioan Andone, şi că îşi propune doar să ajute clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. "Am dat o replică absolut diplomatică şi absolut profesionistă", a afirmat Adrian Mutu.


Dinamo București 21.11.2016 - 22:31
Liga 1 - Etapa 16: Dinamo Bucuresti - CFR Cluj 0-2 Echipa CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 16-a a Ligii 1, în care gazdele au ratat un penalty. Golurile învingătorilor au fost marcate de Juan Carlos Ruiz (3) şi Tomislav Šorša (27). În urma acestui rezultat, Dinamo...


Dinamo București 18.11.2016 - 13:05
Nicolae Badea a obtinut in instanta punerea sub sechestru a actiunilor FC Dinamo detinute de Ionut Negoita Tribunalul Bucureşti a decis instituirea sechestrului asigurator asupra acţiunilor deţinute de Ionuţ Negoiţă la FC Dinamo, în baza unei datorii de 2 milioane de euro pe care omul o are faţă de fostul acţionar Nicolae Badea. Această sentinţă poate fi atacată cu apel. Punerea sub sechestru a acţiunilor deţinute...


Dinamo București 06.11.2016 - 10:10
Dinamo a castigat la Timisoara, dar Adrian Mutu nu este multumit Adrian Mutu, managerul general al echipei Dinamo, a declarat după victoria, scor 2-1, cu ACS Poli Timişoara, că nu a fost foarte mulţumit de prestaţia elevilor lui Ioan Andone, chiar dacă alb-roşii au plecat cu toate cele trei puncte de pe terenul ultimei clasate în Liga 1.


Dinamo București 06.11.2016 - 01:45
Ioan Andone: Ovidiu Hategan a arbitrat bine, nu am ce zice Tehnicianul Ioan Andone a declarat, sâmbătă seară, că Dinamo a obţinut un succes extrem de importantă cu Poli Timişoara, scor 2-1, în Liga 1, apreciind că victoriile sunt mai frumoase atunci când vin "în suferinţă". "Am arătat puţină teamă pe final. Şi-au creat ocazii, dar starea terenului nu ne-a"...


Dinamo București 06.11.2016 - 01:33
Adrian Mutu: S-a vazut clar ca in multe momente am suferit Adrian Mutu, managerul general al echipei Dinamo, a declarat după victoria, scor 2-1, cu ACS Poli Timişoara, că nu a fost foarte mulţumit de prestaţia elevilor lui Ioan Andone, chiar dacă "alb-roşii" au plecat cu toate cele trei puncte de pe terenul ultimei clasate în Liga 1.


Dinamo București 05.11.2016 - 08:15
Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa pe Arena Nationala Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat prin intermediul site-ului oficial, că partida dintre Dinamo şi Steaua, care se avea loc pe 30 noiembrie, se va disputa pe Arena Naţională. Marele derby al României, Dinamo - Steaua se va disputa pe cel mai mare stadion al ţării, cu o zi înaintea Zilei...


Dinamo București 05.11.2016 - 02:15
Ioan Andone: Nu-i locul 7 de Dinamo Antrenorul principal al echipei FC Dinamo, Ioan Andone, a declarat, la conferința de presă organizată înaintea deplasării la Timișoara, pentru meciul cu ACS Poli, că nu este îngrijorat pentru calificarea echipei din "Ștefan cel Mare" în play-off-ul Ligii 1. "Critici vor fi până nu ajungem în primele 2-3 locuri".


Dinamo București 04.11.2016 - 13:58
Mihai Radut a ramas liber de contract | Va semna cu Dinamo? Mihai Răduţ, unul dintre jucătorii doriţi insistent de Dinamo în trecut, ar putea ajunge în cele din urmă în Ştefan cel Mare. Mijlocaşul şi-a reziliat contractul cu Hatta Club, echipa din Emiratele Arabe Unite pentru care a semnat în vară, şi acum poate negocia cu orice alt club.


Dinamo București 02.11.2016 - 11:17
Dinamo continua campania #unitisalvamarbitrajul Clubul de fotbal Dinamo București continuă, cu un mesaj transmis de directorul sportiv Ionel Dănciulescu, campania online #unitisalvamarbitrajul, prin care protestează față de greșelile de arbitraj care au dezavantajat formația din Șoseaua Ștefan cel Mare în ultima perioadă.


Dinamo București 01.11.2016 - 18:47
Adrian Porumboiu, fost arbitru: Dinamo e macelarita Fostul arbitru internaţional Adrian Porumboiu, în vârstă de 66 de ani, a comentat prestaţia lui Cristian Balaj de la partida dintre Dinamo şi Astra. Porumboiu îl acuză pe Balaj că a acordat în mod incorect penalty-ul din care Astra a egalat şi stabilit scorul final, 2-2. Porumboiu consideră că la duelul...


Dinamo București 01.11.2016 - 14:16
Dinamo protesteaza impotriva conducerii CCA prin campania online #unitisalvamarbitrajul Clubul de fotbal Dinamo protestează împotriva conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) prin campania online #unitisalvamarbitrajul ca urmare a greșelilor care au dezavantajat în ultima perioadă formația condusă de Ioan Andone. Într-un mesaj video publicat pe contul oficial de Facebook, managerul...


Dinamo București 01.11.2016 - 11:00
Adrian Mutu: Toți jucatorii sunt sub lupa, in iarna unii vor pleca Managerul general al clubului de fotbal Dinamo București, Adrian Mutu, a anunțat, într-o conferință de presă, că toți jucătorii din lot sunt în prezent evaluați, iar în iarnă unii dintre aceștia vor fi lăsați să plece pentru a aduce 3-4 fotbaliști care să aducă un plus echipei.


Dinamo București 30.10.2016 - 01:05
Valentin Lazar: Am avut 2-0 si nu am reusit sa inchidem meciul Valentin Lazăr, mijlocaşul echipei Dinamo Bucureşti, a preferat să nu se pronunţe în privinţa fazelor controversate din meciul încheiat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 2-2, şi crede că el şi coechipierii lui sunt principalii vinovaţi pentru că au fost egalaţi pe final.


Dinamo București 29.10.2016 - 22:42
Liga 1 - Etapa 14: Dinamo Bucuresti - Astra Giurgiu 2-2 Dinamo București și Astra Giurgiu au terminat la egalitate, 2-2 (1-0), sâmbătă seara, în Șoseaua Ștefan cel Mare, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1 de fotbal. Dinamo a deschis scorul prin slovacul Adam Nemec (34), la o mare gafă a fundașului Fabrício. Sergiu Hanca (51) a majorat diferența la capătul...


Dinamo București 29.10.2016 - 00:30
Ioan Andone Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Ioan Andone, a declarat, într-o conferință de presă, că jucătorii săi trebuie să evolueze mult mai bine decât în partida cu Pandurii Târgu-Jiu, câștigată cu scorul de 4-0, pentru a se impune în meciul de sâmbătă cu deținătoarea titlului, Astra Giugiu.


Dinamo București 26.10.2016 - 01:28
Rednic si-a anuntat revenirea in antrenorat si-l vrea pe Gnohere la viitoarea echipa Mircea Rednic, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit, marţi, că este aproape de revenirea în antrenorat şi că va încerca să îl transfere la noua echipă pe atacantul francez Harlem Gnohéré, pe care tot el l-a adus şi la Dinamo Bucureşti. Prezent la meciul România U17 - Austria U17, scor 1-2, din grupa de...


Dinamo București 23.10.2016 - 10:43
Adrian Mutu, director general Dinamo: Sper sa nu ne imbatam dupa un meci bun Adrian Mutu, directorul general al echipei Dinamo Bucureşti, a declarat, sâmbătă, faptul că fotbaliştii dinamovişti nu trebuie să se îmbete cu apă rece după victoria de pe teren propriu cu Pandurii Târgu-Jiu, scor 4-0, în etapa a 13-a din Liga 1. "După opt etape fără victorie în sfârşit respirăm şi noi".


Dinamo București 22.10.2016 - 22:36
Liga 1 - Etapa 13: Dinamo Bucuresti - Pandurii Targu-Jiu 4-0 Dinamo București s-a impus pe teren propriu în fața lui Pandurii Târgu-Jiu cu categoricul scor de 4-0 (3-0), sâmbătă, într-un meci din etapa a 13-a a Ligii 1 de fotbal. Deschiderea scorului a venit în minutul 5, după o gafă a portarului David Lazar care, încercând să boxeze, a trimis mingea în propria...


Dinamo București 21.10.2016 - 17:29
Fostul jucator Constantin Fratila, castigator a patru titluri de campion cu Dinamo, a incetat din viata Fostul jucător Constantin Frăţilă, câştigător a patru titluri de campion cu Dinamo, a încetat din viaţă la 74 de ani, a anunţat, vineri, pe Facebook, ofţerul de presă al clubului dinamovist, Ionel Culina. "Câştigător a patru titluri consecutive cu echipa din Ştefan cel Mare, "TITI" FRĂŢILĂ s-a stins din viaţă".


Dinamo București 18.10.2016 - 01:00
Ioan Andone: Sunt dezamagit de rezultat, nu de joc Tehnicianul Ioan Andone a declarat luni seară, după meciul pierdut de Dinamo în faţa echipei CS Universitatea Craiova, scor 1-2, că formaţia sa şi-a pierdut mult din încredere şi atitudine şi face erori nepermise. "Sunt dezamăgit de rezultat, nu de joc", a spus Ioan Andone.


Dinamo București 18.10.2016 - 00:23
Adrian Mutu: Sper ca acest meci sa fie ultima sincopa Managerul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat că speră ca eşecul din meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 1-2, să fie "ultima sincopă" şi ca echipa să îşi revină, pentru că este pe un loc în clasament care nu "convine deloc". "Băieţii s-au zbătut, însă nu s-au ridicat la nivelul jocului".


Dinamo București 14.10.2016 - 18:52
Adrian Mutu: Obiectivul nostru este sa jucam in cupele europene Adrian Mutu, noul manager general al clubului de fotbal Dinamo București, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că obiectivul său la gruparea din Șoseaua "Ștefan cel Mare" este prezența în cupele europene. "Obiectivul este să jucăm în cupele europene", a declarat Adrian Mutu.


Dinamo București 12.10.2016 - 18:05
Adrian Mutu, noul manager general al clubului Dinamo Fostul internațional Adrian Mutu a fost numit miercuri manager general la clubul de fotbal Dinamo București, a anunțat acționarul majoritar al grupării, Ionuț Negoiță, pe site-ul oficial al echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare. "Mă bucur că Adrian Mutu este, de astăzi, alături de noi", a declarat Ionuț Negoiță.


Dinamo București 06.10.2016 - 22:45
Amical: Dinamo Brest - Dinamo Bucuresti 1-3 Formaţia Dinamo a câştigat, joi seară, meciul amical disputat în Belarus cu echipa Dinamo Brest, scor 3-1, partidă în care Harlem Gnohere a marcat de două ori. Harlem-Eddy Gnohéré a înscris în minutele 5 şi 72. Al treilea gol a fost marcat de Patrick Petre, în minutul 69. Pentru Dinamo Brest a înscris Pavel Sedko.



Top News

-Semifinalistele Champions League se decid pe 16 și 17 aprilie: Ponturi pariuri pentru cele 4 partide

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: Rapid București - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: CFR Cluj - Fotbal Club FCSB 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: Universitatea Craiova - Farul Constanța 1-2

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: FC UTA Arad - FC Hermannstadt 1-3

-Liga Campionilor - sferturi de finală, tur: Rezultate, echipe şi marcatori




Care este jucătorul tău preferat de la Dinamo? (sezonul 2023-2024)
Lamine Ghezali
Gonçalo Gregório
Dennis Politic
Ricardo Grigore
Gorka Larrucea
Dani Iglesias
Hakim Abdallah
Cristian Costin
Gabriel Moura
Filip Dujmović
Quentin Bena
Deniz Giafer
Costin Amzăr
Neluț Roșu
Adnan Golubović
Josué Homawoo
Andrei Bani
Răzvan Patriche
Christian Ilić
Lucas Araújo
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
12.04.2024
Cronica
Universitatea Craiova Farul Constanța C
14.04.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj Fotbal Club FCSB C
15.04.2024
Cronica
Rapid București Sepsi Sfântu Gheorghe C


1. Fotbal Club FCSB 12
2. Farul Constanța 7
3. Universitatea Craiova 6
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 5
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 0
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.04.2024
Cronica
FC UTA Arad FC Hermannstadt C
13.04.2024 FC Voluntari Oțelul Galați C
13.04.2024 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
14.04.2024 FC Botoșani FCU 1948 Craiova C
14.04.2024 Dinamo București Politehnica Iași C


1. Oțelul Galați 10
2. FC Voluntari 7
3. FC Hermannstadt 7
4. FC UTA Arad 7
5. Petrolul Ploiești 7
6. FC Botoșani 6
7. Universitatea Cluj 5
8. Dinamo București 4
9. Politehnica Iași 1
10. FCU 1948 Craiova 1
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017