1 FC Botoșani - pagina 13

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



FC Botoșani 17.07.2015 - 00:34
Europa League: Legia Varsovia - FC Botosani 1-0 Legia Varșovia a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul Wojska Polskiego din Varșovia, în prima manșă a turului al doilea preliminar al Europa League la fotbal. FC Botoșani a făcut un meci bun, dar a cedat pe final, Ondrej Duda (78) marcând după o eroare a apărării echipei noastre.



FC Botoșani 15.07.2015 - 14:17
Leo Grozavu: E o diferenta mare intre valoarea Legiei si a noastra Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat că formaţia sa pleacă cu şansa a doua în dubla cu Legia Varşovia, dar speră că jucătorii pe care îi antrenează vor reuşi să producă o surpriză. "Este diferenţă mare între valoarea Legiei şi a noastră. Vom face tot ce depinde de noi să câştigăm", a spus Leo Grozavu.


FC Botoșani 15.07.2015 - 12:01
Valeriu Iftime: Calificarea cu Legia se joaca la Botosani Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime este convins că numele echipei care se va califica în turul III preliminar dintre Legia Varşovia şi FC Botoşani se va cunoaşte pe 23 iulie după returul care va avea loc pe "Municipal". Cu toate că pleacă cu şansa a doua, având în vedere diferenţa de valoare a celor două loturi...



FC Botoșani 14.07.2015 - 13:26
Botosanenii, constienti de forţa Legiei Prima manşă din turul al doilea preliminar al Europa League dintre Legia Varşovia şi FC Botoşani se va disputa joi, de la ora 22:00, pe stadionul "Wojska Polskiego". "Este diferenţă mare între valoarea Legiei şi a noastră. Vom face tot ce depinde de noi să câştigăm, dar e clar că plecăm cu şansa a doua".


FC Botoșani 13.07.2015 - 18:37
Optimism in randul jucatorilor botosaneni Dan Roman, atacantul FC Botoşani, s-a declarat mulţumit de remiza de la Craiova, afirmând că gruparea locală are şanse mari de a reuşi să-şi îndeplinească obiectivul, respectiv calificarea în play-off-ul Ligii 1 şi un parcurs cât mai lung în Europa League. "Este un punct luat în deplasare", a declarat Dan Roman.


FC Botoșani 13.07.2015 - 18:33
Valeriu Iftime: 0-0 la ei e un rezultat bun Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut de gruparea locală aseară în Bănie, dar mai ales de felul în care elevii lui Leo Grozavu au reacţionat după dubla cu FC Tskhinvali. "Am obţinut un punct pe un teren greu. E adevărat că oltenii nu se tem de nimeni", a conchis Valeriu Iftime.


FC Botoșani 13.07.2015 - 15:17
Croatul Ante Vucemilovic va arbitra meciul Legia Varsovia - FC Botosani Croatul Ante Vučemilović va conduce la centru meciul Legia Varşovia - FC Botoşani, care se va disputa, joi, de la ora 22:00, în prima manşă a turului doi preliminar al Europa League. Ante Vučemilović va fi ajutat la cele două linii de compatrioţii săi Dalibor Conjar şi Igor Krmar, în timp ce rezervă va fi Bruno Marić.


FC Botoșani 11.07.2015 - 12:24
Valeriu Iftime: Craiova ne-a batut anul trecut intamplator Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani, este optimist înainte de jocul de mâine din Bănie cu CS Universitatea Craiova şi este convins că trupa lui Leo Grozavu va reuşi să se califice în play-off-ul Ligii 1. Oficialul a făcut chiar o scurtă analiză a echipelor cu care FC Botoşani se va lupta în acest sezon şi a spus că...


FC Botoșani 10.07.2015 - 15:24
Cornel Sfaiter: Am scris istorie, dar nu vreau sa ne oprim aici Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat joi, la finalul partidei câştigate în deplasare, scor 3-1 (1-0), în faţa georgienilor de la FC Tskhinvali, că este mulţumit de jocul prestat şi de calificarea în turul doi preliminar al Europa League. "Mă bucur că am reuşit să ne calificăm în turul următor, a spus Şfaiţer.


FC Botoșani 10.07.2015 - 15:10
Valeriu Iftime: Am fost un fel de "portocala mecanica"! Finanţatorul formaţiei FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, la finalul partidei câştigate în deplasare, scor 3-1 (1-0), în faţa echipei FC Tskhinvali, că s-a făcut dreptate prin acest rezultat. "În această seară s-a făcut dreptate. Am jucat în portocaliu şi pot spune că am fost un fel de 'portocală mecanică'!".


FC Botoșani 10.07.2015 - 11:54
Argentinianul Gonzalo Cabrera a semnat cu FC Botosani Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, că la Tbilisi a făcut deplasarea şi argentinianul Gonzalo Cabrera, care a semnat cu gruparea botoşăneană. "Gonzalo este un argentinian valoros, care poate să facă diferenţa de la mijloc în sus. L-am urmărit mult şi pot spune că este un jucător care va încânta publicul".


FC Botoșani 09.07.2015 - 22:49
Europa League: FC Tskhinvali - FC Botosani 1-3 FC Botoșani, debutantă în cupele europene, s-a calificat în turul al doilea preliminar al Europa League la fotbal, joi, după ce a învins formația georgiană FC Tskhinvali cu scorul de 3-1 (1-0), la Tbilisi, în manșa secundă a primului tur preliminar al competiției. FC Botoșani va juca în turul al doilea preliminar cu Legia.


FC Botoșani 08.07.2015 - 11:21
Andrei Cordos: Daca vom repeta jocul de la Botosani ne vom califica in Georgia Fundaşul central al FC Botoşani, Andrei Cordoş consideră gruparea locală mult superioară celor de la FC Tskhinvali şi credeîntr-o victorie în meciul de mâine seară de la Tbilisi. "Sunt optimist şi sunt convins că vom fi foarte concentraţi la ora meciului. Am avut şi puţină neşansă", a declarat Andrei Cordoş.


FC Botoșani 07.07.2015 - 13:21
Martinus Quenten dezminte interesul lui Dinamo După ce a ratat transferul la Steaua, pentru Martinus Quenten a apărut în presa centrală varianta Dinamo. Atacantul lui Leo Grozavu a ţinut să dezmintă aceste zvonuri, afirmând că pentru el cea mai bună variantă în acest moment este FC Botoşani. "Am citit şi eu despre aşa-zisul interes a lui Dinamo", a declarat Quenten.


FC Botoșani 07.07.2015 - 13:13
Raul Costin: Sunt convins ca putem castiga la Tbilisi Jucătorul echipei FC Botoşani, Raul Costin, a declarat că este convins că gruparea botoşăneană va învinge la Tbilisi şi se va califica în faza următoare a Europa League. "Sunt convins că putem câştiga la Tbilisi. Mergem determinanţi şi cu atitudine şi vom face un joc mult mai bun decât cel de acasă", a spus Raul Costin.


FC Botoșani 06.07.2015 - 16:42
13 fotbalisti noi la FC Botosani Tehnicianul echipei, Leo Grozavu, s-a declarat mulţumit de calitatea jucătorilor pe care îi va pregăti în noul sezon competiţional, afirmând că elevii săi vor pune probleme mari tuturor echipelor pe care le vor întâlni şi a glumit pe seama cifrei 13 care indică numărul celor noi veniţi până în prezent.


FC Botoșani 06.07.2015 - 16:19
Bulgarul Nikolay Yordanov va arbitra meciul FC Tskhinvali - FC Botosani Bulgarul Nikolay Yordanov va arbitra meciul dintre formaţia gerogiană Tskhinvali şi FC Botoşani, programat, joi, de la ora 19:00, în manşa secundă a primului tur preliminar al Europa League. Yordanov va fi ajutat la cele două linii de Ivan Valchev şi Georgi Todorov, în timp ce Vihren Manev va fi rezervă.


FC Botoșani 06.07.2015 - 16:12
Leo Grozavu: Sunt convins că vom marca la Tbilisi Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat luni că nu s-a gândit la campionat şi că îşi doreşte o victorie în Georgia şi o calificare în faza următoare a Europa League, după meciul cu Tskhinvali, din manşa secundă a primului tur. "Vreau să trecem de jocurile acestea din Europa League", a spus Grozavu.


FC Botoșani 05.07.2015 - 18:28
Leontin Grozavu: Sunt multumit de ce am reusit sa achizitionam pana acum Antrenorul echipei FC Botoşani, Leontin Grozavu, a declarat, duminică, că este mulţumit de jucătorii achiziţionaţi în această vară, dar a preiczat că este nemulţumit că nu i-a avut pe toţi din prima zi a pregătirilor, informează site-ul oficial al grupării din Liga 1.


FC Botoșani 04.07.2015 - 14:47
FC Botosani, anchetata de UEFA FC Botoşani este anchetată de UEFA după meciul cu georgienii din cauza însemnelor cu caracter rasist afişate de suporterii de la Peluza Sud în timpul meciului de joi seară cu FC Tskhinvali, terminat la egalitate, scor 1-1. Aceştia au încercat să înşele vigilenţa forţelor de ordine şi a reprezentanţilor...


FC Botoșani 03.07.2015 - 12:00
Kakhaber Kacharava: Botosani a aratat ca o echipa foarte puternica Antrenorul echipei Tskhinvali, Kakhaber Kacharava, a declarat, la finalul partidei terminate la egalitate, scor 1-1 (1-0), cu FC Botoşani, că elevii săi au obţinut un rezultat norocos. "A fost un meci foarte dificil. Le-am spus jucătorilor dinainte că ne aşteaptă o partidă grea în România", a spus Kacharava.


FC Botoșani 03.07.2015 - 11:44
Leontin Grozavu: A fost prima participare a noastra in Europa League Antrenorul echipei FC Botoşani, Leontin Grozavu, a declarat, la finalul partidei terminate la egalitate, scor 1-1 (1-0), cu FC Tskhinvali, că lipsa de experienţă în cupele europene a elevilor săi şi-a spus cuvântul. "Nu cred că putem vorbi de ghinion. A fost prima participare a noastră în Europa League", a spus Grozavu.


FC Botoșani 03.07.2015 - 11:39
Valeriu Iftime: Ei au marcat la singura ocazie avuta Finanaţatorul clubului FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, la finalul partidei terminate la egalitate, scor 1-1 (1-0), cu FC Tskhinvali, că este în continuare optimist şi crede că echipa sa poate bate la Tbilisi. "Am avut şi puţin ghinion. Ei au marcat la singura ocazie avută", a spus Iftime.


FC Botoșani 02.07.2015 - 22:34
Europa League: FC Botosani - FC Tskhinvali 1-1 Echipa de fotbal FC Botoșani și formația georgiană FC Tskhinvali au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), joi seara, pe stadionul "Municipal" din Botoșani, în prima manșă a turului I preliminar al competiției Europa League, la debutul botoșănenilor în cupele europene. Petre Ivanovici a deschis scorul cu un șut din careu...


FC Botoșani 01.07.2015 - 11:45
Dan Roman: Nu trebuie sa intram cu trac pe teren Atacantul Dan Roman, venit în această vară la FC Botoşani de la Gaz Metan, s-a declarat optimist în privinţa şanselor de calificare ale grupării locale în turul al doilea preliminar al Europa League. "Am avut fericirea să prind câteva meciuri de Europa League", a declarat Roman.


FC Botoșani 01.07.2015 - 09:30
Leontin Grozavu: Tskhinvali este o echipa disciplinata, talentata si luptatoare Antrenorul formaţiei FC Botoşani, Leontin Grozavu, a declarat, înaintea meciului tur cu Tskhinvali din primul tur preliminar al Europa League, că georgienii formează o echipă disciplinată, talentată şi luptătoare, informează site-ul oficial al grupării din Liga 1. "Sunt surprins plăcut de cum se vând biletele".


FC Botoșani 30.06.2015 - 22:46
Meci de Europa League, disputat cu casa inchisa Interesul pentru partida de mâine cu georgienii de la FC Tskhinvali, meci ce se va disputa începând cu ora 20:00, pe "Municipal", este unul destul de ridicat. Deja s-au vândut toate biletele puse în vânzare la tribune, organizatorii anunţând că au mai rămas aproximativ 1.500 de bilete la peluze.


FC Botoșani 29.06.2015 - 14:37
FC Botosani l-a transferat pe Andrei Miron Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat că gruparea botoşăneană şi-a asigurat serviciile fundaşului Andrei George Miron, care va fi deţinut în coproprietate cu Oţelul Galaţi, formaţie la care şi-a făcut junioratul. "Andrei Miron este un jucător tânăr, de mare perspectivă, care ne poate fi de ajutor pe viitor".


FC Botoșani 29.06.2015 - 14:28
Brigada din Albania la meciul FC Botosani - FC Tskhinvali Meciul FC Botoşani - FC Tskhinvali, programat, joi, de la ora 20:00, în prima manşă a turului 1 preliminar al Europa League, va fi arbitrat de o brigadă din Albania, avându-l la centru pe Lorenc Jemini. Lorenc Jemini va fi ajutat la cele două linii de Ermal Barushi şi Gernat Qirici, în timp ce rezervă va fi Klajdi Kola.


FC Botoșani 25.06.2015 - 12:18
Amical: FC Botosani - FC Krasnodar 2-0 Formaţia FC Botoşani a câştigat miercuri, cu scorul de 2-0 (1-0) cel de-al patrulea meci amical susţinut miercuri, în cadrul stagiului de pregătire din Austria, cu echipa FC Krasnodar. Golurile au fost marcate de Hadnagy (14) şi Ivanovici (60). Antrenorul Leontin Grozavu a început cu formula:


FC Botoșani 23.06.2015 - 10:54
Valeriu Iftime: Problema mea e unde jucam in grupele Europa League Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, după tragerea la sorţi a meciurilor din Europa League, că este optimist şi se gândeşte deja unde va juca echipa în grupele competiţiei. "Jucăm cu aceşti georgieni, de la Tskhinvali, care vor fi un adversar destul de dificil, chiar dacă nu pare", a spus Iftime.


FC Botoșani 22.06.2015 - 17:39
scott roberton Mijlocaşul scoţian Scott Robertson, în vârstă de 30 de ani, va semna un contract valabil doi ani cu gruparea FC Botoşani după ce va efectua vizita medicală, a declarat directorul sportiv Anton Heleşteanu. "Scott Robertson a venit în cantonamentul nostru din Austria", a spus Anton Heleşteanu.


FC Botoșani 22.06.2015 - 16:25
FC Botosani va intalni Legia Varsovia in turul doi preliminar al Europa League, daca trece de Tskhinvali Formaţia FC Botoşani va întâlni echipa Legia Varşovia, în turul doi preliminar al Europa League, în cazul în care va trece de gruparea georgiană FC Tskhinvali, în turul întâi preliminar, s-a stabilit la tragerea la sorţi de la Nyon. Prima manşă din turul doi preliminar se va disputa la 16 iulie, iar returul în 23 iulie.


FC Botoșani 22.06.2015 - 14:35
FC Botosani va întâlni FC Tskhinvali, in primul tur preliminar al Europa League Echipa FC Botoşani va întâlni formaţia georgiană FC Tskhinvali, în primul tur preliminar al Europa League, s-a stabilit, luni, la tragerea la sorţi de la Nyon. Partida tur se va disputa la 2 iulie, în România, iar returul va avea loc la 9 iulie, în Georgia. FC Botoşani a fost cap de serie la tragerea la sorţi.


FC Botoșani 21.06.2015 - 15:30
Plesca, imprumutat de Gaz Metan Medias la FC Botosani Directorul sportiv al FC Botoşani, Anton Heleşteanu, a declarat că gruparea botoşăneană l-a împrumutat pe portarul Răzvan Pleşca, de la Gaz Metan Mediaş. "Am ajuns la o înţelegere cu oficialii clubului Gaz Metan Mediaş pentru împrumutul portarului Răzvan Pleşca. Răzvan a ajuns în cantonamentul nostru din Austria".


FC Botoșani 21.06.2015 - 10:03
Amical: FC Botosani - FK Kukesi 2-1 Formaţia FC Botoşani a câştigat cel de-al treilea meci amical susţinut în cadrul stagiului de pregătire din Austria, în faţa echipei albaneze FK Kukësi, scor 2-1 (2-0). Golurile formaţiei botoşănene au fost marcate de Mergim Neziri (21) şi Attila Hadnagy (32). Antrenorul Leontin Grozau a început cu formula:


FC Botoșani 18.06.2015 - 12:42
Grozavu il forteaza pe Roussel in amicalele din Austria Deşi FC Botoşani a anunţat că renunţă la serviciile sale, Roussel Ngankam, a fost luat în cantonamentul din Austria la dorinţa expresă a lui Leontin Grozavu. Ba mai mult, cel mai ineficient atacant din istoria FC Botoşani, a fost utilizat în cele două jocuri de verificare din Austria, în timp ce jucători...


FC Botoșani 17.06.2015 - 22:19
Amical: FC Botosani - MTK Budapesta 0-1 Echipa FC Botoşani a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia ungară MTK Budapesta, în cel de-al doilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria. Unicul gol al partidei a fost marcat de Thiam, în minutul 30. Antrenorul Leo Grozavu a început partida în următoarea formulă de echipă:


FC Botoșani 17.06.2015 - 19:08
Sfaiter: Transferul lui Martinus la Steaua a cazut, jucatorul revine la FC Botosani Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, miercuri, că transferul mijlocaşului Quenten Martinus la Steaua nu s-a mai realizat, deoarece jucătorul nu s-a înţeles cu oficialii grupării bucureştene. "Noi ne-am înţeles de principiu cu Steaua", a spus Şfaiţer.


FC Botoșani 16.06.2015 - 22:24
Amical: FC Botosani - Skenderbeu Korce 1-2 Formaţia FC Botoşani a început, marţi, seria meciurilor amicale cu o înfrângere, în cadrul stagiului de pregătire din Austria, fiind învinsă de echipa albaneză Skënderbeu Korçë, scor 1-2 (1-2). Golurile au fost marcate de Plămadă (45), respectiv Lima (34) şi Progni (43). Leontin Grozavu a folosit următoarea formulă:


FC Botoșani 16.06.2015 - 16:42
Attila Hadnagy si-a prelungit contractul Aflat la final de contract, Attila Hadnagy a ajuns la o înţelegere cu gruparea locală, urmând a îmbrăca tricoul FC Botoşani pentru încă un an. "Eu iau lucrurile pas cu pas. Aşa am făcut şi în vara trecută când am semnat tot pe un an. Să fiu eu sănătos că vara anului viitor voi mai semna pe un an", a declarat Attila Hadnagy.


FC Botoșani 15.06.2015 - 13:28
Stelian Cucu va juca la FC Botosani Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, luni, că în cantonamentul din Austria al echipei a ajuns mijlocaşul defensiv Stelian Cucu, ultima dată la Oţelul Galaţi, jucător ce a semnat un contract pentru o perioadă de trei ani. "Am ajuns la o înţelegere cu jucătorul Stelian Cucu", a spus Şfaiţer.


FC Botoșani 14.06.2015 - 16:24
FC Botosani in cifre. Sezonul 2014-2015 Promovată în 2013, gruparea moldavă a bifat la finalul celui de-al 2-lea sezon în Liga 1 o performanţă remarcabilă: calificarea în preliminariile Europa League! Cu un lot omogen şi cu cel mai longeviv antrenor dintre cei activi, Leo Grozavu, Botoşaniul şi-a câştigat, în scurt timp, respectul adversarelor.


FC Botoșani 13.06.2015 - 16:45
Raul Costin a semnat cu FC Botosani Directorul sportiv al clubului FC Botoşani, Anton Heleşteanu, a declarat că gruparea botoşăneană a parafat o înţelegere pentru o perioadă de trei ani cu mijlocaşul Raul Costin, ultima dată la Universitatea Cluj. "Am ajuns la un acord cu Raul Costin, care va fi jucătorul nostru pentru următorii trei ani", a spus Heleşteanu.


FC Botoșani 12.06.2015 - 19:45
Sfaiter: Am avut o oferta asemanătoare cu cea a Stelei, dar am tinut cont de optiunea lui Martinus Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, vineri, că a avut o ofertă asemănătoare cu cea a grupării FC Steaua pentru cedarea mijlocaşului Martinus Quenten, dar a ţinut cont de opţiunea jucătorului şi a ajuns la un acord cu oficialii clubului "roş-albastru". "Pentru Martinus ne-am înţeles în principiu cu Steaua".


FC Botoșani 10.06.2015 - 13:14
Jucatori adusi in probe la FC Botosani Portarul Cătălin Samoilă care în trecut a evoluat pentru Progresul Bucureşti, Sportul Studenţesc, Chindia Târgovişte, Delta Tulcea, Luceafărul Oradea, Dinamo, Dinamo II sau "U" Cluj se va alătura mâine lotului FC Botoşani, în Austria. "Samoilă va merge în Austria unde se află deja Avram de la Miroslava şi Tiuţ".


FC Botoșani 08.06.2015 - 19:12
FC Botosani s-a reunit in vederea editiei 2015-2016 a Ligii 1 Lotul echipei FC Botoşani s-a reunit, duminică, în vederea ediţiei 2015-2016 a Ligii 1, fără antrenorul Leontin Grozavu, care se va alătura jucătorilor luni seară, în cantonamentul din Austria. "Vacanţa a fost foarte scurtă deoarece la 2 iulie avem primul joc oficial", a declarat preşedintele Şfaiţer.


FC Botoșani 08.06.2015 - 18:27
Marius Croitoru: Sper sa mergem cat mai departe in Europa League Mijlocaşul formaţiei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat luni, la vizita medicală efectuată la Policlinica Sportivă Iaşi, că îşi doreşte o participare cât mai lungă în Europa League şi accederea în play-off-ul Ligii 1. "Sper să mergem cât mai departe în Europa League", a spus Croitoru.


FC Botoșani 08.06.2015 - 18:19
FC Botosani a renuntat la Curileac si Tincu Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat că a luat decizia de a nu prelungi contractele jucătorilor Marius Curileac şi Răzvan Tincu, după ce aceştia au refuzat ofertele făcute. "Am luat decizia de nu prelungi înţelegerile cu Marius Curileac şi Răzvan Tincu. Cei doi erau la final de contract", a spus Şfaiţer.


FC Botoșani 08.06.2015 - 13:39
Cornel Sfaiter: Martinus este dorit de Steaua, Omonia Nicosia si o formatie din Italia Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat că mijlocaşul Martinus Quenten este dorit de Steaua Bucureşti, dar şi de alte două formaţii din Italia şi Cipru. "Martinus este dorit de trei echipe. Suntem în negocieri cu Steaua. Aseară, am avut o discuţie cu oficialii Stelei", a spus Şfaiţer.



Top News

-Semifinalistele Champions League se decid pe 16 și 17 aprilie: Ponturi pariuri pentru cele 4 partide

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: Rapid București - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: CFR Cluj - Fotbal Club FCSB 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Dinamo București - Politehnica Iași 1-0

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: FC Botoșani - FCU 1948 Craiova 4-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti 1-2




Care este jucătorul tău preferat de la FC Botoșani? (sezonul 2023-2024)
Junior Pius
Kablan N'Goma
Eduard Florescu
Cyril Zabou
Alexandru Țigănașu
Fabrice Olinga
Carlo Casap
Victor Dican
Charles Petro
Jean Armel Drolé
Sekou Camara
Gabriel Mutombo
Sebastian Mailat
Adams Friday
Andrei Dragu
Romario Benzar
Rijad Sadiku
Virgile Pinson
Alin Șeroni
Miroslav Iličić
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
12.04.2024
Cronica
Universitatea Craiova Farul Constanța C
14.04.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj Fotbal Club FCSB C
15.04.2024
Cronica
Rapid București Sepsi Sfântu Gheorghe C


1. Fotbal Club FCSB 12
2. Farul Constanța 7
3. Universitatea Craiova 6
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 5
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 0
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.04.2024
Cronica
FC UTA Arad FC Hermannstadt C
13.04.2024
Cronica
FC Voluntari Oțelul Galați C
13.04.2024
Cronica
Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
14.04.2024
Cronica
FC Botoșani FCU 1948 Craiova C
14.04.2024
Cronica
Dinamo București Politehnica Iași C


1. Oțelul Galați 10
2. FC Voluntari 7
3. FC Hermannstadt 7
4. FC UTA Arad 7
5. Petrolul Ploiești 7
6. FC Botoșani 6
7. Universitatea Cluj 5
8. Dinamo București 4
9. Politehnica Iași 1
10. FCU 1948 Craiova 1
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017