1 FC Botoșani - pagina 19

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



FC Botoșani 29.11.2013 - 11:17
Cornel Sfaiter: E normal ca antrenorul Popovici sa fie un pic agitat Președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că dacă se va decide renunțarea la antrenorul Cristian Popovici, va fi o despărțire pe cale amiabilă. "E normal ca antrenorul Cristian Popovici să fie un pic agitat. El a fost tot timpul sub presiunea rezulatelor", a spus Șfaițer.



FC Botoșani 25.11.2013 - 12:39
Valeriu Iftime: Daca nu batem Chiajna, Popovici pleaca! Finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că este extrem de nemulțumit de modul în care a alcătuit antrenorul Cristian Popovici primul "11" în partida pierdută cu Astra Giurgiu, scor 0-5, și că în cazul unui eșec în meciul următor tehnicianul va pleca. "Astăzi, echipa noastră a părut complet nemotivată, zăpăcită!"


FC Botoșani 21.11.2013 - 18:37
Cornel Sfaiter: Suntem nevoiti sa ne orientam catre piata extrema Președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a declarat că gruparea moldavă va aduce în probe doi atacanți străini în această iarnă, în condițiile în care echipa antrenată de Cristian Popovici a mizat exclusiv pe jucători români în Liga 1. "Va trebui să aducem în iarnă unul sau doi atacanți", a spus Cornel Șfaițer.



FC Botoșani 10.11.2013 - 10:38
Valeriu Iftime: Popovici trebuie sa schimbe jocul echipei! Finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că antrenorul Cristian Popovici ar trebui să facă schimbări radicale, după ce echipa a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Ceahlăul Piatra-Neamț. "Nu îmi dau seama dacă echipa poate mai mult sau dacă am avut ghinion", a spus Valeriu Iftime.


FC Botoșani 09.11.2013 - 16:23
iga 1 - Etapa 14: FC Botosani - Ceahlaul 0-1 Formația Ceahlăul Piatra-Neamț a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Botoșani, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost înscris de Marian Constantinescu, în minutul 73, cu un șut de la aproximativ 12 metri.


FC Botoșani 08.11.2013 - 12:26
Cristian Popovici: Meciul cu Ceahlaul e un derby Antrenorul formației FC Botoșani, Cristian Popovici, speră ca echipa sa să revină pe unul din primele cinci locuri ale clasamentului Ligii 1 de fotbal, după partida de sâmbătă contra formației Ceahlăul Piatra-Neamț, din etapa a 14-a. "Meciul cu Ceahlăul e un derby, un meci cu o încărcătură aparte", a spus Cristian Popovici.


FC Botoșani 27.10.2013 - 10:22
Cristian Popovici: Ramanem cu tristetea ca n-am scos macar un egal Tehnicianul echipei FC Botoșani, Cristian Popovici, a declarat, după partida cu Petrolul Ploiești, scor 1-2, că elevii săi ar fi trebuit să fie mai atenți pe final, când s-a irosit munca unui meci întreg, oaspeții reuțind să înscrie golul victoriei. "Rămânem cu tristețea că n-am scos măcar un egal", a spus Popovici.


FC Botoșani 26.10.2013 - 18:00
Etapa 12: FC Botosani - Petrolul Ploiesti 1-2 Petrolul Ploiești a învins în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Botoșani, într-un meci din etapa 12 a Ligii 1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Felipe Teixeira (15) și Ferebory Dore (85). Pentru gazde a înscris Attila Hadnagy (70). La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.


FC Botoșani 25.10.2013 - 17:32
Cristian Popovici: Petrolul este o echipa mai buna decat Pandurii Antrenorul echipei FC Botoșani, Cristian Popovici, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că este mulțumit de parcursul din primele 11 etape al formației sale, care a suferit doar două înfrângeri, cu Steaua și Pandurii, însă a precizat că nu se gândește la calificarea în cupele europene.


FC Botoșani 17.10.2013 - 11:10
Cristian Popovici: Vrem sa vedem an meciul cu Pandurii daca avem fata de cupe europene Antrenorul echipei de fotbal FC Botoșani, Cristian Popovici, vrea să testeze, în meciul de duminică, împotriva formației Pandurii Târgu-Jiu, adevărata valoare a lotului pe care îl are la dispoziție. "Suntem onorați să jucăm cu o echipă calificată în Europa League", a afirmat Popovici.


FC Botoșani 08.10.2013 - 12:54
Cristian Popovici: Ramanem in continuare optimisti Antrenorul echipei FC Botoșani, Cristian Popovici, a declarat, la finalul partidei cu Universitatea Cluj, scor 1-1, contând pentru etapa a zecea a Ligii 1, că se aștepta ca formația moldavă să revină pe locul doi în clasament după acest meci. "Este un rezultat care nu ne convine", a spus Popovici.


FC Botoșani 07.10.2013 - 19:00
Etapa 10: FC Botosani - U Cluj 1-1 FC Botoșani a terminat la egalitate pe teren propriu scor 1-1 (1-0) cu formația Universitatea Cluj, la care antrenor interimar a fost Gheorghe Barbu, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii 1. Gazdele au deschis scorul prin Attila Hadnagy, în minutul 34, oaspeții reușind egalarea prin Valentin Lemnaru, în minutul 50.


FC Botoșani 06.10.2013 - 17:05
Avancronica meciului FC Botosani - "U" Cluj FC Botoșani a câștigat cu scorul de 2-1 meciul susținut la Brașov cu Corona, chiar dacă a fost condusă cu 1-0. Echipa lui Cristian Popovici își menține invincibilitatea în deplasare, unde are patru victorii și un egal. Astfel, moldovenii au trecut cu bine peste înfrângerea de acasă cu Steaua, recuperându-și...


FC Botoșani 27.09.2013 - 15:20
Cristian Popovici: Toata lumea are cuvinte de lauda fata de noi Antrenorul formației FC Botoșani, Cristian Popovici, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că echipa sa este acum una de top și merge să ia toate cele trei puncte în partida cu Corona Brașov. "Toată lumea are cuvinte de laudă față de noi. Și antrenorul Coronei a vorbit frumos despre noi", a spus Cristian Popovici.


FC Botoșani 23.09.2013 - 13:13
Valeriu Iftime: Ne-a batut Steaua, nu alt adversar Finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat duminică, după înfrângerea din meciul cu Steaua, scor 1-2, că în momentul de față echipa bucureșteană poate învinge orice formație din provincie, la orice oră. "Nu am văzut până acum altă echipă care să poată să scoată măcar un egal în fața Stelei", a spus Iftime.


FC Botoșani 23.09.2013 - 13:04
Cristian Popovici: Au trecut 379 de zile de la ultima mea infrangere Tehnicianul formației FC Botoșani, Cristian Popovici, a declarat, după înfrângerea din meciul cu Steaua, scor 1-2, din etapa a 8-a Ligii 1, că de la precedentul său eșec au trecut 379 de zile, ceea ce "nu e puțin lucru". "Am abordat cu încredere acest meci, nu am vrut să doar să ne apărăm", a spus Popovici.


FC Botoșani 22.09.2013 - 20:00
Etapa 8: FC Botosani - Steaua 1-2 Steaua a învins-o în deplasare cu scorul de 2-1 (2-0) pe FC Botoșani, într-un meci din etapa a 8-a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Ciprian Dinu (46) pentru FC Botoșani și Łukasz Szukała (22) și Federico Piovaccari (27) pentru Steaua. La meci au asistat aproximativ 8.500 de spectatori.


FC Botoșani 21.09.2013 - 10:46
Partida FC Botosani - Steaua se va disputa cu casa inchisa Finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că partida cu Steaua București, de duminică, se va disputa cu casa închisă, ultimele bilete fiind vândute joi dimineață. "Partida FC Botoșani - Steaua București se va disputa cu casa închisă. Ultimele bilete au fost vândute joi dimineață


FC Botoșani 20.09.2013 - 12:08
Cristian Popovici: N-ar fi nicio surpriza sa bata Steaua Antrenorul echipei FC Botoșani, Cristian Popovici, a declarat că încrederea jucătorilor săi și entuziasmul acestora pot furniza surpriza în partida de duminică, de pe teren propriu, cu Steaua București. "N-ar fi nicio surpriză să bată Steaua. Surpriza va fi că vom bate noi!", a spus Popovici.


FC Botoșani 18.09.2013 - 11:29
Valeriu Iftime: Steaua poate fi ca un "scanner" pentru orice echipa Finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că de-abia așteaptă partida cu Steaua București, pe care o vede ca o "radiografie" făcută formației sale de un medic bun. "De-abia aștept acum partida cu Steaua, cea mai bună echipă din România, așa cum nu a mai avut fotbalul românesc de ceva timp", a spus Valeriu Iftime.


FC Botoșani 05.09.2013 - 11:03
FC Botosani a scos la vanzare pachete business de bilete pentru partidele cu Steaua si "U" Cluj FC Botoșani a pus în vânzare un pachet de bilete de tip business pentru partida din etapa a 8-a a Ligii 1 de fotbal cu formația Steaua București și pentru cea din etapa a 10-a cu Universitatea Cluj. Un astfel de pachet costă 120 de lei și este adresat, în principal, celor mai bune 200 de firme din Botoșani.


FC Botoșani 02.09.2013 - 10:56
Romero Mouadi, in probe la FC Botosani Președintele clubului FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a declarat că în cantonamentul formației moldovene de la Câmpulung Moldovenesc a venit în probe mijlocașul german de origine congoleză Romero Mouadi. Acesta are 20 de ani și a evoluat ultima dată la echipa a doua clubului german Alemannia Aachen.


FC Botoșani 26.08.2013 - 11:26
Valeriu Iftime: Marea mea problema acum este ce costum imi voi lua in Liga Campionilor Principalul finanțator al FC Botoșani, Valeriu Iftime, a glumit, după victoria în meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, declarând că marea lui problemă este ce costum va îmbrăca în Liga Campionilor. "FC Botoșani este echipa momentului în Liga 1. Marea mea problemă acum este ce costum îmi voi lua în Liga Campionilor", a spus Iftime.


FC Botoșani 25.08.2013 - 20:00
Etapa 6: FC Botosani - FC Vaslui 1-0 FC Botoșani a trecut pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formația FC Vaslui, într-un meci din etapa 6 a Ligii 1. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Claudiu Codoban, în minutul 80, care a reluat cu capul din șase metri un balon centrat din partea dreaptă de Attila Hadnagy. Au asistat 7.500 de spectatori.


FC Botoșani 23.08.2013 - 14:54
Cristian Popovici: Pentru meciul cu FC Vaslui sunt mai multi jucatori care vor lipsi Antrenorul echipei FC Botoșani, Cristian Popovici, a declarat, vineri, că pentru partida de pe teren propriu cu FC Vaslui, din etapa a 6-a a Ligii 1, nu va putea conta pe mai mulți jucători. "Pentru meciul cu FC Vaslui sunt mai mulți jucători care vor lipsi. Nu pot conta pe Croitoru, Matei și Ionuț Plămadă", a spus Popovici.


FC Botoșani 22.08.2013 - 15:46
Cristian Popovici: Imi doresc foarte mult sa o batem pe FC Vaslui Antrenorul echipei FC Botoșani, Cristian Popovici, a declarat că a venit momentul ca elevii săi să câștige și în fața propriilor suporteri. "Trebuie să câștigăm și pe teren propriu! Asta le-am transmis jucătorilor în această săptămână. Am marșat pe dorința și pe ambiția băieților", a spus Cristian Popovici.


FC Botoșani 17.08.2013 - 18:19
Valeriu Iftime: Velcea a fost mic pe langa Popovici! Finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, s-a arătat sâmbătă deranjat de declarațiile antrenorului echipei ACS Poli Timișoara, Valentin Velcea, la adresa formației lui Cristian Popovici. "Cristian Popovici este un antrenor mare. A demonstrat-o în meciul cu Timișoara", a spus Valeriu Iftime.


FC Botoșani 07.08.2013 - 15:07
Cristian Popovici: Mergem la Brasov cu ideea de a face un joc curajos Antrenorul echipei FC Botoșani, Cristian Popovici, a declarat, într-o conferință de presă, că FC Brașov, adversarul din etapa a 4-a a Ligii 1 nu este mai valoros decât formația sa și speră ca și după acest meci gruparea moldavă să rămână neînvinsă. "Suntem încă la începutul campionatului", a spus Popovici.


FC Botoșani 07.08.2013 - 14:07
Razvan Radu a semnat cu FC Botosani Atacantul Răzvan Radu, ultima oară la Gloria Bistrița, a semnat, miercuri, din postura de jucător liber, un contract cu prim-divizionara FC Botoșani, informează site-ul oficial al grupării moldave. "Eu sper să avem continuitate și să salvăm echipa de la retrogradare", a spus Răzvan Radu.


FC Botoșani 05.08.2013 - 15:15
Cornel Sfaiter: Cu exceptia a sase-sapte echipe, restul se vor bate pentru salvarea de la retrogradare Președintele clubului FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a declarat că lupta pentru rămânerea în Liga 1 va fi foarte mare în acest sezon, doar șase-șapte formații neavând grija retrogradării. "ÃŽn acest sezon, lupta pentru rămânerea în Liga 1 va fi foarte mare, retrogradatele putându-se decide chiar în ultima etapă".


FC Botoșani 03.08.2013 - 20:12
Etapa 3: FC Botosani - Sageata Navodari 1-1 Nou-promovatele FC Botoșani și Săgeata Năvodari au remizat la Botoșani, scor 1-1 (0-0), într-un meci contând pentru etapa a 3-a a Ligii 1. Golurile au fost înscrise de George Cârjan (49) pentru gazde și Valeriu Lupu (87) pentru oaspeți. La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.


FC Botoșani 29.07.2013 - 16:51
Valeriu Iftime: Ma asteptam sa fie mai mare diferenta intre prima si a doua liga Patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că se aștepta să fie mai mare diferența între prima și a doua ligă și este convins că formația sa își va îndeplini ușor obiectivul de a evita retrogradarea. "Mă așteptam să fie mare diferența între prima și a doua ligă", a spus Valeriu Iftime.


FC Botoșani 22.07.2013 - 14:34
Cristian Popovici: Am fost nevoiti sa ne aparam cu darzenie Antrenorul echipei FC Botoșani, Cristian Popovici, a declarat, după remiza din meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, că este un punct mare pentru formația sa care a demonstrat că merită să evolueze în Liga 1. "A fost un meci foarte important pentru noi. Era primul nostru joc în Liga 1", a spus Popovici.


FC Botoșani 21.07.2013 - 20:44
Etapa 1: FC Botosani - CFR Cluj 0-0 CFR Cluj a debutat în noul sezon cu o remiză, în deplasare, 0-0 cu nou-promovata FC Botoșani, într-un meci în care gazdele au evoluat în inferioritate numerică încă din debutul întâlnirii. ÃŽn minutul 9, Ciprian Dinu a fost eliminat pentru un fault din postura de ultim apărător asupra lui Rui Pedro.


FC Botoșani 20.07.2013 - 08:00
FC Botosani si-a prezentat achizitiile pentru sezonul de debut in Liga 1 Nou-promovata FC Botoșani și-a prezentat achizițiile pentru sezonul 2013-2014, primul pe care îl va juca în Liga 1 de fotbal. "Suntem pregătiți pentru meciul cu CFR. Cunoaștem cine este CFR Cluj. Nu trebuie să ne sperie. Noi avem șansa noastră și vom juca în fața propriilor suporteri", a declarat Cornel Șfaițer.


FC Botoșani 19.07.2013 - 10:25
Dragos Petrache va rata debutul sezonului Portarul nou-promovatei FC Botoșani, Dragoș Petrache, va rata debutul noii ediții a Ligii 1 de fotbal, după ce a suferit o accidentare la degetul mare al mâinii stângi în timpul unui antrenament și nu va intra în calcule pentru meciul cu CFR Cluj, din prima etapă a sezonului. "Am dureri mari", a declarat Petrache.


FC Botoșani 10.07.2013 - 12:30
Amical: Olimpia Balti - FC Botosani 0-0 Formația FC Botoșani a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată marți seară, pe stadionul "Orășenesc", din Bălți, în compania echipei Olimpia Bălți, în ultimul meci amical disputat în cadrul stagiului de pregătire din Republica Moldova. Antrenorul Cristian Popovici a folosit următoarea formulă de joc:


FC Botoșani 08.07.2013 - 10:43
Amical: Veris Chisinau - FC Botosani 2-2 FC Botoșani a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-2), partida disputată, duminică seară, pe stadionul Zimbru din Chișinău, cu echipa Veris Chișinău, în cel de-al treilea meci amical disputat în cadrul stagiului de pregătire din Moldova. Golurile echipei din Botoșani au fost marcate de Cârjan (73) și Vașvari (83p).


FC Botoșani 06.07.2013 - 11:12
Amical: FC Botosani - Zimbru Chisinau 1-0 Echipa FC Botoșani a învins, vineri, cu scorul de 1-0 (1-0), formația Zimbru Chișinău, în cel de-al doilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Republica Moldova. Unicul gol al partidei a fost reușit de George Cârjan, în minutul 19. Cristian Popovici a început partida în următoarea formulă de echipă:


FC Botoșani 04.07.2013 - 12:18
Amcial: FC Botosani - Zimbru II Chisinau 5-0 Formația FC Botoșani s-a impus, miercuri seară, cu scorul de 5-0 (2-0), în fața echipei secunde a clubului Zimbru Chișinău, în primul meci amical disputat în cadrul stagiului de pregătire din Republica Moldova. Golurile au fost marcate de Hadnagy (26), Fulop (29), Tincu (67), Ghinga (84) și I. Matei (87).


FC Botoșani 29.06.2013 - 12:55
Sebastian Ghinga a semnat cu FC Botosani Directorul sportiv al FC Botoșani, Anton Heleșteanu, a declarat că mijlocașul Sebastian Ghinga a semnat cu gruparea botoșăneană un contract pentru o perioadă de doi ani. "Sebastian Ghinga a semnat cu noi un contract pentru o perioadă de doi ani, venind din postura de jucător liber de contract", a spus Anton Heleșteanu.


FC Botoșani 29.06.2013 - 12:20
FC Botosani incheie stagiul de pregatire de la Campulung-Moldovenesc Echipa de fotbal FC Botoșani, nou-promovată în Liga 1, încheie vineri stagiul de pregătire de la Câmpulung-Moldovenesc, în care antrenorul Cristian Popovici s-a axat pe partea fizică. "Avem jucători care au jucat la Liga 1, gen Croitoru, Hadnagy, Maghici sau Poverlovici", a declarat Popovici.


FC Botoșani 28.06.2013 - 13:01
Dorian Perianu a semnat cu FC Botosani Directorul sportiv al echipei FC Botoșani, Anton Heleșteanu, a declarat că portarul Dorian Perianu a semnat un contract cu gruparea botoșăneană pentru o perioadă de doi ani. "Noi am purtat mai multe discuții cu Dorian Perianu, pe care ni l-am dorit la echipă", a spus Anton Heleșteanu.


FC Botoșani 26.06.2013 - 11:53
FC Botosani vrea sa se intareasca pentru primul sezon in Liga 1 cu stranieri FC Botoșani vrea să se întărească pentru primul sezon în Liga 1 cu stranieri, informează site-ul oficial al clubului. "Antonio Trujillo Diaz este așteptat în probe în cantonamentul echipei. Jucătorul va fi păstrat și în cantonamentul din Republica Moldova", a declarat directorul sportiv Anton Heleșteanu.


FC Botoșani 18.06.2013 - 10:51
Florin Plamada va juca la FC Botosani Directorul sportiv al echipei FC Botoșani, Anton Heleșteanu, a declarat că fundașul echipei Rapid Suceava, Florin Plămadă, este începând cu data de 1 iulie jucătorul formației pregătite de Cristian Popovici. Plămadă a debutat la echipa națională de tineret în partida cu Insulele Feroe (scor 2-2).


FC Botoșani 14.06.2013 - 12:13
Razvan Tincu va evolua pentru FC Botosani in sezonul viitor Fostul căpitan al echipei FC Botoșani, fundașul Răzvan Tincu, care în ultimele două sezoane a evoluat pentru CSMS Iași, va juca în sezonul viitor pentru nou-promovata în prima ligă, informează site-ul fcbotosani.ro. Potrivit sursei citate, Tincu se află în continuare sub contract cu FC Botoșani.


FC Botoșani 14.06.2013 - 11:38
FC Botosani va efectua un stagiu de pregatire in Republica Moldova Președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a declarat că echipa nou-promovată în Liga 1 va efectua un stagiu de pregătire în Republica Moldova, unde va disputa patru meciuri amicale. ÃŽnainte de stagiul din Republica Moldova, FC Botoșani se va afla într-un cantonament de 11 zile la Câmpulung-Moldovenesc.


FC Botoșani 10.06.2013 - 16:37
FC Botosani cauta intariri pentru Liga 1 ÃŽn vederea unei evoluții cât mai bune în Liga 1, mijlocașul Sebastian Ghinga este dorit la FC Botoșani de Cristian Popovici, antrenorul principal al grupării locale. Conducerea echipei a avut deja o discuție preliminară cu fotbalistul aflat în litigiu cu Sportul Studențesc, care de curând a fost declarat liber...


FC Botoșani 18.05.2013 - 15:52
FC Botosani, virtual promovata in Liga 1 FC Botoșani este prima echipă din eșalonul secund care și-a asigurat promovarea, din punct de vedere matematic, în viitorul sezon al Ligii 1 de fotbal, după meciurile disputate sâmbătă în etapei a 27-a a Ligii 2. FC Botoșani a surclasat pe Sportul Studențesc, cu scorul de 4-0, în Giulești.


FC Botoșani 10.05.2013 - 12:30
Cornel Sfaiter: 200% ne dorim ca FC Botosani sa promoveze in prima liga Președintele Asociației Fotbal Club Botoșani, Cornel Șfaițer, a declarat că șansele FC Botoșani de promovare, în acest an, în prima ligă sunt extrem de mari. "200% ne dorim ca FC Botoșani să promoveze în prima ligă. Și noi, și conducerea tehnică, și jucătorii, și spectatorii, , și administrația locală", a afirmat Șfaițer.



Top News

-Semifinalistele Champions League se decid pe 16 și 17 aprilie: Ponturi pariuri pentru cele 4 partide

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: Rapid București - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: CFR Cluj - Fotbal Club FCSB 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Dinamo București - Politehnica Iași 1-0

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: FC Botoșani - FCU 1948 Craiova 4-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti 1-2




Care este jucătorul tău preferat de la FC Botoșani? (sezonul 2023-2024)
Junior Pius
Kablan N'Goma
Eduard Florescu
Cyril Zabou
Alexandru Țigănașu
Fabrice Olinga
Carlo Casap
Victor Dican
Charles Petro
Jean Armel Drolé
Sekou Camara
Gabriel Mutombo
Sebastian Mailat
Adams Friday
Andrei Dragu
Romario Benzar
Rijad Sadiku
Virgile Pinson
Alin Șeroni
Miroslav Iličić
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
12.04.2024
Cronica
Universitatea Craiova Farul Constanța C
14.04.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj Fotbal Club FCSB C
15.04.2024
Cronica
Rapid București Sepsi Sfântu Gheorghe C


1. Fotbal Club FCSB 12
2. Farul Constanța 7
3. Universitatea Craiova 6
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 5
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 0
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.04.2024
Cronica
FC UTA Arad FC Hermannstadt C
13.04.2024
Cronica
FC Voluntari Oțelul Galați C
13.04.2024
Cronica
Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
14.04.2024
Cronica
FC Botoșani FCU 1948 Craiova C
14.04.2024
Cronica
Dinamo București Politehnica Iași C


1. Oțelul Galați 10
2. FC Voluntari 7
3. FC Hermannstadt 7
4. FC UTA Arad 7
5. Petrolul Ploiești 7
6. FC Botoșani 6
7. Universitatea Cluj 5
8. Dinamo București 4
9. Politehnica Iași 1
10. FCU 1948 Craiova 1
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017