Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Ponturi şi pariuri 21.07.2012 - 18:29

Avancronica meciului Rapid - FC Vaslui

Avancronica meciului Rapid - FC Vaslui
22.07.2012, Bucureşti, Stadion: "Giuleşti-Valentin Stănescu", ora: 21:30, live Digi Sport
Rapid Bucureşti - FC Vaslui

Rapid Bucureşti


Rapid a susținut joi seară primul meci oficial din sezonul 2012-2013, câștigând cu scorul de 3-1 în față finlandezilor de la MyPa. Echipa lui Neluţu Sabău nu a impresionat prea mult, dar în mare măsură și-a asigurat calificarea, iar acum se poate concentra pentru meciul de mâine cu Vaslui, care va fi mult mai dificil. Patronul Copos a reușit să-l transfere pe Codrea de la Siena, dar pentru ca lotul să fie cu adevărat puternic ar mai fi nevoie de un portar și de un atacant. Va urma meciul cu moldovenii lui Porumboiu, în care se va vedea cu adevărat forța Rapidului din acest debut de campionat. Vaslui n-a câștigat niciodată în Giulești, astfel că suporterii Rapidului așteaptă de la favoriții lor o nouă victorie. "Alb-vișinii" au un start de sezon destul de greu, întrucât vor întâlni două candidate la titlu, mâine pe Vaslui și peste trei etape pe Dinamo. Obiectivul Rapidului în meciul cu Vaslui este clar, de a obține victoria și de a arata încă de la început că va fi una dintre candidatele la titlu în acest sezon.

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a apreciat că victoria formaţiei sale a fost una meritată, 3-1 cu finlandezii de la MyPa Myllykoski, dar calificarea în turul III al Europa League nu este tranşată. "A fost o victorie meritată, a fost un meci greu, pe care l-am pregătit să marcăm în prima repriză, pentru că ştiam că nu avem ritm, iar în repriza a doua finlandezii ne vor pune în dificultate. Am avut câteva ocazii în prima repriză, am marcat, dar ar fi trebuit să nu luăm gol. În repriza a doua am avut puţine ocazii, au fost multe greşeli, am pierdut aproape toate duelurile. Sunt mulţumit de victoria categorică şi sper să creştem la meciurile viitoare", a declarat Sabău.

"Calificarea nu e tranşată, va fi greu în Finlanda. Mai întâi avem meci duminică, acasă, cu FC Vaslui, iar apoi cu MyPa peste alte patru zile şi vom vedea cum ne vom prezenta. Acasă trebuie să câştigi, chiar dacă vom întâlni pe FC Vaslui şi nu suntem încă la potenţial maxim", a adăugat Sabău.

Adrian Porumboiu şi George Copos s-au pus de acord în privinţa condiţiilor transferului lui Dani Coman la Vaslui, iar "Robocop" poate evolua până la urmă în meciul de mâine seară! Iniţial, finanţatorul rapidist solicita daune dacă portarul ar fi fost folosit, dar a revenit la sentimente mai bune şi a acceptat să scoată din acord această clauză. "Nu mai există acea clauză după ultimele negocieri. Nu-i puteam lua lui Coman dreptul la muncă, aşa că poate juca", a declarat Copos.

George Copos a declarat că transferul mijlocaşului Paul Codrea este rezolvat, acesta urmând să evolueze pentru formaţia giuleşteană în următoarele două sezoane. "Transferul lui Codrea este rezolvat, are contract pe doi ani cu Rapid. Se va alătura lotului condus de Neluţu Sabău", a spus acţionarul. În vârstă de 31 de ani, Codrea a evoluat în România la formaţiile Dinamo, Politehnica Timişoara, FC Argeş şi în Italia la Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Bari şi Siena. Mijlocaşul s-a transferat la Rapid din postura de jucător liber de contract după ce în această vară i-a expirat înţelegerea cu gruparea Siena. Neluţu Sabău a salutat venirea mijlocaşului Paul Codrea, "aveam nevoie de el, dar trebuie să îl mai aşteptăm o lună, pentru că e în urmă cu pregătirea".

Echipa probabilă:

Albuţ
Rui Duarte, Burcă, Oros, Milisavljević (Božović)
M.Roman, N.Grigore, Filipe Teixeira, Şt.Grigorie
Pancu, Surdu

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Accidentaţi: M.Constantin, Herea (varicelă)
Incert: Božović (are probleme cu viza)
Suspendaţi: nu există
Va mai lipsi: Codrea (este în urmă cu pregătirea fizică)

Rapid Bucureşti va întâlni echipa olandeză SC Heerenveen, în turul trei preliminar al Europa League (dacă va trece de MyPa), s-a stabilit în urma tragerii la sorţi efectuate, vineri, la Nyon. Rapid nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi. Prima manşă va avea loc la Bucureşti, în 2 august, returul fiind programat în Olanda, la 9 august.

Rapid Bucureşti a învins formaţia finlandeză MyPa-47 Myllykoski cu scorul de 3-1 (3-1), joi seara, pe Stadionul "Giuleşti-Valentin Stănescu", în prima manşă a turului II preliminar al Europa League la fotbal.

ULTIMELE REZULTATE OFICIALE
10.05.2012: Gaz Metan Mediaş - Rapid Bucureşti 2-2 [Liga 1, Etapa 31]
13.05.2012: Rapid Bucureşti - Pandurii Târgu-Jiu 2-2 [Liga 1, Etapa 32]
16.05.2012: Sportul Studenţesc - Rapid Bucureşti 0-2 [Liga 1, Etapa 33]
20.05.2012: Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi 1-0 [Liga 1, Etapa 34]
19.07.2012: Rapid Bucureşti - Myllykosken Pallo-47 3-1 [Europa League]


FC Vaslui

FC Vaslui va începe sezonul 2012-2013 cu un nou antrenor, Marius Șumudică, după ce portughezul Augusto Inácio s-a certat cu patronul Porumboiu și a plecat de la echipă. În sezonul trecut, "galben-verzii" au reușit calificarea în grupele Europa League, iar patronul Porumboiu speră că își va îndeplini și visul de a ajunge cu echipa sa în grupele Ligii Campionilor. Vaslui va întâlni pe Fenerbahçe, dar pentru a se califica în grupe va trebui să-i elimine pe turci și încă o echipă în play-off. Va fi greu, dar sunt speranțe, mai ales după ce patronul Porumboiu a făcut în pauză de vară multe transferuri, aducând nu mai puțin de 16 jucători noi. Majoritatea dintre aceștia au contracte mari, astfel că se poate spune că FC Vaslui este în acest moment foarte puternică, mai ales că nu a pierdut decât un singur jucător important, Papp, plecat la Chievo. Antrenorul Șumudică a făcut stagiul de pregătire în Austria, unde a jucat mai multe meciuri amicale, în care nu a pus accentul pe rezultat ci pe omogenizarea lotului. Atât suporterii, cât și patronul au mari așteptări de la noul antrenor al echipei, astfel că acesta are mare nevoie încă din primul meci de un rezultat pozitiv în Giulești cu Rapid. De aceea Șumudică va pregăti meciul cu Rapid doar la victorie, dorind a fi primul antrenor care câștiga cu Vasluiul în Giulești.

Finanţatorul Adrian Porumboiu a declarat că obiectivele echipei în sezonul 2012-2013 sunt câştigarea titlului în Liga 1 şi calificarea în grupele Europa League: "Titlul şi să ne calificăm în grupele Europa League sunt obiectivele pentru noul sezon. Pentru grupele Ligii Campionilor e prea departe".

Marius Șumudică promite că va pleca neînvins din Giulești, susținând că FC Vaslui este capabilă să obțină un rezultat pozitiv în fața Rapidului. Marius Șumudică vrea să pună capăt seriei negre a Vasluiului din meciurile directe cu Rapid și să obțină un prim succes după o perioadă de "secetă". În sezonul trecut, Vaslui a pierdut de patru ori în fața formației giuleștene, în campionat și semifinalele cupei României. "În momentul de față, sunt plătit de Vaslui, sunt un antrenor profesionist și indiferent ce se va întâmpla în sufletul meu, profesia e pe primul loc și voi face tot posibilul să duc echipa bine și să nu plecăm din Giulești fără un rezultat bun. Pe lângă public, rapidiștii au un atu și prin faptul că au câștigat de patru ori împotriva Vasluiului în sezonul trecut. Mai mult, Vasluiul nu a luat niciun punct în Giulești în ultimii ani", a spus Șumudică.

Adrian Porumboiu vede o victorie fără emoții a echipei sale și și-a înțepat foștii jucători, Pavlović și Milisavljević: "Nu ar trebui să avem emoții. Rapidul are titulari care la Vaslui nu prindeau primul 11. Dar în Giulești este altă treabă, mai ales că noi nu am câștigat niciodată în față lor.

Și Lucian Sânmărtean este motivat să câștige, mai ales că echipa are de luat mai mult decât o revanșă din Giulești. "Este ambiția noastră, este ambiția antrenorului de a câștiga, deoarece de fiecare data am pierdut cu Rapidul și avem de luat o revanșă. Domnul Șumudică își dorește și el să câștige pentru că a lucrat acolo, iar noi vrem să îi îndeplinim visul atât lui cât și nouă," a declarat Sânmărtean.

Fostul rapidist Sabin Sburlea vrea să dea lovitura în Giulești și să aducă prima victorie a Vasluiului împotriva Rapidului, în deplasare. Atacantul susține că s-a integrat deja la Vaslui și speră să ajute cât mai mult echipa pentru a câștiga primul titlu din istoria clubului. "M-am acomodat. Mă simt foarte bine aici. Colegii sunt minunați și sper să facem o treabă bună împreună. Primul test va fi cu fosta mea echipă, Rapid. Nu contează trecutul acum, vom merge acolo ca să câștigăm", a spus Sburlea.

Wesley Lopes îşi doreşte şi el o victorie în Giuleşti: "Va fi greu, de altfel fiecare meci va avea dificultatea lui. Rapid are antrenor nou, jucători noi, o altă mentalitate. Noi nu am câștigat niciodată în Giulești. Trebuie să mergem acolo cu mentalitate de învingător și să câștigăm".

Adrian Porumboiu a anunţat că atacantul dinamovist Marius Niculae a fost transferat la gruparea vasluiană pentru doi ani, cu opţiune pentru încă un sezon. "Eu am transferat un jucător, nu un simbol. Nu e nimic de comentat, Marius Niculae e jucătorul Vasluiului pentru doi ani, cu opţiune de prelungire pentru un an. Ni l-am dorit, avem nevoie de el, e un jucător de gura porţii, un jucător de careu. E transferat. Face joncţiunea cu lotul azi la ora 13:00. Va fi în lot la meciul cu Rapid", a spus Porumboiu.

Sosirea lui Coman a asigurat postul de titular dintre buturile porții Vasluiului. Fostul goalkeeper al Rapidului este văzut că un lider și va fi greu de înlocuit din primul unsprezece. Chiar dacă giuleștenii îi contesta prezența în teren, la meciul din prima etapă, Șumudică va începe partidă bazându-se pe el. Tehnicianul echipei FC Vaslui și-a format deja o echipă standard cu care va debuta pe bancă "galben-verzilor". Cea mai mai problemă pe care o avea Vasluiul în acest început de campionat, era  lipsa unui atacant de careu, mai ales după accidentarea lui Temwanjera. Venirea lui Marius Niculae a rezolvat această problemă, fostul dinamovist urmând a fi mâine seară titular! Fără Mike și Reis, Șumudică va miza pe Marius Niculae, care va face pereche în atac cu Wesley, într-o așezare 4-4-2. Linia de fund va fi schimbată aproape în totalitate, singurul păstrat fiind Milanov. În rest, vor intra Elias, pe stânga și Celeban și Varela în centru.

Echipa probabilă:

Coman
Milanov, Celeban, Varela, Elias (Sălăgeann)
Antal, N'Doye, Cauê, L.Sânmărtean
Wesley Lopes, M.Niculae

Antrenor: Marius Șumudică -nou-

Accidentat: Temwanjera
Suspendaţi: nu există

Vicecampioana României, FC Vaslui, va întâlni echipa turcă Fenerbahçe Istanbul, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi efectuate, vineri, la Nyon. FC Vaslui nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi. Prima manşă va avea loc la Istanbul, în 31 iulie/1 august, returul fiind programat în România, la 7/8 august.

Transferurile din pauza de vară:
Antrenor:
Marius Șumudică -nou-
Au venit: Dănuţ Coman (portar, Rapid Bucureşti), David Cobeño -Spania- (portar, Rayo Vallecano), Piotr Celeban -Polonia- (fundaş, Śląsk Wrocław), Elias Charalambous -Cipru- (fundaş, Karlsruher SC), Fernando Varela -Portugalia- (fundaş, CD Feirense), Andrei Cordoş (fundaş, FCM Târgu-Mureş), Adrian Sălăgean (fundaş, Oţelul Galaţi), Daniel Mif (mijlocaş, Olimpia Satu-Mare), Mike Tukura -Nigeria- (mijlocaş, Rubin Kazan), Eduardo Jumisse -Mozambic- (mijlocaş, Leixões SC), Liviu Antal (mijlocaş, Oţelul Galaţi), Davide Dias -Portugalia- (mijlocaş, FC Braşov), Cauê Cecilio da Silva -Brazilia- (mijlocaş, SC Olhanense), Deivdy Reis Marques do Nascimento -Brazilia- (atacant, Cruzeiro EC), Sabrin Sburlea (atacant, Rapid Bucureşti), Marius Niculae (atacant, Dinamo Bucureşti)
Au plecat: Milan Borjan -Canada- (portar, Sivasspor), Mihai Luca (portar, liber de contract), Claudiu Puia (portar, liber de contract), Marius Constantin (fundaş, Rapid Bucureşti), Paul Papp (fundaş, Chievo Verona), Petar Jovanović -Serbia- (CSMS Iaşi), Paíto -Mozambic- (fundaş, liber de contract), Pavol Farkaš -Slovacia- (fundaş, Chievo Verona), Adrian Gheorghiu (mijlocaş, liber de contract), Gladstone Pereira -Brazilia- (mijlocaş, liber de contract), Sergiu Popovici (mijlocaş, Gloria Bistrița), Anderson do Ó -Brazilia- (mijlocaş, liber de contract), Nemanja Milisavljević -Serbia- (mijlocaş, Rapid Bucureşti), Adaílton Martins Bolzan -Brazilia- (mijlocaş, liber de contract), Jaime Bragança -Portugalia- (mijlocaş, liber de contract), Savio Nsereko -Uganda- (atacant, AC Fiorentina), Yero Bello -Nigeria- (atacant, liber de contract), Răzvan Neagu (atacant, CS Turnu-Severin)

Meciurile din pauza de vară:
20.06.2012: FC Vaslui - Skënderbeu Korçë             1-0
24.06.2012: FC Vaslui - Khazar Lankaran              1-1
01.07.2012: FC Vaslui - Sparta Praha                 2-2
27.06.2012: FC Vaslui - Terek Grozny                 1-2
05.07.2012: FC Vaslui - Bischoffen                   9-1
06.07.2012: FC Vaslui - Emiratele Arabe Unite        0-1
07.07.2012: FC Vaslui - Slovan Liberec               0-1
11.07.2012: FC Vaslui - FC Krasnodar                 2-1
12.07.2012: FC Vaslui - Al-Ittihad                   0-0


ULTIMELE REZULTATE OFICIALE
07.05.2012: FC Vaslui - Gaz Metan Mediaş 4-0  [Liga 1, Etapa 30]
10.05.2012: Pandurii Tâgu-Jiu - FC Vaslui 1-2 [Liga 1, Etapa 31]
13.05.2012: FC Vaslui - Sportul Studenţesc 1-0 [Liga 1, Etapa 32]
16.05.2012: Oţelul Galaţi - FC Vaslui 1-2 [Liga 1, Etapa 33]
20.05.2012: FC Vaslui - Universitatea Cluj 1-0 [Liga 1, Etapa 34]


Pronosticul RomanianSoccer.ro: Rapid și FC Vaslui se întâlnesc în prima etapă pentru a treia oară consecutiv. În 2010, cu Marius Șumudică antrenor, giuleștenii au câștigat cu 2-0, în 2011 cu Răzvan Lucescu pe bancă tehnică cu 3-0, iar acum cu Neluţu Sabău speră într-un nou succes. "Alb-vișinii" vin după un succes cu 3-1 în Europa League contra finlandezilor de la MyPa, unde au dominat categoric, dar n-au reușit să obțină o diferenţă de goluri mai clară. Echipa lui Sabău a arătat destule slăbiciuni în fața scandinavilor, dar cu Vaslui va trebui să fie mult mai atentă, pentru că jucători precum Wesley & M.Niculae. sunt mult mai valoroși. "Galben-verzii" au un bilanț foarte slab în Giulești, dar speră să spargă mâine gheață și să câștige pentru prima dată. Deocamdată nu se știe cât de puternică este FC Vaslui după multiplele transferuri făcute în pauza de vară, dar un lucru e cert, jucătorii veniți sunt de valoare. Rămâne de văzut dacă aceștia vor confirmă încă din startul noului sezon sau vor avea nevoie de câteva etape de acomodare pentru a avea relații bune de joc. Meciul de mâine este fără îndoială cel mai așteptat din etapa 1, fiind foarte interesant și echilibrat. În mod normal Rapid este ușor favorită, pentru că joacă acasă, unde va fi încurajată de 10.000 de fani, dar adversara sa este genul de echipă care poate să-i pună probleme mari. Rapid București - FC Vaslui este meci de 1X, probabil oaspeții s-ar mulțumi cu un rezultat de egalitate pe terenul unde au 5 înfrângeri din 7 meciuri.

FC Vaslui nu a câştigat niciodată în Giuleşti








Taguri: avancronica    analiza meci    ponturi    pariuri    Rapid Bucuresti    FC Vaslui   

» Clasament Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Ponturi şi pariuri

Semifinalistele Champions League se decid pe 16 și 17 aprilie: Ponturi pariuri pentru cele 4 partide

Marți și miercuri se vor disputa cele patru partide retur din sferturile UCL în care spectacolul va fi total, așa cum ne-a obișnuit această competiție. Cotele sunt preluate de pe...

Majda Aboulumosha și Cătălin Cazacu "joacă" în echipa 888casino

Actrița Majda Aboulumosha și campionul la motociclism Cătălin Cazacu sunt noii ambasadori de brand ai 888casino. Cele două vedete din showbizul românesc s-au alăturat în mod oficial uneia...

Fotbal total în campionatele de top: Cele mai tari derby-uri din 30-31 martie

Weekend-ul ne oferă posibilitatea de a urmări trei meciuri de top din Premier League, Bundesliga și La Liga. Capul de afiș al săptămânii este confruntarea dintre Manchester City și Arsenal,...

888casino, locul în care distracția e la cote maxime

Cu o expertiză internațională de mai bine de 25 de ani, 888casino susține inovația în gambling online, oferind publicului acces la resurse care definesc, în cele din urmă, noile standarde...

Vreau un corp nou

După aproape șase ani în care le-am oferit tuturor muritorilor care au intrat vreodată pe vladcazino.ro experiențe nebune și distracție pe bune, simt că a venit momentul să-mi...

City, Napoli și Barcelona caută victoria pe 3 martie

Derby-urile cresc din punct de vedere statistic interesul pentru pariurile sportive. Adrenalina devine și mai mare când mizezi pe un meci echilibrat, iar în acest articol...

888casino sponsorizează distracția la Massif Festival 2024

Promotor al distracției de cea mai bună calitate, 888casino s-a alăturat Massif Festival, în calitate de sponsor. Cea de-a doua ediție a acestui festivalul de muzică se va desfășura între...

[P]Ce trebuie să știi când mergi la meciurile de fotbal iarna

Știm cu toții că un adevărat fan al fotbalului este prezent și în sezonul rece al anului în tribune. Indiferent de temperaturile reci care persistă, experiența pe care o trăiești poate...

Pariuri pe Fotbal: Trucuri, Țepe și Cum să Evităm Greșelile Comune

Distracție și Profit: Ghidul Neoficial al Pariurilor pe Fotbal   Pariurile pe fotbal nu trebuie să fie doar o afacere serioasă. Hai să aruncăm o privire în culisele acestei lumi...

Jurgen Klopp, Arteta & Guardiola, în cursa pentru titlu

Premier League oferă o cursă dinamică pentru titlu în sezonul 2023/2024. După 17 etape, Arsenal, Liverpool și Manchester City sunt despărțite de doar 9 puncte. Între cele trei a reușit...

Importanța mâinilor de start în poker: Cum să fii inspirat în alegerile tale

În momentul în care ești la masa de poker, este mai mult decât indicat să nu joci fiecare mână. Dacă vei face acest lucru, rezultatul final va fi unul singur: eșecul pe termen lung....



Top News

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Fotbal Club FCSB 2-2

-Liga 1 - Etapa 6 - play-out: Universitatea Cluj - Politehnica Iași 1-0

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Fotbal Club FCSB - Rapid Bucureşti 2-2

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: FCU 1948 Craiova - Dinamo Bucureşti 1-1

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: Politehnica Iaşi - FC Voluntari 3-1




S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
24.04.2024 Farul Constanța Rapid București C
24.04.2024 Sepsi Sfântu Gheorghe Fotbal Club FCSB C
25.04.2024 Universitatea Craiova
21:45
CFR 1907 Cluj Digi Sport 1 C


1. Fotbal Club FCSB 14
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 9
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
23.04.2024 FC Voluntari FCU 1948 Craiova C
23.04.2024 FC Botoșani Dinamo București C
24.04.2024
Cronica
Universitatea Cluj Politehnica Iași C
25.04.2024 FC UTA Arad
16:45
Oțelul Galați Digi Sport 1 C
25.04.2024 FC Hermannstadt
19:00
Petrolul Ploiești Digi Sport 1 C


1. Oțelul Galați 13
2. FC Botoșani 10
3. FC Hermannstadt 8
4. FC Voluntari 8
5. Universitatea Cluj 8
6. FC UTA Arad 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. Dinamo București 5
9. Politehnica Iași 4
10. FCU 1948 Craiova 3
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017