Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Liga 1 27.02.2015 - 14:47

FRF doreste modificarea Codului Fiscal pentru scutirea de la plata TVA la transferurile de jucatori

FRF doreste modificarea Codului Fiscal pentru scutirea de la plata TVA la transferurile de jucatori
Federaţia Română de Fotbal doreşte, prin "Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalulului din România 2015-2020", modificarea Codului Fiscal, astfel încât cluburile să nu mai fie nevoite să plătească Taxa pe Valoare Adăugată (TVA) pentru transferurile jucătorilor.

Prin modificarea Codului Fiscal, FRF mai doreşte reducerea TVA de la 24 la sută la 9 la sută pentru accesul la evenimentele sportive.

"Proiectul de modificare a Codului Fiscal cuprinde măsuri de relaxare fiscală pentru sport şi noi prevederi referitoare la sponsorizare: sponsorizarea să fie deductibilă până într-un procent unic de 24 la sută din impozitul pe profit datorat; neimpozitarea primelor şi indemnizaţiilor sportive acordate de către cluburile sportive pentru calificarea la competiţiile oficiale europene şi mondiale; reducerea cotei de TVA până la un procent de 9 la sută pentru accesul la evenimente sportive şi utilizarea bazelor sportive; scutirea de TVA pentru transferul unui jucător; datoriile cluburilor constând în TVA neachitat să poată fi transformate în fonduri de investiţii pentru infrastructură sportivă; reducerea cotelor contribuţiilor sociale cu un procent de 50 la sută pentru veniturile din sport", se arată în planul realizat de FRF.

Potrivit FRF, în curs de finalizare şi mediere se mai află modificările pentru Legea Sportului, în urma discuţiilor cu privire la modificarea Legii Sportului ce au avut loc în perioada august - octombrie 2014 în cadrul grupului de lucru organizat la MTS şi COSR.

Totodată, FRF susţine că infracţiunile de corupţie din sport urmează să fie incriminate distinct prin modificarea Legii 78/2000 sau a Codului Penal.

Federaţia Română de Fotbal a elaborat "Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România 2015-2020", cu obiective precise şi detaliate pe care promite să le pună în practică. Documentul ar urma să fie prezentat membrilor afiliaţi în următoarea şedinţă a Adunării Generale a FRF, din 30 martie.

Planul realizat de FRF este structurat în jurul a cinci obiective strategice pentru perioada amintită: calificarea echipei naţionale la toate cele trei turnee finale CE 2016, CM 2018, CE 2020, creşterea substanţială a numărului de practicanţi şi de persoane implicate în fenomenul fotbalistic, dezvoltarea fotbalului feminin şi a futsalului (creşterea performanţei echipelor naţionale), construirea unei culturi organizaţionale care să devină suport pentru performanţa sportivă şi creşterea atractivităţii şi a vizibilităţii jocului de fotbal.

FRF îşi propune prin "Planul strategic 2015-2020" calificarea la CE 2016, 2020 şi CM 2018

Federaţia Română de Fotbal şi-a stabilit ca obiectiv principal al "Planului strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România 2015-2020", alificarea echipei naţionale la următoarele trei ediţii ale turneelor finale, CE 2017, CM 2018 şi CE 2020.

Pentru perioada 2015-2020, Federaţia Română de Fotbal a elaborat un plan strategic cu obiective precise şi detaliate pe care promite să le aplice pentru dezvoltarea fotbalului românesc. Documentul ar urma să fie prezentat membrilor afiliaţi în următoarea şedinţă a Adunării Generale a FRF, din 30 martie.

Planul realizat de FRF este structurat în jurul a cinci obiective strategice pentru perioada amintită: calificarea echipei naţionale la toate cele trei turnee finale CE 2016, CM 2018, CE 2020, creşterea substanţială a numărului de practicanţi şi de persoane implicate în fenomenul fotbalistic, dezvoltarea fotbalului feminin şi a futsalului (creşterea performanţei echipelor naţionale), construirea unei culturi organizaţionale care să devină suport pentru performanţa sportivă şi creşterea atractivităţii şi a vizibilităţii jocului de fotbal.

Conducerea federaţiei consideră că obiectivele stabilite sunt realiste. "În acest document strategic ne-am fixat obiective ambiţioase, dar realiste. Nu este uşor să ne asumăm că Echipa Naţională va atinge obiectivul pe care ni l-am propus (calificarea consecutivă la cele trei turnee finale până în 2020) sau că vom schimba faţa fotbalului juvenil din România. Cum nu ne va fi uşor să facem din Federaţia Română de Fotbal una dintre cele mai moderne organizaţii de profil din Europa. Nu în ultimul rând, ne-am dorit foarte mult ca, prin această Strategie, să realizăm o legătură puternică şi să găsim numitorul comun între interesele fotbalului românesc şi cele ale tuturor părţilor interesate (stakeholders) de succesul acestui fenomen", se arată în documentul amintit.

Pentru a duce la îndeplinire aceste obiective, federaţia a realizat un plan de acţiuni printre care şi înfiinţarea Şcolii de Management Sportiv, care este considerată a fi o posibilitate de îndreptare a situaţiei financiare a cluburilor de fotbal. "În prezent, o gravă problemă cu care se confruntă cluburile din România este finanţarea activităţii. Pe lângă mecanismele reactive de tipul fairplayului financiar, Federaţia Română de Fotbal îşi propune ca, în următorii cinci ani, să introducă regula 'preşedintelui manager'. Unul dintre motivele eşecului financiar al cluburilor din România este reprezentat de slaba capacitate de administrare. Cluburile şi fotbalul în sine sunt foarte rar privite ca afaceri care pot fi rentabile sau chiar de foarte mare succes. Însă, industria sportului a demonstrat, în multe dintre ţările europene, că fotbalul poate genera profit. Pentru a putea avea competiţii stabile şi un fotbal sănătos, Federaţia Română de Fotbal şi-a propus să înfiinţeze Centrul Naţional de Educaţie şi Cercetare Fotbalistică. În cadrul acestei instituţii, printre alte componente (precum cercetarea medicală sau istoria fotbalului), se va regăsi Şcoala de Management Sportiv, care îşi propune să pregătească personalul implicat în conducerea şi administrarea tuturor entităţilor fotbalistice din România în domenii precum: administrarea societăţilor sportive, management strategic, negociere, design competiţional şi regulamente, comunicare şi relaţii publice, leadership şi management de resurse umane, marketing şi sponsorship, organizare de evenimente, etică sportivă, consiliere sportivă şi management financiar", se menţionează în planul strategic realizat de FRF.

De asemenea, conducerea FRF intenţionează să introducă un set de reguli privind organizarea internă a cluburilor, să acorde sprijin pentru creşterea vizibilităţii competiţiilor de seniori şi juniori, inclusiv pentru obţinerea de fonduri din drepturile tv şi comerciale pentru echipele din Liga 2 şi Liga 3, mărirea numărului de echipe din Liga 3 prin creşterea numărului de serii de la 6 la 8, conform principiului regionalizării teritorial-administrative.

Cei mai buni tehnicieni din România vor fi reuniţi într-un "corp de elită" al antrenorilor, cei care se vor face remarcaţi urmând a satisface stagii de pregătire la cele mai importante cluburi din Europa: "Pentru că vrem să dezvoltăm academiile regionale, dar şi pentru că ne dorim ca orice club din România să poată alege dintr-o pleiadă de antrenori foarte bine instruiţi, Federaţia Română de Fotbal va susţine crearea unui program de excelenţă anual, numit 'Corpul antrenorilor de elită'. Pentru acest modul vor fi selecţionaţi cei mai buni antrenori din ţară pentru a putea beneficia de un plus de pregătire avansată în cadrul Centrului de Fotbal Mogoşoaia. Vom propune cursuri intensive pentru dezvoltarea aptitudinilor de antrenorat, consolidarea abilităţilor psihologice şi de comunicare, introducere în management şi marketing sportiv. Cei care se vor remarca în cadrul acestui program vor fi recompensaţi cu stagii de pregătire la cele mai importante cluburi din Europa".

Federaţia Română de Fotbal urmăreşte şi înfiinţarea Centrului Naţional de Formare şi Cercetare în Domeniul Fotbalului, care va reuni Şcoala de management sportiv, Şcoala Federală de Antrenori, Centrul de Cercetare în medicina sportivă, Centrul de cercetare al istoriei Fotbalului, Centrul de formare profesională şi evaluare de competenţe.

În ceea ce priveşte integritatea jocului de fotbal FRF intenţionează ca în perioada următoare să implementeze un sistem de raportare a cazurilor şi a tentativelor de corupţie. Platforma online www.fotbalcurat.frf.ro, ce urmează a fi lansată, va fi disponibilă, în primă fază, pentru aproximativ 3.000 de fotbalişti, antrenori şi arbitri din primele trei divizii ale fotbalului din România.

Printre planurile federaţiei se regăseşte şi înfiinţarea Asociaţiilor Regionale de Fotbal, pentru a veni în întâmpinarea procesului de regionalizare teritorial administrativă al României. Aceste noi entităţi vor avea rol coordonator pe plan regional.

De asemenea, FRF doreşte să obţină acreditare ISO pentru calitate în management.

Pentru a creşte vizibilitatea jocului de fotbal, FRF va organiza anual o gală, numită "Premiile fotbalului românesc", va dezvolta canalul de youtube al federaţei, şi va lansa FRF TV, un canal online similar celui iniţiat de UEFA sau Federaţia Germană de Fotbal.

Forul condus de Răzvan Burleanu intenţionează de asemenea să înfiinţeze un Muzeu al Fotbalului Românesc. "Pentru că România este una dintre ţările care prin prisma performanţelor obţinute a reuşit să îşi construiască o adevărată istorie a fotbalului, FRF va înfiinţa în următorii ani Muzeul Fotbalului Românesc, cu mediu virtual integrat şi bibliotecă", se mai arată în "Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România 2015-2020".

În realizarea acestui plan FRF a colaborat cu Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES), care a realizat o cercetare pe un eşantion reprezentativ, privind imaginea fotbalului românesc în rândul populaţiei.

Tabere şcolare la centrele naţionale de fotbal de la Mogoşoaia şi Buftea

Federaţia Română de Fotbal intenţionează să implementeze în perioada următoare un proiect de tabere pentru copii în centrele de pregătire ale echipelor naţionale de la Mogoşoaia şi Buftea, se arată în "Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România 2015-2020". "Pentru ca adolescenţii şi copiii să intre cât mai profund în contact cu fotbalul de performanţă, FRF va organiza tabere pentru copii în Centrele Naţionale Mogoşoaia şi Buftea. Aici vor beneficia de lecţii de fotbal, cursuri despre istoria fotbalului, medicină sportivă şi nutriţie, precum şi de întâlnirea cu fotbalişti din loturile naţionale care să le vorbească despre experienţa lor fotbalistică", se menţionează în documentul amintit. Federaţia Română de Fotbal a elaborat "Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România 2015-2020", cu obiective precise şi detaliate pe care promite să le pună în practică. Documentul ar urma să fie prezentat membrilor afiliaţi în următoarea şedinţă a Adunării Generale a FRF, din 30 martie. Planul realizat de FRF este structurat în jurul a cinci obiective strategice pentru perioada amintită: calificarea echipei naţionale la toate cele trei turnee finale CE 2016, CM 2018, CE 2020, creşterea substanţială a numărului de practicanţi şi de persoane implicate în fenomenul fotbalistic, dezvoltarea fotbalului feminin şi a futsalului (creşterea performanţei echipelor naţionale), construirea unei culturi organizaţionale care să devină suport pentru performanţa sportivă şi creşterea atractivităţii şi a vizibilităţii jocului de fotbal.

FRF înfiinţează Campionatul naţional de fotbal rural
Federaţia Română de Fotbal intenţionează ca în perioada următoare să înfiinţeze un campionat naţional de fotbal rural, potrivit "Planului strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România 2015-2020" al FRF. "Pentru că unii dintre cei mai reprezentativi jucători s-au născut în satele României şi pentru că acest sport trebuie să ajungă pe tot teritoriul ţării, vom organiza Campionatul Naţional al Fotbalului Rural", se arată în documentul citat. Competiţia va fi destinată practicanţilor, atât legitimaţi, cât şi nelegitimaţi din mediul rural, echipele fiind formate la nivel de comună, din jucători/locuitori ai comunei, cu vârsta minimă de 14 ani. Se va respecta regulile fotbalului clasic, 11 la 11 pe teren normal. Pe lângă Campionatul Naţional al fotbalului rural, FRF va lansa şi campania "Transformă uliţa în stadion". Acest proiect va include, în faza pilot, 21 de judeţe, în cadrul cărora vor fi descoperiţi şi pregătiţi copiii din zonele rurale. "21 de referenţi zonali ai FRF întreprind acţiuni de scouting în 4-5 comune învecinate oraşului reşedinţă de judeţ. Sunt recrutaţi copiii talentaţi din categoria de vârstă 7-10 ani, nelegitimaţi şi fără posibilităţi de angrenare într-o activitate sportivă organizată la nivel urban. Grupele de minimum 20 copii sunt pregătite în două şedinţe săptămânale de antrenament în oraşul reşedinţă de judeţ", se arată în "Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului 2015-2020". Începând cu anul 2015, Federaţia Română de Fotbal va demara cel mai vast program competiţional dedicat fotbalului pentru toţi, "Toată România Joacă Fotbal". Acestuia i se va adăuga programul guvernamental care prevede introducerea unei ore de fotbal pe săptămână în şcolile din România. Conform FRF, profesorii de educaţie fizică şi sport, care vor dori să coordoneze clase cu profil sportiv, vor fi pregătiţi prin intermediul programului "Start Fotbal", dezvoltat de Şcoala Federală de Antrenori. Prin intermediul acestui program, FRF doreşte "creşterea substanţială a numărului de practicanţi şi de persoane implicate în fenomenul fotbalistic". De asemenea, FRF vrea crearea Campionatului Naţional al firmelor şi instituţiilor, Campionatului naţional al şcolilor-gimnaziilor-liceelor şi Campionatului naţional universitar. Campionatul naţional universitar se va desfăşura potrivit regulilor fotbalului clasic, pe teren normal. Tot în această competiţie, va fi creat şi un concurs paralel destinat fotbalului feminin. Forul de la Casa Fotbalului a luat în calcul şi copiii de grădiniţă şi va lansa un alt program intitulat "Caravana grădiniţelor, Football for fun". Federaţia Română de Fotbal a elaborat "Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România 2015-2020", cu obiective precise şi detaliate pe care promite să le pună în practică. Documentul ar urma să fie prezentat membrilor afiliaţi în următoarea şedinţă a Adunării Generale a FRF, din 30 martie. Planul realizat de FRF este structurat în jurul a cinci obiective strategice pentru perioada amintită: calificarea echipei naţionale la toate cele trei turnee finale CE 2016, CM 2018, CE 2020, creşterea substanţială a numărului de practicanţi şi de persoane implicate în fenomenul fotbalistic, dezvoltarea fotbalului feminin şi a futsalului (creşterea performanţei echipelor naţionale), construirea unei culturi organizaţionale care să devină suport pentru performanţa sportivă şi creşterea atractivităţii şi a vizibilităţii jocului de fotbal.






Taguri: FRF    Cod Fiscal    TVA    transferuri    MTS    COSR   

» Clasament Liga 1
» Golgheteri Liga 1
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Liga 1

Liga 1 - Etapa 4 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

Etapa 4 a debutat vineri cu 2 victorii ale oaspeţilor, FC Hermannstadt câştigând la Arad în play-out iar Farul Constanța la Craiova în play-off. Atacantul sibian Daniel Paraschiv a reuşit...

Liga 1 - Etapa 4 - play-off: Rapid București - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 1-0, luni seara, în Giuleşti, într-un meci din etapa a 4-a a fazei play-off a Superligii României. Unicul gol al partidei a...

Liga 1 - Etapa 4 - play-off: CFR Cluj - Fotbal Club FCSB 0-1

Fotbal Club FCSB a învins-o în Gruia pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, într-un meci din etapa a 4-a a fazei play-off a Superligii...

Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Dinamo București - Politehnica Iași 1-0

Dinamo Bucureşti a învins-o dramatic pe Politehnica Iaşi, cu scorul de 1-0, duminică seara, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, într-un meci din...

Liga 1 - Etapa 4 - play-out: FC Botoșani - FCU 1948 Craiova 4-1

FC Botoşani a câştigat 3 puncte foarte importante în lupta pentru evitarea retrogradării, după ce a învins-o acasă pe FCU 1948 Craiova cu scorul de 4-1, duminică, într-un meci din etapa a...

Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti 1-2

Petrolul Ploieşti a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă seara, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 4-a a fazei play-out a Superligii...

Liga 1 - Etapa 4 - play-out: FC Voluntari - Oțelul Galați 1-1

FC Voluntari a terminat la egalitate cu Oţelul Galaţi, 1-1 (1-0), sâmbătă, acasă, într-un meci din etapa a 4-a a fazei play-out a Superligii României.  ...

Liga 1 - Etapa 4 - play-off: Universitatea Craiova - Farul Constanța 1-2

Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul Constanţa cu 2-1 (2-1), vineri seara, în Bănie, într-un meci din etapa a 4-a a fazei play-off a Superligii României. Fostul antrenor Marian...

Liga 1 - Etapa 4 - play-out: FC UTA Arad - FC Hermannstadt 1-3

În faţa a 6.430 de spectatori, majoritatea copii, FC UTA Arad a fost bătută acasă cu scorul de 3-1 de FC Hermannstadt, în etapa a 4-a a fazei play-out a Superligii României. Omul meciului a...

Liga 1 - Etapa 3 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

Vineri au avut loc două meciuri, FC UTA Arad - FC Botoșani în play-out şi Sepsi Sfântu Gheorghe - Farul Constanța în play-off. Pe arena "Francisc von Neuman", arădenii s-au impus...

Liga 1 - Etapa 3 - play-out: Oțelul Galați - Dinamo București 1-0

Dinamo Bucureşti a fost învinsă dramatic de Oţelul Galaţi cu scorul de 1-0, luni seara, la Galaţi, într-un meci din etapa a 3-a a fazei play-out a Superligii...



Top News

-Semifinalistele Champions League se decid pe 16 și 17 aprilie: Ponturi pariuri pentru cele 4 partide

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: Rapid București - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: CFR Cluj - Fotbal Club FCSB 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Dinamo București - Politehnica Iași 1-0

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: FC Botoșani - FCU 1948 Craiova 4-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti 1-2




S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
12.04.2024
Cronica
Universitatea Craiova Farul Constanța C
14.04.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj Fotbal Club FCSB C
15.04.2024
Cronica
Rapid București Sepsi Sfântu Gheorghe C


1. Fotbal Club FCSB 12
2. Farul Constanța 7
3. Universitatea Craiova 6
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 5
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 0
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.04.2024
Cronica
FC UTA Arad FC Hermannstadt C
13.04.2024
Cronica
FC Voluntari Oțelul Galați C
13.04.2024
Cronica
Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
14.04.2024
Cronica
FC Botoșani FCU 1948 Craiova C
14.04.2024
Cronica
Dinamo București Politehnica Iași C


1. Oțelul Galați 10
2. FC Voluntari 7
3. FC Hermannstadt 7
4. FC UTA Arad 7
5. Petrolul Ploiești 7
6. FC Botoșani 6
7. Universitatea Cluj 5
8. Dinamo București 4
9. Politehnica Iași 1
10. FCU 1948 Craiova 1
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017