Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Cupa Mondiala 13.06.2018 - 08:30

Cupa Mondială din Rusia: 12 stadioane, 11 oraşe. Meciul de deschidere şi finala, pe arena Lujniki, la Moscova

Cupa Mondială din Rusia: 12 stadioane, 11 oraşe. Meciul de deschidere şi finala, pe arena Lujniki, la Moscova

Cupa Mondială de fotbal din Rusia, competiţie care începe joi, se va disputa pe 12 stadioane din 11 oraşe, până la 15 iulie. rArenele pe care fanii îşi vor putea urmări favoriţii la turneul final au fost construite sau renovate pentru CM. Competiţia va fi deschisă de partida Rusia – Arabia Saudită, pe stadionul Lujniki din Moscova, care va găzdui şi finala Cupei Mondiale.

Prezentarea celor 12 stadioane ale CM din Rusia:

STADIONUL LUJNIKI

Oraşul gazdă: Moscova

Capacitate: 80.000 de locuri

Va găzdui şapte partide de la CM, între care şi meciul de deschidere şi finala: Rusia – Arabia Saudită, Germania – Mexic, Portugalia – Maroc, Danemarca – Franţa, din grupe, o partidă din optimi, una din semifinale şi finala.

FOTO: fifa.com
FOTO: fifa.com

Principalul stadion al CM-2018 a fost construit iniţial pentru a găzdui prima ediţie a Spartakiadei, în 1956. De atunci, a găzduit numeroase evenimente sportive şi culturale, între care Jocurile Olimpice de vară din 1980, CM de hochei pe gheaţă, de atletism şi de rugby, precum şi concerte ale unor muzicieni importanţi. Gazda partidelor naţionalei Rusiei, arena Lujniki a primit şi echipele moscovite Spartak, ŢSKA şi Torpedo. În total, pe acest stadion s-au disputat peste 3.000 de meciuri.

Reconstrucţia stadionului a început în 2013. Un aspect crucial al proiectului a fost menţinerea faţadei istorice a arenei, care este un punct de referinţă pentru Moscova. Interiorul arenei a fost renovat complet, s-a renunţat la pista de atletism şi tribunele au fost apropiate de teren şi li s-au adăugat două niveluri. Capacitatea stadionului a fost mărită de la 78.000 la 80.000 de locuri.

După Cupa Mondială, stadionul Lujniki va rămâne principala arena de fotbal a Rusiei şi va găzdui în continuare meciurile naţionalei.

STADIONUL SANKT PETERSBURG

Oraşul gazdă: Sankt Petersburg

Capacitate: 67.000 de locuri

Va găzdui şapte meciuri de la CM: Maroc – Iran, Rusia – Egipt, Brazilia – Costa Rica, Nigeria – Argentina, din grupe, o partidă din optimi, una din semifinale şi finala mică.

FOTO: Facebook Saint Petersburg Stadium
FOTO: Facebook Saint Petersburg Stadium

Este construit pe insula Krestovski, în locul stadionului Kirov, care a fost una dintre cele mai mari arene ale ţării, cu o capacitate de 110.000 de locuri. Stadionul a găzduit meciul de deschidere şi finala Cupei Confederaţiilor, în 2017.

Arhitectul Kisho Kurosawa a conceput arena ca o navetă spaţială care a aterizat pe ţărmul golfului Finlandei. Stadionul are şapte etaje, are o înălţime de 79 de metri şi se numără printre cele mai moderne din lume. Are acoperiş retractabil şi poate găzdui evenimente pe tot parcursul anului, chiar şi iarna, când temperatura în incintă este de 15 grade Celsius.

Pe acest stadion joacă echipa Zenit Sankt Petersburg meciurile de pe teren propriu. Arena poate găzdui diverse evenimente, de la concerte până la competiţii sportive pentru mai multe discipline. În 2020, pe stadionul din Sankt Petersburg se vor disputa trei partide din grupele Campionatului European şi una din sferturile competiţiei continentale.

STADIONUL SPARTAK

Oraşul gazdă: Moscova (districtul Tuşino)

Capacitate: 45.000 de locuri

Va găzdui cinci meciuri de la CM: Argentina – Islanda, Polonia – Senegal, Belgia – Tunisia, Serbia – Brazilia, din grupele competiţiei, şi o partidă din optimi.

FOTO: spartak.com
FOTO: spartak.com

Construcţia arenei echipei Spartak a început în 2010 şi primul meci găzduit a fost Spartak Moscova – Steaua Roşie Belgrad, scor 1-1, la 5 septembrie 2014. În 2017, stadionul a găzduit meciuri din cadrul Cupei Confederaţiilor.

Faţada stadionului este compusă din sute de romburi alb-roşii care reprezintă logo-ul clubului Spartak. Faţata poate fi modificată în funcţie de echipa care joacă în arenă. Atunci când joacă Spartak Moscova, culorile faţadei sunt alb şi roşu, iar când joacă naţionala Rusiei, faţada este în culorile de pe drapelul Rusiei.

Stadionul Spartak găzduieşte şi muzeul Spartak Moscova, fan clubul oficial al grupării moscovite şi magazinul clubului.

După Cupa Mondială din acest an, în zona stadionului va fi construit un complex rezidenţial.

STADIONUL FIŞT

Oraşul gazdă: Soci

Capacitate: 48.000 de locuri

Va găzdui şase meciuri la CM Portugalia – Spania, Belgia – Panama, Germania – Suedia, Australia – Peru, din grupe, o partidă din optimi şi una din sferturi.

FOTO: Facebook Fisht Olympic Stadium
FOTO: Facebook Fisht Olympic Stadium

Amplasat în Parcul Olimpic din Soci, stadionu Fişt a fost construit pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2014 şi a găzduit ceremoniile de deschidere şi de închidere ale JO. Arena a fost renovată pentru Cupa Mondială de fotbal şi reinaugurată în 2017, când a găzduit meciuri din cadrul Cupei Confederaţiilor.

Stadionul Fişt a fost denumit după Muntele Fişt şi are un aspect asemănător cu un munte acoperit de zăpadă.

Arena va găzdui după CM unele meciuri ale naţionalei Rusiei şi alte evenimente sportive.

STADIONUL KALININGRAD

Oraşul gazdă: Kaliningrad

Capacitate: 35.000 de locuri

Va găzdui patru meciuri din grupele CM: Croaţia – Nigeria, Serbia – Elveţia, Spania – Maroc, Anglia – Belgia

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

A fost construit pentru Cupa Mondială pe insula Oktiabrski, în inima oraşului Kaliningrad. Alegerea Kaliningradului ca gazdă a unor meciuri de la CM a determinat autorităţile locale să amenajeze insula, care de secole era o zonă în mare parte sălbatică, neexploatată de oameni.

După turneul final, în jurul stadionului va fi construit un ansamblu rezidenţial.

Stadionul Kaliningrad este construit pentru a putea găzdui atât meciuri de fotbal, cât şi alte evenimente sportive şi concerte. Pe această arena va juca meciurile de pe teren propriu echipa Baltika Kaliningrad.

VOLGODRAD ARENA

Oraşul gazdă: Volgograd

Capacitate: 45.000 de locuri

Va găzdui patru meciuri din grupele CM: Tunisia – Anglia, Nigeria – Islanda, Arabia Saudită – Egipt, Japonia – Polonia.

FOTO: Facebook World Cup 2018
FOTO: Facebook World Cup 2018

Volgograd Arena a fost construită în locul stadionului Central, aproape de Memorialul Kurgan Mamaiev. Stadionul arată ca un con inversat, cu exteriorul cu aspect de grilaj.

Stadionul a găzduit la 9 mai finala Cupei Rusiei, câştigată de FC Tosno cu scorul de 2-1 în faţa echipei Avangard Kursk.

După Cupa Mondială, arena va găzdui meciurile de acasă ale echipei FC Rotor.

EKATERINBURG ARENA

Oraşul gazdă: Ekaterinburg

Capacitate: 35.000 de locuri

Va găzdui patru meciuri din grupele CM: Egipt – Uruguay, Franţa – Peru, Japonia – Senegal, Mexic – Suedia.

FOTO: fifa.com
FOTO: fifa.com

Stadionul din Ekaterinburg, pe care joacă FC Ural, una dintre cele mai vechi echipe din Rusia, a fost construit în 1953. De atunci, a fost renovat de câteva ori, ultima dată pentru Cupa Mondială. La fiecare renovare, faţada istorică a arenei a rămas neatinsă, ca o moştenire arhitecturală. Arena prezintă numeroase elemente arhitecturale şi decorative tipice neoclasicismului sovietic.

După CM, stadionul va fi folosit în continuare de FC Ural.

KAZAN ARENA

Oraşul gazdă: Kazan

Capacitate: 45.000 de locuri

Va găzdui şase meciuri de la CM: Franţa – Australia, Iran – Spania, Polonia – Columbia, Coreea de Sud – Germania, din grupe, o partidă din optimi şi una din sferturi.

FOTO: Facebook Kazan Arena
FOTO: Facebook Kazan Arena

A fost construit pentru Jocurile Mondiale Universitare din 2013, la care a găzduit ceremoniile de deschidere şi de închidere. După terminarea Universiadei, în arenă a fost amenajat un teren de fotbal. Primul meci pe Kazan Arena a avut loc în august 2013: Robuun Kazan – Lokomotiv Moscova, scor 1-1. Pe acest stadion s-au disputat şi meciuri din cadrul Cupei Confederaţiilor, în 2017.

Kazan Arena a fost concepută de aceeaşi firmă de arhitectură ca Stadionul Wembley şi Stadionul Emirates, din Londra. Are un design unic, care se încadrează armonios în peisajul urban din Kazan. Când este văzută de sus, arena, aflată pe malul râului Kazanka, seamănă cu un nufăr.

După Cupa Mondială, pe Kazan Arena se vor disputa meciurile de pe teren propriu ale echipei Rubin Kazan.

Arena poate găzdui şi alte evenimente sportive, precum şi concerte. În 2015, în stadion s-au desfăşurat Campionatele Mondiale de Nataţie, pentru care s-au construit două bazine de înot în interiorul arenei.

STADIONUL NIJNI NOVGOROD

Oraşul gazdă: Nijni Novgorod

Capacitate: 45.000 de locuri

Va găzdui şase meciuri de la CM: Suedia – Coreea de Sud, Argentina – Croaţia, Anglia – Panama, Elveţia – Costa Rica, din grupe, o partidă din optimi şi una din sferturi.

FOTO: Facebook FIFA World Cup
FOTO: Facebook FIFA World Cup

Stadionul Nijni Novgorod a fost construit la confluenţa fluviului Volga cu râul Oka, aproape de catedrala Alexander Nevski.

Designul arenei a fost inspirat de aspecte ale naturii, apă şi vânt. Faţada este semitransparentă, înconjurată de stâlpi triunghiulari.

După Cupa Mondială, stadionul va găzdui meciurile de acasă ale echipei Olimpiets Nijni Novgorod.

SAMARA ARENA

Oraşul gazdă: Samara

Capacitate: 45.000 de locuri

Va găzdui şase meciuri de la CM: Costa Rica – Serbia, Danemarca – Australia, Uruguay – Rusia, Senegal – Columbia din grupe, o partidă din optimi şi una din sferturi.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Construcţia stadionului a început în iulie 2014. Arena este amplasată în districtul Radiosentr şi se află într-o zonă rezidenţială, cu infrastructură bună.

Designul arenei este bazat pe tematica spaţială, ca un omagiu pentru activitatea din regiune în industria aerospaţială. Stadionul arată ca o farfurie zburătoare.

După Cupa Mondială, stadionul va găzdui meciurile de acasă ale echipei Krîlia Sovetov.

ROSTOV ARENA

Oraşul gazdă: Rostov-pe-Don

Capacitate: 45.000 de locuri

Va găzdui cinci meciuri de la CM: Brazilia – Elveţia, Uruguay – Arabia Saudită, Coreea de Sud – Mexic, Islanda – Croaţia, din grupe, şi o partidă din optimi.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Rostov Arena, un stadion nou, se află pe malul stâng al râului Don şi are un design care se încadrează în peisajul pitoresc. Forma acoperişului stadionului aminteşte de meandrele râului. Tribunele aflate la diverse înălţimi le permit spectatorilor să se bucure nu doar de ce se petrece pe teren, ci şi să se bucure de priveliştea din axterior.

După Cupa Mondială, pe Rostov Arena vor avea loc meciurile de acasă ale echipei FC Rostov.

MORDOVIA ARENA

Oraşul gazdă: Saransk

Capacitate: 44.000 de locuri

Va găzdui patru meciuri din grupe: Peru – Danemarca, Columbia – Japonia, Iran – Portugalia, Panama – Tunisia.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Construcţia stadionului din Saransk a început în 2010, când s-au împlinit 1000 de ani de la unificarea poporului mordovian cu alte grupuri entice ale Rusiei. Arena este amplasată în centru oraşului, pe malul râului Insar.

Stadionul are formă ovală şi este colorat în portocaliu, roşu şi alb, un omagiu adus culorilor din arta populară din regiune.

După Cupa Mondială, unele structuri temporare ale stadionului vor fi demolate, iar capacitatea arenei va fi scăzută la 25.000 de locuri. Spaţiile eliberate vor fi folosite pentru construirea unor terenuri de volei, tenis şi baschet, precum şi pentru centre de fitness. Stadionul va fi gazda meciurilor de pe teren propriu ale echipei Mordovia Saransk.







Taguri: Cupa Mondială din Rusia    stadioane    oraşe   

» Preliminarii CM 2018 - program si rezultate
» Cupa Mondiala - rezultate
Comenteaza

Ultimele stiri - Cupa Mondiala

Fotbal sub dictaturi: barajul URSS - Chile, 1973

Am aniversat recent 30 de ani de la prăbuşirea dictaturii comuniste ȋn România, prilej de a reflecta şi asupra influenţei pe care regimul politic l-a avut asupra sportului ȋn general şi a...

Gianni Infantino vrea Cupa Mondială cu 48 de echipe încă din 2022

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, nu renunţă la ideea de a mări numărul de echipe participante la Cupa Mondială de la 32 la 48 încă de la ediţia din Qatar, din 2022, deşi o...

RETROSPECTIVĂ 2018 Cupa Mondială de fotbal din Rusia, o reuşită; Franţa, campioană mondială din nou

Ediţia a 21-a a Cupei Mondiale de fotbal, găzduită de Rusia între 14 iunie şi 15 iulie, s-a încheiat cu victoria finală a echipei Franţei, o selecţionată pragmatică...

Vincent Kompany dezvăluie modul în care un somnifer a ajutat Belgia la Mondialul 2018

Fundaşul Vincent Kompany a dezvăluit un episod inedit de la Cupa Mondială din Rusia, care a ajutat Belgia să câştige meciul cu Brazilia (2-1) din sferturile de finală,...

CM 2022: Qatar nu va lua nicio decizie privind Mondialul cu 48 de echipe până nu va vedea studiul FIFA

Qatar nu va adopta nicio decizie cu privire la organizarea Cupei Mondiale din 2022, pe care o va găzdui, cu 48 de echipe (în loc de 32), până nu va vedea studiul de...

CM 2022: Qatarul, acuzat că a organizat "operaţiuni negre" pentru subminarea concurenţei

Qatarul, ţara gazdă a viitoarei Cupei Mondiale de fotbal, în 2022, ar fi coordonat o campanie secretă de propagandă bazată pe "operaţiuni negre", pentru a submina...

CM 2018: Cifrele turneului final din Rusia

Croatul Ivan Perisic este jucătorul care a alergat cel mai mult la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, cu 72,5 km, un record de 12 autogoluri sau 135 de ani, vârsta combinată a...

CM 2018: Aproape 3,5 milioane de oameni au urmărit finala Franţa - Croaţia la TVR 1

Aproape 3,5 milioane de oameni au urmărit finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, Franţa - Croaţia (4-2), duminică, la TVR 1. Partida disputată pe 15 iulie, de la ora 18,00, pe Stadionul...

Luka Modrić, cel mai bun jucător al Cupei Mondiale

Mijlocaşul croat Luka Modrić a fost desemat, duminică, cel mai bun jucător al Cupei Mondiale, el fiind premiat după finala pierdută de Croaţia, scor 2-4, cu Franţa.   Kylian...

CM 2018 - finala: Franţa - Croaţia 4-2

Selecţionata Franţei a câştigat al doilea său titlu mondial, după ce a învins echipa Croaţiei cu scorul de 4-2 (2-1), duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova,...

CM 2018 - finala mică: Belgia - Anglia 2-0

Echipa Belgiei a încheiat pe locul 3 Cupa Mondială de fotbal 2018, după ce a învins cu 2-0 (1-0) Anglia în finala mică, disputată sâmbătă la Sankt...



Top News

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Fotbal Club FCSB - Rapid Bucureşti 2-2

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: FCU 1948 Craiova - Dinamo Bucureşti 1-1

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: Politehnica Iaşi - FC Voluntari 3-1

-Remember: 20 aprilie 1994, România - Bolivia 3-0

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Farul Constanţa - CFR Cluj 5-1




S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
19.04.2024
Cronica
Farul Constanța CFR 1907 Cluj C
20.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Rapid București C
21.04.2024 Sepsi Sfântu Gheorghe Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 13
2. Farul Constanța 10
3. Universitatea Craiova 9
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 5
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
23.04.2024 FC Voluntari FCU 1948 Craiova C
23.04.2024 FC Botoșani Dinamo București C
24.04.2024 Universitatea Cluj Politehnica Iași C
25.04.2024 FC UTA Arad
16:45
Oțelul Galați Digi Sport 1 C
25.04.2024 FC Hermannstadt
19:00
Petrolul Ploiești Digi Sport 1 C


1. Oțelul Galați 13
2. FC Botoșani 10
3. FC Hermannstadt 8
4. FC Voluntari 8
5. Universitatea Cluj 8
6. FC UTA Arad 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. Dinamo București 5
9. Politehnica Iași 4
10. FCU 1948 Craiova 3
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017