Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Cupa Mondiala 13.06.2018 - 08:30

Cupa Mondială din Rusia: 12 stadioane, 11 oraşe. Meciul de deschidere şi finala, pe arena Lujniki, la Moscova

Cupa Mondială din Rusia: 12 stadioane, 11 oraşe. Meciul de deschidere şi finala, pe arena Lujniki, la Moscova

Cupa Mondială de fotbal din Rusia, competiţie care începe joi, se va disputa pe 12 stadioane din 11 oraşe, până la 15 iulie. rArenele pe care fanii îşi vor putea urmări favoriţii la turneul final au fost construite sau renovate pentru CM. Competiţia va fi deschisă de partida Rusia – Arabia Saudită, pe stadionul Lujniki din Moscova, care va găzdui şi finala Cupei Mondiale.

Prezentarea celor 12 stadioane ale CM din Rusia:

STADIONUL LUJNIKI

Oraşul gazdă: Moscova

Capacitate: 80.000 de locuri

Va găzdui şapte partide de la CM, între care şi meciul de deschidere şi finala: Rusia – Arabia Saudită, Germania – Mexic, Portugalia – Maroc, Danemarca – Franţa, din grupe, o partidă din optimi, una din semifinale şi finala.

FOTO: fifa.com
FOTO: fifa.com

Principalul stadion al CM-2018 a fost construit iniţial pentru a găzdui prima ediţie a Spartakiadei, în 1956. De atunci, a găzduit numeroase evenimente sportive şi culturale, între care Jocurile Olimpice de vară din 1980, CM de hochei pe gheaţă, de atletism şi de rugby, precum şi concerte ale unor muzicieni importanţi. Gazda partidelor naţionalei Rusiei, arena Lujniki a primit şi echipele moscovite Spartak, ŢSKA şi Torpedo. În total, pe acest stadion s-au disputat peste 3.000 de meciuri.

Reconstrucţia stadionului a început în 2013. Un aspect crucial al proiectului a fost menţinerea faţadei istorice a arenei, care este un punct de referinţă pentru Moscova. Interiorul arenei a fost renovat complet, s-a renunţat la pista de atletism şi tribunele au fost apropiate de teren şi li s-au adăugat două niveluri. Capacitatea stadionului a fost mărită de la 78.000 la 80.000 de locuri.

După Cupa Mondială, stadionul Lujniki va rămâne principala arena de fotbal a Rusiei şi va găzdui în continuare meciurile naţionalei.

STADIONUL SANKT PETERSBURG

Oraşul gazdă: Sankt Petersburg

Capacitate: 67.000 de locuri

Va găzdui şapte meciuri de la CM: Maroc – Iran, Rusia – Egipt, Brazilia – Costa Rica, Nigeria – Argentina, din grupe, o partidă din optimi, una din semifinale şi finala mică.

FOTO: Facebook Saint Petersburg Stadium
FOTO: Facebook Saint Petersburg Stadium

Este construit pe insula Krestovski, în locul stadionului Kirov, care a fost una dintre cele mai mari arene ale ţării, cu o capacitate de 110.000 de locuri. Stadionul a găzduit meciul de deschidere şi finala Cupei Confederaţiilor, în 2017.

Arhitectul Kisho Kurosawa a conceput arena ca o navetă spaţială care a aterizat pe ţărmul golfului Finlandei. Stadionul are şapte etaje, are o înălţime de 79 de metri şi se numără printre cele mai moderne din lume. Are acoperiş retractabil şi poate găzdui evenimente pe tot parcursul anului, chiar şi iarna, când temperatura în incintă este de 15 grade Celsius.

Pe acest stadion joacă echipa Zenit Sankt Petersburg meciurile de pe teren propriu. Arena poate găzdui diverse evenimente, de la concerte până la competiţii sportive pentru mai multe discipline. În 2020, pe stadionul din Sankt Petersburg se vor disputa trei partide din grupele Campionatului European şi una din sferturile competiţiei continentale.

STADIONUL SPARTAK

Oraşul gazdă: Moscova (districtul Tuşino)

Capacitate: 45.000 de locuri

Va găzdui cinci meciuri de la CM: Argentina – Islanda, Polonia – Senegal, Belgia – Tunisia, Serbia – Brazilia, din grupele competiţiei, şi o partidă din optimi.

FOTO: spartak.com
FOTO: spartak.com

Construcţia arenei echipei Spartak a început în 2010 şi primul meci găzduit a fost Spartak Moscova – Steaua Roşie Belgrad, scor 1-1, la 5 septembrie 2014. În 2017, stadionul a găzduit meciuri din cadrul Cupei Confederaţiilor.

Faţada stadionului este compusă din sute de romburi alb-roşii care reprezintă logo-ul clubului Spartak. Faţata poate fi modificată în funcţie de echipa care joacă în arenă. Atunci când joacă Spartak Moscova, culorile faţadei sunt alb şi roşu, iar când joacă naţionala Rusiei, faţada este în culorile de pe drapelul Rusiei.

Stadionul Spartak găzduieşte şi muzeul Spartak Moscova, fan clubul oficial al grupării moscovite şi magazinul clubului.

După Cupa Mondială din acest an, în zona stadionului va fi construit un complex rezidenţial.

STADIONUL FIŞT

Oraşul gazdă: Soci

Capacitate: 48.000 de locuri

Va găzdui şase meciuri la CM Portugalia – Spania, Belgia – Panama, Germania – Suedia, Australia – Peru, din grupe, o partidă din optimi şi una din sferturi.

FOTO: Facebook Fisht Olympic Stadium
FOTO: Facebook Fisht Olympic Stadium

Amplasat în Parcul Olimpic din Soci, stadionu Fişt a fost construit pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2014 şi a găzduit ceremoniile de deschidere şi de închidere ale JO. Arena a fost renovată pentru Cupa Mondială de fotbal şi reinaugurată în 2017, când a găzduit meciuri din cadrul Cupei Confederaţiilor.

Stadionul Fişt a fost denumit după Muntele Fişt şi are un aspect asemănător cu un munte acoperit de zăpadă.

Arena va găzdui după CM unele meciuri ale naţionalei Rusiei şi alte evenimente sportive.

STADIONUL KALININGRAD

Oraşul gazdă: Kaliningrad

Capacitate: 35.000 de locuri

Va găzdui patru meciuri din grupele CM: Croaţia – Nigeria, Serbia – Elveţia, Spania – Maroc, Anglia – Belgia

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

A fost construit pentru Cupa Mondială pe insula Oktiabrski, în inima oraşului Kaliningrad. Alegerea Kaliningradului ca gazdă a unor meciuri de la CM a determinat autorităţile locale să amenajeze insula, care de secole era o zonă în mare parte sălbatică, neexploatată de oameni.

După turneul final, în jurul stadionului va fi construit un ansamblu rezidenţial.

Stadionul Kaliningrad este construit pentru a putea găzdui atât meciuri de fotbal, cât şi alte evenimente sportive şi concerte. Pe această arena va juca meciurile de pe teren propriu echipa Baltika Kaliningrad.

VOLGODRAD ARENA

Oraşul gazdă: Volgograd

Capacitate: 45.000 de locuri

Va găzdui patru meciuri din grupele CM: Tunisia – Anglia, Nigeria – Islanda, Arabia Saudită – Egipt, Japonia – Polonia.

FOTO: Facebook World Cup 2018
FOTO: Facebook World Cup 2018

Volgograd Arena a fost construită în locul stadionului Central, aproape de Memorialul Kurgan Mamaiev. Stadionul arată ca un con inversat, cu exteriorul cu aspect de grilaj.

Stadionul a găzduit la 9 mai finala Cupei Rusiei, câştigată de FC Tosno cu scorul de 2-1 în faţa echipei Avangard Kursk.

După Cupa Mondială, arena va găzdui meciurile de acasă ale echipei FC Rotor.

EKATERINBURG ARENA

Oraşul gazdă: Ekaterinburg

Capacitate: 35.000 de locuri

Va găzdui patru meciuri din grupele CM: Egipt – Uruguay, Franţa – Peru, Japonia – Senegal, Mexic – Suedia.

FOTO: fifa.com
FOTO: fifa.com

Stadionul din Ekaterinburg, pe care joacă FC Ural, una dintre cele mai vechi echipe din Rusia, a fost construit în 1953. De atunci, a fost renovat de câteva ori, ultima dată pentru Cupa Mondială. La fiecare renovare, faţada istorică a arenei a rămas neatinsă, ca o moştenire arhitecturală. Arena prezintă numeroase elemente arhitecturale şi decorative tipice neoclasicismului sovietic.

După CM, stadionul va fi folosit în continuare de FC Ural.

KAZAN ARENA

Oraşul gazdă: Kazan

Capacitate: 45.000 de locuri

Va găzdui şase meciuri de la CM: Franţa – Australia, Iran – Spania, Polonia – Columbia, Coreea de Sud – Germania, din grupe, o partidă din optimi şi una din sferturi.

FOTO: Facebook Kazan Arena
FOTO: Facebook Kazan Arena

A fost construit pentru Jocurile Mondiale Universitare din 2013, la care a găzduit ceremoniile de deschidere şi de închidere. După terminarea Universiadei, în arenă a fost amenajat un teren de fotbal. Primul meci pe Kazan Arena a avut loc în august 2013: Robuun Kazan – Lokomotiv Moscova, scor 1-1. Pe acest stadion s-au disputat şi meciuri din cadrul Cupei Confederaţiilor, în 2017.

Kazan Arena a fost concepută de aceeaşi firmă de arhitectură ca Stadionul Wembley şi Stadionul Emirates, din Londra. Are un design unic, care se încadrează armonios în peisajul urban din Kazan. Când este văzută de sus, arena, aflată pe malul râului Kazanka, seamănă cu un nufăr.

După Cupa Mondială, pe Kazan Arena se vor disputa meciurile de pe teren propriu ale echipei Rubin Kazan.

Arena poate găzdui şi alte evenimente sportive, precum şi concerte. În 2015, în stadion s-au desfăşurat Campionatele Mondiale de Nataţie, pentru care s-au construit două bazine de înot în interiorul arenei.

STADIONUL NIJNI NOVGOROD

Oraşul gazdă: Nijni Novgorod

Capacitate: 45.000 de locuri

Va găzdui şase meciuri de la CM: Suedia – Coreea de Sud, Argentina – Croaţia, Anglia – Panama, Elveţia – Costa Rica, din grupe, o partidă din optimi şi una din sferturi.

FOTO: Facebook FIFA World Cup
FOTO: Facebook FIFA World Cup

Stadionul Nijni Novgorod a fost construit la confluenţa fluviului Volga cu râul Oka, aproape de catedrala Alexander Nevski.

Designul arenei a fost inspirat de aspecte ale naturii, apă şi vânt. Faţada este semitransparentă, înconjurată de stâlpi triunghiulari.

După Cupa Mondială, stadionul va găzdui meciurile de acasă ale echipei Olimpiets Nijni Novgorod.

SAMARA ARENA

Oraşul gazdă: Samara

Capacitate: 45.000 de locuri

Va găzdui şase meciuri de la CM: Costa Rica – Serbia, Danemarca – Australia, Uruguay – Rusia, Senegal – Columbia din grupe, o partidă din optimi şi una din sferturi.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Construcţia stadionului a început în iulie 2014. Arena este amplasată în districtul Radiosentr şi se află într-o zonă rezidenţială, cu infrastructură bună.

Designul arenei este bazat pe tematica spaţială, ca un omagiu pentru activitatea din regiune în industria aerospaţială. Stadionul arată ca o farfurie zburătoare.

După Cupa Mondială, stadionul va găzdui meciurile de acasă ale echipei Krîlia Sovetov.

ROSTOV ARENA

Oraşul gazdă: Rostov-pe-Don

Capacitate: 45.000 de locuri

Va găzdui cinci meciuri de la CM: Brazilia – Elveţia, Uruguay – Arabia Saudită, Coreea de Sud – Mexic, Islanda – Croaţia, din grupe, şi o partidă din optimi.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Rostov Arena, un stadion nou, se află pe malul stâng al râului Don şi are un design care se încadrează în peisajul pitoresc. Forma acoperişului stadionului aminteşte de meandrele râului. Tribunele aflate la diverse înălţimi le permit spectatorilor să se bucure nu doar de ce se petrece pe teren, ci şi să se bucure de priveliştea din axterior.

După Cupa Mondială, pe Rostov Arena vor avea loc meciurile de acasă ale echipei FC Rostov.

MORDOVIA ARENA

Oraşul gazdă: Saransk

Capacitate: 44.000 de locuri

Va găzdui patru meciuri din grupe: Peru – Danemarca, Columbia – Japonia, Iran – Portugalia, Panama – Tunisia.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Construcţia stadionului din Saransk a început în 2010, când s-au împlinit 1000 de ani de la unificarea poporului mordovian cu alte grupuri entice ale Rusiei. Arena este amplasată în centru oraşului, pe malul râului Insar.

Stadionul are formă ovală şi este colorat în portocaliu, roşu şi alb, un omagiu adus culorilor din arta populară din regiune.

După Cupa Mondială, unele structuri temporare ale stadionului vor fi demolate, iar capacitatea arenei va fi scăzută la 25.000 de locuri. Spaţiile eliberate vor fi folosite pentru construirea unor terenuri de volei, tenis şi baschet, precum şi pentru centre de fitness. Stadionul va fi gazda meciurilor de pe teren propriu ale echipei Mordovia Saransk.Taguri: Cupa Mondială din Rusia    stadioane    oraşe   

» Preliminarii CM 2018 - program si rezultate
» Cupa Mondiala - rezultate
Comenteaza

Ultimele stiri - Cupa Mondiala

CM 2022: Qatarul, acuzat că a organizat "operaţiuni negre" pentru subminarea concurenţei

Qatarul, ţara gazdă a viitoarei Cupei Mondiale de fotbal, în 2022, ar fi coordonat o campanie secretă de propagandă bazată pe "operaţiuni negre", pentru a submina...

CM 2018: Cifrele turneului final din Rusia

Croatul Ivan Perisic este jucătorul care a alergat cel mai mult la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, cu 72,5 km, un record de 12 autogoluri sau 135 de ani, vârsta combinată a...

CM 2018: Aproape 3,5 milioane de oameni au urmărit finala Franţa - Croaţia la TVR 1

Aproape 3,5 milioane de oameni au urmărit finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, Franţa - Croaţia (4-2), duminică, la TVR 1. Partida disputată pe 15 iulie, de la ora 18,00, pe Stadionul...

Luka Modrić, cel mai bun jucător al Cupei Mondiale

Mijlocaşul croat Luka Modrić a fost desemat, duminică, cel mai bun jucător al Cupei Mondiale, el fiind premiat după finala pierdută de Croaţia, scor 2-4, cu Franţa.   Kylian...

CM 2018 - finala: Franţa - Croaţia 4-2

Selecţionata Franţei a câştigat al doilea său titlu mondial, după ce a învins echipa Croaţiei cu scorul de 4-2 (2-1), duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova,...

CM 2018 - finala mică: Belgia - Anglia 2-0

Echipa Belgiei a încheiat pe locul 3 Cupa Mondială de fotbal 2018, după ce a învins cu 2-0 (1-0) Anglia în finala mică, disputată sâmbătă la Sankt...

CM 2018 - semifinala: Croatia - Anglia 2-1 după prelungiri

Selecţionata Croaţiei s-a calificat în premieră în finala Cupei Mondiale de fotbal, miercuri seara, după ce a învins formaţia Angliei cu scorul de 2-1 (0-1, 1-1), la capătul prelungirilor,...

CM 2018 - semifinala: Franta - Belgia 1-0

Selecţionata Franţei s-a calificat în finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, după ce a învins reprezentativa Belgiei cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara, la Sankt...

CM 2018: TVR 1, lider de audienţă cu meciurile din sferturile turneului din Rusia

Cele patru partide din faza sferturilor de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia au plasat postul TVR 1 pe primul loc ca audienţă la toate categoriile de public: naţional, urban şi...

CM 20118 - sferturi: Rusia - Croaţia 2-2, 3-4p

Selecţionata Croaţiei s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal 2018, după ce a învins echipa gazdă, Rusia, cu 4-3 la loviturile de departajare, scor 2-2 (1-1,...

CM 2018 - sferturi: Suedia - Anglia 0-2

Selecţionata Angliei s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, sâmbătă, după ce a învins formaţia Suediei cu scorul de 2-0 (1-0), la...Top News

-Florin Bratu: Ne va aştepta un meci aprig cu CFR

-Julio Baptista, fost mijlocaş al lui Real Madrid, Arsenal şi AS Roma, a semnat cu CFR Cluj

-Nicolae Dică: Aveam nevoie mare de Stan pentru meciul cu Rapid Viena. Roman e un jucător cu experienţă

-Alexandru Stan: Nu l-am recunoscut pe Gigi Becali când m-a sunat

-Liga 1 - Etapa 5: Rezultate şi marcatori

-Nicolae Dică: Mă bucur că ne-am calificat

-Mihai Pintilii: Cele mai multe felicitări le merită Gnohere, la momentul actual el ne ţine acolo sus
S-au nascut azi

Aleksandar Susnjar
Serbia
23 ani

Aleksandar Šušnjar
Serbia
24 ani

Alessandro Matri
Italia
34 ani

Alexandru Vagner
România
29 ani

Andrei Petrescu
România
33 ani

Augustine Eguavoen
Nigeria
53 ani

Carlos Gurpegi
Spania
38 ani

Cristian Bordea
România
31 ani

Cristinel Pojar
România
51 ani

Florin Majer
România
33 ani

Gabriel Precup
România
32 ani

João Pinto
Portugalia
47 ani

Kassaly Daouda
Niger
35 ani

Leontin Grozavu
România
51 ani

Marco Materazzi
Italia
45 ani

Marian Chițu
România
32 ani

Max Lorenz
Germania
79 ani

Mugur Gușatu
România
49 ani

Richard Møller Nielsen
Danemarca
81 ani

Richard Stearman
Anglia
31 ani

Roberto Abbondanzieri
Argentina
46 ani

Saeed Al-Owairan
Arabia Saudită
51 ani

Tiago Gomes
Portugalia
33 ani

Tommy Söderberg
Suedia
70 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2018-2019


Liga 1 2018-2019
17.08.2018 CSM Politehnica Iaşi FC Botoșani C
18.08.2018 Astra Giurgiu Dunărea Călărași C
18.08.2018 FC Viitorul Gaz Metan Mediaș C
19.08.2018 Fotbal Club FCSB
18:00
Sepsi Sfântu Gheorghe Telekom Sport 1 C
19.08.2018 CFR 1907 Cluj
21:00
Dinamo București Telekom Sport 1 C
20.08.2018 FC Hermannstadt
18:00
FC Voluntari Telekom Sport 1 C
20.08.2018 CS Universitatea Craiova
21:00
Concordia Chiajna Telekom Sport 1 C


1. CFR 1907 Cluj 8
2. Fotbal Club FCSB 7
3. Sepsi Sfântu Gheorghe 7
4. FC Viitorul 7
5. Dinamo București 7
6. Astra Giurgiu 7
7. Gaz Metan Mediaș 7
8. FC Botoșani 6
9. Dunărea Călărași 6
10. CS Universitatea Craiova 5
11. CSM Politehnica Iaşi 5
12. Concordia Chiajna 4
13. FC Hermannstadt 4
14. FC Voluntari 1
Clasament 2018-2019

Liga 2


Liga 2
17.08.2018 Petrolul Ploiești Pandurii Târgu-Jiu C
17.08.2018 CS Mioveni CS Balotești C
18.08.2018 ASC Daco-Getica Bucureşti FC Snagov C
18.08.2018 SSC Farul Constanţa Academica Clinceni C
18.08.2018 Dacia Unirea Brăila UTA Arad C
18.08.2018 Aerostar Bacău Chindia Târgoviște C
18.08.2018 Ripensia Timișoara ACS Poli Timișoara C
19.08.2018 FC Argeș Pitești
13:00
Metaloglobus București   C
19.08.2018 Universitatea Cluj
15:00
ACS Energeticianul Petroșani   C
19.08.2018 ASU Politehnica Timişoara
18:00
Luceafărul Oradea   C


1. Chindia Târgoviște 9
2. FC Snagov 7
3. Petrolul Ploiești 7
4. Academica Clinceni 6
5. ACS Energeticianul Petroșani 6
6. CS Mioveni 6
7. FC Argeș Pitești 4
8. Ripensia Timișoara 4
9. UTA Arad 4
10. Pandurii Târgu-Jiu 4
11. ACS Poli Timișoara 4
12. Universitatea Cluj 3
13. SSC Farul Constanţa 3
14. ASC Daco-Getica Bucureşti 3
15. Dacia Unirea Brăila 2
16. Metaloglobus București 1
17. Aerostar Bacău 1
18. Luceafărul Oradea 1
19. ASU Politehnica Timişoara 0
20. CS Balotești 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
26.05.2017 Olimpic Cetate Râşnov Aerostar Bacău C
26.05.2017 Sporting Liești Olimpia Râmnicu-Sărat C
26.05.2017 Metalosport Galaţi SC Bacău C
26.05.2017 Avântul Valea Mărului CSM Roman C
26.05.2017 AFC Odorheiu-Secuiesc Atletico Vaslui C
26.05.2017 AFK Csíkszereda Știința Miroslava C
26.05.2017 AFC Hărman CSM Pașcani C


1. Știința Miroslava 64
2. AFC Hărman 63
3. AFK Csíkszereda 63
4. Aerostar Bacău 48
5. Avântul Valea Mărului 43
6. CSM Roman 40
7. Olimpic Cetate Râşnov 38
8. Sporting Liești 38
9. Olimpia Râmnicu-Sărat 34
10. Metalosport Galaţi 30
11. Atletico Vaslui 29
12. AFC Odorheiu-Secuiesc 28
13. CSM Pașcani 23
14. Sportul Chişcani 16
15. SC Bacău -19
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
26.05.2017 Astra Giurgiu II Metaloglobus București C
26.05.2017 FC Viitorul II CS Tunari C
26.05.2017 Arsenal Malu Petrolistul Boldești C
26.05.2017 Unirea Slobozia Viitorul Domnești C
26.05.2017 CSM Olteniţa Dinamo II București C
26.05.2017 Axiopolis Sport Cernavodă Delta Dobrogea Tulcea C
26.05.2017 SC Popeşti Leordeni Înainte Modelu C


1. Metaloglobus București 60
2. Viitorul Domnești 49
3. CS Tunari 46
4. FC Viitorul II 44
5. Unirea Slobozia 41
6. Delta Dobrogea Tulcea 39
7. SC Popeşti Leordeni 39
8. Dinamo II București 38
9. CSM Olteniţa 35
10. Astra Giurgiu II 35
11. Axiopolis Sport Cernavodă 34
12. Înainte Modelu 29
13. Petrolistul Boldești 22
14. Arsenal Malu 0
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
26.05.2017 Steaua București II FC Aninoasa C
26.05.2017 FCM Alexandria SCM Argeș Pitești 2012 C
26.05.2017 CS Podari Concordia Chiajna II C
26.05.2017 ACSO Filiaşi ACS URBAN Titu C
26.05.2017 Sporting Roșiori-de-Vede Atletic Bradu C
26.05.2017 Flacăra Moreni CS Mioveni II C
26.05.2017 FC Voluntari II ACS Şirineasa C


1. SCM Argeș Pitești 2012 72
2. Atletic Bradu 47
3. FC Voluntari II 44
4. FCM Alexandria 44
5. Flacăra Moreni 43
6. Concordia Chiajna II 40
7. Sporting Roșiori-de-Vede 40
8. CS Universitatea Craiova II 38
9. CS Mioveni II 38
10. ACSO Filiaşi 37
11. FC Aninoasa 37
12. Steaua București II 35
13. ACS Şirineasa 27
14. ACS URBAN Titu 23
15. CS Podari 13
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
26.05.2017 Performanţa Ighiu Millenium Giarmata C
26.05.2017 CSM Lugoj CS Național Sebiș C
26.05.2017 Ripensia Timișoara Pandurii Târgu-Jiu II C
26.05.2017 CSM Şcolar Reşiţa ACS Poli Timişoara II C
26.05.2017 UTA Bătrâna Doamnă II Industria Galda de Jos C
26.05.2017 Cetate Deva Nuova Mama Mia Bechicerecul-Mic C
26.05.2017 Gloria Lunca Teuz Cermei Unirea 1924 Alba-Iulia C


1. Ripensia Timișoara 55
2. CSM Şcolar Reşiţa 54
3. CSM Lugoj 51
4. Cetate Deva 49
5. CS Național Sebiș 47
6. Industria Galda de Jos 46
7. Performanţa Ighiu 42
8. Gloria Lunca Teuz Cermei 28
9. ACS Poli Timişoara II 27
10. Pandurii Târgu-Jiu II 27
11. Unirea 1924 Alba-Iulia 26
12. Millenium Giarmata 24
13. UTA Bătrâna Doamnă II 19
14. Nuova Mama Mia Bechicerecul-Mic 18
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
26.05.2017 FC Zalău ASA Târgu-Mureş II C
26.05.2017 FC Hermannstadt Sănătatea Cluj C
26.05.2017 Gaz Metan Mediaș II ASF Comuna Recea C
26.05.2017 Recolta Dorolţ Unirea Jucu C
26.05.2017 Unirea Dej CS Oşorhei C
26.05.2017 Viitorul Ulmeni Metalurgistul Cugir C
26.05.2017 Avântul Reghin CS Iernut C


1. FC Hermannstadt 67
2. Metalurgistul Cugir 55
3. Unirea Jucu 53
4. Sănătatea Cluj 53
5. ASF Comuna Recea 50
6. FC Zalău 49
7. Avântul Reghin 46
8. Gaz Metan Mediaș II 46
9. Unirea Dej 38
10. Viitorul Ulmeni 33
11. CS Iernut 29
12. ASA Târgu-Mureş II 27
13. CS Oşorhei 23
14. Recolta Dorolţ 17
15. FC Bistriţa 8
Clasament C5