Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Cetatea Suceava
08-03-2009, 10:31 PM
Mesaj: #1
Ştiri Cetatea Suceava
Aici punem toate ştirile despre Cetatea Suceava...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 02:11 PM
Mesaj: #2
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Amical fără probleme

Cetatea a dispus cu scorul de 7-1 (3-1) de formaţia de liga a IV-a Danalis Zvoriştea într-un meci amical disputat în această după amiază pe stadionul Areni. Antrenorul Ioan Radu a profitat de această ocazie pentru a rula tot lotul de jucători avut la dispoziţie.

Pentru Cetatea au marcat Goanţă (2), Tomaz, Jalbă, Andrieş, Negru şi Homneac din lovitură de la 11 metri. Golul de onoare al zvoriştenilor a fost înscris de Ungureanu spre finalul primei reprize.

În repriza a doua a amicalului cu Danalis Zvoriştea în garnitura suceveană a apărut în premieră şi atacantul Victor Goanţă. În vârstă de 21 de ani, Goanţă este originar din Republica Moldova, acolo unde activat până în prezent la o echipă din eşalonul secund.

Goanţă a avut o evoluţie apreciată în amicalul cu Danalis, reuşind să înscrie chiar două goluri şi va rămâne în probe la gruparea suceveană până la începutul săptămânii viitoare.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 06:23 PM
Mesaj: #3
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Radu nu se consideră un antrenor norocos

După primele trei meciuri din acest sezon Cetatea Suceava a prins puţin curaj şi a demonstrat că poate face faţă unor echipe cotate mult mai bine ca Steaua II sau Dunărea Giurgiu.

"Faptul că am obţinut rezultate de egalitate pe terenul unor asemenea adversari ne oferă încredere şi ne dovedeşte că avem posibilităţi iar cu un plus de seriozitate şi responsabilitate din partea jucătorilor s-ar putea reuşi mai mult", a declarat Ioan Radu.

Tehnicianul Cetăţii nu se consideră un antrenor norocos prin prisma faptului că echipa locală a obţinut două rezultate de egalitate în urma unor goluri marcate în ultimele minute, atît cu Steaua II cât şi cu Dunărea Giurgiu.

"Nu cred că există antrenori norocoşi şi antrenori ghinionişti. În fotbal există şi goluri norocoase dar şi goluri stupide şi noi de-a lungul timpului am trecut prin ambele situaţii. De exemplu îmi amintesc de meciul din returul sezonului trecut, la Roman, când am avut nu mai puţin de patru bare şi am fi putu câştiga", a declarat Ioan Radu.

Antrenorul sucevean a dezvăluit la conferinţa de presă de azi că a studiat foarte atent jocul Concordiei în confruntarea cu Farul Constanţa şi ilfovenii nu ar avea cum să-i surprindă pe suceveni: "Ştiu cam tot despre această echipă şi nu cred că ne-ar putea surprinde cu ceva. Mai ales că avem şi experinţa jocului din returul ediţiei trecute de campionat când am câştigat pe terenul lor cu 1-0. De atunci nu s-au schimbat foarte multe la Chiajna dar oricum vom întâlni un adversar redutabil."


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-03-2009, 11:58 PM
Mesaj: #4
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Moldoveanul Gonţa, oprit pe Areni

Cetatea a dispus cu scorul de 7-1 de formaţia de liga a IV-a Danalis Zvoriştea, într-un meci amical disputat marţi seară pe stadionul Areni. Antrenorul Ioan Radu a profitat de acest prilej pentru a roda tot lotul avut la dispoziţie. Reuşitele învingătorilor au fost semnate de Gonţa (2), Tomaz, Jalbă, Andrieş, Negru şi Homneac, din lovitură de la 11 metri. Golul de onoare al formaţiei pregătite de Nae Grosu şi Constantin Bosânceanu a fost înscris de Ungureanu spre finalul primei reprize.

În partea secundă a amicalului cu Danalis Zvoriştea în garnitura suceveană a apărut în premieră şi atacantul Victor Gonţa. În vârstă de 21 de ani, Gonţa este originar din Republica Moldova, acolo unde activat până în prezent la o echipă din eşalonul secund. Gonţa a avut o evoluţie apreciată în amicalul cu Danalis, reuşind să-i convingă pe oficialii Cetăţii de oportunitatea transferului său. "Moldoveanul pare a fi un jucător cu calităţi, dornic să facă pasul spre un alt fotbal. Din ce am observat are calităţi fizice deosebite şi chiar dacă nu străluceşte la capitolul procedeelor tehnice e un fotbalist care ne-ar putea ajuta. La vârsta lui are o atitudine pozitivă spre deosebire de alţi jucători de o seamă cu el", a declarat antrenorul principal Ioan Radu. Nu mai rămâne decât ca impresarul jucătorului să ajungă la Suceava în zilele următoare şi să se pună de acord cu partea suceveană.

Interes pentru Stanca, A. Aileni şi Sevaciuc
În afara lui Gonţa, oficialii Cetăţii au în vedere şi alţi fotbalişti pentru întărirea pe ultima sută de metri a lotului sucevean ţinând cont că perioada de transferuri se încheie peste doar câteva zile. Este vorba de jucătorii George Stanca şi Andrei Aileni ce activează la formaţia de liga a IV-a Foresta Mălini, dar şi de fundaşul Rapidului, Claudiu Sevaciuc. Ioan Radu nu pare însă prea încântat de oportunitatea înregimentării lui Aileni şi Stanca.

"Nu ştiu cât ne-ar ajuta venirea celor doi. Să nu uităm că provin totuşi de la o formaţie de liga a IV-a şi le-ar lua destul timp să ajungă la parametrii fizici optimi", a precizat tehnicianul sucevean.

În ce-l priveşte pe Sevaciuc, acesta a promis că va lua în calcul oferta Cetăţii numai dacă Rapidul va ieşi din lupta pentru promovare până la iarnă.

Tinerii lui Radu au fluctuaţii
Prezent la conferinţa de presă de ieri, Ioan Radu a tras primele concluzii după cele 3 meciuri disputate de Cetatea în actuala ediţie de campionat. "În Ghencea am avut o atitudine normală şi am obţinut un rezultat de egalitate. Cu Buzăul am fost însă la polul opus şi am pierdut, iar în meciul cu Dunărea Giurgiu am revenit la atitudinea demonstrată pe terenul Stelei. Sigur, e de înţeles că jucătorii nu pot fi concentraţi permanent pe parcursul unui sezon, dar raportat la valoarea lotului de care dispunem, e clar că ne putem atinge obiectivele doar prin dăruire, angajament şi mult devotament. Avem un lot alcătuit preponderent din jucători tineri şi e normal să apară şi asemenea fluctuaţii de la un meci la altul", a conchis Radu.

Revine Tomaz
Ioan Radu a mai anunţat că gruparea suceveană nu se va putea baza pe aportul a trei jucători pentru confruntarea de sâmbătă, de pe Areni, cu Concordia Chiajna. Feraru îşi ispăşeşte ultima etapă de suspendare după cartonaşul roşu încasat în precedentul meci de pe teren propriu, cu Gloria Buzău, în vreme ce tinerii Breniuc şi Stănescu sunt accidentaţi. Are însă şanse mari să redebuteze în tricoul Cetăţii atacantul brazilian Tomaz, care s-a recuperat aproape complet din punct de vedere fizic. "Mă bucur că m-am întors la Suceava, unde m-am simţit bine şi prima dată când am jucat aici. Sunt pregătit să demonstrez că am valoare şi aştept cu nerăbdare să evoluez din nou în faţa publicului sucevean", a declarat Tomaz.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-08-2009, 02:39 PM
Mesaj: #5
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Perjă este dorit la Suceava

Aflat în vizită la părinţi, Dănuţ Perjă nu a ratat ocazia de a fi prezent sâmbătă pe Areni la confruntarea dintre Cetatea şi Concordia Chiajna. Fostul fundaş al Rapidului a urmărit partida de la tribuna a II-a, alături de Mihai Guriţă. Fără angajament în prezent după despărţirea de Rapid, Perjă a anunţat că nu intenţionează să-şi pună deocamdată ghetele în cui, recunoscund totodată că nu a fost căutat de nimeni din conducerea FC Cetatea ca să-i propună o eventuală colaborare, scria luni seara suceavasport.ro

După ce a citit articolul de ieri de pe suceavasport.ro, preşedintele Ciprian Anton şi-a luat inima în dinţi şi l-a contactat pe Dănuţ Perjă. "Ne-am întâlnit astăzi dimineaţă la stadion şi am purtat o discuţie constructivă, zic eu. I-am propus să vină să mai joace cel puţin un an la Cetatea, unde îşi va putea începe şi cariera de antrenor, ca asistent al lui Ioan Radu. La discuţie au mai fost prezenţi Aurel Constantin şi Ioan Radu, antrenorii cu care Perjă a lucrat la începutul carierei sale. Noi i-am prezentat ce putem să-i oferim, acum mingea este în terenul său", a declarat conducătorul Cetăţii.

La ieşirea de la negocieri Perjă s-a declarat onorat de ofera Cetăţii, precizând că a cerut timp de gândire pentru a da un răspuns concret. Ex- rapidistul a lăsat de înţeles că Cetatea nu este singura formaţie care-l doreşte, pe fir intrând recent şi două echipe de liga întâi.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-11-2009, 05:41 PM
Mesaj: #6
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Mihai Roman avea contract până în 2008 cu Cetatea

SuceavaSport.ro a intrat astăzi în posesia Convenţiei civile a jucătorului Mihai Roman prin care se dovedeşte că acesta era sub contract cu Cetatea Suceava până la data de 30.06.2008, el plecând la FC Braşov în vara lui 2007.

De asemenea avem şi Acordul de transfer al clubului Bucovina Rădăuţi, echipă de la care Roman a venit la Cetatea la data de 1 iulie 2005, în acesta stipulându-se clar că Mihai Roman este cedat definitiv la FC Cetatea, iar în cazul în care ar fi plecat la o altă echipă Bucovina Rădăuţi ar fi trebuit să primească un procent de 10% din suma transferului. Cum însă jucătorul a ajuns la Braşov din postura de liber de contract şi CSM Bucovina Rădăuţi a rămas cu buza umflată.

Contactat telefonic, fostul preşedinte al Cetăţii, Dumitru Moldovan, a precizat că într-adevăr jucătorul Mihai Roman avea contract cu FC Cetatea până în 2008 însă în convenţia civilă semnată de jucător pe 4 august 2006, au fost stipulate condiţiile financiare ale acestuia doar pentru sezonul 2006-2007.

"De unde să ştim noi că Roman avea să crească atât de mult în valoare în sezonul 2006-2007? In vara lui 2007, trebuia să negociem contractul lui pentru sezonul 2007-2008. Pe 7 iunie 2007 a venit la mine şi i-am achitat 2000 de euro şi a ajuns cu banii la zi. Ulterior am stabilit ca înaintea începerii pregătirilor pentru sezonul 2007-2008 el să vină să negociem contractul său pentru că aveam de gând să-i ofer cel mai mare contract dintre jucătorii de atunci de la Cetatea. El însă a fost învăţat de alţii cum să devină liber de contract şi nu am mai avut cum să-l ţinem", a declarat Moldovan, care a spus că a luat decizia de a nu-i scrie pe convenţia civilă drepturile băneşti ale jucătorului şi pentru sezonul 2007-2008 deoarece clubul ar fi ieşit în pierdere dacă Roman nu ar fi confirmat.

Roman confirmă varianta lui Moldovan
Mihai Roman este pe aceeaşi undă cu fostul preşedinte Moldovan, şi declară că a plecat liber de contract de la Cetatea.

"La Cetatea aveam un contract pe care-l renegociam la sfârşitul fiecărui sezon. Faptul că echipa a retrogradat la finalul ediţiei de campionat 2006-2007 m-a făcut să mă gândesc serios la plecare, mai ales că nu duceam lipsă de oferte. Este adevărat că am primit o ofertă şi de la FC Vaslui, însă am decis să nu merg acolo după ce am primit unele sfaturi de la diverşi jucători legitimaţi la respectiva grupare. Cu ajutorul unui avocat, am reuşit să devin jucător liber după încheierea sezonului 2006-2007 şi am semnat imediat cu FC Braşov", a precizat fostul fotbalist al Cetăţii.

Întrebat atunci cum comentează declaraţiile actualului său patron, Ioan Neculaie, care a mărturisit că gruparea braşoveană a plătit suma de 120.000 de euro în schimbul serviciilor sale, Roman a replicat sec. "Sunt probleme care mă depăşesc. Eu atât ştiu, că am ajuns la Braşov după ce am fost declarat de FRF liber de contract".

Stârnind un mare interes la Suceava prin declaraţiile făcute, oficialii de sub Tâmpa şi-au schimbat afirmaţiile, declarând că totul a fost o neînţelegere şi că Mihai Roman a ajuns gratis la FC Braşov.

"Eu nu mă pricep la fotbal şi nu şi nu sunt la curent cu ce se întâmplă la club. Am creat o confuzie în timp ce purtam un dialog, în direct, cu Gigi Becali. Ulterior am vorbit cu preşedintele Dinu Gheorghe, care mi-a confirmat că Roman a ajuns în curtea noastră din postura de jucător liber. Ăsta-i adevărul, nu s-a dat nici un ban pentru Roman", a menţionat Ioan Neculaie pentru Monitorul de Suceava.

Printre telefoanele primite de la Gigi Becali în legătură cu transferul jucătorului sucevean, Dinu Gheorghe a răspuns şi telefoanelor venite de la Suceava pentru a clarifica suma de transfer a jucătorului. "Roman era liber de contract când a venit la noi. Cum să plătim 120.000 de euro, atâta timp Mihai Roman era jucător liber", declarând conducătorul Braşovului.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-11-2009, 05:46 PM
Mesaj: #7
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Cetatea l-a luat pe Pălimaru

Pe ultima sută de metri cluburile Poli Iaşi şi Cetatea Suceava s-au pus de acord asupra împrumutului pe Areni pe o perioadă de un an a atacantului Clement Pălimaru. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a ajuns astăzi dimineaţă la Suceava şi a semnat deja contractul de joc cu formaţia pregătită de Ioan Radu.

"Am revenit la Suceava pentru că aici am am avut o perioadă fastă pentru cariera mea. Am venit foarte motivat şi numai cu gânduri bune. Îmi propun să dau multe goluri pentru ca echipa să se salveze de la retrogradare", a declarat Pălimaru.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-11-2009, 05:48 PM
Mesaj: #8
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Homneac, marele absent

Tudor Homneac este marele absent al partidei de sâmbătă dintre Victoria Brăneşti şi Cetatea. Căpitanul "alb-albaştrilor" acuză în continuare dureri la glezna dreaptă după meciul de cupă şi va reveni la antrenamente abia în cursul săptămânii viitoare. Locul lui "Kgb" în lotul ce va face deplasarea la Brăneşti va fi luat de Andrei Duman, în timp ce banderola va fi preluată de Bernard.

Lotul sucevean pentru partida cu Victoria Brăneşti: Pascal, Satco - portari, Bernard, Cososchi, Halip, Ailenii, Feraru - fundaşi, Apetroae, Hapiuc, Duman, Tomescu, Azaharioaei, Apetri - mijlocaşi, Dicher, Dumitru, Andrieş, Jalba, Tomaz - atacanţi.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-14-2009, 07:26 PM
Mesaj: #9
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Nu vrea să fie considerat laş

Înfrângerea suferită sâmbătă la Brăneşti, 0-4 cu Victoria, este privită cu seninătate de antrenorul Ioan Radu. În opinia acestuia echipa locală se confruntă cu o acută lipsă de valoare şi maturitate. "Cred că prin acest rezultat am revenit la normal. Se întâmplă ceea ce ne aşteptam încă din vară pentru că între timp nu s-a schimbat cu nimic în bine situaţia bugetului, a lotului şi a experienţei jucătorilor. Faptul că am reuşit să scoatem trei remize nu schimbă cu nimic fondul problemei. Acele rezultat au fost nişte semne încurajatoare însă e clar că ne vom chinui cu toate echipele cu care vom juca. Nu trebuie să facem o dramă din această înfrângere pentru că şi Farul şi Snagovul au pierdut la scor meciurile cu Victoria Brăneşti, care nu întâmplător se află pe primul loc al clasamentului", a declarat ieri Ioan Radu.

Tehnicianul sucevean crede că ar fi un laş dacă ar lăsa echipa în acest moment. "Nu trebuie decât să sperăm că vor fi şi vremuri mai bune şi să aşteptăm ca echipa să crească. Eu încerc să fac ceva din ceea ce am la dispoziţie. Nu vreau să dau bir cu fugiţii, acum când am dat de greu", a mai adăugat Ioan Radu, care speră ca la ora meciului cu Petrolul să poată conta pe ultimele achiziţii, Clement Pălimaru şi Victor Gonţa.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-16-2009, 10:01 PM
Mesaj: #10
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Petrolul le dă emoţii

Petrolul Ploieşti le dă emoţii sucevenilor înainte de confruntarea directă de sâmbătă. Chiar dacă prahovenii au câştigat un singur meci până acum, antrenorul Ioan Radu reclamă numele adversarei.

"Indiferent ce ar fi, Petrolul nu a fost, nu este şi nu va fi o echipă uşoară niciodată. Jocul cu Petrolul va fi foarte greu pentru că este o echipă cu tradiţie şi tot timpul a fost o echipa care şi-a propus promovarea, au făcut investiţii în acest sens şi şi-au respectat blazonul", a declarat Ioan Radu.

Nici plecarea vedetei Laurenţiu Marinescu la Unirea Urziceni nu îl linişteşte pe antrenorul Cetăţii înaintea meciului de sâmbătă: "Chiar dacă l-au vândut pe Marinescu, care era unul dintre jucătorii lor cei mai buni, cred că au suficienţi jucători în lot de valoare. Am înţeles că şi-au mai adus şi nişte jucători de la Astra, deci Petrolul este una dintre forţele seriei I a Ligii a II-a."

Acuzat că în meciul cu Concordia Chiaja a adoptat o tactică ultradefensivă, Ioan Radu a recunoscut că va aborda şi partida cu Petrolul într-o manieră asemănătoare.

"Realitatea ne face să abordăm şi în felul acesta jocurile, fiindcă deocamdată nu cred că avem posibilităţi să dominăm noi un joc cu Petrolul. Chiar dacă jucăm pe teren propriu până la urmă valoarea îşi spune cuvântul. Oricum şi modul de abordare se poate modifica pe parcurs în funcţie de condiţiile de joc şi de evoluţia scorului.", a încheiat Radu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut