Romanian Soccer
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Bwin

-

OL Olanda: Eredivisie

-

BE Belgia: Jupiler League

-

TU Turcia: Süper Lig

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

ball Asia

-

ball Stiri Externe

statistici fotbal
Marian Rada, chemat la Comisia de Disciplina a Federatiei Române de Fotbal

Antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, a fost convocat la sedinta Comisiei de Disciplinã a FRF din 11 aprilie, pentru declaratiile fãcute la adresa deciziilor acestei comisii în "cazul bricheta" si pentru criticile formulate la adresa conducerii Federatiei Române de Fotbal.

Secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, a sesizat Comisia de Disciplinã în cazul tehnicianului. "Am sesizat Comisia de Disciplinã pentru declaratiile pe care le-a fãcut. Nu mai stiu exact pentru ce declaratii, nu le am în fatã. Dar noi sesizãm numai în cazul declaratiilor fãcute la adresa oficialilor FRF", a declarat Kassai.

Potrivit secretarului Comisiei de Disciplinã, Mircea Cãlin, antrenorul a fost convocat si pentru comentariile fãcute dupã decizia nefavorabilã rapidistilor primitã în "cazul bricheta".

Cristian Costache, secretarul general al FC Rapid, s-a arãtat surprins de faptul cã Marian Rada a fost chemat la Comisia de Disciplinã a FRF exact înaintea meciului din deplasare cu CFR Cluj, programat la 12 aprilie, în cadrul etapei a XXIX-a a Ligii I. "Marian Rada a fost chemat la Comisia de Disciplinã pentru unele declaratii. Nu se stie exact pentru ce. Interesant este faptul cã n-a fost chemat nici azi, nici marti, ci vinerea viitoare, înaintea unui meci important. Probabil cã asa s-a nimerit", a declarat, ironic, Costache în cadrul unei conferinte de presã organizate, vineri, la baza Pro Rapid.

Comisia de Disciplinã a FRF a decis, în 29 martie, sã acorde victoria Stelei, cu scorul de 3-0, în derbiul cu Rapid,întrerupt în minutul 74, la scorul de 1-0, pentru giulesteni, dupã ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect din tribunã. De asemenea, clubul Rapid a fost sanctionat cu organizarea a douã meciuri de pe teren propriu cu portile închise si cu o penalitate de 53.500 lei.


__________________________
Mediafax - 04 - 04 - 2008 - Antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, a fost convocat la sedinta Comisiei de Disciplinã a FRF din 11 aprilie, pentru declaratiile fãcute la adresa deciziilor acestei comisii în "cazul bricheta" si pentru criticile formulate la adresa conducerii Federatiei Române de Fotbal. -