Romanian Soccer
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Bwin

-

OL Olanda: Eredivisie

-

BE Belgia: Jupiler League

-

TU Turcia: Süper Lig

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

ball Asia

-

ball Stiri Externe

statistici fotbal
Hagi a demisionat de la Steaua: M-am saturat. Ma simteam torturat la Steaua

Antrenorul Gheorghe Hagi a demisionat, joi, de la conducerea tehnicã a echipei FC Steaua, informeazã sport.ro.

"M-am sãturat. Era o tensiune de nedescris. Mã simteam torturat la Steaua. Am luat aceastã decizie de acum douã seri. Nu puteam sã las echipa la greu, la un meci din Liga Campionilor.", a declarat Hagi pentru sport.ro.

Becali: "Demisia e demisie. Am vrut sã fac din Hagi un mare antrenor. Cel mai mare regret al meu este ca nu am putut face din Hagi un mare antrenor".

Dumitru Dumitriu: "El stie mai bine care sînt motivele pentru care a demisionat. Eu nu pot sã comentez decizia pe care Hagi a luat-o".

Helmut Duckadam: "Nu stiu ce sã comentez. Probabil cã rezultatele din ultima perioadã l-au determinat sã ajungã la aceastã decizie. Stresul a fost cam mare în ultimul timp. Nu stiu cîti antrenori rezistã foarte mult la Steaua. E foarte mare presiune si este nevoie de rezultate. Tot timpul a fost presiune, dacã rezultate nu erau la echipã, si în acele momente se schimbã antrenorul, pentru cã nu se poate schimba echipa. Asta e!".

Emeric Ienei: "Am auzit de demisia lui Hagi si regret foarte mult cã nu a reusit la Steaua. Dar a avut motive întemeiate sã ia aceastã decizie".

Dan Petrescu: "Nu pot sã comentez decizia lui. Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, îi tin pumnii. Cu sigurantã se aflã într-un moment foarte greu al carierei".

La ora 18:00 Hagi va sustine o conferintã de presã în care îsi va anunta oficial demisia. Acesta a decis sã nu participe la antrenamentul de searã al echipei. De echipã se va ocupa secundul Massimo Pedrazzini. Becali a decis sã-l sune pe Cosmin Olãroiu pentru a încerca sã-l readucã antrenor la Steaua. Patronul Stelei vrea sã afle de la Olãroiu care sînt conditiile care el sã se poatã întoarce la Steaua.

Fostul antrenor al Stelei, Gheorghe Hagi, a condus echipa din Ghencea în 11 partide oficiale, sase în Liga I si cinci în cupele europene, obtinând în total sase victorii, trei egaluri si douã înfrângeri.

Palmares lui Gheorghe Hagi ca antrenor la Steaua: 11 6 3 2 12-7
Palmares în Liga 1: 6 3 2 1 4-2
Palmares în cupele europene: 5 3 1 1 8-5

Gheorghe Hagi a fost al treilea antrenor care a calificat Steaua în grupele Ligii Campionilor dupã Dumitru Dumitriu si Cosmin Olãroiu.

Debut în Liga I la Steaua: 27.07.2007, Steaua Bucuresti – Ceahlãul Piatra Neamt 2-1

Debut în cupele europene la Steaua: 31.07.2007, Zaglebie Lubin – Steaua Bucuresti 0-1

Gheorghe Hagi a fost cel de-al 12-lea antrenor care a condus Steaua dupã 1990.


__________________________
www.romaniansoccer.ro - 20 - 09 - 2007 - Antrenorul Gheorghe Hagi a demisionat, joi, de la conducerea tehnicã a echipei FC Steaua, informeazã sport.ro. -