Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Astra Ploieşti
12-18-2009, 07:02 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-23-2010 12:42 AM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #91
RE: Ştiri Astra Ploieşti
Conducerea are în vedere 17 fotbalişti pentru transferurile din perioada de iarnă

Oficialii clubului ploieştean şi-au fixat un număr de 17 jucători în vederea întăririi lotului în pauza competiţională, printre numele vizate de Nicolo Napoli regăsindu-se Iulian Tameş şi Jivko Jelev.

Fotbaliştii aflaţi pe lista de achiziţii a prahovenilor în pauza de iarnă sunt următorii: Iulian Tameş (FC Argeş Piteşti), Alexandru Pintilii (Jiul Petroşani), Alexandru Dandea (CSM Rm. Vâlcea), Bogdan Vişa (CSM Rm. Vâlcea), Bogdan Mihăilă (Progresul Corabia), Daniel Hoprich (Interstar Sibiu), Lucian Condrea (Interstar Sibiu), Octavian Trăistaru (Progresul Corabia), Bogdan Fuiorea (Progresul Corabia), Raymond Lukacs (FC Bihor), Horaţiu Radu (Interstar Sibiu), Marius Cotar (Şcoala de Fotbal Gică Popescu), Ionuţ Selman (Şcoala de Fotbal Gică Popescu), Jivko Jelev (Oţelul Galaţi), Herve Zengue (Victoria Zivkov, Cehia), Adrian Mărcuş (Libery Oradea) şi Octavian Stuparu (Jiul Petroşani/ Progresul Corabia).

Gruparea ploieşteană este nevoită să renunţe la 4 jucători în această iarnă, Osvaldo Miranda, Georgian Păun, Liviu Ganea şi Eugen Crăciun, care se vor întoarce la Dinamo, după ce clubul din Ştefan cel Mare a solicitat înaintea de finalul turului revenirea jucătorilor împrumutaţi.

Astra a încheiat prima parte a campionatului pe locul 12, cu 18 puncte acumulate.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-11-2010, 08:25 PM
Mesaj: #92
RE: Ştiri Astra Ploieşti
Astra vrea să îi suspende pe Ganea, Păun şi Crăciun pentru că s-au prezentat la reunirea lui Dinamo

Conducerea formaţiei Astra a anunţat, luni, că îi va suspenda şi amenda pe jucătorii Georgian Păun, Eugen Crăciun şi Liviu Ganea, pentru că s-au prezentat la reunirea lotului lui Dinamo, susţinând că fotbaliştii aparţin în continuare clubului ploieştean.

Conducerea Astrei susţine că Păun şi Crăciun au contracte valabile 5 ani cu formaţia ploieşteană, în timp ce împrumutul lui Liviu Ganea expiră în vară şi a anunţat că îi va suspenda şi amenda cu câte 25% din salarii pe cei trei. În acest sens, prahovenii au depus memoriu, care urmează să fie judecat miercuri.

La reunirea lotului, care a avut loc luni, s-au prezentat 12 jucători: Miron, Popa - Rohat, Mihalache, Oprsal, Sandu, V. Gheorghe, Stan, Strătilă, Vădrariu, Gafiţa, C. Tudor. Fotbaliştii ploieşteni au efectuat un antrenament de 45 de minute, în timpul căruia au efectuat alergări uşoare şi un scurt joc de pase.

La reunire s-a prezentat şi noul antrenor cu portarii, Massimo Ferrari, care îl înlocuieşte pe Silviu Lung.

În cursul zilei se vor alătura echipei jucătorii Cătălin Bucur şi Raimond Lukacs (ambii de la FC Bihor), Bogdan Mihăilă (adus de la Progresul Corabia) şi Daniel Hoprich (Inter Star Sibiu), achiziţionaţi în această iarnă, în timp ce alţi 7 jucători, toţi străini, vor fi transferaţi în zilele următoare: un portar, doi fundaşi, un mijlocaş şi trei atacanţi. Abel Valdes, Sato şi Paulinho vor sosi şi ei în cursul acestei zile, în timp ce Vlaicu, Hatchi, Cornea, Miranda, Dokic şi Munteanu au fost concediaţi.

Lotul formaţiei Astra va pleca săptămâna viitoare în Antalya, unde va susţine un cantonament de 19 zile.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-12-2010, 06:22 PM
Mesaj: #93
RE: Ştiri Astra Ploieşti
Nicolo Napoli doreşte transferul a 6 jucători străini

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, doreşte transferul a 6 jucători, dintre care 5 sud-americani şi un sârb, fotbalişti pe care i-a urmărit din Italia şi despre care spune că pot ajuta formaţia să se salveze de la retrogradare.

Cei 6 jucători au sosit luni seară la Astra cu ajutorul impresarului Marcel Popescu. În principiu, jucătorii au fost aduşi pentru a ajuta echipa să se salveze de la retrogradare, iar în perioada următoare ei ar trebui să semneze un contract valabil pe 6 luni cu opţiune de prelungire, în funcţie de locul pe care Astra îl va ocupa la finalul sezonului.

Fotbaliştii străini sunt Diego Silva (22 de ani, atacant, joacă la River Plate în Uruguay şi este internaţional de tineret), Alvaro Dario Alonso (28 de ani, fundaş lateral, evoluează la Rampla Juniors în Uruguay), Marcelo Fabian Mendez Russo (28 de ani, fundaş central, joacă la Montevideo Wanderers în Uruguay), Luis Angel Vildozo (28 de ani, atacant argentinian, evoluează la Union San Felipe în Chile), Jimmy Nicolas Schmidt Vallejo (28 de ani, portar, joacă la Central Espanol în Uruguay) şi Ivan Paunovic (23 de ani, mijlocaş, joacă la FC Srem în Serbia, a evoluat la naţionala U21 şi a fost în probe la CFR Cluj).

În altă ordine de idei, Astra va efectua cantonamentul de iarnă în Antalya, în staţiunea Belek, va fi cazată la un hotel de 5 stele, iar de-a lungul celor 19 zile de pregătire, ploieştenii vor susţine 5 partide amicale, după cum urmează: pe 24 ianuarie cu Chemnitzer FC (Germania), pe 27 ianuarie cu FC Inter Baku (Azerbaidjan), pe 30 ianuarie cu Sturm Graz (Austria), pe 1 februarie cu FC Koper (Slovenia) şi pe 4 februarie cu FC Ekranas (Lituania).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-14-2010, 07:31 PM
Mesaj: #94
RE: Ştiri Astra Ploieşti
Napoli spune că niciun jucător nu are asigurat locul de titular

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, joi, că vrea să aibă la dispoziţie pentru cantonamentul din Antalya 26 de jucători, dar susţine că niciun fotbalist nu are locul asigurat în primul "11".

"Cea mai stringentă nevoie a Astrei sunt atacanţii şi fundaşii laterali. Sunt 26 de locuri disponibile pentru cantonament, dar jucătorii treuie să mă convingă că merită să joace la această echipă. Sâmbătă vom avea un joc şcoală pentru a vedea pe cine mă bazez, dar nu mă voi opri aici şi voi mai testa şi în Antalya câţiva jucători care vor veni direct acolo", a spus Napoli, care a adăugat că a urmărit câţiva jucători şi în Italia, dar aceştia cer un salariu prea mare şi a renunţat definitiv la ideea de a-i transfera.

Nicolo Napoli a renunţat la serviciile jucătorilor Hatchi şi Cornea, în timp ce Abel Valdes are probleme cu mama lui şi ar putea ajunge foarte târziu la Astra, iar tehnicianul ar vrea să renunţe la serviciile sale. Fotbaliştii Vlaicu şi Gafiţa vor să plece de la ploieşteni, iar tehnicianul a afirmat că nu se opune, iar la capitolul veniri ar putea intra Matei şi N'Kongue, de la Oţelul Galaţi, pe care antrenorul îi va urmări în amicalul de sâmbătă.

Dintre cei 6 jucători străini pe care Napoli a spus că vrea să îi transfere, atacantul Diego Silva (22 de ani), fundaşul central Marcelo Fabian Mendez Russo (28 de ani) şi mijlocaşul Ivan Paunovic (23 de ani) se pregătesc deja cu echipa, iar ceilalţi 3 vor ajunge în România joi şi vineri. Tehnicianul a spus că aceşti fotbalişti nu mai trebuie testaţi şi ar putea fi transferaţi imediat, dar o decizie finală va fi luată după ce se va întâlni cu patronul echipei, Ioan Niculae.

Pentru cantonamentul din Antalya (Turcia) se cunosc deja 15 jucători care vor face deplasarea: Miron, Gavrilaş, Mihalache, Rohat, Oprsal, Sandu, Takaiuki, Paulinho, Strătilă, Stan, Vidrariu, Vasile, Vlaicu, Gafiţa şi Claudiu Tudor. Alţi 6 ar putea fi jucătorii străini, în timp ce restul de 5 locuri vor fi ocupate de fotbalişti pe care care Napoli urmează să îi mai testeze.

Preşedintele Comitetului Director al Astrei, Emanoil Savin, a anunţat că un alt jucător care este foarte aproape să ajungă la prahoveni este Adrian Senin, de la FC Braşov, cele două cluburi fiind foarte aproape de a ajunge la un acord.

Astra va efectua cantonamentul de iarnă în Antalya, în staţiunea Belek, va fi cazată la un hotel de 5 stele, iar de-a lungul celor 19 zile de pregătire ploieştenii vor susţine 5 partide amicale: pe 24 ianuarie cu Chemnitzer FC (Germania), pe 27 ianuarie cu FC Inter Baku (Azerbaidjan), pe 30 ianuarie cu Sturm Graz (Austria), pe 1 februarie cu FC Koper (Slovenia) şi pe 4 februarie cu FC Ekranas (Lituania).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut