Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FCM UTA Arad
08-03-2009, 10:32 PM
Mesaj: #1
Ştiri FCM UTA Arad
Aici punem toate ştirile despre FCM UTA Arad...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 01:33 PM
Mesaj: #2
RE: Ştiri FCM UTA Arad
Bătrâna Doamnă de... 21 de ani şi 7 luni

UTA a început noul sezon a Ligii a II-a cu un lot compus din 27 de jucători, a cărui medie de vârstă este impresionantă: 21 de ani şi 7 luni. Dintre cei 27 de componenţi ai lotului, şase sunt juniori: portarul Bodea (16 ani), fundaşul Draia (17 ani), mijlocaşii Chindriş (18 ani) şi Purece (18 ani) şi atacanţii Ţucudean (18 ani) şi Sălăjan (18 ani), iar alţi patru tocmai au terminat junioratul: portarul Bujor, fundaşul Manea şi mijlocaşii Copil şi Leoh, toţi având 19 ani.

"Bătrânii" lotului au 27 de ani
Media de vârstă a UTA-ei este "stricată" de Dorin Mihuţ, Doru Buican, Adrian Drida şi Deian Pecarov, toţi având 27 de ani. De fapt, ei sunt "bătrânii" unui lot extrem de tânăr, cum n-a mai avut Bătrâna Doamnă de zece ani, când în tricoul alb-roşu a evoluat generaţia Romvest a lui Panin, Botiş sau Ciubăncan. Urmează, în clasamentul "bătrânilor" Edson şi Fritea, ambii în vârstă de 26 de ani. De altfel, fiind cei mai experimentaţi jucători ai lotului, aşteptările tuturor faţă de Mihuţ, Buican, Drida, Pecarov, Edson sau Fritea sunt mai mari.

Portarii au 21, 19, respectiv 16 ani
Portarii Bătrânei Doamne sunt oarecum nefiresc de tineri. Nefiresc, pentru că în general un portar se „coace” în jurul vârstei de 30 de ani, însă - cel puţin deocamdată - UTA nu pare să se confrunte cu probleme din cauza goalkeeperilor. Dimpotrivă, concurenţa Bălgrădean - Bujor este mare, iar „schimbul de mâine” este asigurat prin Bodea.

Bălgrădean, care a reuşit să se impună deocamdată ca titular, are 21 de ani. Până la această vârstă, Bălgrădean a adunat meciuri în Liga a II-a la Minerul Lupeni şi Liberty Salonta. A fost transferat şi la FC Braşov, fiind la un moment dat aproape de FC Vaslui, grupare care l-a ratat după ce braşovenii au plătit ceva mai mult.

Cătălin Bujor tocmai a terminat junioratul, urmând să împlinească 19 ani în 24 septembrie. A apărat deja în Liga a II-a, prinzând câteva meciuri la UTA în returul ediţiei trecute. Roberto Bodea abia a împlinit 16 ani. El pregăteşte cu echipa de seniori atunci când nu este plecat la lotul naţional de juniori şi apără deocamdată pentru echipa de juniori A a UTA-ei.

Linia defensivă este ceva mai "coaptă"
Linia defensivă a UTA-ei, cristalizată în primele trei etape, a fost compusă din Pascariu, Pocuca şi Buican, în condiţiile în care Ionuţ Popa a folosit în partidele de campionat un sistem cu trei fundaşi centrali. Pascariu are 21 de ani, Pocuca 23, iar Doru Buican este mai în vârstă, la 27 de ani. Refăcut după o problemă musculară la inghinali, Dorin Mihuţ, 27 de ani, intră deja în calcule pentru sistemul defensiv, însă la concurenţă cu Nădăban, pe flancul drept, bihoreanul neputând evolua ca şi fundaş central. O primă rezervă pentru fundaşii centrali ai UTA-ei este Alexandru Manea, fotbalistul adus recent de la Gloria Arad via Atletico. Manea tocmai a terminat junioratul, având 19 ani. Draia, la 17 ani, nu are şanse reale să prindă prima echipă, el urmând însă să beneficieze de antrenamente cu seniorii şi să-şi aştepte şansa. În plus, UTA îl are şi pe Mutulescu, 21 de ani, fotbalist polivalent, capabil să evolueze atât ca fundaş central, cât şi ca mijlocaş defensiv.

"Mijlocul" are 23,2 ani, dar tineretul vine puternic din urmă: Copil, Gâlcă, Mutulescu, Chindriş, Purece
Nădăban (25 ani), Digbeau (19), Apostol (23), Drida (27), Roman (22) - pare linia mediană cu care va insista de acum înainte staff-ul tehnic al UTA-ei. Sosit în lotul utist în urmă cu o săptămână, ivorianul nu poate fi scos din calcule, fiind clar titular după cum a evoluat la debutul său în alb-roşu. Prin urmare, UTA dispune de-o linie mediană cu o medie de vârstă de 23 de ani şi 2 luni, însă cifra poate fi scăzută, ţinând cont că Bătrâna Doamnă dispune de câţiva jucători tineri, care pot deveni titulari în funcţie de forma lor de moment. Florin Gâlcă, 22 de ani, n-a reuşit deocamdată să se impună ca titular, dar are deja prezenţe ca rezervă şi ar putea să facă pasul. De asemenea, aşteptările faţă de Dumitru Copil sunt mari. La 19 ani, Copil îşi doreşte să ajungă jucător de bază, însă deocamdată mai are de tras. Principala lui problemă pare de ordin fizic, iar dacă se străduieşte să şi-o rezolve va fi capabil să se numere printre titulari. Calităţile tehnice ale lui Dumitru Copil ies din discuţie, fiind remarcabile. În plus, Copil pare conştient acum, după şase luni petrecute la UTA, că titularizarea nu-i poate fi asigurată fără efort maxim, astfel că factorul mental este mult îmbunătăţit. Chindriş şi Purece, ambii în vârstă de 18 ani, par să aibă nevoie de puţin timp pentru a se acomoda cu cerinţele UTA-ei şi cu presiunea de care are parte orice jucător care îmbracă tricoul alb-roşu, dar timpul nu este pierdut pentru ei. Apoi, Mutulescu are 21 de ani şi ar fi fost titular, ori ca fundaş central, ori ca mijlocaş defensiv, dacă n-ar fi suferit o accidentare înainte de startul campionatului. Fritea, 26 de ani, are viaţă grea după aducerea lui Digbeau, iar Furdean, 25, va avea o misiune aproape imposibilă.

Atacul... ca la 20 de ani!
Paul Batin (22 ani) - George Ţucudean (18) este atacul UTA-ei, cel puţin în debutul sezonului. O linie de atac cu o medie de vârstă de 20 de ani a produs deja opt goluri, în condiţiile în care Ţucudean a evoluat slab în startul campionatului, iar Batin poate mai mult. Cei doi au înscris 6 goluri (Batin 4) şi cu greutate vor putea fi scoşi din primul 11. Pecarov şi Edson, primele rezerve ale atacului utist, sunt jucători cu experienţă, la 27, respectiv 26 de ani. Este posibil ca Sălăjan, încă junior, să aibă un cuvânt de spus, având calităţi care să-l propulseze, în timp şi cu răbdare, în primul 11. Leucuţa, la 22 de ani, va avea parte de un sezon greu, concurenţa fiind foarte mare.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 01:35 PM
Mesaj: #3
RE: Ştiri FCM UTA Arad
UTA - Frontiera Curtici 2-0, într-un meci de pregătire

UTA s-a pregătit, marţi seară, pe stadionul "Francisc Neuman", în compania formaţiei de Liga a IV-a, Frontiera Curtici, pe care a învins-o cu scorul de 2-0 într-un joc de pregătire. Primul gol al meciului a fost marcat de juniorul Sălăjan în minutul 4, scorul final fiind stabilit de Pecarov cu 20 de minute înainte de final.

Ionuţ Popa a ales, pentru startul partidei, o formulă 4-4-2, cu Bălgrădean - Mihuţ, Pocuca, Pascariu, Buican - Nădăban, Apostol, Digbeau, Roman - Sălăjan, Batin. Pe parcursul meciului, s-a trecut şi la sistemul 3-4-1-2, exersându-se diferite variante.

Pentru UTA au mai jucat: Bujor, Edson, Pecarov, Manea, Copil, Fritea, Gâlcă, Furdean, Draia şi Leucuţa. Ţucudean şi Chindriş se află la lotul naţional U 19, portarul Bodea este în Polonia cu lotul U17, iar Purece şi Mutulescu sunt accidentaţi.

După cum se poate observa, pentru acest meci s-a folosit echipamentul de rezervă, pentru anul acesta alegându-se unu de culoare verde.

UTA îşi continuă programul de pregătire al meciului cu Fortuna Covaci cu un antrenament pe zi. Joi seara se va intra în cantonament, ultimele 48 de ore de dinaintea partidei din campionat urmând să fie petrecute de jucători sub supraveghere.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
           

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-03-2009, 05:47 PM
Mesaj: #4
RE: Ştiri FCM UTA Arad
Copil s-a "rupt" la antrenamentul de ieri

Ghinioanele nu-l ocolesc pe Dumitru Copil. Mijlocaşul Bãtrânei Doamne s-a accidentat destul de grav la antrenamentul de ieri dimineaţã şi va fi indisponibil cel puţin 14 zile. La un contact la minge cu Doru Buican, glezna fotbalistului a cedat şi a contactat o entorsã urâtã. Mitruţ a fost transportat de urgenţã la spital şi i s-a aplicat pe gleznã un aparat gipsat.

"Numai mie mi se poate întâmpla aşa ceva. Este incredibil cum am putut sã mã accidentez. Îmi vine sã plâng cã nu voi mai putea douã sãptãmâni sã mã antrenez", a declarat mijlocaşul Bãtrânei Doamne.

"Regretãm accidentarea lui Mitruţ. Este curat ghinion. Era pe o pantã ascendentã şi avea şanse sã prindã echipa", a spus Roland Nagy.

Un alt fotbalist care cel mai probabil va rata meciul de sâmbãtã este Adrian Drida. Fotbalistul nu s-a antrenat nici ieri dimineaţã iar astãzi se va lua o decizie în legãturã cu apariţia lui în lot pentru confruntarea cu Fortuna Covaci.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-04-2009, 05:25 PM
Mesaj: #5
RE: Ştiri FCM UTA Arad
Ionuţ Popa: "Nu ne aşteaptă un meci uşor cu Fortuna"

Ionuţ Popa şi-a avertizat aseară fotbaliştii la antrenamentul desfăşurat în nocturnă că partida cu Fortuna Covaci nu va fi una uşoară, chiar dacă echipa vizitatoare este una nou promovată în Liga a II-a. "Nu trebuie să ne gândim că ne aşteaptă un meci uşor. Trebuie să muncim mult în teren pentru a ne asigura victoria. Nu ştiu cine sunt fotbaliştii mai buni de la Covaci. Important este să ne facem noi jocul", a spus aseară directorul tehnic al Bătrânei Doamne.

Ionuţ Popa are şi unele probleme de lot. Dumitru Mitruţ s-a accidentat la antrenamentul de miercuri şi va trebui să stea cel puţin două săptămâni. Mitruţ a suferit o entorsă de gleznă şi ratează partida de sâmbătă, la fel ca şi Adrian Drida, care a devenit incert după problemele medicale din această săptămână.

Alte absenţe din tabăra utistă sunt cele ale lui George Ţucudean şi Marius Chindriş, aflaţi în cantonament cu lotul naţional de juniori. "Le ţin pumnii băieţilor. Sper din tot sufletul să câştige. Noi venim marţi în Arad, după cel de-al doilea meci cu Bulgaria", a spus George Ţucudean.

Altfel, aseară, Florin Gâlcă s-a decis să se transfere la CS Ineu, iar Alex Leucuţa a refuzat oferta venită din oraşul în care părintele a ocupat funcţia de viceprimar. "Eu nu oblig pe nimeni să plece de la UTA. Le-am explicat fotbaliştilor că e mai bine pentru ei să meargă la o echipă unde să joace constant. Acum este alegerea lor ce vor face, dar la UTA le va fi greu să prindă echipa", a afirmat Ionuţ Popa.

Partida dintre FCM UTA şi Fortuna Covaci va fi arbitrată de Istvan Kovacs din Carei şi se va desfăşura sâmbătă, în nocturnă, începând cu ora 20.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-07-2009, 01:40 PM
Mesaj: #6
RE: Ştiri FCM UTA Arad
FCM UTA rămâne pe prima poziţie, după succesul împotriva Fortunei Covaci

Bătrâna Doamnă a realizat ce şi-a propus în partida cu Fortuna Covaci şi a intrat în posesia celor trei puncte puse în joc. Cu toate că rezultatul final era uşor de intuit, utiştii sperau, totuşi, să-şi rotunjească şi golaverajul, mai ales că aveau un liniştitor 2-0 la pauză, prin reuşitele lui Batin, ajuns la cota 6, fotbalist care a marcat peste 50% din golurile textiliştilor. După pauză, însă, jocul gazdelor a scârţâit din toate încheieturile, astfel că finalul meciului, mai ales după golul înscris de Fortuna Covaci, a fost unul tensionat, minutul 90 găsindu-i pe toţi fundaşii Bătrânei Doamne avertizaţi cu câte un cartonaş galben. Acumulând 10 puncte din 12 posibile, UTA s-a instalat în fotoliul de lider şi începe chiar să viseze la o candidatură serioasă la promovarea în Liga I, chiar dacă meciurile grele abia acum urmează, arădenii având un program lejer în primele runde. "Nu contează cum am câştigat. Important este că punctele au rămas la Arad şi UTA este lideră în continuare", a declarat de la Bucureşti, George Ţucudean, fotbalist care a bifat toate cele 90 de minute ale amicalului cu Bulgaria, al juniorilor sub 19 ani. "Este bine că suntem în continuare lideri în Liga a II-a, în condiţiile în care jocul nostru nu este cel aşteptat probabil de suporteri. Suntem conştienţi că avem lipsuri, încă multe, pe care trebuie să le corectăm. Sperăm ca în câteva etape să arătăm mai bine în joc şi să obţinem, bineînţeles, noi victorii", a declarat antrenorul principal Roland Nagy.

Bătrâna Doamnă se află pe locul întâi în Seria Vest a Ligii a II-a, cu 10 puncte, fiind urmată în clasament de Jiul Petroşani şi "U" Cluj, tot cu atâtea puncte însă cu un golaveraj inferior.

Utiştii au marţi în program o partidă din cadrul fazei a V-a a Cupei României. FCM UTA va juca, de la ora 16:30, la Zlatna, cu Minaur. După acest meci, vor avea de pregătit partida de la Şimleul Silvaniei, cu nou promovata Silvania, urmând ca săptămâna viitoare să joace din nou pe teren propriu cu Dacia Mioveni.

Imagini de la UTA Arad - Fortuna Covaci


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
                                                                       

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-08-2009, 12:49 PM
Mesaj: #7
RE: Ştiri FCM UTA Arad
Roland Nagy: "Trebuie să ne respectăm blazonul şi să ne calificăm"

Utiştii au efectuat ieri dimineaţă un ultim antrenament înaintea confruntării de astăzi din cadrul fazei a V-a a Cupei României. Elevii lui Ionuţ Popa au ajuns încă de ieri după amiază la Alba Iulia, pentru a pregăti jocul de la Zlatna, cu Minaur din localitate, partidă care este programată cu începere de la ora 16:30.

Roland Nagy spune că nu se mai doreşte a trăi experienţa neplăcută din jocul cu Sănătatea Cluj, din urmă cu doi ani. "Trebuie să ne respectăm blazonul. Întâlnim o echipă dintr-un eşalon inferior şi nu dorim să mai trăim experienţa neplăcută din partida cu Sănătatea Cluj. Vom trata jocul cu maximă atenţie şi responsabilitate. Trebuie să arătăm că suntem peste Zlatna din toate punctele de vedere. Suntem obligaţi să câştigăm. Ne dorim acest lucru ca să ajungem cât mai sus în această competiţie", a declarat antrenorul principal de la UTA.

Faţă de lotul din partida cu Fortuna Covaci, tehnicienii Bătrânei Doamne au efectuat şi câteva modificări. După cum se cunoaşte, Răzvan Fritea a fost exclus din lot, în urma prestaţiei modeste din partida cu Fortuna Covaci. Fritea a fost prezent ieri dimineaţă la stadion, însă nu s-a antrenat alături de echipă, deşi se află în continuare sub contract. Acesta a purtat o discuţie cu preşedintele clubului, pentru a-şi clarifica situaţia. În locul lui Fritea a fost inclus în lot Leucuţa. Alţi doi fotbalişti au fost lăsaţi acasă, unul tot pentru prestaţia slabă din meciul precedent. În locul juniorului Sălăjan şi a lui Edson au fost incluşi în lot Furdean şi Drida, revenit după o accidentare. Astfel, lotul Bătrânei Doamne în vederea jocului de astăzi de la Zlatna este următorul: Bălgrădean, Bujor (portari), Buican, Pocuca, Pascariu, Mihuţ, Apostol, Roman, Digbeau, Nădăban, Batin, Drida, Furdean, Gâlcă, Manea, Pecarov, Purece şi Leucuţa.

De cealaltă parte, Minaur Zlatna a reuşit doar o remiză pe propriul teren în compania celor de la SESO Câmpia Turzii, în ultima etapă a campionatului Ligii a III-a. Gruparea lui Ştefan Fogoroşi este neînvinsă în actuala ediţie de campionat şi îşi doreşte să acceadă în faza superioară a Cupei României. "Le cerem scuze spectatorilor pentru prestaţia nereuşită şi acest semieşec şi încercăm ca marţi să eliminăm UTA din Cupa României", a declarat antrenorul Ştefan Fogoroşi. Acesta ar putea trimite în teren următoarea formulă de echipă: Barna – Ciofu, Kiraly, Ciobanu, V. Mureşan – Bunea, Sâmtion, Radu, D. Mureşan – Manea, Budean.

Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Cristina Babadac (Alexandria), Monica Rigo (Cluj Napoca) şi Carmen Neagu (Oradea). Observator din partea Federaţiei Române de Fotbal a fost delegat Grigore Macavei din Hunedoara.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-08-2009, 12:50 PM
Mesaj: #8
RE: Ştiri FCM UTA Arad
Utiştii forţează calificarea în Cupa României

Partida contra Fortunei Covaci este deja uitată de fotbaliştii Bătrânei Doamne, care, astăzi, se vor afla în faţa unui nou examen oficial. Trupa lui Ionuţ Popa s-a deplasat încă de ieri la Alba Iulia, pentru jocul din această după amiază cu Minaur Zlatna (ora 16:30) din cadrul fazei 5 a Cupei României.

Directorul tehnic al Bătrânei Doamne a umblat serios la lotul de fotbalişti şi e decis să alcătuiască o echipă inedită în meciul cu Minaur. Astfel, Răzvan Fritea nu avea cum să mai prind lotul, după ce a fost exclus din tabăra utistă în urma prestaţiei slabe din jocul cu Covaciul. Nici Edson şi Sălăjan nu se regăsesc în delegaţia utistă plecată la Alba Iulia. În locul celor trei, Ionuţ Popa a apelat la serviciile lui Alex Leucuţa, Furdean şi ale lui Drida, revenit după ce s-a confruntat cu unele probleme de ordin medical. De la meciul de astăzi vor lipsi şi internaţionalii de juniori Marius Chindriş şi George Ţucudean.

Cei doi au disputat un prim amical contra Bulgariei, fiind integralişti pe parcursul celor 90 de minute, meci încheiat la egalitate, 0-0, după ce România şi-a permis să rateze şi o lovitură de pedeapsă. "Am jucat bine amândoi. Marţi avem revanşa cu Bulgaria la Ruse, după care revenim acasă pentru meciul de la Şimleul Silvaniei", a spus George Ţucudean.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-08-2009, 12:52 PM
Mesaj: #9
RE: Ştiri FCM UTA Arad
"Truc de atacant"

Aşa şi-a descris Paul Batin golul al doilea. Jucătorul adus sub formă de împrumut de la CFR Cluj continuă să impresioneze prin reuşitele sale la UTA.

În patru etape de campionat, are şase goluri, reuşind o dublă în trei dispute. "Mă bucur că am reuşit încă o dublă, a treia pentru mine din acest campionat. Important este că am câştigat, nu contează cine marchează. E bine că suntem pe un drum bun, cu aceste trei puncte", au fost primele cuvinte ale lui Batin la capătul disputei cu Fortuna Covaci.

Atacantul a mai avut o ocazie importantă, atunci când a şutat din marginea careului mare, mingea lovind însă transversala. Iar golul al doilea a fost o adevărată bijuterie, voleu din prima de la 30 de metri direct în vinclu. "Golul al doilea îl pot descrie ca pe un truc al atacanţilor. Dacă atunci când ai mingea, stai şi gândeşti prea mult, nu mai ai şansa să surprinzi", şi-a descris golgheterul "Bătrânei Doamne" reuşita.

Batin a fost deja adoptat de publicul arădean, care l-a răsplătit cu aplauze generoase pe cel care în cinci dispute oficiale, are şapte goluri în tricoul UTA-ei. "Am avut jocul în mână, dar după ce am primit golul, a fost un final cu emoţii, dar am rezistat cu bine. E greu să vorbim acuma de promovare, trebuie să aşteptăm să vină finalul turului şi atunci vom vedea ce va fi. Nu mi-am propus să marchez un anumit număr de goluri, important e să îmi fac datoria", a încheiat Batin.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-08-2009, 12:54 PM
Mesaj: #10
RE: Ştiri FCM UTA Arad
Fritea a fost exclus din lot!

După Florin Hidişan, tribuna arădeană a găsit un nou "idol".

Răzvan Fritea a fost întâmpinat cu huiduieli încă din momentul în care a ieşit la încălzire, iar intrarea lui pe teren în locul lui Digbeu a aprins spiritele. Răzvan Fritea a greşit primele două atingeri ale balonului, fapt care i-a înfuriat pe spectatorii de la tribuna a II-a care au început să îl huiduie după aceea de fiecare dată când era în posesia balonului. Fritea a avut ocazia să se revanşeze în minutul 70, când a scăpat singur cu portarul celor de la Fortuna Covaci, însă şutul său a fost blocat. Punctul culminant al prestaţiei lui Fritea a fost atins în minutul 72, când mijlocaşul arădean a pierdut mingea la circa 30 de metri de propria poartă, iar Covaciul a înscris. Ionuţ Popa l-a scos de pe teren, trimiţându-l în locul lui pe Florin Gâlcă. În momentul ieşirii sale de pe teren, Răzvan Fritea a înjurat fanii aflaţi la tribuna a II-a, lucru care a stârnit mânia tribunei. "De la Fritea se aştepta la mult mai mult, este un jucător care ar trebui să impună respect, să aducă un plus atnci când evoluează, tocmai de aceea a fost introdus pe teren. A avut acea ocazie imensă, a şi pierdut mingea după care ei au reuşit să înscrie, fac şi aceste lucruri parte din viaţa unui fotbalist", a declarat Roli Nagy după partida de sâmbătă seară cu Fortuna Covaci.

La antrenamentul de ieri-dimineaţă, Ionuţ Popa a luat decizia de a-l exclude pe Fritea din lot! "Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat la meci. Am fost exclus din lot şi mai am contract cu echipa până în iarnă. Îmi voi căuta o echipă în această perioadă, iar dacă nu voi găsi, mă voi antrena până în iarnă, când voi deveni liber de contract", a spus Răzvan Fritea. Se pare că supărarea mijlocaşului şi forma mai slabă arătată la partida cu Covaciul vine ca urmare a reducerii salariului şi a faptului că nu a fost lăsat să plece în această vară, când a avut oferte clare din partea altor echipe.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut