Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Rapid Bucureşti
11-06-2009, 08:36 PM
Mesaj: #311
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Lutz Stache: "Clubul Rapid nu poate fi cumpărat!"

Neamţul spune că întâmpină probleme juridice în preluarea echipei din Giuleşti. Stache speră să finalizeze întreaga operaţiune de achiziţionare a pachetului majoritar de acţiuni până la finalul returului.

Adevărul: Care este stadiul tratativelor cu domnul Copos?
Lutz Stache: În acest moment suntem înaintea ultimei etape de a semna. Acum ar trebui să apară toate problemele. Şi vom şti exact care este situaţia în ceea ce priveşte preluarea Rapidului. Până la sfârşitul returului sper să se rezolve totul, dar derularea proiectului nu depinde doar de mine.

Despre ce probleme vorbiţi?
Din punct de vedere juridic, insolvenţa clubului este destul de serioasă. În acest moment, Rapid nu poate fi cumpărată, nu poate fi vândută. Suma de vânzare a rămas aceeaşi, discutată iniţial cu domnul Copos, adică aproximativ 10 milioane de euro, bani ce reprezintă datorii, dar şi credite ale domnului Copos (n.r.- bani cu care patronul Rapidului a creditat clubul).

Cine va lichida restanţele faţă de Fathi Taher?
Taher nu este problema mea, domnul Copos mi-a spus că se va înţelege cu el. Aşa mi-a promis.

Ştiţi, sunt şi alte datorii. Restanţe la stat de milioane de euro.
În principiu, când voi lua clubul, îl voi prelua cu tot, cu datoriile faţă de stat, faţă de jucători.

Vâ gândiţi să sprijiniţi financiar Rapidul încă de-acum?
Acum nu pot ajuta clubul, deoarece nu există o bază legală. Nu vreau să fiu sponsorul Rapidului. Vreau să vin la club pentru o perioadă de lungă durată. Nu vreau să achiziţionez 99,9% din acţiuni. Vreau 100%!

Dacă veţi prelua Rapidul de la Copos, ce va cuprinde proiectul dumneavoastră?
Sunt neamţ şi voi implementa la Rapid spiritul german în managementul clubului. În partea sportivă, finanţe şi de marketing. Prin stilul meu de management nu mă voi limita la modul românesc de finanţare, unde patronii de club aduc bani de-acasă, ci voi încerca un sistem european, unde finanţele se ghidează pe mai multe căi. Vreau să aduc diferite firme care vor fi interesate să sponsorizeze clubul.

Legat de FC Snagov, club se care l-aţi cumpărat de curând. Va deveni satelitul Rapidului?
Sper ca FC Snagov să ajungă în Liga 1. Atunci se vor găsi soluţii de colaborare între cluburi. M-aş bucura ca FC Snagov să câştige puncte şi să se salveze de la retrogradare. Am fost la Snagov, sunt condiţii bune de pregătire acolo.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-07-2009, 06:15 PM
Mesaj: #312
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Manea: "Ar fi o crima sa mergem sa ne aparam cu Dinamo"

Tehnicianul afirma ca giulestenii se vor bate pentru fiecare minge in meciul de duminica Antrenorul echipei Rapid Bucuresti, Nicolae Manea, a anuntat ca giulestenii nu merg in "Groapa" pentru a se apara, in meciul cu Dinamo, din etapa a XIII-a a Ligii I.

Tehnicianul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca "alb-visiniii" se vor bate pentru fiecare minge in Soseaua Stefan cel Mare si ca vor incerca sa isi impuan stilul de joc cu care si-au oisnuit suporterii.

"Meciul de duminica reprezinta un orgoliu ar marilor ambitii, al marilor meciuri dintre noi si Dinamo. Este un meci pe care atat noi cat si Dinamo il tratam cu ea mai mare responsabilitate. Nu e niciun avantaj ca Dinamo a pierdut cu Galata in Europa League. Este un dezavantaj chiar. Dinamo va incerca sa se reabiliteze in fata suporterilor, va incerca sa joace si sa castige. Noi nu mergem sa ne aparam. Ar fi o crima, pentru ca nu am avea nicio sansa. Ati vazut ca Rapidul iese la joc, nu pune accent pe aparare, iese la fotbal si creeaza faze foarte frumoase. Normal ca ne vom lua si masuri, pentru ca Dinamo reprezinta o echipa cu jucatori valorosi. Cel mai mult conteaza atmosfera. Baietii sunt OK. Am discutat toata saptamana despre acest joc si l-am pregatit. Nu sunt probleme de sanatate, avem toti jucatorii valizi si mergem sa ne batem pentru fiecare minge in Stefan cel Mare", a declarat Nicolae Manea, in cadrul emisiunii "Suporter de serviciu".

"Eu zic ca e o crestere a campionatului, pentru ca au venit multi jucatori straini care au ridicat valoarea echipelor. Este bine ca sunt foarte multe echipe care se bat pe o distanta de doua puncte pentru podium. Nu mai sunt acele echipe care se bateau pe vremuri pentru titlu si restul la retrogradare. Sunt multe echipe care se bat la titlu, pentru Europa League si asta da o nota foarte buna acestui campionat", a mai spus tehnicianul echipei Rapid Bucuresti.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-07-2009, 06:16 PM
Mesaj: #313
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Dinamo - Rapid, fara suporteri giulesteni?

Derby-ul de duminica s-ar putea disputa fara rapidisti in tribune Seful galeriei echipei Rapid Bucuresti, Vali Bulgaru, sustine ca suporterii giulesteni ar putea lipsi de la meciul cu Dinamo, care va avea loc duminica, pe arena gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

Bulgaru a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca supararea "alb-visiniilor" e pricinuita de numarul mic de bilete oferite fanilor rapidisti, care au primit 400 de tichete pentru partida din etapa a XIII-a.

"Vom avea o sedinta diseara (n.r. vineri seara) si vom decide daca vom face deplasarea pe stadionul Dinamo. Nu stim inca daca ne vom prezenta la meci. Supararea noastra este ca nu ni s-au oferit decat 400 de bilete si nu 5% din capacitatea stadionului, care e de 13.000 de locuri", a declarat Vali Bulgaru, in cadrul emisiunii "Suporter de serviciu".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-08-2009, 06:06 PM
Mesaj: #314
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Fathi Taher: "Rapidul nu se poate vinde fără mine!"

Fostul acţionar al giuleştenilor vorbeşte pentru prima oară despre negocierile dintre Copos şi investitorul german care vrea să cumpere clubul. Fathi Taher a investit 7 milioane de euro la Rapid, însă nu a dat clubul în judecată pentru a-şi recupera investiţia. El afirmă că e dispus să lucreze cu Lutz Stache.

"Adevărul": Domnule Taher, nu aţi mai apărut de mult în presă. Ce se va întâmpla cu banii pe care i-aţi investit în Giuleşti?
Fathi Taher: Eu nu am nimic de ascuns, dar am considerat că tăcerea este mai bună, aşa că am luat o pauză de la declaraţii. Nu vreau să se înţeleagă apoi că sunt rău intenţionat. Nu am dat în judecată clubul în care am băgat 7 milioane de euro, pentru că nu vreau să creadă lumea că dau în cap Rapidului, acum, când are probleme.

Credeţi în tranzacţia dintre Copos şi Stache?
Din câte mi s-a spus, domnul Stache este un om foarte serios. Am înţeles că au semnat şi un act. Părerea mea că totul este OK. Şi eu am fost serios când am venit la Rapid. Şi eu am semnat un act, dar nu s-a întâmplat nimic, nu am mai luat clubul (n.r. râde).

Care au fost motivele?
Din câte ştiu eu, la Rapid sunt probleme. Eu nu am putut să cumpăr clubul pentru că societatea nu putea fi vândută. Acum sunt curios dacă la domnul Stache se pot face acte şi clubul poate fi cumpărat.

Dar este adevărat că fără acordul dumneavoastră Stache nu poate achiziţiona pachetul majoritar de acţiuni?
Da, aşa este. Pentru mine nu contează cine îl va prelua. Cine vrea clubul trebuie neapărat să ia dezlegarea de la mine.

Mai sunteţi dispus să investiţi la Rapid?
Eu am venit în Giuleşti cu sufletul deschis, cu multe proiecte şi idei, dar nu am fost lăsat să fac treabă. Nu am venit pentru publicitate, ci am vrut să ajut clubul. Cred că am fost serios, cel mai serios om de afaceri care a vrut să cumpere Rapidul.

Credeţi într-o colaborare cu Stache pe viitor?
Eu cu Stache? Orice e posibil. Dacă domnul Stache îmi va cere acest lucru, nicio problemă. Sunt dispus să colaborez cu el şi să finanţez din nou echipa. Fără bani nu se poate face performanţă. Trebuie implementat un program serios la club, iar suporterii, acţionarii, toţi factorii implicaţi, să fie alături de echipă, pentru că altfel nu se poate face treabă.

Stache: "Vreau să am totul sub control"
Deşi omul de afaceri iordanian ar vrea să lucreze alături de Lutz Stache în Giuleşti, neamţul a declarat în mai multe rânduri că vrea să aibă totul sub control în Giuleşti: "Vreau să fiu eu cel care decide şi are ultimul cuvânt la Rapid. Nu mă mulţumesc dacă sunt doar acţionar. Îmi place să am totul sub control în afacerile mele".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-08-2009, 06:16 PM
Mesaj: #315
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Copos: "După meci, Dinamo va fi Rapid II"

Dacă altădată prefera să stea în banca sa, acum, înaintea derby-ului cu Dinamo, George Copos sare la gâtul "câinilor". Şeful holdingului ANA este convins că echipa sa va mătura pe jos cu formaţia alb-roşie, foarte greu încercată în competiţiile europene.

Libertatea: Prinde antrenorul Nae Manea finalul turului?
George Copos: Nae Manea va antrena echipa până la finalul turului. În funcţie de rezultatele pe care le va avea echipa, vom lua o decizie. Sper să-i meargă bine. Deocamdată, nu negociem cu nici un alt tehnician.

Aveţi ceva să-i reproşaţi domnului Hizo?
Am tot respectul pentru omul Hizo, chiar dacă el se plânge că n-ar fi aşa. Îl înţeleg şi îi dau dreptate când afirmă că poate aşa i-a fost scris, ca el să muncească şi alţii să culeagă roadele. Totuşi, nici acum nu pot înţelege cum a fost posibilă compromiterea unui obiectiv atât de drag rapidiştilor, în condiţiile în care tragerea la sorţi a fost de partea noastră. Internaţional Curtea de Argeş e o echipă pe care trebuia s-o eliminăm.

L-a iertat pe Hizo
O să îngropaţi, până la urmă, securea războiului?

Din punctul meu de vedere, războiul nu există. Mie mi-a trecut supărarea de la Mioveni. Sunt sigur că şi domnul Hizo, după ce va depăşi această stare de moment, va fi de acord că nu există motive pentru care să nu ne putem da bună ziua în continuare.

Este Rapid pregătită pentru derby-ul cu Dinamo?
Îmi doresc din toată inima ca după acest meci, aşa cum zicea Cristi Borcea când vorbea despre “sateliţi”, Dinamo să devină Rapid II. Pronosticul meu este 2 solist, pentru că avem potenţial. Tinerii noştri vor lua faţa veteranilor de la Dinamo. Veţi vedea.

Cum decurg negocierile pentru vânzarea clubului?
Urmează să încheiem cu domnul Lutz Stache un pre-closing agreement (n.r. - precontract), care constituie un pas important în direcţia finalizării negocierilor. E o tranzacţie complexă, cu numeroase detalii de care trebuie să ţinem cont. Oricum, şi dacă vând clubul, eu voi susţine Rapidul necondiţionat şi indiferent de locul unde mă voi afla.

Revine Boya?
Chiar dacă are cel mai bun atac din Liga I, cu 27 de goluri marcate, Copos ar vrea să mai aducă un vârf . Patronul giuleştean e gata să îl readucă la echipă pe camerunezul Piere Boya. "Dacă eşti de acord să te întorci, rezolv eu cu Grenoble să te împrumut 6 luni!", ar fi fost mesajul pe care i l-a transmis patronul lui Boya, conform GSP.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-08-2009, 06:18 PM
Mesaj: #316
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
"Dulăul" pariază pe Rapid la derby

Viorel Hizo crede că giuleştenii vor câştiga partida cu Dinamo, meci programat în această seară, în "Groapă".

Dinamo şi Rapid se întâlnesc diseară (ora 20.00, în direct la Antena 1), pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare, în derby-ul etapei a 13-a a Ligii I la fotbal. Giuleştenii vin în "Groapă" galvanizaţi de ultimele prestaţii din campionat, în vreme ce "câinii" sunt la doar un punct în spatele rivalilor. Culmea, ambele echipe au pe bancă antrenori priviţi doar ca soluţii de avarie: Cornel Ţălnar, respectiv Nae Manea. Asta din cauză că niciunul dintre ei n-a demonstrat mare lucru în carieră.

Viorel Hizo, antrenorul care a demisionat acum o săptămână de la echipa "vişinie", mizează pe o victorie a foştilor săi elevi. "În mod normal, cred că ar trebui să câştige Rapid. E o echipă care se află într-o formă mai bună decât Dinamo şi are un joc mai elaborat. Nu cred totuşi că dinamoviştii vor fi demoralizaţi în urma înfrângerii suferite cu Galatasaray, în grupele Ligii Europa. Toată lumea se mobilizează la un astfel de meci, nu se mai gândeşte nimeni la ce a fost", a declarat "Dulăul" pentru EVZ.

Tehnicianul a stat în două rânduri şi pe banca tehnică a formaţiei din "Groapă". Mai întâi ca „secund” al lui Florin Halagian, în sezonul 1991-1992, iar apoi ca antrenor principal, în 1997. Hizo nu a vrut să-i dea nicio replică lui George Copos, care a declarat, în paginile cotidianului "Gazeta Sporturilor", că tehnicianul a plecat de la Rapid deoarece "s-a supărat ca văcarul pe sat". "Nu vreau să comentez vorbele lui Copos. Nu mă interesează ce spune şi, în plus, nu are rost să apar eu cu critici înaintea unui meci atât de important, cum este cel cu Dinamo".

"Comunist, dar e al nostru"
Supăraţi că Dinamo le-a alocat doar 400 de bilete la derby, fanii giuleşteni au luat în calcul varianta de a nu veni în "Groapă". Gigi Corsicanu’, preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti, ne-a spus însă că s-a renunţat la această formă de protest deoarece "nu am vrut să facem rău echipei la un meci aşa de important. Vom veni pe stadion cu tot arsenalul de rigoare şi le pregătim dinamoviştilor câteva surprize".

Gigi Cosicanu’ nu crede însă că George Copos va veni în mijlocul galeriei, dar promite că, dacă se va întâmpla asta, patronul giuleştean va fi bine primit.

"Eu, unul, nu cred că George Copos va veni printre noi. Va sta la lojă. Dacă, totuşi, va veni în galerie, nu va avea nicio problemă cu noi, îl vom primi bine. Cu toate ale lui, bun, rău, comunist, Copos este, totuşi, unul de-al nostru", a conchis ieri liderul fanilor giuleşteni.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-08-2009, 06:55 PM
Mesaj: #317
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
"De mic am fost anti-Dinamo! Au făcut multe de-a lungul istoriei!"

Bornescu se află înaintea primului derby Dinamo - Rapid. Totuşi, portarul de sub Grant nu este străin de tensiunea meciurilor contra 'câinilor', un meci Craiova - Dinamo având o încărcătură cu totul aparte pentru olteni.

Bornescu se declară 'Născut şi crescut anti-Dinamo' şi speră să reuşească o partidă mare în Ştefan cel Mare, deşi e conştient că misiunea va fi una dificilă.

"Am fost educat de mic anti-Dinamo. Nu este o formaţie agreată în România pentru că a făcut multe de-a lungul istoriei. Ne dorim foarte mult un rezultat bun în derby-ul de diseară, dar suntem conştienţi că nu ne va fi uşor. Dinamo a pierdut contra Galatei şi cu siguranţă acum vor fi mult mai motivaţi", a spus goalkeeper-ul giuleştenilor la gsptv.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-08-2009, 07:25 PM
Mesaj: #318
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Adrian Iordache: "Nu cred că se pune problema să mergem în fabrică"

Trimişi în fabrică după eliminarea de către Internaţional Curtea de Argeş din Cupa României, jucătorii nu s-au supărat pe patronul, dar vor să spele ruşinea şi să învingă pe Dinamo, pentru a se revanşa.

"Nu cred că se pune problema să mergem în fabrică pentru că sîntem jucători profesionişti, încercăm la fiecare meci să cîştigăm şi să dăm totul pentru a cîştiga", a spus Iordache.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-08-2009, 07:26 PM
Mesaj: #319
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Ovidiu Herea: "Important este să reuşim să înscriem şi să plecăm cu cele trei puncte din Ştefan cel Mare"

Golgeterul Rapidului în acest sezon cu şapte reuşite, Ovidiu Herea, e sigur de victoria giuleştenilor în meciul din această seară cu Dinamo. Mijlocaşul spune că George Copos este binevenit la partida din Ştefan cel Mare, indiferent dacă acesta va sta în mijlocaul galeriei.

"Dacă dînsul va dori să stea în galerie la meciul din această seară pentru noi e binevenit oricum. Nu ne interesează cu cine va juca Dinamo împotriva noastră, important este să reuşim să înscriem şi să plecăm cu cele trei puncte din Ştefan cel Mare", a spus Herea.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-08-2009, 08:09 PM
Mesaj: #320
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Cei 400 de suporteri ai Rapidului au plecat spre Ştefan cel Mare!

Suporterii giuleşteni au plecat la ora 17:40 din faţa stadionului Giuleşti spre stadionul Dinamo. Jandarmeria Română îi va aştepta pe suporteri în faţa spitalului "Grigore Alexandrescu", apoi îi vor însoţi pe tot parcursul traseului. Se vor forma grupuri de maximum 150 de persoane care vor fi escortate de jandami pînă în interiorul arenei.

Purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, a declarat că e posibil ca circulaţia să fie oprită temporar pe Şoseaua Ştefan cel Mare în momentul în care galeria Rapidului va ajunge la stadion. De asemenea, membrii galeriei rapidiste vor avea acces cu bannere, steaguri, tobe, fulare, dar şi bannere pentru gard. Toată recuzita galeriei va fi verificată de către observatorul partidei delegat din partea LPF, dar şi de către reprezentaţii firmei de pază de la clubul Dinamo.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut