Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Sportul Studenţesc
08-03-2009, 10:07 PM
Mesaj: #1
Ştiri Sportul Studenţesc
Aici punem toate ştirile despre Sportul Studenţesc...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-04-2009, 10:46 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 08-04-2009 10:46 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #2
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Dacian Varga: Nu voi ramane la Sportul Studentesc!

Invitat la video-chatul moderat de Daniel Marton pe http://www.sportlaminut.ro, Dacian Varga, vedeta Sportului Studenţesc, a declarat că a primit asigurări din partea patronului Vasile Şiman că va părăsi Regia până la încheierea perioadei de transferuri.

Varga a precizat că va cântări cu atenţie ofertele şi va alege echipa care îl doreşte cel mai mult: "Domnul Şiman mi-a zis să nu îmi fac griji, că nu voi rămâne la Sportul în continuare. Până la încheierea perioadei de transferuri voi şti la ce echipa voi evolua. Pot să joc şi la Steaua şi la Dinamo, oriunde, atâta timp cât esti jucator profesionist şi nu amator. De la Rapid am avut o ofertă în urmă cu un an jumate. Personal, îmi doresc să joc la echipa care mă doreşte cel mai mult. Ţin în continuare legătura cu colegii de la Unirea, am rămas prieten cu mai mulţi jucători din echipă şi sper să jucăm din nou împreună".

Chiar dacă negocierile dintre Sportul şi Unirea Urziceni au fost întrerupte, Varga spune că mai sunt şanse să continue la Unirea Urziceni, dar că totul depinde de conducerile celor două cluburi: "Mai există şanse să joc la Unirea, dar totul depinde de conducătorii celor două cluburi! Nu e nicio diferenţă între Sportul şi Unirea în privinţa antrenamentelor, doar că una joacă în Liga Campionilor, iar celalta în Liga a II-a. La Urziceni a rămas acelaşi grup unit, iar noii jucători au experienţă şi se vor acomoda repede! Si eu am fost primit bine, după două-trei zile de la transfer. Mi-ar plăcea să joc cu un contract ferm, să nu mai fiu împrumutat şi apoi să mă întorc la echipa de bază. Nu mă deranjează, dar e mai bine să fie totul pus la punct, de la început. Dacă mă întorc la Unirea şi vom juca cu Barcelona în grupele Ligii, ar fi un meci ca oricare altul".

Fotbalistul Sportului a spus că Dan Petrescu a fost antrenorul cu care a lucrat cel mai bine, dar i-a lăudat şi pe tehnicienii care au antrenat clubul din Regie în trecut: "Fiecare antrenor are propriul stil, dar cel mai bine m-am simţit cu Dan Petrescu. Şi cu Andone sau Balint m-am înţeles bine când antrenau Sportul. Antrenorul cu care lucrezi, în general, trebuie să ştie cum să vorbească cu tine, să îţi spună care sunt sarcinile în echipă, să ia jucătorii în şedinte separate sau colective, şi cel mai important, să ştie să te motiveze. Nu pot face o comparaţie între Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu, amândoi sunt tineri, muncitori şi profesionişti".

Chiar dacă a revenit la Sportul Studenţesc după câştigarea campionatului cu Unirea Urziceni, Dacian Varga a rămas în atenţia selecţionerului României. În perspectiva meciului amical cu Ungaria, din 12 august, Varga a fost monitorizat de Diego Longo în cantonamentul "studenţilor" din Italia, la partida amicală cu Cesena, Răzvan Lucescu având nevoie de un mijlocaş stânga pentru a suplini absenţa lui Cristi Tănase.

Liga2.ro
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-05-2009, 12:00 AM
Mesaj: #3
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Zvarluga de pe partea stanga incepe sa se maturizeze. Un jucator care mi-a placut dintotdeaua.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-08-2009, 01:02 AM
Mesaj: #4
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Dacian zicea in urma cu cateva saptamani ca va ramane la Sportul anul asta ca cica ar fi vrut sa promoveze. Vad ca acum zice ca nu vrea sa mai stea la echipa. Asa ceva este inadmisibil. Ori vrea sa stea ori sa plece si sa ne lase in pace. Sad
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-12-2009, 07:00 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-12-2009 04:22 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #5
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Tibor Selymes este noul antrenor al Sportului Studenţesc!

Fostul internaţional român Tibor Selymes va pregăti începând din acest sezon echipa din liga a doua, Sportul Studenţesc, a declarat, miercuri, patronul echipei din Regie, Vasile Şiman.

"De azi noul antrenor al echipei Sportul Studenţesc este Tibor Selymes. Încă nu pot spune pe ce perioadă a semnat, toate detaliile în privinţa duratei şi obiectivelor sale în noul sezon vor fi făcute publice într-o conferinţe de presă", a declarat Şiman.

Fostul fundaş al României a pregatit în cariera sa echipele FC Sopron şi Liberty Oradea, la ultima grupare fiind numit şi preşedinte. Tibor Selymes a mai fost în negocieri cu Sportul Studenţesc şi după plecarea lui Dan Petrescu la Wisla Cracovia, însă atunci nu s-a înţeles cu patronul Vasile Şiman.

[Imagine: pic.php?mode=med&pic_id=7561]
Nu lasa pe maine ce poti face azi...lasa pe poimaine!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-13-2009, 10:15 AM
Mesaj: #6
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
amical de lux pentru Sportul Studentesc la debutul lui Tibor Selymes pe banca:
Sportul Studentesc - Unirea Urziceni 0-4;
in repriza a doua a intrat la Sportul si fostul jucator al Unirii, Dacian Varga

[Imagine: pic.php?mode=med&pic_id=7561]
Nu lasa pe maine ce poti face azi...lasa pe poimaine!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-13-2009, 09:07 PM
Mesaj: #7
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
ballack, vezi ca meciul s-a jucat la Urziceni deci Unirea a fost gazda iar Sportul oaspete. In concluzie rezultatul final este 4-0 nu 0-4. Smile
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-13-2009, 09:23 PM
Mesaj: #8
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
sa scuze..oricum din mesajul meu se intelege ca sportul a pierdut

[Imagine: pic.php?mode=med&pic_id=7561]
Nu lasa pe maine ce poti face azi...lasa pe poimaine!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-14-2009, 09:30 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 08-14-2009 09:31 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #9
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Tibor Selymes: Vreau sa le schimb mentalitatea jucatorilor, pentru a promova la finalul sezonului

Negocierile dintre fostul internaţional şi patronul Vasile Şiman nu au durat mult. Marţi seară, Selymes a venit la Bucureşti pentru demararea discuţiilor, iar miercuri era deja pe banca tehnică a "studenţilor" în amicalul cu Unirea Urziceni.

Ce v-a determinat să alegeţi Sportul Studenţesc?
În primul rând, faptul că Sportul e o echipă bună, cu care poţi să promovezi şi la care poţi lucra în linişte.

Domnul Şiman v-a convins repede să acceptaţi această provocare?
Nu i-a luat mult să mă convingă. Vreau să muncesc, sunt dornic să fac performanţă şi cred că Sportul este un club unde se pot obţine rezultate bune.

La primul meci aţi înfruntat un fost coleg la naţională. Cum a fost revederea cu Dan Petrescu?
Păi cum să fie? Întotdeauna e o plăcere să revezi un coleg, un prieten. Ar trebui să ne întâlnim mai des.

Cum vi s-au părut, la primul contact, noii dumneavoastră elevi?
A fost primul meci, pierdut cu 4-0. Avem mult de muncit, e o provocare. Trebuie să promovăm, avem un lot bunicel, dar cu mentalitatea stăm foarte, foarte prost. Toţi jucătorii trebuie să înţeleagă că aşa nu se poate continua. Pot să spun că voi încerca foarte repede să produc o schimbare de mentalitate. Pentru că aici suferă Sportul. Aţi văzut şi campionatul trecut, din această cauză a ajuns pe locul 10. Ceva nu e în regulă. Deci, cât mai repede vreau să schimbăm mentalitatea, iar cu muncă multă, cu dăruire, cu concentrare şi respect pentru toată lumea putem să ne îndeplinim obiectivul. Fără muncă nu se poate. Fotbalistul e mai șmecheraş, ca să faci treabă cu el trebuie să îl ţii mai din scurt.

Credeţi că veţi promova la finalul acestui sezon?
Eu sper că da, dar pentru aceasta, repet, jucătorii trebuie să îşi schimbe mentalitatea. Au văzut şi ei, doi ani la rând, nu contează că sunt la Sportul şi sunt nu ştiu ce jucători veniți din Liga I. Dacă nu munceşti, nu joci, n-ai cum să ajungi unde ţi-ai propus.

Varga şi Bălan, foarte probabil, vor părăsi echipa. Are Sportul resurse să promoveze fără ei?
Nu ştiu cât timp o să am cu cei doi, dacă o să am. Sunt fotbalişti foarte buni, dar mai am în echipă câţiva jucători foarte talentaţi. Nu ştiu să vă spun mai multe acum, încă nu am discutat cu domnul Şiman despre lot, dar în zilele următoare vom clarifica situaţia, cine rămâne şi cine pleacă, pentru a şti cu cine vom aborda noul sezon.

"Ceva nu e în regulă. Cât mai repede vreau să schimbăm mentalitatea, iar cu muncă multă, cu dăruire, cu concentrare putem să ne îndeplinim obiectivul" - Tibor Selymes, antrenor Sportul Studenţesc

Viciu, noul portar al "Găştii Nebune"
Sportul Studenţesc a perfectat primul transfer al verii, prin aducerea în Regie a tânărului portar Adrian Viciu.

Crescut la Târgu Mureş, Viciu a avut până acum o carieră foarte agitată pentru cei doar 18 ani ai săi. În urmă cu şapte ani a fost luat de Dinamo în schimbul unor mingi şi echipamente sportive, însă nu a fost legat prin contract de clubul din Ştefan cel Mare, astfel că i s-a permis să plece la Liberty. La Oradea a avut evoluţii foarte bune datorită cărora a fost selecţionat în loturile naţionale U15 şi U16.

Un impresar spaniol l-a invitat la un trial la San Sebastian, iar apoi a semnat un contract pe trei sezoane cu echipa a doua a formaţiei spaniole Cadiz. Lucrurile au mers bine în continuare, portarul fiind remarcat de Real Madrid, "galacticii" cumpărând 50% din drepturile federative ale jucătorului.â

După retrogradarea Cadizului în al treilea eşalon, Viciu a rămas fără contract şi a ajuns la Atletico Madrid, unde însă nu s-a adaptat. A fost pus pe liber şi vara trecută s-a întors în ţară, la FCM Târgu Mureş.

Viciu a fost ofertat încă de acum un an de Sportul Studenţesc, însă juniorul nu a acceptat propunerea, deoarece îşi dorea în continuare să joace în străinătate.

Vasile Şiman nu a renunţat la ideea de a-l înregimenta în "Gaşca Nebună" şi a revenit cu oferta. Viciu s-a pregătit împreună cu Sportul în cantonamentul din Italia şi evoluţiile sale au mulţumit stafful tehnic al alb-negrilor.

Negocierile au fost finalizate astăzi, Viciu punându-şi semnătura pe contract. Debutul său oficial în tricoul Sportului se va produce cel mai probabil sâmbătă în meciul de la Chiajna cu Concordia, din prima etapă a Ligii a-II-a

În amicalul disputat ieri cu Unirea Urziceni noul "student" a avut o prestaţie foarte bună, chiar dacă a încasat patru goluri. Prin intervenţiile sale, Adrian a reuşit să îşi salveze echipa din câteva situaţii critice, limitând proporţiile scorului.

Unirea a făcut instrucţie cu "Gaşca Nebună"
Studenţii bucureşteni au disputat miercuri la Urziceni un amical de lux în compania campioanei Unirea. Acesta a fost şi meciul de debut pe banca alb-negrilor pentru antrenorul Tibor Selymes, după ce tot ieri tehnicianul a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea din Regie.

Primele 30 de minute ale partidei nu au lăsat să se vadă diferenţe considerabile între cele două formaţii, cu toate că Unirea a arătat un plus de soliditate şi relaţii de joc mult mai bine sudate. Însă, după primul gol marcat de Onofraş, care a profitat de o gafă în defensiva studenţilor, jocul a fost controlat în totalitate de echipa lui Dan Petrescu. Până la pauză, campionii au mai punctat o dată prin Marinescu.

În garnitura Sportului Studenţesc au fost operate la pauză mai multe modificări, ca de altfel şi în tabăra campionilor. Printre cei introduşi de Selymes în teren s-a numărat şi Dacian Varga, fotbalist care sezonul trecut sub bagheta lui Dan Petrescu a câştigat titlul de campion al României. Repriza secundă a început bine pentru gazde. Paraschiv a reuşit o scăriţă de efect, mărind avantajul la trei goluri, iar scorul final a fost stabilit de Stan, găsit nemarcat în gura porţii.

Sportul a jucat curajos la Urziceni, lăsând spaţii mari în apărare, de care Unirea nu a ezitat să profite, aceasta fiind una dintre explicaţiile diferenţei considerabile de pe tabelă.

Sportul Studenţesc (prima repriză): Viciu - Ciupe, Patrichi, Secăreanu, Farmache - Postolache, Irimia, Cruceru, Ferfelea - Nae, Curelea.

Sportul Studenţesc (repriza secundă): Viciu - Ciupe, Ghinga, Lung, Rusu - Varga, Nicola, Lungu, Ferfelea - Postolache, Dobre. Au mai intrat: Costin Gheorghe, Cioranu, Cazan

Unirea Urziceni: Tudor - E. Nicu, Fernandes, Mehmedovic, Brandan - Pădureţu, Gomes, Marinescu, Semedo - Onofraş, Dănălache. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Arlauskis, D. Munteanu, Paraschiv, Galamaz, D. Stan, Bordeanu, Frunză, Bilaşco, Todoran.

Liga2.Ro

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 01:30 PM
Mesaj: #10
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Verificare cu Concordia 2

Antrenorul Tibor Selymes are probleme de efectiv şi din acest motiv a simţit nevoia să vadă la lucru jucătorii din lot mai puţin folosiţi în cele 4 meciuri disputate de la instalarea sa. De asemenea, tehnicianul vrea să testeze o parte dintre jucătorii echipei a doua a clubului din Regie.

Astfel, Sportul va disputa astăzi pe terenul 2 din Regie, de la ora 18.00, un meci de pregătire în compania formaţie de liga a IV-a, Concordia 2 Chiajna, chiar dacă programul e destul de încărcat, alb-negrii având de disputat trei partide oficiale într-o săptămână.

"Studenţii" vor primi sâmbătă vizita formaţiei lui Mihai Stoica, FC Snagov, meci ce va fi transmis în direct de sport.ro, pentru ca săptămâna viitoare, miercuri, să fie gazdă pentru partida din faza a V-a a Cupei României cu Dinamo II, iar sâmbătă va juca tot în Regie, într-un meci contând pentru etapa a 5-a, cu tulcenii de la Săgeata Stejaru.

Studenţii lui Selymes, la sport.ro
Pentru wekeend-ul următor Sport.ro propune telespectatorilor săi nu mai puţin de trei meciuri din Liga a doua. Ca de obicei, le vom revedea la lucru pe Steaua II şi Dinamo II, dar şi câteva echipe care nu au mai apărut pe "sticlă" în acest sezon.

Primul meci va fi transmis sâmbătă, de la ora 11, şi va fi cel dintre Sportul Studenţesc şi FC Snagov. Clubul din Regie trece printr-o perioadă nefastă, obţinând un singur punct venit în urma unui egal în “derby-ul suferinţei”, cu Petrolul. După parcursul slab din startul de campionat, studenţii au nevoie disperată de o victorie care să le relanseze şansele la promovare. Misiunea nu va fi deloc una facilă deoarece jucătorii Snagovului sunt într-o formă foarte bună, obţinând două victorii fără gol primit în ultimele meciuri (3-0 cu Petrolul şi 2-0 cu Stejaru).

Duminica va oferi alte două confruntări, amândouă din Seria I. De la ora 11, Dinamo II va primi vizita Dunării Giurgiu, în timp ce Steaua II va juca, de la ora 13, în deplasare tot la Dunărea, dar la cea din Galaţi.

Dinamo II va încerca să obţină primele puncte contra unei echipe care s-a descurcat foarte bine cu echipele moldovene. Astfel, jucătorii din Giurgiu au învins Botoşaniul cu 1-0 şi au remizat în ultima etapă cu Cetatea Suceava, 2-2, acumulând 4 puncte care i-au aşezat în mijlocul clasamentului.

La Galaţi situaţia e mai echilibrată, urmând să se întâlnească două echipe vecine în clasament. Dunărea are 6 puncte şi e pe locul 6, în timp ce Steaua II cu cele 5 puncte adunate până acum ocupă poziţia a şaptea.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut