Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 4 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Unirea Urziceni
08-03-2009, 10:03 PM
Mesaj: #1
Ştiri Unirea Urziceni
Aici punem toate ştirile despre Unirea Urziceni...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-06-2009, 01:54 AM
Mesaj: #2
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Semedo a acceptat oferta Unirii

Antonio Semedo a acceptat oferta Urziceniului! După lungi tratative, portughezul a ales să evolueze pentru formaţia campioană.

Actele se vor semna în cursul zilei de mâine, cel mai târziu poimâine, după ce Mihai Stoica se va întoarce de la Timişoara, acolo unde a asistat la meciul dintre formaţia locală şi Sahtior:

"Totul decurge bine, sperăm să semneze cât mai repede", a declarat pentru ProSport oficialul.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 11:38 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-02-2009 11:39 AM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #3
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Mihai Stoica: "S-ar putea să mă retrag din fotbal în 2010"

Oficialul campioanei spune că 18 ani în funcţia de conducător de club sunt suficienţi. El anunţă că va lua o decizie în privinţa viitorului său după acest campionat, când expiră înţelegerea sa cu Unirea.

În fotbalul românesc există personaje care parcă sunt de o viaţă în fenomen. După Mircea Sandu (de 19 ani în fruntea FRF), cel care a fost invitat la "Momentul Adevărului" săptămâna trecută, acum un alt conducător longeviv a acceptat dialogul cu "Adevărul". E vorba de Mihai Stoica.

Numit Meme de prieteni şi de duşmani, Stoica are 44 de ani, dintre care pe ultimii 18 i-a petrecut în fotbal. Despre Meme se pot spune multe, însă, când vine vorba de abilităţi manageriale şi de priceperea la fotbal, majoritatea oamenilor ajung la o concluzie comună: Mihai Stoica e printre cei mai buni conducători din România.

Cum explici "fenomenul Unirea Urziceni", nou-promovată în 2006, campioană în 2009?
S-a muncit foarte mult şi s-au luat decizii inspirate. A fost şi o conjunctură favorabilă de care am profitat, arbitrii nu au mai comis erori împotriva echipei noastre, iar echipele mari ne-au desconsiderat. Dincolo de asta, cred că am fost cea mai bună echipă a sezonului trecut.

Credeai, când ai venit la Urziceni în 2007, că o să ajungă în Liga Campionilor?
Eram mulţumit cu o participare într-o cupă europeană în trei ani. Calificarea în Ligă este o surpriză de proporţii şi pentru mine, trebuie să recunosc asta.

Crezi că jucătorii vor putea face faţă unei asemenea competiţii?
Jucătorii vor evolua la un alt nivel în Ligă decât o fac în campionat, de regulă aşa se întâmplă cu outsiderele în această competiţie.

Tu şi Dan Petrescu sunteţi mulţumiţi de transferurile făcute în perspectiva participării în Liga Campionilor? Ce jucători aţi mai fi vrut să luaţi?
Suntem mulţumiţi. Dacă am mai aduce un atacant de valoare, am fi foarte mulţumiţi.

Apogeul carierei tale de conducător a fost perioada în care ai lucrat la Steaua sau este acum la Unirea Urziceni?
Apogeul a fost atins când am ajuns la trei minute de finala Cupei UEFA. E o performanţă remarcabilă pe care mi-e greu să cred că o va mai atinge cineva cu o echipă românească.

Unde ai plasa Unirea într-un top al salariilor jucătorilor, antrenorilor, conducătorilor din Liga I?
Din informaţiile pe care le deţin, suntem undeva pe locurile 7-9, alături de FC Braşov şi Universitatea Craiova, mult sub Steaua, Dinamo, Rapid, CFR, Timişoara şi Vaslui.

Îţi vei prelungi contractul cu Unirea, scadent în 2010? Cât crezi că vei mai sta?
Mă simt bine aici şi îmi doresc să ramân în continuare, deşi cred că 18 ani în meseria asta sunt suficienţi. Voi lua o hotărâre la sfârşitul acestui sezon.

Singurul preşedinte campion cu două echipe
Mihai Stoica deţine un record în fotbalul românesc. Este singurul preşedinte de club în activitate care a câştigat campionatul cu două echipe. MM a luat titlul cu Steaua de două ori, în 2005 şi 2006, iar sezonul trecut a reuşit acelaşi lucru cu Unirea Urziceni. Înainte de a veni la Steaua, Mihai Stoica a fost conducător de club la Oţelul Galaţi, mai întâi vice-preşedinte şi apoi preşedinte.

"Dan Petrescu e responsabil cu presiunea la club"
Există acum la Urziceni o presiune după performanţele realizate?

Categoric. Presiunea nu este exercitată însă de patronul clubului, ci chiar de Dan Petrescu. Ştim că e mult mai greu ca în anii trecuţi, dar trebuie să facem tot ca reculul - care e normal la o echipă mică după un sezon de excepţie - să fie cât mai mic.

Cât timp crezi că va sta Unirea Urziceni printre puterile fotbalului românesc?
E greu de anticipat, sunt prea mulţi factori care pot interveni. În momentul actual e bine că suntem acolo unde suntem şi continuăm ce am început anul trecut.

Care sunt calităţile pe care trebuie să le aibă un preşedinte de club în România?
Să fie preocupat doar de fotbal şi să-şi respecte meseria. Să nu se creadă antrenor şi să-şi protejeze jucătorii.

Te vezi vreodată preşedinte la LPF?
Nu. Nu mă interesează această funcţie.

Care e situaţia sectorului de copii şi juniori?
La Urziceni nu există arie de selecţie. Mi-aş fi dorit să avem echipa a doua, dar nu s-a putut, prin urmare mă preocupă doar prima echipă.

De ce au existat incertitudini asupra stadionului pe care veţi juca în Liga Campionilor?
Pentru că nu ştiam unde ar putea veni mai mulţi spectatori. Până la urmă, UEFA a hotărât să jucăm în Ghencea, sper ca stadionul să fie plin, altfel această competiţie formidabilă şi-ar pierde din farmec.

"Plecarea de la Steaua, cel mai mare regret al meu"
Cum s-ar putea curăţa fotbalul românesc de corupţia legată de arbitraje, blaturi etc?

Cred că s-a curăţat într-un procent semnificativ.

De ce nu au arbitrii români credibilitate?
Pentru că unii dintre ei au greşit grav şi nu au fost sancţionaţi drastic.

Ce părere ai despre selecţionerul Răzvan Lucescu? De ce, în trecut, ai avut divergenţe şi chiar certuri cu el?
Ne-am certat o singură dată, când Răzvan era vicepreşedinte la Rapid. Reprezentam cluburi rivale, eram tineri şi orgolioşi. Când el a devenit antrenorul Rapidului, chiar dacă între cluburile noastre a fost cel mai frumos şi mai aprig duel din istoria fotbalului românesc, în sferturile de finală ale unei competiţii europene, am recunoscut cu toată sinceritatea calităţile lui. Acum îl cunosc mai bine şi îl apreciez mult, e un antrenor care trăieşte doar pentru fotbal şi sper să aibă rezultatele pe care le merită.

Când crezi că naţionala va reveni unde a fost în perioada "generaţiei de aur"?
Au fost rezultate de excepţie ale unei generaţii de excepţie. Nu cred că vom mai ajunge la nivelul la care am fost în 1994.

Care e diferenţa dintre Steaua la care ai fost şi Unirea la care eşti?
E un subiect prea larg. Să zicem că îmi lipsesc doar suporterii Stelei, în rest sunt mai liniştit şi chiar mai fericit la Unirea.

Ce regreţi din perioada cât ai fost conducător la Steaua? De ce eşti împotriva unui come-back?
Nu regret nimic, din moment ce în cei trei ani în care am avut putere de decizie în Ghencea s-au obţinut cele mai bune rezultate ale unei echipe de club din România după 1989. Sunt categoric împotriva unei întoarceri pentru că aşa mi-am impus să fiu.

Care este marele tău regret din cariera de conducător şi care e marea satisfacţie?
Plecarea de la Steaua şi calificarea în semifinalele Cupei UEFA.

Dacă ţi s-ar oferi ocazia să fii preşedinte la un club din străinătate, ai accepta? E ăsta un vis al tău?
Doar antrenorii români care au un CV interesant îşi pot găsi angajamente în străinătate, meseria mea e de uz intern.

"Mă tem că în Ligă nu vom avea mulţi spectatori"
Mihai Stoica a fost prezent la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, desfăşurată săptămâna trecută, şi spune că echipa sa are şanse de a face puncte chiar dacă adversarii, VfB Stuttgart, Sevilla şi Glasgow Rangers, sunt teoretic superiori.

"Din punct de vedere al reţetei financiare, grupa nu este atractivă. Mi-e teamă că nu vor veni mulţi spectatori şi ar fi păcat să jucăm fără tribune pline. Dacă judecăm, din punct de vedere sportiv, avem şanse să luăm nişte puncte. Eu nu mă aventurez ca alţii, să spun că facem 12 puncte, deoarece ştiu foarte bine că în Liga Campionilor contează mult forma de moment a echipelor. Oricum, nu e grupă foarte rea", a declarat Meme. El s-a referit şi la valoarea adversarelor.

"Sevilla este o echipă formidabilă, în primele trei din Spania. Steaua n-a reuşit nimic împotriva ei. E clar că Sevilla e o echipă mare. Rangers este cea mai bună formaţie din urna a doua pe care o puteam întâlni, iar Stuttgart reprezintă fotbalul german", a încheiat Stoica.

Mihai Stoica vorbeşte despre...
Cel mai bun fotbalist: Maradona. Al nostru, Hagi. Dintre cei activi, Messi şi Mutu

Cel mai bun arbitru: Avram,Balaj, Deaconu

Cel mai bun conducător: Dinu Gheorghe

Cea mai bună echipă: Barcelona. Din România: CFR sau Timişoara

Cel mai simpatic om de fotbal: Sorin Cârţu


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 11:41 AM
Mesaj: #4
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Mihai Stoica: "Cel mai mare merit îi aparţine patronului"

Managerul echipei Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, că este extraordinar de bucuros după ce ialomiţenii au câştigat titlul de campioană a României şi consideră că meritul cel mai mare pentru această performanţă îi aparţine patronului Dumitru Bucşaru.

"Această echipă a Unirii Urziceni este extraodinară, iar azi a realizat probabil cea mai mare surpriză din fotbalul românesc. Jucătorii au suportat ofense şi au reacţionat prompt, jucând extraordinar în faţa echipelor ale căror conducători i-au insultat. Toţi cei din club merită felicitări, de la magaziner şi paznic până la patron, dar cel mai mare merit îi aparţine patronului (n.r. Dumitru Bucşaru). A fost un om de cuvânt, ne-a dat credit total, iar discreţia lui ne-a ajutat să ne facem treaba foarte bine", a spus Stoica, la GSP TV.

Oficialul este de părere că odată cu această performanţă extraodinară s-a născut un mare antrenor: "Este şi victoria lui Dan Petrescu, pentru că a avut sclipiri incredibile şi a creat o echipă fantastică. Acum nu are cum să plece, pentru că îl vom sechestra, dar este marfă de export. E clar că el va ajunge în afară, acolo unde îşi doreşte".

Mihai Stoica a afirmat că se bucură şi pentru fosta sa echipă, Steaua, pentru că a reuşit să termine campionatul pe un loc care îi permite participarea în Liga Europa, precizând că roş-albaştrii vor face sigur puncte în cupele europene. Totuşi, Stoica a susţinut că este puţin trist că FC Braşov nu a reuşit să se califice în cupele europene, pentru că formaţia pregătită de Răzvan Lucescu ar fi meritat acest lucru.

Managerul ialomiţenilor a spus că a plâns atunci când FC Braşov a dat gol în meciul cu FC Timişoara pentru că ştia că formaţia sa nu mai poate pierde titlul de campioană, însă consideră că ar trebui să înveţe să îşi controleze reacţiile. "Mi-a fost foarte greu să mă bucur. Am trăit meciul la o asemenea intensitate că nici nu am realizat ce s-a întâmplat, pentru un timp", a menţionat Stoica, care a ţinut să îi transmită un mesaj mamei sale: "Stai liniştită, pentru că nu o să fac excese. Am luat o pastilă când a dat Bogdan Stancu gol, dar sunt bine. O să beau doar o cupă de şampanie şi o să privesc bucuria celorlalţi".

Echipa antrenată de Dan Petrescu, Unirea Urziceni, a devenit, miercuri, campioana Ligii I, ediţia 2008-2009, câştigând pentru prima dată în istorie acest trofeu, la doar 3 ani după ce a reuşit să promoveze în Liga I.

Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 1-1, jocul cu Steaua din ultima etapă a Ligii I şi a câştigat titlul de campioană, pentru că FC Timişoara a pierdut jocul cu FC Braşov, scor 0-1, şi chiar dacă va primi cele 6 puncte înapoi, nu îi mai poate ajunge pe ialomiţeni.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 11:44 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-12-2009 04:23 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #5
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Unirea Urziceni-Gloria Buzău 4-0, într-un meci amical

Campioana României, Unirea Urziceni, a învins, marţi, formaţia de ligă secundă Gloria Buzău cu scorul de 4-0, într-un meci amical disputat pe terenul ialomiţenilor.

Golurile Unirii Urziceni au fost înscrise de L. Marinescu (23), Onofraş (30), Dănălache (48) şi Rusescu (73).

Tehnicianul Dan Petrescu a început meciul cu următoarea formaţie: Tudor - E. Nicu, D. Munteanu, Mehmedovic, Bordeanu - Pădureţu, Paraschiv, Marinescu - Onofraş, Dănălache, Semedo. Pe parcursul meciului au mai intrat Tache, Bruno Fernandes, Brandan, Rusescu, Ricardo, S. Frunză şi Bilaşco.

În timpul jocului, Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, jucători împrumutaţi marţi de la Sportul Studenţesc până în iarnă, s-au antrenat pe marginea terenului, sub supravegherea preparatorului fizic al echipei.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 12:52 PM
Mesaj: #6
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Dan Petrescu participă la reunirea tehnicienilor UEFA

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, va participa la al 11-lea Forum al Antrenorilor Cluburilor de Top, care se va desfăşura la Casa Fotbalului European UEFA, joi după-amiază şi vineri dimineaţă, fiind nominalizat de site-ul uefa.com printre tehnicienii importanţi prezenţi la Nyon.

Site-ul uefa.com îl nominalizează pe antrenorul Dan Petrescu printre antrenorii de top care şi-au confirmat deja prezenţa alături de tehnicieni precum: Arsene Wenger (Arsenal), Rafael Benítez (Liverpool), Alex Ferguson (Manchester United), Manuel Pellegrini (Real Madrid), Jesualdo Ferreira (FC Porto), Claude Puel (Olympique Lyon), Ciro Ferrara (Juventus), Didier Deschamps (Olympique Marseille), Felix Magath (Schalke 04), Thomas Schaaf (Werder Bremen), Martin Jol (Ajax), Valeri Gazzaev (Dinamo Kiev) şi Walter Smith (Glasgow Rangers).

Întâlnirea dintre cei mai importanţi antrenori de club din Europa şi conducerea UEFA are programate discuţii privind ultimele noutăţi din fotbal şi problemele cu care se confruntă jocul.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-03-2009, 04:14 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-04-2009 05:11 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #7
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Dan Petrescu a făcut astăzi schimb de experienţă cu marii antrenori ai Europei

Dan Petrescu a participat astăzi, la Nyon, la cea de-a 11-a întîlnire la nivel înalt a tehnicienilor de top din Europa, reunire organizată de UEFA. Antrenorul Unirii Urziceni, singura reprezentantă a României în Liga Campionilor, a discutat alături de antrenori renumiţi despre noile tendinţe din fotbalul mondial, dar şi despre cum pot fi îmbunătăţite metodele de pregătire ale echipelor.

La întîlnire au mai luat parte: Arsène Wenger (Arsenal), Rafael Benítez (Liverpool FC), Sir Alex Ferguson (Manchester United FC), Manuel Pellegrini (Real Madrid), Jesualdo Ferreira (FC Porto), Claude Puel (Olympique Lyonnais), Ciro Ferrara (Juventus), Didier Deschamps (Olympique Marseille), Felix Magath (FC Schalke 04), Thomas Schaaf (Werder Bremen), Martin Jol (Ajax), Valeri Gazzaev (FC Dinamo Kiev), Walter Smith (Rangers).

Dan Petrescu nu este singurul tehnician român care a luat parte la Congresul antrenorilor formaţiilor de top din Europa, Cosmin Olăroiu, Gheorghe Hagi şi Marius Lăcătuş fiind şi ei prezenţi la Nyon în ultimii 3 ani, după calificările în grupele Ligii Campionilor obţinute pe banca Stelei.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
       

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-04-2009, 05:10 PM
Mesaj: #8
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Bucşaru a girat banii din Ligă

Aflat în criză de lichidităţi, patronul Unirii Urziceni a apelat la o metodă inedită pentru a face rost de bani. Dumitru Bucşaru a obţinut un împrumut de 7 milioane de euro de la Unicredit Ţiriac, unde a girat suma de bani pe care urmează să o primească de la UEFA, 7,1 milioane de euro.

Şeful ialomiţean a apelat la această măsură pentru a plăti jucătorilor salariile restante. El a a procedat la fel şi luna trecută, cu suma pe care trebuie să o încaseze din drepturile de televizare ale Ligii I.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-05-2009, 08:14 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-12-2009 04:28 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #9
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Unirea Urziceni-Petrolul Ploieşti 4-0, într-o partidă amicală disputată pe stadionul Tineretului

Campioana României s-a impus sâmbătă, scor 4-0, în faţa divizionarei secunde Petrolul Ploieşti, într-o partidă de verificare disputată pe stadionul Tineretului din Urziceni, în faţa a aproximativ 600 de spectatori.

Reuşitele ialomiţenilor le-au aparţinut lui Rusescu (11-penalty), S. Frunză (16), Tiberiu Bălan (25) şi Semedo (34). La trupa lui Dan Petrescu au evoluat şi ultimele două achiziţii, Tiberiu Bălan şi Dacian Varga, pentru prima oară de la revenirea lor de la Sportul Studenţesc.

Dan Petrescu a folosit în acest joc următoarea formulă: Tudor - Nicu, Fernandes, Mehmedovic, Brandan - Paraschiv - Frunză, Pădureţu, Bălan, Semedo - Rusescu. Au mai jucat: Galamaz, D. Munteanu, Bordeanu, Ricardo, Varga, Marinescu, Bilaşco, Onofraş şi Dănălache.

Jucătorii celor două echipe au purtat banderole negre pe braţe în memoria portarului Alexandru Iatan, decedat la mijlocul săptămânii în timpul unui antrenament. Cei aproximativ 200 de fani ai Petrolului prezenţi la meci au scandat în mai multe rânduri numele fostului internaţional, care aparţinea rivalei Astra.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-06-2009, 01:01 PM
Mesaj: #10
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Pablo Brandan, campion pe două continente

Mijlocaşul Unirii e singurul sud-american din Liga I care a câştigat campionatul atât în Argentina, cât şi în România. Jucătorul a fost adus la Urziceni la recomandarea lui Mara şi s-a îndrăgostit de mâncarea gătită de mama lui Bilaşco.

Fost internaţional de tineret într-o echipă în care mai evoluau Lucho Gonzales (acum la Marseille) sau Fabricio Coloccini (Newcastle), Brandan a venit în România de la formaţia spaniolă Alaves.

Mijlocaşul a ajuns la Urziceni în 2007, la recomandarea prietenului Bogdan Mara, care i-a fost coechipier în Spania. Lui nu i-a fost deloc uşor să se adapteze în ţara noastră. "Azi, sunt în continuare în România, în special, datorită colegului meu Marius Bilaşco. N-am crezut vreodată că poate exista cineva ca el. Nu m-a lăsat niciodată la greu", a explicat sud-americanul.

Acesta a precizat că mama lui Bilaşco face cea mai bună mâncare pe care el a servit-o în România: "Doamna trimite mereu pachete de la Sighetul Marmaţiei. Sunt bunătăţi care se prepară numai în Maramureş, din ce am înţeles, iar «Bilă» mă cheamă la el acasă şi le mănâncă de fiecare dată împreună cu mine. Să-i dea Dumnezeu sănătate, mamei lui! Găteşte de nota 10!". Între preparatele favorite ale lui Pablo sunt salata de vinete, ardeii copţi, slănina şi mămăliguţa cu brânză şi smântână.

Brandan a găsit o modalitate interesantă de a-l mulţumi lui Mara, cel care l-a adus în Liga I. "L-am dus în Argentina. I-a plăcut mult", a povestit Pablo. Acesta a copilărit alături de un alt fotbalist argentinian care a jucat în România. Este vorba de Christian Fabbiani, fostul jucător al CFR-ului. "Ne ştim de mult şi ţinem legătura şi acum, chiar dacă el s-a întors în ţară", ne‑a spus Brandan.

Campion cu Independiente
Pablo Brandan a câştigat titlul în Argentina în 2002, pe când avea 19 ani. El era legitimat la Independiente Avellaneda, formaţie care a câştigat Apertura. Brandan a jucat 6 partide în acel sezon, fiind socotit un tânăr de viitor. El nu poate uita senzaţia pe care ţi-o dă un trofeu cucerit în ţara lui Maradona. "E ceva unic. Fotbalul e o religie la noi", spune Pablo, poreclit "Ţăranu" de colegii de la Unirea.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut