Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tottenham Hotspur FC
12-28-2009, 07:05 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-28-2009 07:05 PM de Daniel.)
Mesaj: #11
RE: Tottenham Hotspur FC
Tottenham 2 - 0 West Ham

Tottenham a castigat cu 2-0 partida cu West Ham, echipa care spera sa se salveze de la retrogradare.Cu aceasta victorie, Tottenham urca pe 5, cu 37 de puncte, dar si un meci in plus disputat.

Golurile au fost marcate de Luka Modric (11) si de Jermain Defoe (81).Astfel, Defoe ajunge la cota 14, fiind golgheterul Premier League dupa 20 etape.

Steaua acum, Steaua mereu!
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-03-2010, 01:28 PM
Mesaj: #12
RE: Tottenham Hotspur FC
Pavlyuchenko îşi atacă managerul şi spune glume cu el!

Atacantul lui Tottenham, Roman Pavlyuchenko, a lansat un atac incredibil la adresa antrenorului său! Rusul este disperat să plece de pe White Hart Lane pentru că este în urma celorlalte vîrfuri din echipă: Jermain Defoe, Robbie Keane sau Peter Crouch.

"Nici nu vă puteți imagina cît de mult am obosit de cît am stat pe bancă. Știți care este ultima glumă? Sună cam așa: Harry Redknapp l-a pus pe Roman Pavlyuchenko în primul 11! Am impresia că managerul meu își bate joc de mine", a declarat Pavlyuchenko pentru mirrorfootball.co.uk.

Atacantul a mai povestit o întîmplare din vestiarul celor de la Tottenham. "Înaintea meciului nostru cu Manchester de pe 1 decembrie m-a chemat să vorbim. El mi-a zis: Mîine vei avea șansa de a arăta ce poți în fața a a 75.000 de spectactori. M-a folosit stînd pe bancă timp de 90 de minute"

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut