RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Statistici liga a II-a
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.

07Ex

Nu stiu daca este locul potrivit pentru a posta acest mesaj, dar ar fi frumos daca pe site-ul http://www.romaniansoccer.ro ar fi mai multe informatii statistice referitoare la liga a II-a.

Aici ma refer la rezultate statistice ale tuturor echipelor din toate editiile de campionat. Vad ca ceva simiar exista pentru liga I si liga a II-a, dar doar pentru ultimii cativa ani. Nu s-ar putea sa avem aceleasi informatii si pentru anii '50, '60, '70, etc.?
Lucram la crearea unei baze de date solide, cu toate line-ups-urile din Liga 1, nu stiu din Liga 2... Dar deocamdata sunt in stand-by.

07Ex

OK, merci mult pentru informatie. Daca aveti nevoie de ceva ajutor spune-mi si poate ma pot ocupa eu de liga a II-a. Am mai vorbit eu cu Sorin A. pe aceasta tema acum cativa ani, dar la vremea respectiva nu avea prea multe informatii din liga I, nici vorba de liga a II-a.

romeo

(08-08-2009 01:41 AM)Jean Scris: [ -> ]Lucram la crearea unei baze de date solide, cu toate line-ups-urile din Liga 1, nu stiu din Liga 2... Dar deocamdata sunt in stand-by.

In liga a II-a n-ai prea mult de lucru, ca inainte de 1992 nu gasesti multe formatii. La Liga I sunt numai vreo 16494 meciuri. In ce program faci baza de date ?
Pacat ca pentru esalonul secund, presa scrisa nu are un interes mai mare!
URL de referinţă