RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: AS Roma
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
Fanii Romei pot discuta aici despre echipa
Nu e o pierdere pentru ca ii avem pe De Rossi, Perrotta, Pizarro si Brighi. Toti sunt jucatori de cel putin nota 8.
Primul e de 9 spre 10.
7-1 cu Gent. I-am ciuruit la general: 10-1 !!!
Am cazut cu MFK Kosice in play-off-ul Europa League!
Iar faceti scor.

AndreiDumitrescu

Lobont a semnat cu AS Roma pentru un an, goalkeeper-ul dinamovist va fi imprumtat la echipa din capitala Italiei pt un sezon.

AndreiDumitrescu

La doar o zi dupa ce a semnat contractul cu Roma, Bogdan Lobont a ramas fara antrenor. Luciano Spalletti a demisionat, iar locul sau va fi luat de Claudio Ranieri.
Francesco Totti spera să-şi încheie cariera la AS Roma sub comanda lui Luciano Spalletti

Căpitanul lui AS Roma, Francesco Totti, i-a mulţumit public fostului său tehnician, Luciano Spalletti, şi a mărturisit că îşi dorea să abandoneze fotbalul avându-l ca antrenor pe acesta din urmă, informează, miercuri, ediţia online a cotidianului Corriere dello Sport.

"Îi sunt recunoscător lui Luciano pentru ce a făcut pentru club şi pentur mine. Rezultatele pe care le-am obţinut în mandatul său sunt mai mult decât grăitoare. Întotdeauna am sperat să îmi închei cariera sub comanda sa", a spus fostul internaţional italian.

Spalletti (50 de ani) a renunţat marţi la banca tehnică a Romei ca urmare a startului slab din campionat, două înfârngeri în tot atâtea etape, dar şi din cauza faptului că oficialii grupării capitoline nu au reuşit să facă vreo achiziţie împortantă în această vară.

Fostul antrenor al lui Udinese şi al Sampdoriei a preluat pe AS Roma în 2005 şi a cucerit două Cupe şi o Supercupă a Italiei, iar în alte trei rânduri a clasat echipa pe locul secund în Serie A.

Potrivit unor publicaţiilor sportive, Spalletti ar putea fi instalat pe banca formaţiei ruse Zenit Sankt Petersburg, unde ar urma să ocupe postul rămas vacant după concedierea olanezului Dick Advocaat.

Altfel, preşedintele lui AS Roma, Rosella Sensi, a anunţat, marţi seară, că succesorul lui Spalletti va fi fostul tehnician al lui Juventus şi Chelsea, Claudio Ranieri.
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinţă