RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
"Trebuie să câştigăm cu CFR pentru a menţine vie speranţa calificării!"

Atacantul Vaclav Kadlec a declarat că echipa Sparta Praga trebuie să câştige meciul de joi cu CFR Cluj, din grupa K a Ligii Europa, pentru a păstra şanse de calificare, pronosticul său fiind 2-1, informează site-ul oficial al clubului ceh.

"Trebuie să câştigăm şi să luăm trei puncte extrem de importante, să menţinem vie speranţa calificării. Credem cu toţii în victorie şi în şansele noastre de a trece de grupe. Pronosticul meu personal pentru acest meci este 2-1 pentru Sparta. Meciul cu CFR Cluj este foarte important", a declarat Kadlec.

CFR Cluj va întâlni Sparta Praga în deplasare, joi, 22 octombrie, în cadrul grupei K a Ligii Europa, partida putând fi urmărită în direct pe Sport.ro
Chovanec spune că Sparta trebuie să învingă pe CFR pentru a mai spera la calificare

Tehnicianul lui Sparta Praga, Jozef Chovanec, a declarat, miercuri, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu CFR Cluj, contând pentru etapa 3-a din Grupa K a Ligii Europa, că se confruntă cu probleme de efectiv şi consideră că jocul de joi este "vital" pentru calificarea în 16-imi.

"Adversarul este foarte periculos. Este una şi aceeaşi echipă care în ediţia trecută a Ligii Campionilor a jucat de la egal la egal cu AS Roma şi Chelsea. În lotul oponenţilor noştri se regăsesc fotbalişti talentaţi, aduşi din toate colţurile lumii. Din păcate, noi avem multe probleme de lot şi va trebui să mizez pe tineri jucători fără experienţă. De aceea, va fi important să fructificăm puţinele ocazii pe care le vom avea", a spus tehnicianul vicecampioanei Cehiei.

Sparta Praga va primi, joi, vizita lui CFR Cluj, în runda a 3-a din Grupa K a Ligii Europa, din care mai fac parte PSV Eindhoven şi FC Copenhaga.

Clasament: 1. PSV 4p, 2. CFR 3p, 3. FC Copenhaga 3p, 4. Sparta 1p.
CFR, atenţie la Kadlec, "noul Tomas Rosicky" al Spartei!

Adversara CFR-ului de astăzi are un început prost de campionat, dar se laudă cu fotbalişit importanţi

Formaţia din « Oraşul de Aur » este regina egalurilor în campionat, îl au în componenţă pe " cotonogarul " Repka şi se mândresc cu noua perlă a Cehiei, Vaclav Kadlec, care a pus pe jar deja scouterii granzilor Europei.

Îl au pe "noul Rosicky"
După ce l-a dat fotbalului ceh pe starul Tomas Rosicky, acum la Arsenal, Sparta l-a descoperit şi pe urmaşul acestuia. Este vorba despre atacantul Vaclav Kadlec (17 ani), al treilea marcator al Spartei în acest sezon, cu 4 goluri în toate competiţiile, după Wilfried (9 goluri) şi Kalouda (6 goluri). Considerat cel mai de perspectivă fotbalist din Cehia, Kadlec este monitorizat de Chelsea, club care s-a mai interesat şi de un alt atacant al Spartei, rusul Prudnikov.

Atenţie la recalcitrantul Tomas Repka !
În lotul Spartei, chiar printre titulari, se regăseşte un fost internaţional ceh de renume, fundaşul Tomas Repka (35 de ani), fost jucător la Fiorentina şi West Ham United. Clujenii trebuie să fie foarte atenţi, mai ales că Repka are renumele unui cotonogar. Până acum în carieră, cehul a luat nu mai puţin de 16 cartonale roşii. De asemenea, în septembrie 2007, Repka s-a făcut remarcat prin faptul că şi-a agresat fizic antrenorul şi un cameraman al televiziunii din Cehia în timpul unui meci de campionat la Teplice.

Deşi neînvinsă, Sparta e doar pe 6
Echipa antrenată de Josef Chovanec este, alături de liderul Teplice, una dintre echipele care nu au pierdut niciun meci în primele 11etape din campionatul Cehiei. Cu toate acestea, Sparta a adunat doar 19 puncte, recoltă cu care ocupă locul 6 în clasament, la egalitate de puncte cu rivala locală Slavia şi la şase distanţă de prima clasată. Sparta plăteşte tribut celor 7 remize înregistrat şi faptului că a înscris doar 10 goluri. În schimb, "spartanii" au o apărare beton, încasând doar patru goluri.
PSV Eindhoven-FC Copenhaga 1-0, în Grupa K

Echipa olandeză PSV Eindhoven a câştigat, joi seară, pe teren porpiru, scor 1-0, partida cu formaţia daneză FC Copenhaga, contând pentru a 3-a rundă din Grupa K a Ligii Europa, din care face parte şi CFR Cluj, informează site-ul UEFA.

Singura reuşită a meciului i-a aparţinut atacantului Jonathan Reis (72), care a şi ratat un penalty în minutul 33.

PSV: Isaksson - Manolev, Simons (Salcido 61), Rodriguez, Pieters (Vukovic 86) - Lazovic, Engelaar, Afellay, Dzsudzsak - Bakkal (Toivonen 61), Reis. Antrenor: Fred Rutten.

FC Copenhaga: Wiland - Pospech, Antonsson, Laursen, Wendt - Kvist, Norregaard (Vingaard 77), Kristensen (Santin 76), Hutchinson - N'Doye (Almeida 76), Gronkjaer. Antrenor: Stale Stolbakken.

În cealaltă confruntare din Grupa K, CFR Cluj a pierdut, scor 0-2, pe terenul cehilor de la Sparta Praga.

Clasament: 1. PSV 7p, 2. Sparta 4p, 3. CFR 3p, 3. FC Copenhaga 3p.
Chovanec: "Îmi felicit jucătorii pentru efortul pe care l-au făcut în această partidă extrem de importantă pentru noi"

Antrenorul vicecampioanei Cehiei, Jozef Chovanec, s-a declarat mulţumit de prestaţia formaţiei sale: "Am început meciul puţin cam crispaţi, dar apoi am prins curaj, am fost mai agresivi şi am marcat de două ori până la pauză. Îmi felicit jucătorii pentru efortul pe care l-au făcut în această partidă extrem de importantă pentru noi. Chiar dacă am câştigat această confruntare, grupa rămâne în continuare deschisă. Partida de la Cluj va fi total diferită, deoarece şi de la noi, şi de la adversari au lipsit mai mulţi titulari azi".

Echipa antrenată de Antonio Conceicao, CFR Cluj, a pierdut, joi, în deplasare, în faţa formaţiei Sparta Praga, scor 0-2, în etapa a 3-a din Liga Europa şi a coborât pe locul 3 în clasamentul Grupei K. În celălalt meci al grupei, PSV Eindhoven a învins pe FC Copenhaga, scor 1-0, pe teren propriu.

Clasament: 1. PSV Eindhoven 7p (4-2), 2. Sparta Praga 4p (4-3), 3. CFR Cluj 3p (2-3), 4. FC Copenhaga 3p (1-3).

Etapa viitoare se va disputa la 5 noiembrie şi programează meciurile CFR Cluj - Sparta Praga şi FC Copenhaga - PSV Eindhoven.
CFR Cluj-Sparta Praga (Grupa K, ora 22:05, în tur 0-2)

Arbitri: Selcuk Dereli - Ertinc Sezertam, Mustafa Emre Eyisoy - Firat Aydinus, Bulent Yildirim (toţi din Turcia). Dereli are 40 de ani şi este internaţional din anul 2003, iar de atunci a condus jocul dintre Zaglebie Lubin şi Steaua, scor 0-1, din ediţia 2007-2008 a Cupei EUFA, dar şi disputa dintre Zilina şi Dinamo, scor 0-1, din ediţia 2004-2005 a Ligii Campionilor.
FC Copenhaga-Silkeborg 1-0, în etapa a 13-a

Adversara lui CFR Cluj din Grupa K a Ligii Europa, FC Copenhaga, a învins duminică pe Silkeborg IF, scor 1-0, într-un meci din etapa a 13-a a campionatului Danemarcei, informează site-ul oficial al clubului.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Santin (68).

Antrenorul Stale Solbakken a utilizat următoarea formulă de joc: Wiland - Pospech, Antonsson, Laursen, Wendt - Hutchinson, Kvist, Norregaard (Sionko 68), Vingaard (Kristensen 81) - Ailton (N'Doye 58), Santin.

În urma acestui rezultat, FC Copenhaga a acumulat 27 de puncte, se menţine pe locul 2, dar s-a apropiat la un singur punct de liderul OB Odense.

FC Copenhaga face parte din Grupa K a Ligii Europa, alături de CFR Cluj, PSV Eindhoven şi Sparta Praga. CFR Cluj s-a impus în faţa danezilor, scor 2-0, pe teren propriu, în prima etapă, iar returul este programat la 3 decembrie, la Copenhaga.
NEC Nijmegen-PSV Eindhoven 0-4, în etapa a 11-a

Adversara lui CFR Cluj din Grupa K a Ligii Europa, PSV Eindhoven, a învins duminică, în deplasare, pe NEC Nijmegen, scor 4-0, într-un meci din etapa a 11-a a campionatului Olandei, informează site-ul oficial al clubului.

Golurile formaţiei din Eindhoven au fost marcate de Dzsudzsak (1), Reis (15), Bakkal (49) şi Lazovic (53-penalty).

Antrenorul Fred Rutten a folosit echipa: Isaksson - Manolev, Maza, Simons, Pieters - Afelay (Toivonen 64), Bakkal, Engelaar - Lazovic (Amrabat 57), Reis (Marcellis 76), Dzsudzsak.

În urma acestui rezultat, PSV a acumulat 27 de puncte, continuă să fie neînvinsă în acest sezon şi se menţine pe locul 2 în clasament, la două puncte în spatele lui Twente Enschede.

PSV Eindhoven şi CFR Cluj se află în Grupa K a Ligii Europa, alături de FC Copenhaga şi Sparta Praga. La 1 octombrie, ardelenii au pierdut în faţa olandezilor, scor 0-1, în deplasare, iar returul este programat la 16 decembrie, la Cluj.
FC Bohemians-Sparta Praga 2-3, în etapa a 12-a

Adversa lui CFR Cluj din Grupa K a Ligii Europa, Sparta Praga, a învins duminică în deplasare formaţia FC Bohemians, scor 3-2, într-un meci din etapa a 12-a a campionatului Cehiei, informează site-ul clubului.

Golurile celor de la Sparta Praga au fost marcate de Zeman (32), Vacek (74) şi Kusnir (87), în timp ce pentru FC Bohemians au punctat Ibe (12) şi Dobes (40).

Antrenorul Jozef Chovanec a folosit următoarea echipă:
Blazek - Kusnir, Hubnik, Repka, Pamic - Vacek, Kovba (Kalouda 57), Kucka, Zeman (Prudnikov 70) - Wilfried, Kadlec (Holenda 86).

În urma acestui rezultat, Sparta a acumulat 22 puncte şi a urcat până pe locul 4 în clasament.

CFR Cluj a jucat cu Sparta Praga, în deplasare, partidă pierdută cu scorul de 0-2, iar returul urmează să se desfăşoare la 5 noiembrie, pe terenul ardelenilor. Din grupă mai fac parte formaţiile PSV Eindhoven şi FC Copenhaga.
Roda Kerkrade-PSV Eindhoven 0-2, în 16-imilei Cupei

Adversara lui CFR Cluj din Grupa K a Ligii Europa, PSV Eindhoven, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale Cupei Olandei, după ce a dispus, în deplasare, de Roda Kerkrade, scor 2-0, informează site-ul oficial al clubului.

Golurile formaţiei din Eindhoven au fost marcate de
Manolev (32) şi Reis (78).

Antrenorul Fred Rutten a folosit echipa: Isaksson - Manolev, Salcido, Rodriguez, Pieters - Toivonen, Afellay (Simons 76), Bakkal - Amrabat (Wuytens 88), Reis, Dzsudzsak (Nijland 83).

PSV Eindhoven şi CFR Cluj se află în Grupa K a Ligii Europa, alături de FC Copenhaga şi Sparta Praga. La 1 octombrie, ardelenii au pierdut în faţa olandezilor, scor 0-1, în deplasare, iar returul este programat la 16 decembrie, la Cluj.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
URL de referinţă