Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Rapid Bucureşti
11-17-2009, 08:34 PM
Mesaj: #351
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Cesinha, fără chef de joc

Cesinha s-a transformat într-un timp foarte scurt din idolul tribunelor Giuleştiului într-un jucător mofturos, care a căzut în dizgraţia antrenorilor şi a conducătorilor rapidişti.

Ultimul motiv de ceartă între cele două părţi a fost reprezentat de o accidentare care l-a ţinut pe tuşă mai bine de o lună, şi pe care doctorii echipei n-au prea înghiţit-o ca fiind atât de gravă. Iniţial, toată lumea a crezut că Cesinha suferă din cauza unei pubalgii, dar jucătorul a refuzat să creadă în acest diagnostic. Mai mult, după meciul cu CFR Cluj, fotbalistul a plecat pe cont propriu în Portugalia, pentru a se trata, şi a revenit ieri, după trei săptămâni de îngrijiri medicale. Cesinha susţine că lusitanii i-au dat dreptate şi că suferea de o afecţiune a coloanei, nicidecum de pubalgie.

E "pe ţeavă" după ce Herea i-a luat faţa
La revenirea în ţară, jucătorul a afirmat că este vindecat, dar că îi este frică să forţeze până nu se pune la punct cu pregătirea fizică. "Mă preocupă foarte mult tratamentul pe care trebuie să-l urmez în continuare. Mi-e groază când mă gândesc că aş putea păţi din nou acelaşi lucru", spune Cesinha, care practic n-ar prea vrea să mai joace pentru Rapid în acest final de tur. Pe acest fond, jucătorul, căruia îi expiră contractul la finalul acestui campionat, este aproape de o despărţire de Rapid încă de la iarnă, având în vedere că Ovidiu Herea i-a suplinit cu brio absenţa. Dinamo l-a vrut anul trecut, atunci când Mircea Rednic antrena în "Ştefan cel Mare", şi nu este exclus ca între tur şi retur să reînnoiască oferta.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-17-2009, 08:35 PM
Mesaj: #352
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Manea: "Cesinha s-a întors cu chef de fotbal, e îndrăgostit de acest sport"

Nicolae Manea nu crede că brazilianul Carlos Cesinha s-a prefăcut că este accidentat în ultima vreme. Antrenorul giuleştenilor a declarat pentru Click că mijlocaşul său s-a întors cu o poftă mare de joc din Portugalia.

"Nu cred ce spunea Hizo despre el, că se preface că e accidentat. El a demonstrat că e un jucător de valoare şi că este îndrăgostit de fotbal. Noi ne bazăm pe el în continuare. A fost la antrenament, ieri şi s-a pregătit normal, cu toţi coechipierii. S-a întors cu o poftă mare de joc. Au fost exerciţii pe care nu le-a făcut, dar este important că a venit cu chef de fotbal. Nu ştiu dacă poate juca încă de acum. Trebuie să se pună la punct fizic, apoi vom vedea. De abia în ultimele două etape cred că mă voi baza pe el", a încheiat Manea.

Ultimul meci al lui Carlos Cesinha a avut loc exact în urmă cu o lună, în înfrîngerea cu CFR Cluj (1-4) din Giuleşti.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-19-2009, 06:53 PM
Mesaj: #353
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Rapid cere comisiilor LPF să se sesizeze în cazul declaraţiilor lui Gigi Becali despre Cesinha

Preşedintele CA al Rapidului, Ioan Taban, a declarat, joi, că aşteaptă comisiile LPF să se sesizeze în privinţa afirmaţiilor făcute de patronul Stelei, Gigi Becali, care l-ar fi contactat pe Cesinha pentru un eventual transfer, deşi acesta se află sub contract cu giuleştenii.

"Rapid a luat act de unele declaraţii făcute pe marginea situaţiei jucătorului nostru Cesar dos Santos 'Cesinha' şi consideră că situaţia creată ţine de competenţa comisiilor LPF. Jucătorul este încă sub incidenţa unui contract legal cu Rapid, deci declaraţia lui George Becali, care afirmă că a contactat un jucător aflat sub contract cu un alt club, este mai mult decât explicită. Aşteptăm ca membrii Comisiei de Disciplină să ia act de afirmaţie", se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului din Grant.

Presa centrală a scris, joi, că Cesinha ar putea ajunge la Steaua, mai ales că din luna ianuarie intră în ultimele 6 luni de contract cu Rapid. De asemenea, a fost publicată şi o declaraţie a patronului Stelei, Gigi Becali, care spune că a vorbit cu jucătorul, deşi acesta este încă sub contract cu Rapid, iar acest lucru nu este permis de regulament.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-19-2009, 07:10 PM
Mesaj: #354
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Manea afirmă că jucătorii săi nu trebuie să trateze superficial meciul cu Gaz Metan Mediaş

Antrenorul formaţiei Rapid, Nicolae Manea, a declarat, joi, că partida cu Gaz Metan este foarte dificilă pentru echipa sa, mai ales că jucătorii lui Cristian Pustai nu au mai pierdut de şapte etape, aspect de care fotbaliştii giuleşteni trebuie să ţină cont.

"Meciul cu Gaz Metan este foarte dificil, mai ales că vom întâlni o echipă care joacă fotbal şi de şapte etape nu a mai pierdut niciun meci. Cei de la Mediaş vor veni să joace, iar noi trebuie să fim foarte bine pregătiţi, tocmai de aceea i-am avertizat pe băieţi să fie foarte atenţi, pentru că doar simpla lor prezenţă pe teren nu este de ajuns. Sper că jucătorii mei vor arăta o disponibilitate la efort şi o mare dorinţă de victorie", a spus Nicolae Manea, la conferinţa de presă organizată înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaş.

În ceea ce priveşte delegarea lui Marius Avram la partida cu Gaz Metan Mediaş, Manea a opinat: "Delegarea lui Avram la acest meci mi se pare bună, sunt mulţumit, el trebuie să arbitreze ce e de arbitrat. De fapt, asta ne şi dorim, să fim arbitraţi corecţi la orice joc".

Tehnicianul s-a referit şi la perioada de pauza competiţională, de două săptămâni, determinată de jocul echipei naţionale cu Polonia: "Ne-a prins bine acest moment, ne-am încărcat bateriile şi sperăm că s-a lucrat bine şi că s-a acumulat ceva".

Manea a vorbit şi despre starea de sănătate a anumitor fotbalişti ai Rapidului, înaintea meciului cu Gaz Metan: "Iordache mai este gripat, dar ceilalţi jucători şi-au revenit din acea răceală. De asemenea, trebuie să vedem în ce formă fizică se află Marius Constantin, pentru că nu este uşor să revii după ce ai avut febră. Ioniţă a venit accidentat de la naţionala de tineret, Herea se află încă sub tratament şi nu va juca împotriva celor de la Mediaş. Până la ora meciului cu Gaz Metan, vom încerca să-l recuperăm şi pe Bozovic. Fernandes e mai bine şi a început antrenamentele, dar separat, cu un program special".

Tehnicianul a comentat şi posibilitatea ca Helder să fie cumpărat de Rapid, fundaşul dreapta fiind împrumutat de giuleşteni de la Nancy până la finalul acestui sezon: "Împrumutul său expiră în vară, noi avem opţiune de cumpărare, iar dacă cei din conducere vor dori să-l păstreze, o vor face, dacă nu, nu. Sper să fie păstrat în lot pentru că are calităţi, este un jucător de perspectivă, cu toate că, fiind brazilian, uneori nu respectă prea bine indicaţiile tactice. Cred că va învăţa să ţină cont şi de acest aspect şi va arăta mult mai multe pe viitor".

Întrebat despre posibilele reveniri ale lui Zicu şi Boya la Rapid, antrenorul grupării din Grant a declarat: "În momentul de faţă, venirea lui Zicu este o fantezie. Îl cunosc foarte bine de la naţionala de tineret, este un jucător care are calităţi, dar care trebuie încurajat mereu. Lui Zicu i-ar prii o schimbare de echipă, dar nu cred că va ajunge la Rapid. Boya este un atacant pe care îl cunoaştem şi poate reveni la echipă, dacă vine sub formă de împrumut şi nu dăm bani pentru el".

De asemenea, Manea a infirmat şi varianta unui transfer al lui Cesinha la Steaua: "Am vorbit cu Cesinha şi nu e nimic adevărat în ceea ce priveşte posibilitatea ca el să plece la Steaua. A revenit la echipă, se antrenează şi sper să ne putem baza pe el la meciul cu Pandurii Târgu Jiu". Preşedintele CA Rapid, Ioan Taban, a declarat, joi, că aşteaptă momentul în care comisiile LPF se vor sesiza în privinţa afirmaţiilor făcute de patronul Stelei, Gigi Becali, care l-ar fi contactat pe Cesinha pentru un eventual transfer, deşi acesta se află sub contract cu giuleştenii.

În ceea ce priveşte relaţia cu George Copos, Manea a spus: "Nu vorbesc cu domnul Copos atât de des cum cred alţii, mai ales că a fost o perioadă în care nu prea eram iubit de dânsul. În ultimul timp, unii cred că m-a iubit mai mult. Sunt angajatul dânsului, avem o relaţie normală şi mi-a promis că va fi alături de echipă până la final. Copos este omul căruia dacă nu îi dai rezultate, sare la tine, dar dacă îi dai rezultate, stă în banca lui. Avem o listă cu cel puţin 2-3 jucători pe care vrem să-i transferăm, iar domnul Copos a fost de acord".

Antrenorul alb-vişiniilor a afirmat că nu este interesat ca Rapid să termine turul pe primul loc: "Este prea puţin important dacă vom termina pe prima poziţie. Pentru ce? Să atragem atenţia adversarilor? Mă mulţumeşte şi dacă ne clasăm pe locul 2 sau 3 la finalul turului. Returul şi finalul campionatului sunt baza".

Altfel, Manea a fost de părere că naţionala României are capacitatea de a se califica la EURO 2012: "Fotbalul românesc are puterea să revină în top, mai sunt jucători de valoare în România. Suntem în stare să ne calificăm la Campionatul European din 2012".

Rapid va întâlni pe Gaz Metan Mediaş, vineri, de la ora 20:00, într-un joc din etapa a 14-a a Ligii I, care se va disputa pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-20-2009, 07:05 PM
Mesaj: #355
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Marian Dumitru: "Diagnosticul stabilit în ţară în cazul lui Cesinha este corect"

Medicul echipei Rapid, Marian Dumitru, a dorit să lămurească anumite aspecte în ceea ce priveşte starea medicală a brazilianului Cesinha. Doctorul giuleştenilor a menţionat că nu doreşte să intre în polemică pe această temă

"Precizări în legătură cu situaţia medicală a jucătorului Cesinha: Întrucît în presa sportivă s-a invocat, pentru a se încerca explicarea absenţei îndelungate din activitatea sportivă a jucătorului, o presupusă eroare de diagnostic a medicilor din România, care ar fi fost corectată miraculos în cîteva minute de medicii din Portugalia, informez opinia publică, sub semnatură şi parafă, că diagnosticul stabilit în ţară este corect, că diagnosticul medicilor din Portugalia cît şi tratamentul efectuat acolo timp de o lună de zile(!!) nu infirmă şi nu se contrapun conduitei terapeutice din ţară (ci poate doar să o completeze) şi să demonstreze ceea ce specialiştii din sport cunosc foarte bine (anume că patologia pubiană sportivă este o cauză generatoare de perioade lungi de incapacitate în activitatea sportivă chiar în condiţiile unui tratament complex - şi corect!)", se arată în comunicatul medicului Marian Dumitru.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-20-2009, 07:09 PM
Mesaj: #356
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Pierre Boya: "Da, m-aş întoarce"

Pierre Boya recunoaşte că a discutat cu Copos despre revenirea lui în Giuleşti, însă totul depinde de Grenoble

Rapid caută să-l readucă pe Pierre Boya (25 de ani). Copos l-a vîndut acum un an la Grenoble pe 500.000 de euro, dar de data asta îl cere înapoi gratis pe camerunez.

Atacantul confirmă tratativele: "Da, am discutat, dar revenirea în România nu depinde numai de mine".

Boya a înscris doar un gol de cînd joacă în Franţa, iar echipa lui deţine, în acest sezon, un record negativ în Europa: a cîştigat un singur punct din 12 partide! Africanul speră să profite de momentul dezastruos prin care trece clubul şi astfel să i se permită să plece: "E imposibil să părăsesc Grenoble gratis, deci nu poate fi vorba despre un transfer definitiv la Rapid. Dar un împrumut e posibil!".

El cîştigă în Ligue 1 300.000 de euro pe sezon, cu 100.000 de euro peste cît avea la Rapid.

8 goluri a marcat Boya în 32 de meciuri pentru Rapid în Liga I. Ioniţă, Răduţă şi Joao Paulo au marcat împreună de 6 ori în acest sezon

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-20-2009, 07:12 PM
Mesaj: #357
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Ion Taban: "Steaua l-a contactat pe Cesinha? Să se sesizeze LPF"

Preşedintele CA al Rapidului, Ioan Taban, a declarat, joi, că aşteaptă comisiile LPF să se sesizeze în privinţa afirmaţiilor făcute de patronul Stelei, Gigi Becali, care l-ar fi contactat pe Cesinha pentru un eventual transfer, deşi acesta se află sub contract cu giuleştenii.

"Rapid a luat act de unele declaraţii făcute pe marginea situaţiei jucătorului nostru Cesar dos Santos Cesinha şi consideră că situaţia creată ţine de competenţa comisiilor LPF. Jucătorul este încă sub incidenţa unui contract legal cu Rapid, deci declaraţia lui George Becali, care afirmă că a contactat un jucător aflat sub contract cu un alt club, este mai mult decât explicită. Aşteptăm ca membrii Comisiei de Disciplină să ia act de afirmaţie", se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului din Grant.

Presa centrală a scris, joi, că Cesinha ar putea ajunge la Steaua, mai ales că din luna ianuarie intră în ultimele 6 luni de contract cu Rapid. De asemenea, a fost publicată şi o declaraţie a patronului Stelei, Gigi Becali, care spune că a vorbit cu jucătorul, deşi acesta este încă sub contract cu Rapid, iar acest lucru nu este permis de regulament.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-20-2009, 07:13 PM
Mesaj: #358
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Lutz Stache îşi pune antrenor

George Copos l-a anunţat deja pe Nicolae Manea că antrenează echipa numai pînă la sfîrşitul turului

Costin Lazăr şi colegii lui nu au habar cine îi va antrena din iarnuarie încolo. Giuleştenii ştiu sigur doar că Nicolae Manea rămîne pe bancă pînă după etapa a 17-a. Fostul director tehnic a aflat deja de la Copos că e numai interimar şi că Lutz Stache vrea să-şi pună antrenorul lui.

Cel mai probabil, ales va fi un tehnician german. Stache l-a adus deja în România pe Patrik Sander, ex- Energie Cottbus, ca să asiste la antrenamentele vişiniilor.

"N-am stabilit, deocamdată, dacă-l punem pe Sander ori pe altul. Să fie actele gata şi o să anunţăm atunci şi noua conducere a clubului!", a explicat Mihai Voiculescu, reprezentantul în România al neamţului cu care Copos negociază vînzarea clubului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-20-2009, 07:14 PM
Mesaj: #359
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Nae Manea: "Copos nu va vinde"

Antrenorul spune că a discutat cu Copos despre problemele financiare.

Vânzarea Rapidului afectează moralul echipei?
Nu am discutat cu jucătorii despre eventuala schimbare a patronului şi nici pe ei nu i-am auzit să vorbească despre acest lucru. Pot să spun că nici eu, nici ei nu credem că se va întâmpla această mutare.

S-au rezolvat problemele financiare?
Echipa nu este plătită la zi, dar întârzierile nu sunt atât de mari. Am vorbit cu domnul Copos şi el mi-a spus că până la sfârşitul săptămânii jucătorii vor fi plătiţi, iar până la finalul campionatului vor fi aduşi la zi cu banii, pentru a avea o vacanţă liniştită.

Cum este atmosfera în cadrul lotului?
Le-am spus că nu vreau să aud discuţii în timpul antrenamentelor şi după meciuri şi mă bucur că jucătorii au înțeles ce le-am cerut atunci când am venit antrenor şi nu se plâng de bani.

Revine Rapid pe primul loc?
Domnul Copos nu mi-a impus niciun obiectiv. Mai avem patru etape şi vom face tot ce este posibil să rămânem în primele locuri.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-20-2009, 07:15 PM
Mesaj: #360
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Suspectaţi de porcină

Patru jucători de bază ai echipei lui Nicolae Manea au fost ţintuiţi la pat de o răceală urâtă, care i-a determinat să creadă că este posibil să fi fost atinşi de virusul nou.

Marius Constantin, Mugurel Buga, Adrian Iordache şi Andrei Marinescu i s-au plâns luni seară doctorului Marian Dumitru de febră şi de dureri de cap, iar primul diagnostic venit în minte a fost gripa porcină. Pentru a nu-şi asuma niciun risc, staff-ul medical al "feroviarilor" i-a dus imediat la spital pe cei patru bolnavi, pentru efectuarea unor analize amănunțite. Din fericire pentru alb-vişinii, Buga, Constantin, Iordache şi Marinescu nu suferă de gripa nouă, ci doar de o viroză puternică.

Decimaţi cu Gaz Metan
Chiar şi așa, Manea nu ştie dacă va putea conta pe vreunul dintre cei patru la meciul cu Gaz Metan. Ca şi cum n-ar fi fost de-ajuns, tehnicianul Rapidului a mai primit ieri două lovituri grele. Herea nu s-a refăcut încă după problema mai veche la spate şi n-are nicio şansă să evolueze vineri împotriva ardelenilor. Cealaltă bătaie de cap i-o dă tânărul atacant Alexandru Ioniţă, care s-a accidentat în meciul naţionalei de tineret cu Letonia şi a devenit incert.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut