Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Lobonţ (nr. 1 - AS Roma)
12-02-2009, 08:32 PM
Mesaj: #15
RE: Bogdan Lobonţ (nr. 1 - AS Roma)
Lobonţ şi Piţ, în afara lotului la Roma pentru meciul cu Basel

Claudio Ranieri, antrenorul lui AS Roma, a anunţat lotul pe care se va baza la meciul cu FC Basel, din etapa a cincea a grupelor Ligii Europa, iar din lot lipsesc românii Bogdan Lobonţ şi Adrian Piţ.

Roma are nevoie de victorie pentru a se menţine în lupta pentru calificarea în primăvara europeană, iar tehnicianul italian mizează pe majoritatea numelor grele din lot, fiind convocaţi, printre alţii, Totti, Vucinic, Riise, Pizarro, Perrotta, Mexes, Jeremy Menez, Juan, De Rossi, Cicinho, Burdisso sau Julio Baptista.

Dacă Lobonţ şi Piţ nu au fost convocaţi la AS Roma, Ştefan Radu este în lotul lui Lazio Roma pentru meciul cu Red Bull Salzburg din această seară. Fostul fundaş al lui Dinamo are mari şanse să fie titular, alături de fotbalişti ca Brocchi, Mauri, Meghni, Rocchi sau Zarate.

Meciul dintre Red Bull Salzburg şi Lazio Roma va avea loc în această seară, de la ora 20.00, iar meciul dintre AS Roma şi FC Basel va avea loc mâine, de la ora 22.05.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Bogdan Lobonţ (nr. 1 - AS Roma) - Sebi Raducu - 12-02-2009 08:32 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut