Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Franţa
Egal
Bate România
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-08-2009, 01:18 PM
Mesaj: #191
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Bogdan Stelea: "Din punct de vedere al atitudinii şi al angajamentului nu avem ce să ne reproşăm"

Secundul lui Răzvan Lucescu la echipa naţională a vorbit despre meciul pe care "tricolorii" l-au încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Franţa. Bogdan Stelea i-a lăudat pe jucători pentru modul cum au respectat sarcinile tactice.

"Am crezut foarte mult că vom putea cîştiga în Franţa, dar pregătirea nu s-a referit numai la acest meci. Am încercat să le insuflăm jucătorilor încrederea că pot cîştiga orice meci. Ştiam că ei sunt foarte buni de la mijloc în sus şi ştiam că au carenţe pe plan defensiv. Noi am încercat să punem presiunea dar valoarea adversarului a fost foarte ridicată şi încă din primul minut ne-au pus probleme. Ne-am adaptat cu timpul şi cred că am avut o atitudine bună. Am avut multă încredere şi tot timpul ne-am gîndit că putem cîştiga. Cu Franţa am dat tot ce am avut mai bun. Din punct de vedere al atitudini şi al angajamentului, nu avem prea multe de reproşat", a spus Bogdan Stelea la "Zona Verde", pe GSPTV.

"Ne-am bucurat la final, dar asta nu înseamnă că ne mulţumim cu puţin"
Antrenorul secund al naţionalei României Bogdan Stelea, s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale din meciul cu Franţa, spunînd că jucătorii au muncit foarte mult înaintea acestei partide. Cu toate acestea, fostul internaţional a spus că "tricolorii" ar fi putut obţine chiar maxim de puncte.

"Oamenii pot să ne critice, îi obişnuisem cu un anumit nivel, dar nu avem ce să facem. Trebuie să acceptăm criticile, să analizăm jocul şi să încercăm să revenim unde am fost. Ne-am bucurat enorm la final pentru că am muncit foarte mult pentru acest meci şi pentru că am obţinut un rezultat pozitiv. Nu ne-a interesat foarte mult de ce se vorbşte în ţară vizavi de evoluţia noastră. Nu înseamnă că noi ne mulţumim cu acest egal, oricînd vrem să neîmbunătăţim jocul şi încercăm să ne impunem un mod propriu de a disputa un meci. Vrem să fim respectaţi", a spus Bogdan Stelea la "Zona Verde", pe GSPTV.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris - Sebi Raducu - 09-08-2009 01:18 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut