Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
09-24-2009, 08:26 PM
Mesaj: #21
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Fostul secretar al CCA, Daniel Diaconu, şi-a dat demisia din funcţia de observator de arbitri

Fostul secretar executiv al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Daniel Diaconu, a decis, joi, să îşi înainteze demisia din funcţia de observator de arbitri în semn de protest faţă de discriminările care i-au fost aduse de preşedintele CCA, Vasile Avram, se arată într-un comunicat.

"Înaintez demisia de protest din calitatea de observator de arbitri din cauza numeroaselor discriminări la adresa mea instrumentate de Vasile Avram. Acesta a încălcat cu persistenţă regulamentul CCA şi a transformat acest organism într-o asociaţie familială, cu scop lucrativ, în interesul marii familii 'SC Taţii şi fiii SRL'", se arată în comunicat.

Conform unor surse apropiate fostul secretar executiv, conflictul dintre Diaconu şi Vasile Avram a pornit după ce primul, care s-a ocupat şi de testările fizice ale arbitrilor, nu l-a acceptat în lot pe fiul preşedintelui CCA, Valentin, pentru că era prea mic de înălţime, el având 1,68 metri. La teste, Daniel Diaconu l-a acceptat pe centralul Marius Avram, pentru că are înalţimea de 1,72 metri, dar Valentin era prea scund. După plecarea fostei conduceri a CCA, Vasile Avram a modificat RODAAF-ul, iar în acest moment în cazul arbitrilor nu mai există nicio limită de înalţime.

Aceeaşi sursă susţine că, de la acel episod, Diaconu a fost şicanat în permanenţă de Avram, pentru că "este un om răzbunător", iar acesta a preferat să plece din cadrul corpului de observatori de arbitri pentru Liga I.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai - Sebi Raducu - 09-24-2009 08:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut