RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
FRF a decis ca la meciurile din Liga I sa poata fi adusi arbitrii din strainatate.
Datorita acestei decizii Huzu, presedintele CCA, si-a dat demisia.
Reincepe haosul...
da-i ma pe toti in amarul lor. si Avram asta cu moaca aia si cu mustatza aia. nu-mi place omul. se zice ca e o manevra, deoarece omul, fiind mai moale, sa nu zicem carpa, va face tot ce zic bulibashii de la cluburi, ca Sandu si Mititica nu comanda nimik. ce? au ei bani?

hai pa
Alexandru Deaconu: "Sîntem afectaţi că au venit arbitri străini, dar nu avem ce face"

Arbitrul Alexandru Deaconu consideră că prestaţiile cavalerilor fluierului din România în debutul stagiunii nu au justificat decizia Comitetului Executiv de a permite aducerea brigăzilor din străinătate la derby-urile Ligii I.

"Nu cred că au fost motive pentru a fi aduşi arbitri străini, dar nu a fost decizia noastră. Există o frustrare, însă nu am putut să facem nimic pentru a influenţa votul. Nu ştiu ce s-a încercat în ceea ce priveşte fosta conducere a CCA, eu nu ştiu nimic. Aş vrea ca cei care au informaţii să iasă şi să spună asta în public. Era normal ca suspiciunea să planeze asupra arbitrilor după scandalul din finalul stagiunii precedente, acum cred că e altceva", a spus Deaconu la Culise pe GSP TV.
In sfarsit si-au facut si ei mila de Vasile Avram ca de cand astepta si el sa fie sef la CCA...dar de fiecare data gaseau altul mai bun. Si asa tot la AJF Bucuresti ramanea nea Vasile....

Mai mult ca sigur ca nu va deranja pe nimeni, ca doar n-o sa riste sa-si piarda postul obtinut prin sudoarea fruntii...
Pai na .. sa vedem la ce meciuri il va delega p-ala micu` al lui de acum in colo. Sper sa nu faca la fel cum a facut nea Costica Valcea cu al lui.
Pai n-ai auzit cine trebuia sa arbitreze Steaua-Dinamo, daca nu ar fi adus arbitri straini ? Te las sa ghicesti
E clar...
Alexandru Tudor a fost delegat la Lille-Valencia, iar Balaj la BATE Borisov-Everton

Alexandru Tudor a fost delegat la meciul Lille-Valencia, în timp ce Cristian Balaj va conduce BATE Borisov-Everton, ambele din grupele Ligii Europa, în sistemul experimental cu şase arbitri pe care UEFA îl implemenează în această fază a competiţiei, au declarat surse din CCA.

Tudor va fi ajutat la cele două tuşe de Cristian Nica şi Aurel Oniţa, iar în spatele porţilor, asistenţi adiţionali vor fi Ovidiu Haţegan şi Marius Avram. Rezerva acestora va fi Radu Petrescu.

Partida OSC Lille-Valencia din prima etapă a grupelor Ligii Europa se va disputa pe 17 septembrie, de la ora 20:00.

Cel de-al doilea arbitru român delegat, Cristian Balaj, va conduce jocul BATE Borisov-Everton, programat pe 1 octombrie, din etapa a doua a grupelor Ligii Europa. La cele două linii vor fi Adrian Vidan şi Zoltan Szekely, în timp ce asistenţi adiţionali vor fi Augustus Constantin şi Istvan Kovacs. Rezerva este Robert Dumitru.

UEFA a decis să implementeze un sistem cu şase arbitri, faţă de patru până acum, în grupele Ligii Europa. Asistenţii suplimentari vor fi plasaţi în spatele porţilor pentru a observa mai bine fazele din careu. În cazul în care acest sistem va da roade, atunci e posibil să fie continuat şi pentru sezoanele viitoare.
Vasile Avram a cerut FRF ca baremul arbitrilor din Liga a II-a şi a III-a să fie mărit

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a declarat, marţi, că a făcut o cerere scrisă către Federaţia Română de Fotbal prin care solicită creşterea baremului arbitrilor din ligile inferioare începând chiar din această toamnă.

"Am făcut cerere către Federaţie pentru ca baremurile arbitrilor din eşaloanele inferioare să fie mărite. Toată lumea îi acuză că sunt corupţi şi aşa mai departe, dar situaţia e foarte dificilă. Ce să facă arbitrii de la Liga a III-a atunci când primesc 3 milioane de lei vechi, din care trebuie să îşi plătească şi cheltuielile de deplasare? Trebuie să îi fidelizăm cumva, nu ar putea trăi numai din baremul primit. În acest moment, arbitrajul nu reprezintă o atracţie pentru cei care vor să înceapă o astfel de meserie", a spus Avram.

Conform deciziei Comitetului Executiv al FRF din vară, indemnizaţiilor arbitrilor pentru ediţia 2009-2010 la Liga a II-a la un meci sunt de 952 de lei pentru un central, 767 de lei pentru un un asistent şi 656 de lei fiecărui observator.

În Liga a III-a, un arbitru central este remunerat cu 315 lei pentru un joc, asistenţii încasează câte 205 lei, în timp ce observatorul primeşte 155 de lei.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
URL de referinţă