Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate România
Egal
Bat Insulele Feroe
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: România - Insulele Feroe, 14 octombrie 2009, Piatra-Neamţ
09-30-2009, 04:53 PM
Mesaj: #10
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Insulele Feroe, 14 octombrie 2009, Piatra-Neamţ
Pregătiţi pentru tricolori

Gazde ireproşabile întregului efectiv tricolor pe toată durata şederii acestora la Piatra Neamţ. Aşa se doresc a fi toţi oficialii Ceahlăului, la revenirea echipei naţionale de fotbal a României în urbea lui Pinalty. Chit că au ratat orice şansă de a se mai număra printre fericitele calificate la "Mondialul" african, vedetele selecţionerului Răzvan Lucescu sunt aşteptate cu mare interes de ...întreaga Moldovă, nu numai de nemţeni. Şefii Ceahlăului sunt gata de pe acum pentru găzduirea tricolorilor, directorul de marketing Iulian Boghian mărturisind că cele mai mari şi minuţioase probleme sunt ca şi rezolvate.

"Plecăm de la spusele tricolorilor, care, spre deosebire de multe alte locaţii din ţară, s-au simţit nemaipomenit de bine la Piatra Neamţ. În plus, avem experienţa organizării fără cusur de la meciul cu Luxemburgul, organizat tot la noi în oraş", declară reprezentantul FC Ceahlăul, directorul Boghian.

Luni 12 octombrie, când naţionala de fotbal a României va sosi la Piatra Neamţ în vederea susuţinerii meciului din Preliminariile CM 2010 cu feroezii, fiecare problemă va cunoaşte rezolvare.

"De pe acum am rezolvat tot ce era mai important: chestiunea cu biletele, numărul acestora şi preţurile la care vor fi scoase spre comercializare", a adăugat Iulian Boghian.

La vânzare, biletele vor fi scoase în mai multe tranşe
15.000 de bilete vor fi puse la vânzare de FRF prin oficialii Ceahlăului, pentru meciul din 14 octombrie, cu Faeroe. 10 lei la sectorul peluzelor, respectiv 20 de lei pentru locurile de la tribuna I şi a II-a va fi costul unui bilet la reprezentaţia tricolorilor. Pentru sectorul lojelor şi a tribunei VIP, federaţia de la Bucureşti va emite invitaţii speciale, fără preţ. Tichetele pentru celelalte zone din stadion sunt preconizate a fi puse spre comercializare cu nouă-zece zile mai devreme de ziua partidei: cel mai devreme în 6 octombrie. Bilete pentru meciul revenirii tricolorilor la Piatra Neamţ se vor găsi în mai multe puncte din oraş, locuri ce vor fi anunţate din timp. În plus, cei din apropierea stadionului "Municipal", au posibilitatea de a-şi procura biletele chiar de la casele din jurul arenei, puse special la dispoziţia suporterilor. Ultima dată, o adevărată isterie a fost la vânzarea biletelor meciului România-Luxemburg, jumătate din numărul total al tichetelor fiind vândute în mai puţin de o oră.

Vor să evite specula şi să vândă bilete chiar şi în ziua meciului
Cel mai mult, diriguitorii Ceahlăului, împreună cu reprezentanţii federaţiei din capitală şi-ar dori să poată vinde tichete inclusiv în ultima zi dinaintea partidei cu Feroe.

"Ne-am gândit la această variantă tocmai pentru a evita speculanţii. De aceea, intenţionăm să vindem biletele în mai multe tranşe, astfel încât doritorii să fie scutiţi să mai plătească, la bişniţari, încă o dată sau poate chiar de două ori mai mult pentru preţul unui bilet", anunţă directorul de marketing la FC Ceahlăul. Iulian Boghean este convins că victoria nu poate scăpa tricolorilor în meciul de la Piatra Neamţ, dar regretă mult faptul că disputa lui Mutu, Chivu şi compania cu feroezii nu mai are nici o miză pentru ai noştri.

Cel mai probabil, în dorinţa unei bune organizări la vânzarea biletelor, diriguitorii pietreni nu vor accepta să vândă mai mult de cinci bilete unei singure persoane. Feroezii, cu toată delegaţia lor, vor ajunge şi ei în Piatra Neamţ cel mai probabil odată cu fotbaliştii lui Răzvan Lucescu. Diriguitorii Ceahlăului au primit încă de acum două săptămâni mai multe solicitări pentru "rezervări" la bilete, din partea mai multor societăţi din toată Moldova şi nu numai.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Insulele Feroe, 14 octombrie 2009, Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-30-2009 04:53 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut