Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-12-2009, 07:47 PM
Mesaj: #131
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Adrian Mutu: "Vreau să vin la echipa naţională, dar voi respecta decizia lui Răzvan"

Adrian Mutu a comentat la Recursul Etapei decizia selecţionerului de a renunţa la serviciile sale pentru următoarea campanie de calificare.

"Sînt foarte supărat după acest rezultat. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Noi am mers acolo cu gîndul la victorie, dar sîrbii ne-au umilit. Trebuie să mergem acum mai departe, să construim o echipă importantă. E o prostie să spui că am luat cartonaş galben intenţionat. Chiar dacă meciul cu Feroe nu este atît de dificil, pentru mine e un obiectiv personal să marchez cît mai multe goluri. Eu vreau să vin la echipa naţională. Eu sunt un jucător profesionist şi voi accepta decizia selecţionerului. Dacă voi fi chemat, voi veni cu plăcere la naţională. Dacă nu, mă voi pregăti la echipa de club! Eu mi-am rupt genunchii pentru echipa reprezentativă şi mulţi uită asta. Echipa naţională are viitor, asta e clar, dar nu ştiu dacă viitorul ne va pregăti aceleaşi performanţe ca în trecut. E o concepţie greşită despre ieşirile mele. Ar fi normal să nu mai am prieteni, să mă bag într-o cuşcă? S-a supărat mai mult presa pentru acea masă decît soţia mea", a spus Adrian Mutu la Recursul Etapei, pe GSPTV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad - Sebi Raducu - 10-12-2009 07:47 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut