RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Sâmbătă, 10 octombrie:

Serbia - România, ora 20:45
Pe Sarbi e greu sa ii batem , sunt cea mai tare echipa din grupa. Au construit o echipa foarte foarte buna. Dar sunt sigur ca nu vom pierde. HAI ROMANIA.
Serbia e o formatie tenace si care se misca bine in teren, dar ar putea sa fie deficitari la organizarea tactica... Oricum vedem.
Antic speră să obţină calificarea la Mondiale în meciul cu România

Radomir Antic, antrenorul naţionalei de fotbal a Serbiei, a declarat, după egalul cu Franţa de la Belgrad (1-1), că speră să obţină calificarea directă la Cupa Mondială în meciul cu România de pe 10 octombrie.

'A fost un meci greu. Franţa este o echipă de mare calitate, au recuperat multe mingi şi au fost periculoşi. Ne-a fost foarte greu să contracarăm jocul lor de pase şi să le luăm mingea. (...) Ne gândim de acum la meciul cu România, unde sperăm să validăm şi să confirmăm ce am construit până în prezent', a spus Antic.

Cu două meciuri rămase de disputat (contra României, acasă, şi Lituaniei, în deplasare), Serbia se menţine lideră în grupa a 7-a de calificare, cu 4 puncte avans în faţa Franţei.
De maine se pun în vânzare biletele pentru Serbia-România

În perioada 18 septembrie (ora 12,00) - 5 octombrie (ora 17,00) vor fi vândute bilete de intrare, exclusiv pentru suporterii români, la jocul de fotbal Serbia - România, programat la data de 10 octombrie de la ora 21,30 pe Stadionul 'Crvena Zvezda' din Belgrad, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2010, zona Europa, grupa a 7-a.

După cum informează site-ul Federaţiei Române de Fotbal, biletele vor putea fi procurate exclusiv online, de pe site-ul http://www.biletefotbalonline.ro.

Preţul unui bilet este de 7 euro (echivalentul în lei, la cursul oficial al zilei) + 5 lei (taxa de procesare). La aceste costuri se va adăuga taxa de curierat rapid.
Partida Serbia-România va fi arbitrată de o brigadă din Cipru

Meciul dintre Serbia şi România din preliminariile pentru CM din 2010 va fi arbitrat de o brigadă din Cipru, care îl va avea la centru pe Costas Kapitanis, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Kapitanis va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Andreas Xanthou (45 de ani, arbitru FIFA din 1998) şi Michael Sotiriou (36 de ani, arbitru FIFA din 2004). Arbitru de rezervă va fi tot un cipriot, Stelios Trifonos (38 de ani, arbitru FIFA din 2005).

Costas Kapitanis are 45 de ani şi este purtător al ecusonului FIFA din anul 1996. El mai are în palmares un meci al unei echipe româneşti, din sezonul 2003-2004 al Cupei UEFA, atunci când a arbitrat partida dintre Dinamo şi Spartak Moscova, scor 3-1.

Partida dintre Serbia şi România din preliminariile CM din Africa de Sud se va disputa la data de 10 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua Roşie din Belgrad.
Răzvan Lucescu a convocat 10 stranieri pentru jocurile cu Serbia şi Insulele Feroe

Selecţionerul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, a anunţat vineri că a convocat 10 stranieri pentru partidele cu Serbia şi Insulele Feroe din preliminariile CM din 2010, în timp ce alţi doi ar putea fi convocaţi până pe 2 octombrie, informează site-ul FRF.

Stranierii convocaţi pentru meciurile din preliminariile CM cu Serbia şi Insulele Feroe: Cristian Săpunaru (FC Porto), Mirel Rădoi (Al Hilal), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Dorin Goian (Palermo), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Paul Codrea (Siena), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Adrian Mutu (Fiorentina).

Maximilian Nicu (Hertha Berlin) şi Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev) au primit şi ei vineri faxuri de principiu din partea selecţionerului, dar o decizie finală în ceea ce îi priveşte va fi luată cursul zilei de vineri, 2 octombrie.

Jucătorii din campionatul intern convocaţi pentru dubla cu Serbia şi Feroe vor fi anunţaţi după finalul etapei a 9-a a Ligii I. Lotul naţionalei se va reuni la data de 5 octombrie, la Centrul Sportiv de la Mogoşoaia, de la ora 13:00.

Partida cu Serbia se va disputa la data de 10 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua Roşie din Belgrad, în timp ce disputa cu Insulele Feroe esre programată pentru 14 octombrie, de la ora 21:0, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ. Ambele partide vor conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile pentru CM din Africa de Sud.
Răzvan Lucescu: "Va fi infern în Serbia, dar astfel meciuri îmi plac cel mai mult"

Tehnicianul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, a prefaţat partida cu Serbia, de săptămîna viitoare, spunînd că a studiat foarte bine echipa antrenată de Radomir Antici. Selecţionerul speră ca atmosfera infernală de pe Stadionul "Steaua Roşie" să îi motiveze pe jucătorii săi.

"Meciul cu Serbia este foarte important pentru noi, pentru a rămîne în a doua grupă valorică. Am studiat meciurile lor cu Franţa şi România. E clar că nu au aceeaşi valoare ca francezii, dar sunt o trupă foarte dificilă. Ei sunt obligaţi să cîştige, pentru a termina pe primul loc în grupă. De aceea, sunt sigur că va fi un infern în Serbia. Dar aceste meciuri îmi plac, atunci ne descurcăm mai bine", a spus Răzvan Lucescu la televiziunea Sportro.

Selecţionerul României a comentat şi evoluţia echipei FC Braşov în Liga 1 şi l-a felicitat pe Viorel Moldovan pentru parcursul foarte bun pe care l-a avut sub Tîmpa: "Viorel Moldovan a fost un jucător pe care l-am iubit şi mă bucură succesul lui de acum. Încă de atunci cînd evolua în teren avea o anumită influenţă în vestiar".
Răzvan Raţ: "Vom juca partidele cu Serbia şi Insulele Feroe pentru orgoliul nostru"

Fundaşul naţionalei României, Răzvan Raţ, a declarat, vineri, că partidele contra reprezentativelor Serbiei şi Insulelor Feroe vor conta şi pentru orgoliul jucătorilor, dar şi pentru rămânerea în urna a doua valorică pentru tragerea la sorţi la CE 2012.

"Vin la naţională pentru a obţine rezultate bune. Este foarte important să rămânem în urna a doua pentru tragerea la sorţi pentru CE 2012. Chiar dacă nu mai avem motivaţie pentru această campanie de calificare, vom juca pentru orgoliul nostru!", a spus Răzvan Raţ pe blogul său.

Partida dintre Serbia şi România va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua Roşie din Belgrad, iar 3 zile mai târziu, tricolorii vor întâlni reprezentativa Insulelor Feroe, pe 13 octombrie, de la ora 21:00, la Piatra Neamţ.

Internaţionalul român s-a referit şi la partida pe care Şahtior Doneţk a câştigat-o categoric, scor 4-1, contra lui Partizan Belgrad, în Grupa J a Ligii Europa: "Mă bucur că avem maximum de puncte după două meciuri în Liga Europa. Este foarte important că am luat o opţiune serioasă pentru a termina grupa pe primul loc. În privinţa meciului cu Partizan, scorul spune aproape totul. Ne-am creat foarte multe situaţii de gol şi, spre final, scorul putea fi mult mai mare".
Lucescu a renunţat să-i mai convoace pe Nicu şi Mazilu pentru jocurile cu Serbia şi Insulele Feroe

Selecţionerul Răzvan Lucescu a decis vineri ca Maximilian Nicu şi Ionuţ Mazilu să nu fie convocaţi pentru partidele cu Serbia şi Insulele Feroe din preliminariile CM 2010, după ce iniţial le trimiseseră acestora câte un fax de principiu, informează site-ul FRF.

Pentru cele două partide au rămas aceiaşi 10 stranieri chemaţi iniţial: Cristian Săpunaru (FC Porto), Mirel Rădoi (Al Hilal), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Dorin Goian (Palermo), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Paul Codrea (Siena), Cirpian Marica (VfB Stuttgart) şi Adrian Mutu (Fiorentina).

Jucătorii din campionatul intern convocaţi pentru dubla cu Serbia şi Feroe vor fi anunţaţi după finalul etapei a 9-a a Ligii I. Lotul naţionalei se va reuni la data de 5 octombrie, la Centrul Sportiv de la Mogoşoaia, de la ora 13:00.

Partida cu Serbia se va disputa la data de 10 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua Roşie din Belgrad, în timp ce disputa cu Insulele Feroe esre programată pentru 14 octombrie, de la ora 21:0, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ. Ambele partide vor conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile pentru CM din Africa de Sud.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
URL de referinţă