Chestionar: Ce pronostic daţi la acest meci?
1
X
2
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-12-2009, 07:04 PM
Mesaj: #21
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Lupescu: "Mai e mult de lucru pana cand incep calificarile la EURO 2012"

Directorul general al Federatiei Roamane de Fotbal, Ionut Lupescu, considera ca Romania trebuie sa stranga randurile si sa mearga mai departe dupa esecul din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010.

Oficialul FRF a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca Polonia a fost aleasa pentru meciul amical din noiembrie pentru ca este o echipa aflata in aceeasi situatie ca Romania: a fost prezenta la EURO 2008, apoi a ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2010.

"Pana anul viitor, cand incep calificarile la EURO 2012, mai e mult de lucru, mai e destul de mult timp, chiar daca lumea spune ca trece repede. Gandirea noastra e sa strangem randurile si sa mergem mai departe. Asa e in sport, nu numai in fotbal. Dupa un esec o iei de la capat, sa dovedesti ca esti mai bun. Am ales Polonia pentru meciul amical din acest sfarsit de an pentru ca a fost o echipa calificata, ca noi, la EURO 2008, apoi a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2010. Singura diferenta e ca ei vor fi la EURO 2012, din calitatea de organizatori", a declarat Ionut Lupescu, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta".

"La nationala totul depinde de la selectie la selectie, de la meci la meci. Sigur ca Razvan isi va face un nucleu, dar se pot intampla atat de multe, incat e prematur sa spui ca un jucator nu va mai fi chemat la nationala", a mai spus directorul general al Federatiei Romane de Fotbal.

Oficialul FRF a vorbit si despre felul in care se poate imbunatati fotbalul romanesc: "Cred ca absolut toata lumea trebuie sa isi faca mea culpa si fiecare sa ne vedem de problemele noastre, nu sa aruncam vine de pe unul pe celalalt pentru insuccese. Jucatorii trebuie sa munceasca mai mult la clubrui, iar echipele sa fie atente sa nu le mai permita fotbalistilor atatea lucruri care nu sunt profesioniste. Antrenorii ar trebui sa nu mai dea vina pe arbitraj".

"Sincer sa fiu, ma mira faptul ca cei de la Astra sunt nemultumiti ca nu joaca in Cupa Romaniei in aceeasi saptamana cu celelalte echipe. Cei de la Pro TV (n.r. televiziunea care transmite meciul) au vorbit cu cambele cluburi si din cate stiu, sunt de acord. E prima data cand aud ca ar fi nemultumiti de programarea meciului", a incheiat Lupescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia - Sebi Raducu - 11-12-2009 07:04 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut