Chestionar: Ce pronostic daţi la acest meci?
1
X
2
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-16-2009, 10:07 PM
Mesaj: #61
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Emeric Ienei: "Eu ii trimiteam sa bea la Inter sau la Ambasador!"

Emeric Ienei a vorbit, in exclusivitate pentru Sport Total FM despre cazul Sapunaru, despre echipa nationala si despre relatia sa actuala cu Gigi Becali.

Reporter: Domnule Ienei, cum comentati faptul ca un alt fotbalist roman de la echipa nationala s-a imbatat la revenirea in tara?
Emeric Ienei: Este greu de spus ce s-a intamplat acolo, iar asta, cu siguranta, Razvan Lucescu va afla. Nu trebuie, totusi, sa tragem in fotbalisti, si ei au drepturi, si ei sunt cetateni romani. Mai gresesc, dar nu trebuie sa-i punem la zid. Daca a gresit va plati, pentru ca sunt sigur ca Razvan nu va lasa lucrurile nepedepsite.

Rep.: De ce credeti totusi ca bautura si escapadele nocturne au ajuns litera de lege la Nationala?
E.I.: Eu n-as spune chiar asa! Vedeti dumneavoastra, fotbalistii au un altfel de regim. Ei sunt cunoscuti, sunt persoane publice si au obligatia sa fie mai atenti cu viata lor privata. Daca la o masa sunt cinci medici chirurgi care urmeaza sa intre intr-o operatie, despre ei nu se scrie, pentru ca lumea nu-i cunoaste. Dar atunci cand vine vorba despre fotbalisti, uneori ei sunt vanati, sunt pusi la zid chiar daca nu au facut nimic.

"Generatia lui Hagi avea alta personalitate"
Rep: Pe vremea cand erati selectioner tot la fel se bea la echipa nationala?

E.I.: Vedeti, vorbim de doua generatii de fotbalisti distincte. Eu cred ca Nationala lui Hagi, a lui Gica Popescu, a lui Lupescu, si a tuturor celorlalti, avea o alta personalitate. Sigur, se mai consuma cate un pahar, altii mai si fumau, dar nu exagerau. In plus, cred ca acea generatie avea alta valoare, lumea ii privea altfel. Va spun sincer, eu ii trimiteam la Intercontinental sau la Ambasador! De ce? Pentru ca acolo nu puteau sa se imbete, lumea era cu ochii pe ei! Asa, intr-o carciuma de cartier, numai intre prieteni, mai esti tentat sa scapi un pahar, doua, in plus.

Rep: Putem vorbi despre generatia lui Mutu si Chivu ca despre o generatie de ratati?
E.I.: Nu cred ca e bine sa ne hazardam in astfel de declaratii. Eu cred ca actuala generatie a vrut, dar nu a putut mai mult! Sper, totusi ca Razvan Lucescu sa califice Nationala la Euro 2012, pentru ca altfel fotbalul romanesc nu va mai conta si va fi greu sa ne mai revenim.

"Becali uita ca notorietatea i-a dat-o Steaua"
Rep.: V-ati impacat cu Gigi Becali?

E.I.: As vrea sa vorbesc mai putin despre acest lucru. Eu spun ca Gigi Becali a facut multe lucruri bune pentru Steaua, dar a facut si multe greseli. Gigi a uitat ca Steaua este a suporterilor, nu a lui, dar nici nu trebuie uitat cati bani a bagat in aceasta echipa. Mie nu-mi place sa ma cert cu nimeni, nu sunt omul care sa stea numai prin scandaluri. Un singur lucru vreau sa va mai spun legat de Becali, ca el nu trebuie sa uite ca si-a castigat notorietatea, asociindu-si numele cu al Stelei. Din pacate, aceasta a fost marea lui greseala, ca a uitat acest aspect, zic eu, esential!

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia - Sebi Raducu - 11-16-2009 10:07 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut