Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noutăţi Cupa Mondială...
01-10-2010, 07:41 PM
Mesaj: #19
RE: Noutăţi Cupa Mondială...
Preşedintele sud-african susţine că atacul din Angola nu va afecta Mondialul

Preşedintele Africii de Sud, Jacob Zuma, a afirmat că atacul asupra delegaţiei togoleze care urma să participe la Cupa Africii pe Naţiuni, în Angola, nu va avea niciun impact asupra Campionatului Mondial de fotbal care va avea loc la vară, informează AFP.

"Africa de Sud este sută la sută pregătită să găzduiască turneul final al Campionatului Mondial şi respinge speculaţiile potrivit cărora incidentul din Angola va avea un impact asupra Mondialului din Africa de Sud", se arată într-un comunicat oficial al preşedinţiei.

Jacob Zuma a adăugat că atacul este unul "şocant şi inacceptabil" şi nu trebuie subestimat, iar Africa de Sud se va motiva şi mai mult pentru eliminarea terorismului.

Preşedintele sud-african a sosit duminică dimineaţa în Luanda, pentru a asista la ceremonia de deschidere a CAN, alături de omologul său angolez, Jose Eduardo dos Santos.

Vineri, delegaţia togoleză a fost atacată de un grup de persoane armate, trei persoane fiind ucise, iar alte câteva rănite de gloanţele trase.

Zuma a transmis condoleanţe familiilor şi togolezilor, în timp ce Lome a cerut jucătorilor să participe la competiţie în memoria victimelor.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Noutăţi Cupa Mondială... - Sebi Raducu - 12-04-2009, 06:17 PM
RE: Noutăţi Cupa Mondială... - Sebi Raducu - 01-10-2010 07:41 PM
RE: Noutăţi Cupa Mondială... - Daniel - 02-07-2010, 02:27 AM
RE: Noutăţi Cupa Mondială... - avid - 03-24-2010, 06:16 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut