Ianis Hagi, transferat de la Viitorul Constanta la Fiorentina in Iulie 2016, este aproape de a reveni in campionatul Romaniei dupa ce nu a confirmat intr-un an si jumatate la formatia italiana.

Gica Hagi este nemultumit de situatia actuala a fiului sau la trupa din Firenze si intentioneaza sa il aduca inapoi la viitorul, fiind deja in tratative pentru un eventual transfer, dupa cum anunta si site-ul oficial al clubului.

“Fotbal Club Viitorul anunta public ca, in data de 30 Decembrie 2017, a transmis in mod oficial clubului Fiorentina, prin intermediul directorului sportiv, Pantaleo Corvino,  o oferta de cumpărare definitiva a jucatorului Ianis Hagi, pentru aceeasi suma platita clubului nostru.

Din 22 decembrie, actionarul majoritar al clubului Viitorul, domnul Gheorghe Hagi, se afla în Italia pentru a incerca sa finalizeze acest transfer”, anunta site-ul campioanei Romaniei.

Gheorghe Hagi a comentat situatia actuala, fiind dezamagit de faptul ca Ianis nu a primit sanse la Fiorentina, desi initial i s-a promis ca o sa joace.

“Cautam o solutie sa joace. Nu i s-au dat sanse în aceste 18 luni la Fiorentina. De ce i s-a promis ca va juca? Eu am fost de fata, mi-au spus ca dupa doua, trei luni de formare va juca. Eram incantat, dar nu s-a intamplat asa. El a pierdut un an și jumatate din cariera lui. Era în primii 100 din lume sub 21 de ani. Cand nu joci dispari de pe piata. El a muncit, dar nu i s-a dat sansa.

E obligatoriu sa mearga oriunde, doar sa joace fotbal! Am discutat cu Fiorentina si trebuie gasita o solutie. Nu excludem nimic. In vara a fost printre cei mai buni din amicale, in primii sase ca note în La Gazzetta dello Sport. Situatia lui e foarte delicata acum, a pierdut ritmul, intensitatea. Imi pare rau, dar asta e”, a declarat Hagi pentru GSP.

Ianis Hagi nu a prins decat cateva minute la Fiorentina, iar asta s-a intamplat in sezonul 2016-2017. Mijlocasul roman in varsta de 19 ani a evoluat in 39 de partide pentru Viitorul Constanta, marcand patru goluri.

One Comments

  • Alex31 06 / 01 / 2018 Reply

    nu a facut fata la nivelul acela

Leave a Reply