Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 4 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Dinamo Bucureşti
08-03-2009, 09:51 PM
Mesaj: #1
Ştiri Dinamo Bucureşti
Aici punem toate ştirile despre Dinamo Bucureşti...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-12-2009, 08:03 PM
Mesaj: #2
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
uite ca bate si Dinamo pe cineva..pe nimeni alta decat Dinamo II, intr-un meci amical; a inscris Cl Niculescu doua goluri in prima repriza, cand a facut cuplu cu Miranda in atac.

[Imagine: pic.php?mode=med&pic_id=7561]
Nu lasa pe maine ce poti face azi...lasa pe poimaine!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 11:05 AM
Mesaj: #3
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Ionel Ganea: "Dumnezeu a fost cu noi la meciul de la Liberec"

Oficialul dinamovist considera ca "ros-albii" au fost ocrotiti si de Divinitate in returul cu Slovan Liberec Managerul sportiv al lui Dinamo, Ionel Ganea, este de parere ca "ros-albii" au avut Divinitatea de partea lor la meciul retur cu Slovan Liberec. Oficialul "ros-albilor" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca sperantele de calificare s-au reaprins abia dupa prima reusita a "cainilor" la Liberec, cand Andrei Cristea a marcat rapid, iar Dumnezeu i-a ferit sa incaseze vreun gol pe toata durata celor 120 de minute.

"Dupa primul meci din play-off-ul Europa League, jucatorii au fost foarte motivati, nu datorita faptului ca au intrat suporterii pe teren, ci s-au gandit ca e vorba de renumele lor si ca anul trecut s-a pierdut campionatul pe ultima suta de metri si cred ca au retinut foarte bine mesajul si politica clubului, si-au vazut de treaba si au demonstrat pe teren ceea ce ar fi trebuit sa demonstreze. Dumnezeu a fost cu noi, ne-a ajutat sa nu primim gol timp de 120 de minute si ne-a ajutat si la loviturile de departajare. Prea putina lume a sperat la calificare, dupa 0-3 in tur. Dupa primul gol din retur, care a venit rapid, am inceput sa speram. Am jucat 120 de minute si loviturile de departajare. Dar in cupele europene problema e alta, sunt doua meciuri, tur si retur. In campionat, insa, poti sa joci foarte bine si sa pierzi, sau poti sa joci slab si sa castigi. Cand joci un joc international, jucatori sunt mai concentrati. Cand jucam, asa gandeam: 'Te vede o lume intreaga'", a declarat Ionel Ganea, in cadrul emisiunii "Liga lu' Mitran".

"Mai imbrac tricoul doar cand ma voi retrage definitiv"
Oficialul clubului din Soseaua Stefan cel Mare a spus ca este exclus sa mai apara pe teren pentru vreo echipa si a precizat ca va mai imbraca tricoul de joc numai atunci cand va evolua in meciul de retragere: "Postura de manager general este una noua pentru mine. Am venit intr-un moment foarte greu la Dinamo, dar incet-incet, echipa si-a recapatat pofta de joc si performantele din ultimele trei partide cred ca au fost bune si totodata favorabile noua. O sa mai imbrac tricoul de joc probabil numai o data, cand ma voi retrage definitiv, la un meci de retragere".

"Era mai usor cand eram pe teren"
Managerul sportiv al lui Dinamo considera ca munca din cadrul clubului este mai grea decat cea de fotbalist: "Cred ca era mai usor atunci cand eram pe teren. Totul depinde de rezultate, se invarte in jurul lor. Pe banca trebuie sa fii atent la jocul echipei, la fazele importante. E o diferenta mare intre a fi jucator si a fi conducator. Relatia mea buna cu oamenii care lucreaza de multa vreme la Dinamo m-a ajutat foarte mult. Comunicam intre noi si cel mai mult m-a ajutat domnul Tica Danilescu".

"Ganezul" este de parere ca Ionel Danciulescu este o pierdere importanta pentru Dinamo si a precizat ca atacantul va ramane un fotbalist de marca pentru "caini": "Conducerea executiva a clubului a hotarat sa plece Lobont si Danciulescu. Jucatorii au fost si ei, probabil, multumiti de partea financiara si si-au dorit sa plece. Danciulescu ramane un jucator de marca pentru Dinamo. A facut foarte multe lucruri bune pentru Dinamo, iar orice jucator valoros cred ca e o pierdere. Jucatorii tineri care sunt acum in lot vor sa demonstreze ca merita sa joace la Dinamo si vor sa faca la fel de multe lucruri bune cum a facut Danciulescu. Bratu a reusit sa depaseasca problemele de sanatate. Numai antrenorul poate sa spuna cand va intra Bratu in programul normal. Din punct de vedere medical, va trebui sa discutam maine (n.r. miercuri) cu doctorul si vom sti cu exactitate in ce stadiu ne aflam".

"Bonetti vine ca mine si ca alti fosti fotbalisti, din randul oamenilor de fotbal, E un antrenor simplu, care nu plictiseste jucatorii la antrenamente, care nu le cere sa compilice lururile la pregatiri sau la meciuri si este foarte direct", a mai spus Ionel Ganea.

"Cred ca firmele de securitatea care isi iau angajamentul ar trebui sa fie pregatite pentru orice eveniment. Mie imi place firma de paza BGS, pentru ca, la orice meci sau eveniment la care a fost, nu s-au inregistrat evenimente neplacute", considera oficialul dinamovist.

"De rezultatul cu Franta depinde si calificarea"
Ganea crede ca Romania poate spera in continuare la calificare, daca fotbalistii au ambitie, determinare si dorinta de victorie: "Meciul cu Franta e foarte important. Cred ca de acest rezultat depinde si calificarea, chiar daca mai sunt foarte putine sanse. Orice este posibil in fotbal si cred ca se poate. Cred ca daca jucatorii au ambitie, determinare si isi doresc sa castige, pot spera in continuare la calificare. Cred ca e prea devreme sa vorbim de meciul cu Austria. E prea important rezultatul cu Franta ca sa ne gandim deja la Austria".

Ionel Ganea despre...

Convocarea lui Adrian Cristea la echipa nationala: "Cred ca pentru Adrian Cristea, convocarea a fost un moment de fericire, pentru ca a demonstart ca ae un jucator valoros".

Selectionerul Razvan Lucescu: "Razvan Lucescu e un antrenor tanar, care a confirmat la echipele de club la care a activat. E foarte ambitios si normal ca isi doreste sa confirme si la echipa nationala".

Sanctiunea lui Adrian Mutu: "Imi pare rau pentru Adrian Mutu, cred ca nu trebuia sa fie sanctionat asa de drastic. Cred ca trebuia sa ajunga la o intelegere cu Chelsea inainte de a pleca de acolo. Din cate stiu eu, impresarii l-au ajutat foarte mult, ca aprimit doar sapte luni de suspendare, dar eu nu cred ca s-a mai gandit ca se poate intampla ceva pe viitor. E foarte greu de zis cum se va termina aceasta poveste, dar cred ca o discutie cu patronul lui Chelsea va rezolva aceasta problema".


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 11:29 AM
Mesaj: #4
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Bonetti: "Numai ignoranţii te judecă fără să te cunoască"

Italianul de pe banca tehnică a echipei Dinamo nu le-a rămas dator celor care l-au ironizat.

Dario Bonetti este antrenorul momentului în fotbalul românesc. Italianul a cocoţat-o pe Dinamo, după cinci etape, pe locul doi în Liga I la fotbal (cu 10 puncte, la o singură "lungime"distanţă în spatele liderului FC Braşov) şi a calificat- o în grupele Ligii Europa.

După victoria cu Steaua, Bonetti a dat o fugă în Italia, pentru a-şi revedea familia. Luni n-a răspuns la telefonul mobil, dar ieri a acceptat să vorbească despre loviturile încasate în România din diverse direcţii.

Italianului îi place să folosească des cuvinte mari, dar are grijă să puncteze. El i-a numit "ignoranţi" şi "fără cultură" pe cei care i-au pus eticheta de antrenor fără valoare, acuzându-i totodată că şi-au dat cu părerea înainte să-i cunoască munca şi să-i vadă rezultatele.

EVZ: Domnule Bonetti, sunteţi antrenorul momentului în România. Ce le răspundeţi contestatarilor?
Dario Bonetti: Eu sunt de principiul că nu trebuie să judeci, dacă nu ştii. Numai ignoranţii te judecă fără să te cunoască. Astfel de persoane nu au cultură şi sunt rău intenţionate.

V-a deranjat puhoiul de critici primit încă din stagiile de pregătire, într-o perioadă în care cereaţi să nu fiţi judecat pentru lungimea părului, ci după rezultatele din jocurile oficiale?
Nu am fost perturbat. Am rămas indiferent, iar uneori am fost ambiţionat.

Nici antrenorii români n-au fost prea gentili. Mihai Stoichiţă v-a numit aventurier, în timp ce acţionarul Vasile Turcu a glumit pe seama numelui dumneavoastră.
Nu vreau să fac polemică. Am spus mai devreme tot ceea ce am avut de spus.

Aţi avut o săptămână incredibilă. Minunea din Cehia, victoria din derbyul cu Steaua....
În fotbal, miracolele durează puţin. Incredibilă este munca pe care am depus- o. Cei care cred şi muncesc, primesc. Cei care nu cred, nu primesc. Rezultatele au fost programate prin muncă, n-au venit întâmplător. Nu am proiecte pe termen lung. Trăiesc fiecare meci, fiecare etapă.

Sunteţi mulţumit de lot? Mulţi vă invidiază fiindcă puteţi alinia oricând două echipe.
Sunt mulţumit de jucători.

Cum comentaţi plecarea lui Bogdan Lobonţ la AS Roma?
Bogdan e un mare portar. N-am apucat să lucrez cu el, fiindcă e accidentat, dar mă bucur pentru el. Să joace la Roma este o ocazie rară, pe care n-o putea rata. Sunt mulţumit şi pentru că Dolha şi Matache vor avea şansa să joace mai mult pentru prima echipă.

"Susţin în continuare că e un experiment ceea ce face Dinamo cu Bonetti. Acum, toată lumea trebuie să-şi scoată pălăria în faţa lui. Numai că în fotbal vine duminica viitoare." - Mihai Stoichiţă, fost "secund" la Dinamo

"Să nu ne entuziasmăm în legătură cu Bonetti. Campionatul e lung, se poate întâmpla orice în decurs de câteva meciuri." - Dănuţ Lupu, fost mijlocaş la Dinamo


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 12:50 PM
Mesaj: #5
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Dinamo a urcat 50 de locuri în clasamentul IFFHS

Echipa Dinamo Bucureşti ocupă locul 174, cu 92,5 puncte, în clasamentul pe luna august al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), dat publicităţii miercuri, după o urcare de 50 de locuri.

FC Dinamo se află la egalitate cu formaţiile Al-Ahly Tripoli (Libia), ŢSKA Sofia (Bulgaria) şi Nagoya Grampus Eight (Japonia).

Adversarele formaţiei Dinamo în grupa F a Ligii Europa ocupă următoarele locuri: Galatasaray Istanbul (locul 11), Panathinaikos Atena (locul 53) şi Sturm Graz (locul 126).


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 01:21 PM
Mesaj: #6
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Dănciulescu: Vin la Hercules să ajut la promovarea în Primera Division

Atacantul Ionel Dănciulescu a declarat, marţi, că este extrem de încântat că va juca în Spania şi a menţionat că principalul său obiectiv este să ajute formaţia Hercules să promoveze în prima ligă spaniolă, informează publicaţia Diario Informacion.

"Sunt extrem de încântat că voi juca în Spania şi voi face totul pentru a ajuta pe Hercules să promoveze în prima ligă . Nu ştiu prea multe despre Hercules însă mi s-a spus că este un club cu multă istorie şi că şi-a făcut o echipă foarte puternică pentru acest sezon. Sunt foarte mulţumit de aşteptările generate de transferul meu în Alicante. Trebuie să mulţumesc celor de la Hercules că mi-au dat această şansă", a declarat Dănciulescu.

Jucătorul român va sosi în Spania miercuri şi a menţionat că accidentarea din cauza căreia nu va juca la naţionala României nu este una gravă. "Este o leziune musculară fără prea mare importanţă şi în aproximativ o săptămână sper să mă antrenez alături de coechipierii mei", a spus Dăniulescu.

Dănciulescu, dorit la Hercules de tehnicianul Esteban Vigo, alături de care a lucrat la Dinamo Bucureşti, a afirmat că a urmărit îndeaproape campionatul Spaniei. "Nu ştiu doar de Real Madrid şi Barcelona, ci ştiu şi de Getafe (n.r. - unde joacă fundaşul Cosmin Contra şi unde a evoluat şi Gică Craioveanu). Luni am urmărit la televizor meciul FC Barcelona - Sporting Gijon", a comentat Dănciulescu.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 02:06 PM
Mesaj: #7
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Goian: "Ştiu că nu o să fiu iubit vreodată aici!"

După derby-ul din Ghencea, primul om care l-a sunat pentru a-l felicita a fost fratele său, Dorin. Fundaşul spune că secretul revenirii sale este "ordinea în viaţă", dar realizează că în "Ştefan cel Mare" nu va fi iubit niciodată!

-Cum te simţi după două evoluţii perfecte? Cu Steaua şi CFR ai fost unul dintre cei mai buni dinamovişti.
-De obicei, atunci când joci bine, simţi lucrul ăsta. Îţi dai seama ce ai făcut bine şi ce nu. Au fost două jocuri cu cele mai bune echipe din România, iar de data asta am realizat că am avut evoluţii bune, dar să nu exagerăm. Nu e Goian fundaşul perfect.

-De ce spui asta? Eşti dezamăgit de evoluţiile tale din trecut?
-Eu mereu am recunoscut când am greşit, atât pe teren, cât şi în afara lui. Am acceptat să joc la Dinamo II, să merg împrumut, am lăsat capul în jos la înjurături şi mereu m-am pregătit cum am putut mai bine. Nu îmi aduc aminte să fi lipsit la vreun antrenament de când am venit la Dinamo.

"După ce m-au înjurat fanii, am vrut să plec!"
-Vorbeşti de înjurături. Tribuna nu a fost niciodată de partea ta...

-Ştiu că nu sunt iubit la Dinamo şi nici n-o să fiu vreodată! Să îţi spun ceva: în startul sezonului, în primele două etape am stat în tribună. Fanii m-au înjurat, m-au jignit. Au spus că nu îmi merit salariul, că sunt cel mai prost. A fost dureros! M-am dus la conducere şi i-am transmis că vreau să plec, însă a fost această conjunctură cu cele două „roşii” încasate de Tamaş şi Grigore şi am reuşit cea mai bună săptămână din cariera mea. Suporterilor vreau să le spun că nu câştig sute de mii la Dinamo, iar banii pe care îi încasez sunt bănuţii mei munciţi.

-Crezi că scandalurile în care ai fost implicat în trecut ţi-au format această imagine în faţa fanilor?
-Nu mă văd blond, cu ochii albaştri, adică perfect. Au fost acele probleme în trecut, le recunosc, mi-am luat castanele, chiar dacă de multe ori au fost exagerări sau invenţii. Obişnuiesc să mă uit pe forumuri la comentariile fanilor, iar mereu când echipa pierdea, Goian era vinovatul. Dacă scorul era 4-0 sau 5-0 pentru noi, nimeni nu spunea nimic despre mine.

"Goe" l-a felicitat primul
-Şi ce face diferenţa dintre Goian cel din trecut şi cel de acum?

-Ordinea în viaţă.

-Regreţi ceva din trecut?
-Regret că, atunci când am venit la Dinamo, nu am avut mintea pe care o am acum.

-Pentru viitor?
-Visul meu este să iau campionatul cu Dinamo.

-Ai vorbit cu fratele tău după meciul din Ghencea? Nu dădea nicio șansă lui Dinamo în derby.
-A fost primul care m-a sunat să mă felicite. Nu a văzut meciul, pentru că în acelaşi timp juca Palermo. Înainte de partidă l-am sunat şi l-am anunţat că noi o să câştigăm.

"Pe Bonetti nu pot să-l laud. Să nu spună cineva că o fac pentru că m-a băgat pe mine. Spun doar că le-a demonstrat celor care l-au pus la zid că s-au grăbit", Lucian Goian, fundaş Dinamo

"E bine că amintiţi şi de Lucian Goian. El traversează un salt valoric important, care nu a venit întâmplător, ci doar după ce a muncit o perioadă importantă. E serios şi are calităţi importante", Ion Marin, antrenor secund Dinamo

60 de mii de dolari câştigă anual Lucian Goian la Dinamo

5 ani au trecut de când Goian a semnat cu echipa din "Ştefan cel Mare"


Bilele negre ale lui Goian
15 mai 2005: La finalul sezonului 2004-2005, Dinamo a jucat acasă cu Rapid, iar în minutul 90 conducea încă cu 2-1, după "dubla" lui Claudiu Niculescu. A venit însă eroarea antologică a lui Lucian Goian, care a trimis mingea inexplicabil spre portar în loc să degajeze, fază din care a rezultat golul lui Burdujan. Scor final 2-2, iar "câinii" au pierdut campionatul "la mustaţă", în favoarea Stelei. Goian a terminat meciul în lacrimi.

2 octombrie 2008: Dinamo experimenta calificarea în grupele UEFA, în meciul retur cu NEC Nijmegen (0-0). Roş-albii căutau golul care să ducă partida în prelungiri, dar în ultima fază a meciului Goian a lovit mingea defectuos, trimiţând peste poarta goală, de la numai opt metri!

21 noiembrie 2008: Lucian Goian, alături de Ropotan, Pulhac, Grigore şi Torje, a participat la aniversarea ultimului, care s-a transformat în scandalul "Steaua e numai una". Aflaţi în stare de ebrietate, dinamoviştii au ascultat mai multe manele, printre care una dedicată Stelei, fapt ce a provocat furia ultraşilor din "Ştefan cel Mare", dar şi pe cea a şefilor, care i-au amendat cu câte 5.000 de euro.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 02:07 PM
Mesaj: #8
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Revine "Mitraliera"!

Coşmarul lui Florin Bratu se apropie de sfârşit. Genunchiul afectat de accidentarea din octombrie 2008 este mult mai bine, iar de luni vârful va fi pentru prima oară 100% sub comanda lui Dario Bonetti.

Echipa se va reuni joi la Săftica, însă vedeta "câinilor" nu va fi prezentă, pentru că la sfârşitul săptămânii o să efectueze un ultim control la un medic din ţară. În ultimele luni, jucătorul a trecut prin momente nu tocmai plăcute, nu a vrut să rişte o revenire fără să ştie sigur că piciorul va rezista la efortul unor antrenamente dure împreună cu echipa. De luni însă, "Bratone" va pune osul 100% şi este posibil ca în meciul cu Oţelul, în cazul în care scorul o va permite, să bifeze primele minute într-un meci după o aşteptare de aproape un an! De altfel, Bonetti se va baza pe atacant şi în meciurile din grupele Europa League.

Dinamo a trimis ieri lista la UEFA cu fotbaliştii pentru a doua competiţie de pe continent, iar pe aceasta a fost trecut şi numele lui Florin Bratu. Chiar Cristi Borcea a anunţat că cel poreclit "Mitraliera" este gata de luptă. "Bratu şi-a revenit 100%, de acum înainte ne bazăm pe el", a spus, încrezător, oficialul dinamovist.

"Mă bucur că sunt pe lista UEFA. Vreau să joc împotriva lui Galatasaray, fosta mea echipă", Florin Bratu, atacant Dinamo

"De luni o să intru cu toate forţele. Gata! S-a terminat coşmarul, a trecut aproape un an, cel mai greu an din cariera mea", Florin Bratu, atacant Dinamo

3 goluri a marcat Florin Bratu pentru Dinamo în cupele europene, în cele 13 partide disputate în tricoul alb‑roşu


Miranda şi Alexe, şi ei pe listă
Pe lângă Florin Bratu, Dinamo a inclus pe lista UEFA pentru grupele Europa League încă două nume noi. Marius Alexe şi Osvaldo Miranda sunt fotbaliştii care vor fi în lotul ce va încerca să califice echipa lui Dario Bonetti în faza următoare a competiţiei. Dinamo va juca într-o grupă alături de Sturm Graz, Galatasaray şi Panathinaikos.

Ajutor pentru echipa a doua
Roş-albii au reuşit performanţa unor rezultate excelente în Liga I şi în cupele europene cu două echipe diferite, iar acum se gândesc şi la Dinamo II.

Pentru că satelitul "câinilor" nu a reuşit niciun punct în startul de sezon din Liga a II-a, şefii vor să creeze şi o a treia echipă competitivă, care să îi mulţumească pe fani. De aceea, o serie de jucători de la prima echipă vor fi incluşi în lotul pentru partida cu Dunărea Giurgiu, anticipându-se că aceştia vor pune umărul la revenirea echipei secunde. "Nu se mai poate doar cu jucătorii tineri. Aceştia au calităţi, joacă bine, dar au nevoie de ajutor. S-au calificat mai departe în Cupa României, dar în campionat e mai greu", explică oficialii roş-albilor. Pe lista jucătorilor care vor evolua în următoarea etapă a diviziei secunde s-ar putea regăsi Marius Alexe, Osvaldo Miranda, Francisco Molinero, Zie Diabate sau Djakaridja Kone.

Alexe, Miranda, Molinero şi Zie Diabate se află pe o listă a jucătorilor care pot evolua la ambele echipe


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 03:11 PM
Mesaj: #9
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Poli Iaşi are datorii la Cristea

Andrei Cristea are de primit 25.000 de euro de la Poli Iaşi, dar şefii moldoveni par să fi uitat de datorie

"I-am ţinut în spate, i-am ajutat să se salveze de la retrogradare, am dat 13 goluri în două retururi la Iaşi, am împrumutat clubul la nevoie, iar oficialii echipei refuză să-mi mai răspundă la telefon. Domnul Boca m-a dezamăgit. E greu să mai crezi în cineva în fotbalul românesc. Măcar de ruşine să-mi fi răspuns la telefon. N-am avut timp să merg la comisii, dar dacă trebuie o să ajungem şi acolo", a zis Cristea pentru gsp.

Alexe a preluat numarul 10. Danciulescu: "Sper sa-i poarte noroc!"
Cristi Borcea a hotărît ca Marius Alexe să poarte tricoul cu numărul 10, rămas vacant după plecarea lui Dănciulescu. Atacantul de 19 ani, abia revenit de la Astra, va putea purta numărul 10 doar în campionat

În Europa League nu e posibil pînă la primăvară, cînd se va trimite o nouă listă către UEFA, deoarece Dănciulescu a jucat deja cu acest tricou în play-off. "Sper sa-i poarte noroc tricoul cu numarul 10, sa joace bine, e un fotbalist talentat", l-a laudat Danciu-gol pe urmasul sau la Dinamo
.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 08:50 PM
Mesaj: #10
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Badea: "Dănciulescu va reveni la Dinamo"

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a anunţat că Dănciulescu va reveni în "Ştefan cel Mare" după ce îşi va încheia contractul cu Hercules Alicante.

"Dănciulescu este fără exagerare un jucător cu o carieră aparte. Campion şi învingător în Cupa României cu cele mai galonate cluburi din ţară, 187 de goluri din care 125 pentru Dinamo în cele 11 sezoane jucate pentru alb-roşii. Profesionist desăvârşit, coechipier şi om cu un caracter deosebit, Danciu va reveni la DINAMO. Să-i mulţumim şi să-l aşteptăm pe IONEL DĂNCIULESCU!", este mesajul presedintelui Nicolae Badea pentru http://www.fcdinamo.ro.

Ionel Dănciulescu a fost transferat de la Dinamo la clubul spaniol Hercules, clubul din "Ştefan cel Mare" eliberând în această dimineaţă certificatul internaţional de transfer.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut