Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arsenal Londra
01-12-2010, 06:30 PM
Mesaj: #21
RE: Arsenal Londra
Arşavin consideră că Arsenal are nevoie de un miracol pentru a câştiga titlul

Atacantul lui Arsenal Londra, Andrei Arşavin, a afirmat într-un interviu că echipa unde evoluează nu se poate considera favorită la titlu, în special din cauza accidentărilor de durată din cadrul lotului, informează ediţia online a The Mirror.

Gruparea de pe Emirates nu a putut conta în ultimul timp pe Robin van Persie, Nicklas Bendtner, Cesc Fabregas şi Theo Walcott. "Visul meu este să câştig un trofeu. Mi-ar plăcea foarte mult să fie Premier League sau Liga Campionilor, dar pentru acest lucru avem nevoie de un miracol, trebuie să avem la dispoziţie tot lotul. Nu cred că s-a întâmplat acest lucru în actuala ediţie de campionat", a spus Arşavin.

Jucătorul a adăugat că, în ciuda problemelor din ofensivă, Arsenal nu va cumpăra un atacant în perioada de transferuri. "Nu cred că vom achiziţiona noi jucători. În cazul în care o vom face, acest lucru se va realiza în ultimul moment. Şi eu am avut probleme de sănătate din cauza durerilor de la piciorul drept. Chiar şi acum evit să lovesc mingea cu el în timpul antrenamentelor. Trebuie să fii pregătit să joci şi într-un picior. Încă mă adaptez la jocul foarte intens din punct de vedere fizic din Premier League", a mai spus rusul.

Arsenal Londra ocupă locul 3 în clasament, cu 3 puncte mai puţin decât liderul Chelsea.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-13-2010, 07:56 PM
Mesaj: #22
RE: Arsenal Londra
Sol Campbell va evolua la Arsenal până la finalul sezonului

Fundaşul Sol Campbell, în vârstă de 35 de ani, care a jucat pentru Arsenal marţi seară în meciul echipei de rezerve împotriva lui West Ham, a declarat că îşi doreşte să ajute cât mai mult gruparea londoneză, informează Sky Sports.

Campbell a jucat 45 de minute, iar presa engleză scrie că jucătorul l-a convins pe Arsene Wenger că merită să evolueze pentru prima echipă până la vară. Jucătorul a evoluat ultima dată pentru Arsenal în finala Ligii Campionilor din 2006, după care s-a transferat la Portsmouth.

"Mai sunt anumite detalii de stabilit, dar este fantastic că am semnat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului. Mi-a revenit vechiul entuziasm. Este o bucurie pentru mine că sunt din nou la Arsenal, am muncit din greu să ajung aici. Arsene Wenger m-a urmărit atent în ultimele două luni în care m-am antrenat la Arsenal. Cred că voi putea ajuta echipa, să contribui cât mai mult, am încredere în condiţia mea fizică", a spus Campbell.

Sol Campbell a mai evoluat la Tottenham şi are 73 de selecţii în naţionala Angliei.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-21-2010, 01:52 AM
Mesaj: #23
Arshavin duce tunarii pe primul loc
Condusi cu scorul de 2-0 din minutul 28, tunarii au revenit spectaculos inscriind de 4 ori. Reusita lui Arshavin a dus Arsenal pe primul loc.

Bolton locul 19 in Premier League a avut un start de partida perfect pe Emirates reusind sa inscrie de 2 ori in prima jumatate de ora prin Cahill in minutul 7 si Taylor in minutul 28 din penalty.
Cu un minut inainte de pauza cehul Rosicky a dat semnalul revenirii inscriind cu un sut din marginea careului la coltul scurt .
Cesc Fabregas in minutul 52, Vermaelen in min 65 si Arshavin au intors soarta partidei si au dus Arsenal pe primul loc desi in luna noiembrie 2009 erau la nu mai putin de 11 puncte de liderul Chelsea.
In urma acestei victorii Arsenal acumuleaza 48 de puncte si trece in fruntea clasamentului la egalitate cu Chelsea care insa are un meci mai putin disputat.
Manchester United cu 47 de puncte incheie podiumul in Anglia.
Principalele urmaritoare Tottenham si Manchester City se afla la o distanta de 10 puncte de trioul fruntas

Urasc prostia, dar compatimesc prostii !
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut