Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate România
Egal
Bat Insulele Feroe
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: România - Insulele Feroe, 14 octombrie 2009, Piatra-Neamţ
10-19-2009, 08:12 PM
Mesaj: #41
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Insulele Feroe, 14 octombrie 2009, Piatra-Neamţ
Lupescu: "Cu siguranta ne vom intoarce la Piatra Neamt"

Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, este convins ca echipa nationala a Romaniei va mai evolua pe stadionul din Piatra Neamt si in viitoarele preliminarii, gratie conditiilor bune oferite de moldoveni.

Oficialul FRF a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca oficialii de la Ceahlaul nu au platit transportul celor doua echipe, ci s-au ocupat numai de preorganizare, ceea ce implica masa si cazarea ambelor formatii.

"Nu este adevarat ca cei de la Ceahlaul au platit bani pentru a organiza meciul cu Feroe si nici ca au platit transportul celor doua echipe. Noi le-am dat preorganizarea meciului cu Insulele Feroe celor din Piatra Neamt, respectiv clubului Ceahlaulsi era normal ca din vanzarile de bilete sa isi scoata banii. Preorganizare inseamna cazare si masa. Facand un bilant, inseamna ca au iesit pe plus. Bineinteles ca ne vom intoarce la Piatra Neamt. Stadionul e bun, iar terenul este, de asemenea, unul bun. Acolo sunt numai pobleme de cazare, ar mai trebui sa fie vreo doua hoteluri. Sa vedem cu ce echipe vom pica in urmatoarele preliminarii si cu siguranta vom mai programa meciuri la Piatra Neamt", a declarat Ionut Lupescu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

"Am avut o discutie cu Razvan Lucescu si una in fata echipei si le-am spus foarte clar ca grupul de la echipa nationala nu trebuie sa fie deteriorat de o persoana, indiferent de numele acsteia. Imi pare rau ca nu erau de fata si Adrian Mutu si Cristian Chivu. Razvan Lucescu are libertatea de a lua orice decizie. El le ofera un respect deosebit jucatorilor si am pretentia ca cel putin la fel sa se intoarca din partea lor. Eu nu comentez evolutia lui Adrian Mutu din meciul cu Serbia, pentru ca acolo a jucat toata echipa. Singurul lucru pe care il pun sub semnul intrebarii este atitudinea si faptul daca isi doreste sau nu sa mai evolueze la echipa nationala. Noi nu suntem echipa de club sa dam jucatorii afara, ci numai selectionerul are doua oportunitati: sa convoace sau nu un jucator", a mai spus directorul general al Federatiei Romane de Fotbal.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut