RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Ştiri Steaua Bucureşti
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Aici punem toate ştirile despre Steaua Bucureşti...
"Stiu de Toja că s-a accidentat, mai multe nu cunosc in acest moment. Mîine vom şti care e gravitatea problemei. E bine oricum, mai mult de trei săptămîni nu cred că va sta. Insa este o pierdere importanta, mai ales ca avem un program destul de greu. Problema nu e la meciul de joi, ci la meciul cu Clujul", a zis Becali la GSPTV.

Exact asta ne mai lipsea...sper ca Andrei Ionescu sa nu ne faca sa-i ducem dorul lui Juan in astea 3 saptamani...
Andrei Ionescu are potential si avand in vedere ca Bergodi stie sa puna in valoare jucatorii tineri, ar putea ajunge departe... Repet, ar putea...
Nu va faceti griji, exista tineri dornici de afirmare. Presupusa criza financiara ar putea ridica steaua de la pamant.
Ioan Becali: Cristian Tanase va semna cu Steaua

Jucătorul echipei FC Argeş, Cristian Tănase, va semna, joi, un contract valabil cinci ani cu formaţia Steaua Bucureşti, conform fostului impresar Ioan Becali, citat de cotidianul german Express.

"Îm pare rău pentru cei din Koln, dar Tănase va semna, joi, un contract valabil cinci ani cu Steaua. Acolo are un viitor frumos. Domnul Meier este un mare manager, dar aici nu a reuşit", a afirmat, miercuri, Ioan Becali, cu referire la managerul clubului 1. FC Koln, Michael Meier, care avea sarcina de a-l transfera pe internaţionalul român la gruparea "ţapilor".

De serviciile mijlocaşului Cristi Tănase (22 de ani) s-au interesat, în această vară, echipele Steaua, Dinamo, AC Fiorentina, 1.FC Koln, Hertha Berlin, Juventus Torino, VfB Stutgart şi Beşiktaş Istanbul.
Sa vedem acum daca se finalizeaza tratativele si cum se va adapta Tanase la Steaua. Oricum e un transfer bun la Steaua , ducem lipsa mare de mijlocasi centrali.
Tănase e de meserie mijlocaş de bandă. La meciul cu Oţelul, el a marcat golul din postura de aripă dreaptă. La meciul cu Steaua, el a marcat golul din postură de aripă stângă. Cum e la Red Bull, Tănase îţi dă aripi...Angel
Steaua ocupă locul 63 în clasamentul IFFHS şi este cel mai bine clasată echipă din România

Steaua a urcat 15 poziţii, până pe 63, în clasamentul întocmit pe luna august de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) şi este cel mai bine clasată grupare din România.

Formaţia pregătită de Cristiano Bergodi a acumulat un total de 139 puncte.

CFR Cluj se află pe locul 66, în urcare cu 34 de poziţii şi are 137 de puncte, fiind la egalitate cu Liga de Quito (Ecuador), în timp ce vicecampioana FC Timişoara a urcat şi ea 21 de locuri, până pe 112 şi are 112,5 puncte, fiind la egalitate cu echipa lui Mirel Rădoi, Al Hilal (Arabia Saudită).

FC Vaslui a înregistrat o coborâre de 28 de locuri şi a ajuns pe 126, cu 107,5 puncte şi este la egalitate cu adversara lui Dinamo din grupele Ligii Europa, Sturm Graz (Austria).

Dinamo a urcat 50 de locuri, până pe 174, cu 92,5 puncte, alături de formaţiile Dinamo Tbilisi (Georgia), Al Ahly Tripoli (Libia), ŢSKA Sofia (Bulgaria) şi Nagoya Grampus (Japonia).

Campioana Unirea Urziceni a înregistrat o cădere de 33 de locuri şi a ajuns până pe 224, cu 83 de puncte, la egalitate cu grupările Randers (Danemarca), Rubin Kazan (Rusia) şi FC Chonburi (Thailanda).

Pe primul loc în clasament se află finalista de anul trecut a Ligii Campionilor, Manchester United, cu 321 de puncte, în timp ce locul secund este ocupat de câştigătoarea competiţiei, FC Barcelona, cu 318 puncte. În ierarhia precedentă cele două formaţii se aflau la egalitate pe primul loc.

Primele zece locuri în clasamentul IFFHS (1 septembrie 2008-31 august 2009)
1. Manchester United (Anglia) 321p
2. FC Barcelona (Spania) 318p
3. Estudiantes la Plata (Argentina) 285p
4. Chelsea Londra (Anglia) 282p
5. Hamburg (Germania) 268p
6. Şahtior Doneţk (Ucraina) 260p
7. Arsenal Londra (Anglia) 247p
8. Werder Bremen (Germania) 240p
9-10. Liverpool (Anglia), Cruzeiro (Brazilia) 225p.
Onicaş: "Dacă marcam cu Dinamo, am fi învins categoric"
Steaua nu a trecut încă de eşecul cu Dinamo. Deşi grupele Europa League bat la uşă, steliştii se gândesc la înfrângerea în marele derby. Onicaş spune că Steaua ar fi învins la scor, dacă ar fi reuşit să spargă gheaţa cu Dinamo. Mijlocaşul a declarat că nu a simţit oboseala şi că decizia înlocuirii lui a fost a lui Bergodi.

"M-a afectat foarte mult eşecul cu Dinamo. Ţin la astfel de meciuri foarte mult. Îmi pare şi mai rău că am avut şi ocazia aceea să înscriu. Dacă marcam, cred că am fi învins categoric", a spus Onicaş.

Onicaş consideră că una dintre cauzele înfrângerilor echipei Steaua cu Unirea Urziceni şi Dinamo este calitatea gazonului de pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

"Sperăm să se refacă gazonul. Ne afectează foarte mult evoluţia. Ne-a incomodat şi la derbi şi la celelalte meciuri. Nu întotdeauana am putut să ne facem jocul nostru obişnuit de pase, am avut de suferit. Nu este totuşi o scuză că am pierdut", a mai spus el.

Mijlocaşul stelist a precizat că nu s-a simţit obosit la partida cu Dinamo dar nici nu s-a supărat pe antrenorul Cristiano Bergodi care l-a înlocuit la pauză.

"Nu am fost obosit în meciul cu Dinamo. Domnul Bergodi a ales să mă schimbe la pauză, dar nu sunt supărat deloc", a explicat Onicaş.

Mihai Onicaş consideră că Fenerbahce este cel mai greu adversar pentru echipa "roş-albastră" în grupa H a Ligii Europa.

Din aceeaşi grupă cu Steaua mai fac parte olandezii de la Twente Enschede şi moldovenii de la Şerif Tiraspol.
Gabi Balint: "Ovidiu Petre fundaş? Experienţa l-ar ajuta, dar nu şi viteza"

Gigi Becali speră ca problemele din defensivă ale Stelei să se rezolve o dată cu revenirea în prima echipă a lui Ovidiu Petre. Fostul mare atacant stelist Gabi Balint consideră că experienţa acumulată de-a lungul carierei îl poate ajuta pe fotbalistul de 27 de ani pe postul de fundaş, însă consideră că acestuia i s-ar potrivi în continuare mult mai bine postura de închizător, poziţie pe care s-a consacrat.

"
Nu îmi aduc aminte ca Ovidiu Petre să fi evoluat ca fundaş cît a fost la Galatasaray, unde l-am antrenat împreună cu Gheorghe Hagi. Ar putea să evolueze pe linia de fund, a acumulat destulă experienţă, însă cred că mai bine i s-ar potrivi să evolueze ca mijlocaş central. Pe linia de fund îţi trebuie viteză, iar el nu prea o are. În plus, a avut şi ceva probleme fizice, deci nu cred că ar fi bine pentru el să revină astfel pe teren. Ce motive ar fi avut să ceară mutarea pe postul de fundaş? Probabil a văzut că Steaua suferă în defensivă şi vrea să dea o mînă de ajutor, nu cred că se teme de concurenţa din linia de mijloc
", a spus Gabi Balint pentru gsp.ro.
URL de referinţă