Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-04-2009, 07:34 PM
Mesaj: #221
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Conceicao afirmă că meciul cu Sparta Praga nu e decisiv în privinţa calificării

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, miercuri, că meciul de pe teren propriu cu Sparta Praga nu este decisiv în privinţa calificării în primăvara europeană, şi a adaugat că în momentul de faţă prioritar pentru echipa sa este campionatul intern.

"Meciul cu Sparta Praga este important, dar nu decisiv. Va conta foarte mult pentru evoluţiile noastre din viitor, atât în campionat, cât şi în Europa. Vom încerca să ne concentrăm mai mult şi cred că asta va face diferenţa în acest joc. Faţă de meciul tur, modificările nu vor fi esenţiale în primul '11'. Obiectivul nostru numărul unu este campionatul, însă nu vom neglija Liga Europa. Am ajuns aici şi trebuie să mergem mai departe", a spus Conceicao, contrazicându-l astfel pe preşedintele Iuliu Mureşan, care vede în meciul cu Sparta ultima şansă de calificare în 16-imi.

Tehnicianul clujenilor speră ca jucătorii săi să fie motivaţi de criticile din ultima vreme ale conducerii clubului: "Echipa are valoare, sper ca jucătorii să fie motivaţi suplimentar de declaraţiile conducerii, care i-a criticat în ultimul timp. Acestea sunt necesare, sper să aibă un efect pozitiv asupra echipei".

Meciul CFR Cluj-Sparta Praga, din cadrul Grupei K a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22:05.

Clasamentul Grupei K: 1. PSV Eindhoven 7p, 2. Sparta Praga 4p, 3. CFR Cluj 3p (2-2), 4. FC Copenhaga 3p (2-1).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-04-2009, 07:35 PM
Mesaj: #222
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Mureşan: "Ne trebuie şi puţin noroc, pentru a schimba puţin lucrurile în bine"

Mijlocaşul Gabriel Mureşan spune că Sparta nu este o echipă de speriat şi adaugă că ardelenii au nevoie şi de şansă pentru a depăşi gruparea din Cehia: "Sparta este de bătut, ne dorim victoria şi sper să o obţinem. Era foarte bine dacă învingeam Alba Iulia în campionat, aveam alt moral pentru acest joc. Ne trebuie şi puţin noroc, pentru a schimba puţin lucrurile în bine".

Fotbalistul a vorbit şi el despre criticile conducerii la adresa jucătorilor: "Nu simţim nicio presiune din partea conducerii. Cine nu va face faţă va pleca de la echipă. În fiecare an vin şi pleacă jucători".

Meciul CFR Cluj-Sparta Praga, din cadrul Grupei K a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22:05.

Clasamentul Grupei K: 1. PSV Eindhoven 7p, 2. Sparta Praga 4p, 3. CFR Cluj 3p (2-2), 4. FC Copenhaga 3p (2-1).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-05-2009, 08:39 PM
Mesaj: #223
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Mureşan: "Cehii sunt de bătut!"

Deşi au pierdut cu 2-0 la Praga, "feroviarii" nu se descurajează şi vor să obţină victoria care le poate crește şansele la calificarea în primăvara europeană.

Criticile şefilor din ultimele zile i-au pus în gardă pe jucătorii CFR-ului, care şi-au dat seama că de acum înainte au nevoie de rezultate, asta dacă vor să rămână la echipă. Prima şansă de a se redresa în faţa şefilor o vor avea chiar azi. CFR joacă în Gruia cu Sparta Praga (ora 22:05, Sport.ro), meciul fiind vital pentru clujeni. "Sparta este o echipă de bătut, mai ales că jucăm acasă. Ne dorim foarte mult victoria, însă avem nevoie şi de noroc. Cehii au demonstrat că sunt o echipă puternică, cu jucători periculoşi", a declarat Gabi Mureşan.

"Cei care nu vor face faţă vor pleca!"
"Sper să le treacă supărarea şefilor după partida cu Sparta şi situaţia să se schimbe. Suntem puţin afectaţi după ultimul meci din campionat, pentru că era bine dacă obţineam victoria la Alba. Acum ne concentrăm doar la acest joc. Eu nu simt nicio presiune. În fiecare an se schimbă jucători, unii vin, alţii pleacă. Este normal să se aducă fotbaliști pentru a întări echipa. Cei care nu pot să ajute clubul şi să facă faţă vor pleca", a mai mărturisit Gabi Mureşan.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-05-2009, 08:41 PM
Mesaj: #224
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Îi voi plăti cu un euro!"

Patronul e supărat că, deşi jucătorii din Gruia au cele mai mari salarii din Liga I, rezultatele nu sunt pe măsură

Paszkany Arpad spune că echipa sa ar fi trebuit să fie pe primul loc, la cel puţin şase puncte avans faţă de restul formaţiilor. Paszkany promite că va scapa în iarnă de mai mulţi fotbalişti care mimează fotbalul şi vrea să-i ardă la buzunare.

Sunteţi supărat după egalul de la Alba Iulia?
O, nu mă mai necăjiţi, asta m-a supărat cel mai tare în acest weekend, trebuie să fac ordine la echipă. Fotbalul este un joc colectiv şi, când sunt cel puţin doi jucători pe teren care nu-şi fac treaba, este foarte greu pentru ceilalţi să alerge şi în locul lor să astupe găurile lăsate.

Ce măsuri o să luaţi pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple?
Sunt foarte dezamăgit de unii jucători şi cu siguranţă la iarnă o să se facă o curăţenie la echipă. Vor fi jucători care vor pleca şi vor veni alţii, care să joace cu inima, care vor să câştige titluri, pentru că se pare că pentru unii, patru trofee sunt prea multe în cariera lor şi nu mai vor să joace fotbal.

"Timişoara a vrut un alt caz bricheta"
Conceicao trebuie să se teamă pentru postul său?

Vă spun cu maximum de siguranţă şi sinceritate că în momentul de faţă nu am ce să-i reproşez lui Conceicao. El trebuie să-i ducă până la careul advers, de acolo este treaba fotbaliştilor.

O să luaţi şi măsuri financiare împotriva jucătorilor?
Salariile o să se plătească diferenţiat, cei care depun efort şi îşi respectă meseria vor încasa banii la timp, ceilalţi o să le primească cu întârziere. Respectăm contractele, dar şi noi putem să le întârziem cu trei luni, după care o să primească un euro, care este tot o tranşă, cât să nu devină jucători liberi.

Oficialii celor de la Poli Timişoara aşteaptă scuze pentru incidentul cu petarda. O să le primească?
Toată acţiunea a fost premeditată, pentru că în douăzeci de secunde s-a întâmplat tot. Au aprins torţele şi fumigenele, le-au aruncat pe teren, iar petarda s-a tras exact în acel moment, când au făcut diversiunea. La fel au făcut şi la finala Cupei, când au tăiat gardul în pauza jocului, când ştiau că o să se stingă luminile pentru spectacolul cu lasere. Domnul Iancu nu are de ce să aştepte scuze pentru că treaba este foarte clară, a fost vizată organizarea meciului, au încercat să creeze al doilea caz "Bricheta".

Dubarbier, Dani şi Peralta, primii vizaţi
Dubarbier şi Dani au avut evoluţii mult sub aşteptări în acest sezon, ambii ieşind din primul "11". Paszkany este nemulţumit şi pentru că aceştia sunt superficiali când intră pe teren. Nici viitorul lui Peralta în Gruia nu este sigur, acesta având evoluţii modeste în ultimul timp. În plus, mijlocaşul argentinian are şi cel mai mare salariu de la CFR, 375.000 de euro. O situaţie mai aparte este cea a lui Kone, atacantul ivorian dorind să plece, nefiind mulţumit de salariul pe care îl primeşte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-05-2009, 08:51 PM
Mesaj: #225
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Nu e corect, Arpi!"

Nervos la culme pe prestaţia echipei din acest sezon, Paszkany a ieşit la atac şi a pus jucătorii la zid. La nici 24 de ore distanţă, "Duba" şi Culio îşi contrează finanţatorul. Din iarnă, ambii sunt pe lista neagră a patronului.

Remiza de la Alba (1-1) a dat cep nervilor patronului celor de la CFR, Arpad Paszkany, asupra jucătorilor. Finanţatorul e iritat peste măsură pentru că obiectivul principal al echipei, câştigarea campionatului, pare să fugă de sub nasul clujenilor, mai ales după ce "feroviarii" nu au putut bate echipe ca Poli Iaşi sau Unirea Alba Iulia. "A venit momentul să se facă o analiză la echipă, om cu om, pentru banii mulţi pe care îi câştigă. Sunt unii jucători care trebuie să plătească ei bani clubului pentru cum evoluează. Vom respecta contractele, dar şi noi putem să le întârziem contractele cu trei luni, după care vor primi un euro, care este tot o tranşă, cât să nu devină liberi", a tunat, extrem de dur, bossul CFR-ului.

Duba: "Jucăm şi fără bani!"
Şoc, însă, peste numai o zi. Doi jucători au răspuns atacului patronului. "Eu nu cred că atitudinea este problema. Mie mi se pare că grupul intră cu atitudine pe teren, însă nu tot timpul ne ies lucrurile aşa cum vrem. Putem juca şi fără bani, însă mie nu mi se pare normal ca jucătorii să nu fie plătiţi din cauză că nu au atitudine. Fotbalul este obiectiv, nu ar trebui să se amestece lucrurile. Nu mi se pare corect să nu fim plătiţi, dar dacă aşa merg lucrurile aici, trebuie să înţelegem", a replicat Dubarbier. Un alt argentinian din lotul CFR-ului i-a răspuns şi el ieri şefului Paszkany. "Cred că echipa joacă bine, atitudinea fotbaliştilor este bună şi suntem toţi concentraţi la fiecare meci. Pe mine nu m-a sunat Paszkany să îmi reproşeze ceva. Eu cred că jucătorii dau totul pe teren. Patronul este cel care ne plăteşte şi trebuie să îl respectăm şi dacă el consideră că nu avem atitudine, trebuie să îi luăm în serios opinia şi să i-o respectăm", a spus ieri Culio.

"Duba" şi Culio se simt ameninţaţi
Ce se ascunde în spatele acestor declaraţii? Voci din staff-ul administrativ al celor de la CFR spun că patronul Paszkany nu-i mai are la suflet pe argentinieni, fapt care a ajuns şi la urechile jucătorilor. Motivul? "Nu mai joacă la fel ca în sezonul trecut şi se plâng de probleme mai mult prin presă şi vor să plece, deşi sunt modeşti în exprimare", le-ar fi transmis Paszkany colaboratorilor. Cei vizaţi sunt Dubarbier, Culio şi Peralta. Primul care a ieşit de la inima patronului a fost "Duba", în startul de retur din sezonul trecut, atunci când Sebastian a primit cartonaş roşu cu Gloria Buzău şi a fost suspendat două etape. Prestaţiile sale l-au iritat apoi atât pe Uhrin jr, cât şi pe Conceicao. Culio şi Peralta au ajuns sub săgeţile patronului după ce "au uitat să joace pe cât sunt plătiţi". Primul are 170.000 de euro pe an la CFRk, în timp ce al doilea e remunerat cu 375.000 de euro pe sezon.

Culio, ochit de Sporting Braga

De serviciile lui Emanuel Culio s-a interesat Sporting Braga, nimeni alta decât fosta echipă a lui Conceicao. Antrenorul CFR-ului a fost cel care l-a propus pe jucător oficialilor Bragăi. "E muncitor, ştie jocul şi trage de el. Poate face pasul spre o echipă de top, chiar şi Porto, pentru că are valoare!", le-a transmis Conceicao oficialilor portughezi. Culio e însă şi în vizorul celor de la Porto, care au promis un răspuns final la iarnă. CFR e dispusă să renunţe la jucător pe 2 milioane şi jumătate de euro
.
15 partide a jucat Dubarbier în acest sezon pentru CFR în toate competiţiile, dintre care în nouă a fost titular

14 partide a jucat Culio pentru CFR în acest sezon în toate competiţiile, în 13 dintre ele fiind integralist

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-05-2009, 08:52 PM
Mesaj: #226
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"De Crăciun, facem curaţenie! Aşa e obiceiul la români!"

Pentru jucătorii CFR-ului se anunţă vremuri grele. Dacă Dubarbier & Co nu reuşesc să-i impresioneze pe şefi până în iarnă, riscă să plece din Gruia. Oficialii clujeni au izbugnit după egalul cu Alba Iulia, din etapa trecută şi Arpad Paszkany i-a avertizat pe jucători că li se vor întârzia salariile dacă nu-şi schimbă atitudine. Pe de altă parte, Iuliu Mureşan spune că mai mulţi jucători care n-au confirmat vor pleca la iarnă.

"Mâine este o partidă importantă pentru noi, poate chiar decisivă. Doar dacă batem mai avem şanse să ajungem în primăvara europeană, nu contează scorul. Sper ca jucătorii să abordeze meciul cum se cuvine, cu atitudine şi seriozitate. Jucătorii îşi revin repede după eşecuri, conducătorii îşi revin mai greu. Noi nu ne gândim la celălalt meci din grupă, ne gândim numai la noi. Atât eu cât şi domnul Paszkany suntem supăraţi pentru ultimele rezultate deoarece muncim şi investim mult la această echipă şi am pierdut puncte importante acolo unde nu ar fi trebuit să le pierdem. Suntem pe locul 1 în Liga I, dar dacă eram atenţi puteam să avem un avantaj considerabil faţă de locul 2. De Craciun, vom face curatenie, asa e obiceiul nu? Jucătorii de pe lista neagră mai au ocazia până atunci să se revanşeze. Daca nu, atunci vor pleca", a spus Iuliu Mureşan

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-05-2009, 08:53 PM
Mesaj: #227
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Ne vom despărţi de unii jucători! N-au fost vorbe spuse la furie"

Iuliu Mureşan îşi menţine poziţia şi spune că CFR va renunţa la unii dintre jucătorii care stau la umbra contractelor. Şeful din Gruia vrea neapărat victoria cu Praga. Mourinho din Cluj crede că amenda primită după incidentele de la meciul cu Timişoara nu este justă!

"Vrem să obţinem o victorie care să facă uitată înfrângerea de la Praga. Echipa este mobilizată şi concentrată, băieţii simt că pot să câştige. Nu sunt de acord că avem cel mai bun lot şi nici că avem cele mai bune rezultate. Nu sunt vorbe spuse la furie, ne vom despărţi de anumiţi jucători. Sunt câţiva fotbalişti în lot care stau la umbra contractelor. Kone începe să se antreneze normal săptămâna viitoare. Ne-a lipsit foarte mult până acum, este un jucător foarte bun. Sper ca revenirea lui echipă să ne aducă acel plus în atac de care avem nevoie", a declarat preşedintele CFR-ului la Sport.ro

Mureşan contestă decizia în cazul Bonfim!
"Nu mi se pare justă decizia, dar aşa este regulamentul şi nu putem comenta. Ni s-a dat amenda minimă. Eu nu sunt obligat să-mi cer scuze că nu am de ce. Îmi pare rău pentru Bomfim că a păţit aşa ceva", a mai spus Muresan la Sport.ro

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-05-2009, 08:54 PM
Mesaj: #228
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Unirea e un exemplu pentru noi! Să jucăm fără presiune!"

Atacantul celor de la CFR Cluj, Yssouf Kone, a declarat că o echipă puternică nu trebuie să depindă numai de un jucător şi a dat exemplu marile forţe ale continentului care îşi continuă parcursul european deşi au mulţi fotbalişti accidentaţi. Referitor la partida din această seară contra celor de la Sparta Praga, vârful ivorian a spus că această partidă trebuie abordată fără nicio presiune şi a se declară impresionat de performanţele obţinute de Unirea Urziceni în Champions League, considerând formaţia lui Dan Petrescu drept un model demn de urmat.

"CFR nu înseamnă doar Yssouf Kone. Fiecare echipă mare se confruntă cu astfel de probleme, dar trece peste aceste momente dificile. Trebuie să jucăm fără nicio presiune. Speram ca din această seară toate probleme să se rezolve. Nu trebuie să ne gândim la cât de decisiv este meciul cu Sparta Praga. Nu cred că foarte multă lumea avea încredere în Unirea Urziceni, dar sunt o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Această echipă trebuie să fie un exemplu pentru noi. Trebuie să luptăm pentru fiecare minge", a declarat Yssouf Kone la sport.ro

După ce patronul echipei a declarat că unii jucători vor resimţi efectele rezultatului negativ cu Alba Iulia, Kone i-a dat dreptate şefului său declarând că CFR Cluj ar jucat foarte prost în acel meci şi ar fi trebuit să fie pe primul loc.

"Am jucat foarte prost în meciul cu Alba Iulia şi patronul avea dreptate să fie supărat. În mod normal ar fi fost normal să fim pe primul loc", a încheiat fotbalistul ivorian.

Partida CFR Cluj - Sparta Praga se va juca în această seară cu începere de la ora 22:00 şi va fi transmisă în direct pe Sport.ro

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-05-2009, 08:56 PM
Mesaj: #229
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Tony dorit de Lille şi Toulouse

Tony, fundaşul dreapta al feroviarilor clujeni, are oferte din Franţa, Lille şi Toulouse fiind echipele interesate de serviciile sale.

Tony (28 de ani) ar putea da Liga 1 pe Ligue 1. Fundaşul dreapta are oferte din Franţa, Lille (locul 15) şi Toulouse (locul 12) fiind interesate de un transfer din iarnă. Jucătorul lui CFR a comentat zilele trecute, pentru L'Equipe TV, posibilitatea de a juca în Franţa. "Lille şi Toulouse? Nu ştiu nimic. Mă simt bine la Cluj şi deocamdată sînt concentrat pe munca de aici. Vrem să cîştigăm din nou campionatul pentru a putea juca în Champions League. Amintirea cea mai plăcută pentru noi rămîne meciul de la Roma. Nu vom neglija nici Europa League. Avem un meci greu cu Sparta pe care trebuie să-l cîştigăm pentru a putea spera la primăvara europeană", a spus Tony.

Interesant este faptul că Toulouse l-a ofertat pe Tony şi înainte ca acesta să părăsească Amadora cu destinaţia Cluj. "Am ales CFR pentru faptul că proiectul acestui club era cu adevărat ambiţios. În viaţă nu contează numai banii, valoarea unui contract, ci faptul că ţi se dă posibilitatea să laşi ceva în urmă, să faci istorie", spunea Tony în acel moment. Au urmat un campionat, două Cupe şi o Supercupă cîştigate în tricoul "vişiniilor".

1,7 milioane de euro e suma la care e cotat Tony conform siteului de specialitate transfermarkt.de

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-05-2009, 08:57 PM
Mesaj: #230
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Fără regizori cu Astra

"Vişiniii" nu-i vor putea folosi în următorul meci de campionat pe Culio şi Peralta, suspendaţi. Primul a fost avertizat de Balaj după terminarea jocului de la Alba Iulia.

Mijlocaşii de creaţie ai lui CFR Cluj, argentinienii Sixto Peralta şi Juan Culio, nu vor putea fi folosiţi duminică împotriva Astrei. Cei doi au primit la Alba Iulia al patrulea cartonaş galben al stagiunii. Culio, după fluierul final al lui Crisit Balaj.

La retragerea echipelor la vestiare, argentinianul s-a repezit la "centralul" băimărean, pentru a-i cere explicaţii pentru neacordarea unei lovituri de la "11" metri, pentru un fault la limita careului a lui Vitinha asupra lui Tony (88). Deoarece a folosit un limbaj dur, Cristi Balaj a decis să-i acorde cartonaşul galben pentru proteste. "I-am reproşat acea fază de penalty. Să nu mai zică nimeni că arbitrii ne ajută. S-a văzut la Alba Iulia cît de mult o fac", a comentat Culio incidentul. Preşedintele Iuliu Mureşan i-a luat în colimator pe Balaj şi pe Marian Iancu. "Cineva a vrut să-i demonstreze cuiva că nu este cu noi. A reuşit! Nu a fost niciodată şi nici nu este. Se fac presiuni şi dacă nu ai un caracter foarte puternic se mai întîmplă să şi cedezi. Ar fi mare linişte în fotbalul românesc dacă aceşti conducători de cluburi care tot apar pe ecrane ar candida la preşedinţie", a spus Mureşan.

Amendă de 30.000 de lei!
Comisia de Disciplină a decis să amendeze clubul din Gruia cu suma de 30.000 de lei în urma incidentelor de la meciul cu Poli Timişoara. La acea partidă, din sectorul dintre cele două galerii a fost lansată o petardă care a explodat la jumătate de metru de fundaşul brazilian Bonfim. "Amenda e mare, dar pînă la urmă e pedeapsa minimă. În regulament e stipulată o amendă între 30.000 şi 80.000 de lei. Nu e corect să plătescă clubul pentru ce a făcut un spectator", a spus Mureşan.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut