Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Argeş Piteşti
11-21-2009, 01:23 AM
Mesaj: #71
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Decizie favorabilă pentru Adrian Voiculeţ

Astăzi s-a întrunit pentru a 2 a oară comisia de disciplină pentru judecarea cazului în care a fost implicat jucătorul alb-violeţilor, Adrian Voiculeţ. Dacă săptămâna trecută decizia a fost amânată, azi decizia a fost favorabila atacantului piteştean fiind redusă la 2 etape şi 4000 Ron amendă după ce acesta işi săvârşise deja 3 etape din pedeapsă.

După ce această eroare a fost remediată, se pare că atacantul alb-violet revine pe gazon în meciul de sâmbătă atunci când FC Argeş întâlneşte Universitatea Cluj, fiind pe lista lui Ionuţ Badea.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-21-2009, 01:24 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-21-2009 01:24 AM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #72
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
"Va fi un meci de 6 puncte!"

Antrenorul lui FC Argeş a explicat importanţa meciului cu Universitatea Cluj
Ieri, la Stadionul „Nicolae Dobrin“, a avut loc conferinţa de presă a clubului FC Argeş, reprezentat la întâlnirea cu jurnaliştii de către tehnicianul Ionuţ Badea. Antrenorul piteştenilor a vorbit despre meciul pe care FC Argeş îl va disputa mâine, la Cluj, contra Universităţii, de la ora 11:00.

"Ne aşteaptă un meci în compania unui adversar care joacă într-un sistem consistent, 4 - 4 - 2. Universitatea Cluj este o echipă bine structurată, cu un joc foarte bine elaborat, dar cu o posesie redusă şi care preferă să ajungă mai repede în faţa porţii. Sunt câţiva jucători care pot decide soarta unei partide, cum ar fi Lemnaru, Băd sau Bogdan Dolha. Clujenii au anumite puncte slabe pe care sperăm să le fructificăm şi de asemenea puncte forte, care trebuie anihilate. Este un adversar care până în prezent nu a avut constanţă în rezultate, cu momente bune sau mai puţin bune. Va fi un meci foarte important, de 6 puncte.", a declarat tehnicianul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea.

Ionuţ Badea nu poate conta pe cinci jucători de bază
"Clujul are nişte probleme de lot, dar să nu uităm că nici noi nu ne putem baza pe jucători cum ar fi Bazzi, Doman, Mircea Stan sau Voiculeţ. Din păcate, Mircea Stan a suferit o entorsă la primul antrenament la care a participat 100% după refacere. O altă absenţă importantă pentru noi este Adrian Voicu, accidentat la meciul cu UTA.", a declarat antrenorul Argeşului, Ionuţ Badea.

Marian Balaci va conduce la centru meciul dintre "U" Cluj şi FC Argeş
Comisia Centrală de Arbitri a decis ca partida dintre Universitatea Cluj şi FC Argeş, care va avea loc mâine, de la ora 11:00, la Cluj, să fie arbitrată la centru de către Marian Balaci, din Drobeta Turnu Severin. Acesta va fi asistat la cele două tuşe de către Octavian Şovre, din Oradea şi de Vladimir Urzică, din Piatra Neamţ. Arbitru de rezervă la acest meci a fost numit Florin Mihai Marcu, din Oradea. Observatorii meciului Universitatea Cluj - FC Argeş vor fi Octavian Ştreng şi Gheorghe Bologan, ambii din Oradea.

Universitatea Cluj are două înfrângeri cu Marian Balaci la centru, în schimb ce FC Argeş nu a fost arbitrată până în prezent de către cavalerul fluierului care va oficia partida de mâine.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-21-2009, 01:25 AM
Mesaj: #73
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Ultimele noutãţi de la FC Argeş...

Pentru meciul de sîmbãtã, de la U Cluj, antrenorul piteştenilor nu se poate baza pe Bazzi, Doman şi Voiculeţ, toţi trei fiind suspendaţi.

Mircea Stan este şi el indisponibil pentru partida de la Cluj, fundaşul dreapta fiind în momentul de faţã accidentat.

"Mircea a suferit o entorsã la un antrenament, la primul la care a participat 100%, iar acum a devenit indisponibil", declara, ieri, antrenorul Ionuţ Badea.

Pentru postul de fundaş dreapta, în locul lui Mircea Stan, banca tehnicã a alb-violeţilor l-ar putea folosi pe Adrian Voicu, fotbalist care a mai evoluat pe acest post în actualul campionat.

Cosmin Nãstãsie este complet refãcut dupã accidentarea suferitã acum cîteva etape şi, din cîte se pare, îşi va relua locul printre titulari la meciul cu Universitatea Cluj.

Antrenorii piteşteni au promovat în acest sezon mai mulţi fotbalişti de la echipa a doua a clubului, principalul Ionuţ Badea declarîndu-se mulţumit de ei.

"Ivãnicã este o certitudine deja la prima echipã, Zaharia a apãrut şi el meteoric, dar important este cã a apãrut, Panait este şi el în lot, iar Boboacã a intrat în primul unsprezece", i-a caracterizat antrenorul pe tineri.
Tot despre ei, Badea a mai spus: "Majoritatea pot spune cã sînt în grafic. Sper sã aibã constanţã şi sã aparã cît mai des pe teren".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-13-2009, 12:28 PM
Mesaj: #74
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Andrei Penescu: "Sechestrul pus pe jucatori e o bataie de joc"

Patronul echipei FC Arges, Andrei Penescu, este de parere ca sechestrul pus de organele statului pe jucatorii formatiei pitestene este o "mare prostie", menita sa atraga atentia presei asupra faptului ca "statul isi face treaba".

Finantatorul "violetilor" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca banii pe care ii datoreaza statului, aproximativ 13 miliarde de lei vechi, reprezinta TVA-ul pentru transferul lui Cristian Tanase la Steaua, dar FC Arges nu a primit decat o parte din suma pe care clubul bucurestean i-o datoreaza. Penescu sustine ca, in aceste conditii, nu este dispus sa plateasca taxele din propriul buzunar si ca va astepta ca Steaua sa vireze si restul de 700.000 de euro, pentru a achita TVA-ul pentru intreaga suma.

"Sechestrul pus pe jucatorii nostri e o mare prostie. E o bomba de presa care sa atraga atentia presei, sa arate ca institutiile statului isi fac treaba. Este o prostie. Eu am de luat de la Steaua 700.000 de euro, inclusiv TVA. Eu am de platit TVA-ul pentru transferul lui Tanase, dar eu nu am primit banii astia. Eu nu pot sa dau banii de la mine din buzunar, 13 miliarde (n.r. lei vechi). Eu trebuie sa le demonstrezca am banii de primit de la Steaua. Un miliard nu era nicio problema sa platesc, care era suma pe care o aveam de dat. Restul erau banii de pe Tanase, care trebuie sa vina de la Steaua. Daca nu vin banii, vom face memoriu. Daca vom face memoriu, nu au cum sa nu vina banii. Sechestrul e o bataie de joc si nu poti sa faci asa ceva, pentru ca sunt oameni", a declarat Andrei Penescu, in cadrul emisiunii "Fotbal la matineu".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-13-2009, 01:24 PM
Mesaj: #75
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Penescu: "M-am gandit sa vand echipa"

Finantatorul echipei FC Arges, Andrei Penescu, sustine ca a luat in calcul, la un moment dat, vanzarea clubului, dar nu poate.

Patronul gruparii pitestene a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca unchiul sau a discutat cu primarul Pitestiului, iar acesta a afirmat ca nu va prelua niciodata echipa. Penescu a precizat si ca prefera sa il lase pe Ilie, fratele tatalui sau, sa stea langa echipa, pentru ca acesta reuseste mai bine sa se inteleaga cu jucatorii si sa ii motiveze.

"Eu nu am mai trecut pe la echipa, insa cel care a facut-o este unchiul meu. Eu nu prea vreau si nici nu prea am cum sa ajung pe la echipa. Eu am tatal in puscarie de opt luni si am doar 18 ani, nu cred ca pot sa ma concentrez asa de bine. Unchiul meu, un om de aprope 50 de ani, stie sa tina legatura mai bine cu jucatorii, sa ii motiveze. Protestele suporterilor nu au ce sa ne faca. La un moment dat m-am gandit sa si vand echipa, dar nu pot. Am vorbit cu primarul si noi, clubul i-am trimis o scrisoare, sa plateasca ei «salvarea», de cinci milioane de euro. Nici macar asta nu au facut. Primarul, intr-o discutie cu unchiul meu, si-a aratat pozitia si a spus ca niciodata nu o sa vrea sa preia echipa. Cred ca e un om care spune adevarul si care are capul pe umeri, nu cred ca ne spune noua ceva si la presa altceva", a declarat Andrei Penescu, in cadrul emisiunii "Fotbal la matineu".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-28-2009, 04:14 PM
Mesaj: #76
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Crăciun după gratii!

Lui Cornel Penescu nu-i vine să creadă nici acum ce coşmar trăieşte.

Cornel Penescu a primit, în celula sa din închisoarea Mărgineni, la 25 decembrie, sarmale şi tobă de la familia sa. Din cauza lipsei de activitate fizică, finanţatorul Argeşului s-a îngrăşat 11 kilograme. Anul 2009 a fost unul extrem de greu pentru familia Penescu. Coşmarul a început în primăvară, atunci când omul de afaceri Cornel Penescu a fost arestat.

"Nici acum nu m-am obişnuit fără tata în casă. Mi-este greu. Şi eu, şi mama, şi sora mea mai mică suferim mult, dar trebuie să trecem peste asta", a mărturisit Andrei Penescu, fiul patronului piteştean.

Juniorul spune că nici nu a simţit că au venit Sărbătorile: "Nu am făcut brad acasă, dar nici la sediul firmei. Pentru ce să împodobesc casa, că mai rău îmi fac când ştiu că tata nu e cu noi. Crăciunul fără el a fost groaznic. În trecut nu eram aşa înnebuniţi după cadouri şi nebunii de genul ăsta, dar cel mai important lucru era că ne strângeam toţi. Tata nu mi-a cumpărat niciodată ceva extravagant. Din contră, m-a pus să muncesc de mic. În clasa a şasea mă trimitea să vând în târg saci, ca să fac rost de bani de buzunar. Mai târziu, am făcut două credite pe numele mamei şi mi-am luat două maşini, le-am făcut taxiuri şi aşa am făcut rost de bani să-mi cumpăr şi eu haine mai de fiţe, un telefon mai bun...".

Andrei, însoţit de mama sa, de soră şi de unchi au fost în vizită la patronul celor de la FC Argeş, chiar pe 25 decembrie. "În cele 30 de minute cât am stat cu el, am vorbit de orice, mai puţin de fotbal. În momentele alea nici nu ştim ce să povestim mai repede. I-am dus şi lui mâncare tradiţională, sarmale, tobă... să simtă cât de cât că e sărbătoare. Dar la el sunt nişte reguli extrem de stricte în ceea ce priveşte mâncarea. De exemplu, nu avem voie să-i ducem carne cu os", a explicat puştiul.

La Penitenciarul Mărgineni, în arest, e înghesuială mare în celula în care a fost încarcerat finanţatorul din Trivale. Cornel Penescu împarte puţinul spaţiu dintre cei patru pereţi cu alţi 11 deţinuţi. "Au paturi suprapuse, dar de-abia au loc să se mişte. Nu ştiu exact pentru ce sunt închişi toţi, am reţinut doar că unul dintre ei este acuzat pentru omor multiplu", ne-a dezvăluit Andrei.

Fiul omului de afaceri susţine că tatăl său a a luat în greutate în cele opt luni de când este în arest: "La început a fost şocul puternic. A slăbit câteva kilograme, însă, ulterior, a început să se îngraşe. Acum are 11 kilograme în plus faţă de câte avea când a intrat la puşcărie. Nici nu are cum să nu se îngraşe pentru că stă toată ziua şi se odihneşte şi mănâncă. Doar din când în când mai iese şi aleargă. Dar destul de rar. El era obişnuit să facă jogging în fiecare dimineaţă. Alerga cu mama şi cu câinii în pădure".

Andrei aşteaptă 750.000 de euro de la Gigi Becali
Lucrurile la echipă nu merg însă foarte bine, mai ales după plecarea antrenorului Ionuţ Badea, care a semnat cu Internaţional Curtea de Argeş. "Jucătorii mei cum nu primesc banii, cum intră în grevă. Dacă era tata, aşa ceva nu s-ar fi întâmplat niciodată. Avem şi noi probleme cu banii, ca toate celelalte echipe.", se "plânge" Penescu jr Andrei aşteaptă ca patronul Stelei să-i vireze în cont datoria pentru Cristi Tănase pentru a-şi rezolva o parte dintre problemele financiare:

"Gigi Becali trebuie să-mi dea 750.000 de euro. Cu banii ăştia ţinem câteva luni echipa. Eu îl înţeleg că este criză, dar pe mine nu mă prea înţeleg băieţii".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-03-2010, 06:13 PM
Mesaj: #77
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
"Zeci de antrenori s-au autopropus la FC Argeș!"

Dupã plecarea lui Ionuț Badea și a staff-ului sãu la Internațional Curtea de Argeș, foarte mulți antrenori au luat legãtura cu conducerea FC Argeș, autopropunîndu-se sã preia gruparea alb-violetã și sã o ducã în Liga I.

Lucrurile au rãmas la FC Argeș, în mometul de fațã, și vor rãmîne, pînã dupã Revelion, așa cum erau în Ajunul Crãciunului, și anume fãrã nici un antrenor pe banca tehnicã. Asta nu înseamnã, însã, cã alb-violeții duc lipsã de oferte pentru diverși antrenori și cã n-au de unde alege. Andrei, fiul lui Cornel Penescu, cel care se ocupã de clubul FC Argeș, ne-a dezvãluit, ieri, cã, pentru ocuparea postului de principal în Trivale, este chiar "bãtaie". "Variante sînt o grãmadã. Dar trebuie sã vedem, sã nu ne pripim… Ne-au sunat o sutã de impresari care sã ofere serviciile diverșilor antrenori. Și antrenori, la fel, au sunat, sã se autopropunã sã vinã la echipã. Nu vrem, însã, sã ne grãbim, ca apoi sã ne parã rãu! Oricum, o decizie va fi luatã cît de curînd, pentru cã oricine va veni la echipã trebuie sã aibã timp sã cunoascã așa cum trebuie jucãtorii și sã pregãteascã foarte bine returul care va urma și care va fi foarte important", ne-a declarat, ieri, Andrei Penescu.

"Nu pleacã nici un jucãtor!"
Zvonurile cã mai mulți jucãtori alb-violeți vor „dezerta“ de la echipã, în aceastã iarnã, au fost infirmate ieri de Andrei Penescu, cel care se ocupã de destinele clubului alb-violet.

Practic, în ultimul timp s-a tot vorbit cã Tameș și Doman vor lua calea Bucureștiului și vor ajunge în Ștefan cel Mare, acolo unde ar fi dorit, mai nou, și Cosmin Nãstãsie. Mai mult, Voiculeț, Dulcea și Bãlașa sînt și ei pe lista de transferuri a Astrei Ploiești. Lucrurile nu stau deloc așa și, în afara faptului cã în momentul de fațã nu existã nici o ofertã pentru vreunul dintre jucãtorii amintiți, Andrei Penescu dã asigurãri cã nu va fi lãsat nici un fotbalist sã plece, în aceastã iarnã: "Ca antrenor, e altceva… Poți pleca mai ușor, dar ca jucãtor… N-o sã plece nimeni de la FC Argeș! Nu sîntem dispuși sã cedãm nici unul dintre jucãtorii despre care s-a vorbit prin presã. În plus, nu existã nici o ofertã clarã pentru vreunul dintre ei". Situația a fost confirmatã și de președintele clubului, Severius Stancu: "Nu este nimic concret cu nici un fotbalist. Nu existã oferte pentru nimeni. Decît doar ce se vorbește prin ziare și la televizor".

Fãrã Badea poate fi mai bine sau mai rãu!
Chiar dacã despãrțirea de Ionuț Badea lasã anumite regrete conducerii FC Argeș, oficialii alb-violeți sînt conștienți cã și fãrã Badea echipa poate merge bine și își poate îndeplini obiectivul.

"Plecarea lui Ionuț Badea și, în general, a unui antrenor de la o echipã poate fi o pierdere sau un cîștig, ori menținerea pe linia de pînã acum. Noi nu am dorit plecarea lor. Vom vedea ce-o sã fie în continuare! Sperãm sã nu reprezinte o pierdere înlocuirea lui Badea. Depinde, însã, acest lucruși de alegerea noastrã. Cum Ionuț, cît timp a fost aici, a fãcut o treabã bunã, cu realizãri, poate cã am putea spune cã este o pierdere pentru echipã. Dar, cum și cei de la Urziceni, care au rãmas fãrã Dan Petrescu au spus, și noi o spunem: Nimeni nu este de neînlocuit și eu cred cã nu va fi o pierdere", au fost cuvintele lui Andrei Penescu.

Președintele FC Argeș spune cã foștii tehnicieni nu și-au reziliat contractele: "Teoretic, Badea este încã antrenorul nostru"
Chiar dacã Ionuț Badea, Dragoș Radu și Vasile Stan au fost anunțați ca fiind noul staff tehnic al lui Internațional Curtea de Argeș, cei trei antrenori nu și-au lãmurit definitiv, din cîte se pare, situația cu fostul club, FC Argeș.

Astfel, conform oficialilor alb-violeți, cei trei sînt în continuare antrenorii lui FC Argeș și nu vor putea sã preia pe Internațional decît dupã ce își vor lãmuri și rezilia contractul cu clubul din Trivale. "Ei au contracte ferme cu noi, dar existã niște clauze prin care aceste înțelegeri se pot rezilia. Sînt și niște bani pe care trebuie sã îi plãteascã. Despãrțirea nu este realizatã, în momentul de fațã. Ei au vrut sã plece și au plecat, dupã ce au vorbit cu cei din conducere", ne-a spus Andrei Penescu. Severius Stancu, președintele grupãrii alb-violete, a confirmat și el cele spuse de Andrei Penescu: "Nu este stabilit nimic concret. Ei și-au anunțat plecarea și atît. În momentul acesta, toți trei sînt considerați antrenorii lui FC Argeș. Dacã pleacã, trebuie sã depunã un preaviz, sã aștepte 15 zile… Nu cred cã au cum sã semneze în momentul acesta cu un alt club, cît timp contractele cu noi sînt ferme și în vigoare. Unii au contracte, alții au convenții… Nu vor întîmpina piedici din partea noastrã, dar trebuie sã facã acest lucru, pentru cã existã și niște clauze prevãzute în contracte, care trebuie respectate, adicã trebuie sã dea și o sumã de bani".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 09:03 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-09-2010 09:03 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #78
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
"Nu m-a contactat nimeni de la Dinamo"

În ultimul timp, au apãrut unele zvonuri conform cãrora Cosmin Nãstãsie va îmbrãca, din acest retur, tricoul lui Dinamo. Atacantul lui FC Argeș nu știe însã nimic de o eventualã plecare a lui la echipa din Ștefan cel Mare, însã își dorește foarte mult sã ajungã în curtea dinamoviștilor.

Cosmin, pleci la Dinamo?
- Nu știu nimic. Am vãzut și eu la televizor aceastã știre, dar nu știu cît de credibilã este. Pînã acum, nimeni nu m-a contactat în privința acestei plecãri. Știu cã, anul trecut, au fost discuții între cele douã pãrți despre ajungerea mea la Dinamo, dar nu s-au materializat. Acum, dacã sînt discuții, probabil cã sînt la nivelul conducerilor celor douã cluburi.

Ce ar însemna pentru tine acest transfer?
- O mare șansã de a evolua la un club mare. La FC Argeș nu am avut aceastã posibilitate și sper sã o fac în altã parte. Pînã nu vãd ceva concret, nu vreau sã mã îmbãt cu apã rece.

Cît timp mai ai contract cu FC Argeș?
- Încã trei ani și jumãtate și nu pot sã plec decît dacã și cluburile se înțeleg între ele. Clubul trece printr-o situație neplãcutã și așteptãm cu toții sã se rezolve aceastã problemã.

Se simte lipsa lui Ionuț Badea la FC Argeș?
- Este o pierdere mare pentru noi. Din cîte am înțeles, în aceste zile urmeazã sã fie numit un nou antrenor. Pe 11 ianuarie, cînd e programatã reunirea lotului, vom ști cine va pregãti echipa. Vom face douã cantonamente, unul în Turcia și unul în Cipru.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 09:20 PM
Mesaj: #79
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Tameș ar vrea sã plece!

[Imagine: c4684_p5_1.jpg]

Pentru Iulian Tameș anul care a trecut a fost unul destul de bun, umbrit, însã, pe plan profesional de retrogradarea la masa verde a lui FC Argeș. Mijlocașul piteștean și-ar dori în noul sezon un transfer la o altã echipã, avînd în vedere cã la Pitești problemele financiare n-au dispãrut și continuã sã le dea mari bãtãi de cap jucãtorilor.

Cum a fost 2009 pentru tine?
- Un an destul de bun, mai ales în primele cinci luni... Mi-a mers foarte bine! Am fost convocat și la echipa naționalã. Apoi a fost mai puțin bun, dupã ce ne-au retrogradat. Per total, a fost un an bun, în care n-am fost accidentat, copiii au fost sãnãtoși... A fost OK! Dezamãgirea poate cã n-a fost nici așa mare cu retrogradarea, deoarece noi ne așteptam sã se întîmple acest lucru, dupã tot acel scandal.

Ce a lipsit, anul trecut?
- Pãi, sã nu fi retrogradat și ar fi fost foarte bine. Și sã nu fie nici nea Cornel acolo unde este. Sã fi fost ca înainte, mai liniștiți. Acum, n-avem ce face decît sã mergem mai departe.

Ce dorințe ți-ai pus, la cumpãna dintre ani?
- Sã mã transfer undeva și sã-mi fie copiii sãnãtoși. Aici, cu actuala conducere, este greu sã facem ceva, fãrã ceva stabil... Nici sã plecãm nu ne lasã, nici salariile nu ni le dau... De-asta mi-aș dori sã plec în altã parte.

Ce aștepți de la 2010?
- Profesional, sã putem promova. Ar fi pãcat sã nu promovãm! O sã fie, însã, foarte greu. Sînt multe echipe sus, acolo, vreo 5... Noi avem și un început de campionat mai greu, acum, iar toate echipele s-au întãrit, mai aducînd unul-doi jucãtori. Noi n-am adus pe nimeni, ba am rãmas și fãrã antrenor. Pe plan personal, îmi doresc sã fie sãnãtate.

În condițiile actuale, se poate promova?
- Sperãm s-o facem! Dar fãrã o conducere stabilã și fãrã bancã tehnicã, e cam greu! Noi ne dorim, însã nu știu cît își doresc și cei care conduc clubul sã promoveze...

Cine crezi cã ar fi potrivit ca antrenor la FC Argeș?
- Nu e dupã cum vreau eu! Mai mult ca sigur cred cã va fi un antrenor de la echipa a doua, pentru cã bani nu prea sînt. Dar pentru oricine ar veni, situația este grea. Cu jucãtorii neplãtiți e destul de greu sã gestioneze cu succes cineva aceastã situație. Bãdițã ne cunoștea, era altceva.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 09:24 PM
Mesaj: #80
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Doar secunzii au încheiat conturile

Deși conducerea Interului a anunțat încã de la Crãciun cã staff-ul tehnic al lui FC Argeș va pregãti din retur echipa lui Benone Lazãr, în momentul de fațã, nici unul dintre cei trei antrenori nu are conturile încheiate cu gruparea alb-violetã.

Singurii care au fãcut actele pentru a pleca sînt secunzii Vasile Stan și Dragoș Radu, aceștia intrînd, de altfel, și în preavizul de 15 zile. Astfel, în momentul de fațã, FC Argeș îl are ca antrenor principal, pe hîrtie, pe Ionuț Badea, care nu a fãcut nici un demers pînã acum pentru a-și rezilia contractul. Situația actualã poate cã este și de înțeles, pentru cã, în momentul în care Badea își va depune demisia, el trebuie sã achite clubului alb-violet 200.000 euro, sumã ce este stipulatã într-una din clauzele contractului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut