Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Bihor Oradea
04-20-2010, 06:30 PM
Mesaj: #41
RE: Ştiri FC Bihor Oradea
„Un meci vital pentru noi”

Miercuri, de la ora 17, pe Stadionul Iuliu Bodola, FC Bihor întâlneşte CS Otopeni.


În faţa candidatelor la pomovare FC Bihor şi-a păstrat invincibilitatea în retur. Miercuri, orădenii vor avea în faţă o echipă retrogradată din Liga 1, dar care în acest sezon nu mai are şanse să revină în primul eşalon. CS Otopeni ocupă un destul de liniştitor loc 6, cu doar -1 la adevăr şi acesta provenit după semieşecul surprinzător cu FC Baia Mare (2-2). „CS Otopeni este o echipă periculoasă tocmai prin prima faptului că nu are griji şi poate să le iasă orice. Are în componenţă 7-8 jucători care au evoluat în prima ligă din grupul cărora excelează Kalle, un atacant cu calităţi extraordinare. Pentru noi sunt în joc trei puncte vitale, astfel că va fi un meci încrâncenat care se va termina la limită. Importanţa acestui meci este majoră. Nu va prima spectacolul ci pragmatismul”, a prefaţat meciul antrenorul Dan Dobai.
Absenţe importante

În faţa celei mai productive echipe din Seria 2, FC Bihor nu va putea alinia cea mai bună formaţie. Sistemul defensiv va fi serios dereglat prin absenţele fundaşilor centrali Andrei Tînc, Răzvan Pocian şi a mijlocaşului la închidere Ioan Filip. Toţi au fost avertizaţi la Piteşti şi în urma cumului de cartonaşe sunt suspendaţi o etapă.
„Sunt trei jucători importanţi aflaţi pe un trand ascendent. Va veni rândul celor care au evoluat mai puţin, cum ar fi revenirea lui Muscă, lângă care ne mai gândim pe cine punem, iar la mijloc va rămâne Danci, care a făcut o partidă bună la Piteşti”, afirmă Dobai.

Tehnicianul îşi doreşte un gol mai mult ca adversarul şi recunoaşte că, dacă FCB ar fi fructificat multitudinea de ocazii avute în meciurile trecute, „am fi avut cu zece puncte mai mult în clasament”.
În tur, meciul CS Otopeni - FC Bihor s-a încheiat 2-2, dar gazdele au beneficiat de un gol înscris cu braţele de Drăghici validat de clujeanca Teodora Albon.

ECHIPE PROBABILE

FC Bihor: Bonta - Ţîrca, Muscă, Letan, Tegzeş - Chiş, Danci, Bundea, Sorian - Elek, Cr. Luca. Antrenor: Dan Dobai
CS Otopeni: Zimmermann - A. Sava, L. Ivan, Vătavu, Fl. Sandu - S. Pană, Pârvu, Constantinescu, I. Matei - Kalle, I. Savu. Antrenor: Florin Tene
Arbitri: Dan Monea (Cluj) - Florin Potora (Turda) şi Monica Rigo (Cluj), rezervă Dan Gherle (Cluj)
Observatori FRF: Gherghely Iosif (Baia Mare) şi Florin Mierea (Timişoara)
Celelalte meciuri: FC Baia Mare - Minerul Lupeni, Fortuna Covaci - FCM Târgu Mureş, Dacia Mioveni - Arieşul Turda, Silvania Şimleul Silvaniei - Mureşul Deva, CSM Râmnicu Vâlcea - U Cluj-Napoca, Gaz Metan CFR Craiova - FC Drobeta 3-0, Jiul Petroşani - UTA 0-3. FC Argeş va sta.

TEODOR BIRIŞ
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
05-08-2010, 07:29 PM
Mesaj: #42
RE: Ştiri FC Bihor Oradea
FC Bihor a pierdut la Baia Mare

FC Bihor a pierdut primul meci in după cinci partide în care a reuşit să obţină de fiecare dată puncte. Bihorenii au fost răpuşi de FC Baia Mare cu scorul stabilit încă din minutul 43, 2-1.

Baia Mare a deschis scorul în minutul 12 după Tănasă a şutat fără speranţe din 12 metri în colţul lung. Bihorenii au reuşit să egaleze în minutul 33 după ce Luca a fost faultat în careu, iar Iambor a marcat din penalty.

Înainte de pauză, în minutul 43 băimărenii au obţinut şi ei o lovitură de pedeapsă, transformată de portarul Bota.

FC Baia Mare: Bota - Duruş, Toma, Hodor, Cornea - Bichiri, Iaţu, Bumba (65 Chiorean), Ernszt (78 Rednic) - Feraru (56 Negrea), Tănasă

Antrenor: Ciprian Danciu

FC Bihor: Fildan - Tîrcă (46 Letan), Muscă, Ţînc, Tegzeş - Sorian, Danci, I. Filip (63 Chiş), Bundea (74 Lukacs) - Iambor, Luca

(bihon.ro)
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
05-12-2010, 06:06 AM
Mesaj: #43
RE: Ştiri FC Bihor Oradea
Acord pentru Cupa Ligii Ungariei

Conducerea FC Bihor a acceptat oferta Federaţiei Maghiare de Fotbal de a participa la competiţie.

Invitaţi de Federaţia Maghiară de Fotbal să participe la Cupa Ligii, conducerea clubului orădean şi-a dat acordul să ia startul la inedita competiţie care devine din acest an deschisă şi ţărilor vecine Ungariei. „Noi am trimis documentaţia cerută de ei şi aşteptăm să primim în mod oficial acceptul că am fost primiţi în Cupa Ligii. Am considerat că participarea noastră este benefică şi prin prisma faptului că acoperă perioada precompetiţională. Vor fi patru grupe a câte patru echipe apropiate ca distanţă din Ungaria, România, Ucraina, Slovacia şi Croaţia, iar primele meciuri se vor desfăşura în 10-11 iulie”, a explicat preşedintele Ioan Lucian.

Echipa care va câştiga finala programată în 25 mai 2011 va primi 20% din suma totală cuvenită din drepturile de televizare, învinsa 10%, iar restul de 70% din sumă va fi împărţită la restul participantelor.

Jucători nemulţumiţi

Fotbaliştii orădeni s-au plâns că preşedintele Ioan Lucian nu şi-a onorat promisiunea făcută la discuţia cu ei, aceea de a le acorda un salariu restant. „Mulţi dintre noi am avut surpriza să găsim în conturi doar 50% din salariul promis, iar alţii chiar mai puţin”, s-au plâns jucătorii. Preşedintele Ioan Lucian a precizat că „toţi jucătorii au primit sume de bani. Sunt două categorii de jucători, unii care mai aveau de luat pe februarie, iar alţii care erau încheiaţi pe luna respectivă, astfel că le-am virat sume din salariul pe martie. La restul, astăzi (n.r. - marţi) încheiem luna februarie cu banii intraţi de la Consiliul Judeţean”.

Lucian a anunţat că şi restul angajaţilor clubului au primit un salariu restant cu excepţia lui. „Mi-am propus să nu iau niciun salariu până în iulie. Ultimul încasat este pe luna ianuarie”.

Amical cu Sporting

Echipa orădeană se reuneşte miercuri după trei zile de pauză, întrucât în această săptămână FC Bihor are două etape libere. Astăzi, de la ora 17, „roş-albaştrii” vor evolua pe stadionul din Aleşd în compania echipei Sporting Lugaş, locul opt în Seria I a Ligii a V-a în cadrul campaniei „Vă vrem alături de noi”.

Într-o altă ordine de idei, Lucian a anunţat că fundaşul dreapta Florin Ţîrca nu mai vrea să continue la FC Bihor din vară, când îi expiră contractul. Potrivit preşedintelui, la ultima discuţie privind prelungirea contractului pe doi ani suma cerută ar fi fost de 67.000 de euro, plus 15.000 de euro primă de instalare. Actualmente, Ţîrca are la FC Bihor un salariu lunar de 800 euro.

Teodor Biris
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut