Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Rapid Bucureşti
09-29-2009, 09:28 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-29-2009 09:28 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #111
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Constantin Zotta: "Domnul Copos va vinde clubul, sînt sigur"

Fostul oficial giuleştean, Constantin Zotta, a comentat posibila vînzare a clubului Rapid către germanul Lutz Stache, spunînd că George Copos a ajuns la capătul răbdării şi acesta este cel mai bun moment pentru a vinde echipa: "Eu cred că domnul Copos va vinde, altfel nu ar fi făcut acest tam-tam. Văd că şi acel neamţ vrea să cumpere cu adevărat. Tot ce contează acum e să se înţeleagă la bani".

Zotta a vorbit şi despre perioada foarte bună a echipei şi despre noile vedete din Grant, Ioniţă şi Răduţă. "Un merit foarte mare pentru evoluţiile acestor tineri îl are Marian Rada. Atunci cînd a venit Peseiro am reuşit să-l păstrez pe Rada la echipa a doua, pentru a se ocupa de aceşti tineri. El are probabil cel mai important rol pentru creşterea lor", a spus Zotta la GSPTV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-29-2009, 09:29 PM
Mesaj: #112
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Ana-Maria Prodan: "S-a ajuns prea departe cu negocierile, nimeni nu mai poate da înapoi"

Impresarul Ana-Maria Prodan, cea care a intermediat discuţiile dintre George Copos şi neamţul Lutz Stache în privinţa vînzării echipei Rapid, a comentat şansele ca tranzacţia să se încheie în viitorul apropiat. Aceasta şi-a exprimat încrederea că giuleştenii vor avea un nou patron în mai puţin de o lună.

"Nemţii sunt oameni corecţi şi foarte minuţioşi. Toată lumea mă întreabă dacă domnul Copos va vinde. Din moment ce s-a ajuns aşa departe cu negocierile, nu cred că mai poate da cineva înapoi. Nu s-a pus problema ca el să fie sponsor, s-a discutat încă de la început despre vînzarea clubului. Domnul Copos rămîne cu sufletul alături de Rapid, cu altceva nimic. Lutz vrea să ia peste 90% din echipă. Este şi ProRapid, dar este aceeaşi problemă. Copos a spus că va ceda baza pentru echipă. Probabil îl va cesiona pentru o perioadă bine determinată. Lutz e un om de fotbal şi cunoaşte mentalitatea românilor foarte bine. În primul rînd, Rapidul va fi o afacere pentru el, dar este şi o bună ocazie pentru a îmbina afacerile cu plăcutul", a spus Ana-Maria Prodan la GSPTV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-30-2009, 02:18 PM
Mesaj: #113
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
"Ce atîta linişte?!"

Alb-vişiniii se miră de atmosfera bună din Giuleşti, iar Hizo se aşteaptă din moment în moment la un scandal.

Trei victorii consecutive în Liga I au făcut ca Rapidul să ajungă pe podiumul clasamentului, iar în Grant toată lumea e fericită. Antrenorul Viorel Hizo glumeşte şi zice că e "prea multă linişte, în fiecare zi mă aştept să apară o problemă serioasă, un scandal".

"Dulăul" spune că tocmai atmosfera plăcută e secretul evoluţiilor excelente ale echipei sale: "Uitaţi-vă la Herea, un fotbalist care acum trei săptămîni era huiduit de întreg stadionul, iar la meciul cu Curtea de Argeş i s-a scandat numele. Cînd e linişte, jucătorii evoluează altfel. Sînt mulţumit de toţi şi sînt mîndru că am aşa băieţi!".

Hizo a vorbit şi despre meciurile viitoare: "Avem o partidă grea la Piatra-Neamţ, apoi începe balul. Vom juca împotriva lui CFR, a lui Dinamo şi a Stelei. După aceste întîlniri de foc vom şti exact cum stăm anul acesta".

Revine Cesinha
Mijlocaşul brazilian Carlos Cesinha s-a pregătit normal ieri cu echipa şi va fi apt de joc pentru partida de la Piatra-Neamţ. Sud-americanul a acuzat în ultimele săptămîni o pubalgie şi nu a mai evoluat într-un meci oficial din etapa a 5-a, cînd Rapidul a pierdut la Ploieşti. De asemenea, fundaşul Adrian Iordache s-a refăcut după contractura musculară şi va face deplasarea în Moldova.

"S-au plîns de antrenamente"
Managerul sportiv al Rapidului, Cristian Costache, a confirmat informaţiile apărute în urmă cu cîteva săptămîni în Gazeta Sporturilor, conform cărora jucătorii au acuzat antrenamentele dure: "Secretul nostru e tînguiala fotbaliştilor din urmă cu ceva vreme, cînd se plîngeau că sînt alergaţi. Acum se vede că băieţii au o condiţie fizică apreciabilă. Un alt atu e valoarea fotbaliştilor noştri".

"Sîntem favoriţi"
Giuleştenii sînt bucuroşi după tragerea la sorţi din "optimile" Cupei României, unde vor întîlni Internaţional Curtea de Argeş, formaţie pe care au învins-o duminică (4-0). "Meciurile din Cupă aduc mereu surprize, sperăm să nu fie cazul la noi. Avem un ascendent moral în faţa argeşenilor, i-am bătut rău în campionat şi i-am eliminat sezonul trecut din Cupă. Calculele hîrtiei ne indică favoriţi", a zis Costache.

"Echipa joacă bine, s-au găsit şi bani pentru a plăti salariile, nu mai avem deloc probleme. Totul e OK, chiar putem face performanţă" - Nicolae Manea, director tehnic Rapid

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-30-2009, 02:20 PM
Mesaj: #114
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Lutz Stache: "Nu mă las păcălit"

Stache a bătut palma cu Copos, dar spune că tranzacţia nu se va realiza pînă cînd auditul de la club nu va fi finalizat.

Lutz Stache se află zilele acestea la Bucureşti şi s-a întîlnit deja cu George Copos pentru a negocia cumpărarea a 90 la sută din acţiunile clubului. Neamţul, cu o avere de aproximativ un miliard de euro, a vorbit într-un interviu acordat GSP TV despre tratativele pe care le-a avut cu actualul patron al Rapidului şi spune că nu se teme că ar putea avea soarta lui Fathi Taher. Iordanianul a investit anul trecut 7 milioane de euro, dar nu s-a ales nici măcar cu 1 la sută din acţiuni. Preţul fixat de Copos pentru a renunţa la pachetul majoritar e de 1 leu. Dacă va veni în Grant, Stache va trebui să achite şi datoriile clubului.

- Domnule Stache, cum merg tratativele pentru vînzarea-cumpărarea Rapidului?
- Sîntem în mijlocul negocierilor, dar pot spune că pînă acum nu avem nici o problemă. Totul merge conform planului, însă nu se ştie cînd se va finaliza tranzacţia.

- Copos a spus că la jumătatea lunii noiembrie e posibil să se semneze actele.
- Nimic nu e bătut în cuie. Aşteptăm rezultatul auditului şi al raportului judiciar şi vom vedea ce va fi. În fotbal niciodată nu poţi fi sigur, însă un lucru e cert: nu se vor finaliza tratativele azi sau mîine. Din punctul nostru de vedere, al meu şi al domnului Copos, lucrurile ar trebui să meargă repede, dar trebuie verificată toată documentaţia şi lucrul acesta durează.

- Ce ştiţi despre Rapid?
- Aproape tot. (Rîde) Cum spuneam, în acest moment la club se efectuează un audit, adică se verifică toate contractele, ştim deja cît cîştigă fiecare fotbalist, cîte goluri a marcat.

"Copos e un afacerist abil"
- De ce aţi ales să intraţi în fotbal?

- Pentru un bărbat, două lucruri sînt importante în viaţă: familia şi fotbalul. Vreau să investesc într-o echipă din România pentru că îmi plac fotbaliştii români. Sînt mulţi care evoluează în campionate puternice.

- Ce impresie v-a lăsat Copos?
- Nu am decît cuvinte de laudă la adresa dumnealui. Orice s-ar spune despre el, îl consider un om de afaceri abil. A realizat lucruri gigantice în România şi îl admir pentru asta. Nu-mi e deloc teamă că ar încerca să mă păcălească.

- Aţi vorbit şi cu Taher?
- Nu, domnul Copos trebuie să facă asta. Să negocieze, să vorbească. Nu e treaba mea.

"Rapidul e un nume cunoscut în Europa şi ar fi o provocare pentru mine să investesc în Giuleşti" - Lutz Stache, om de afaceri german

"Prima oară am auzit de Rapid în sezonul 2005-2006, cînd a jucat împotriva echipelor din Bundesliga şi le-a eliminat" - Lutz Stache, om de afaceri german

"M-am întîlnit cu domnul Stache, negocierile decurg normal, totul e în grafic. Finalizarea vînzării clubului cred că se va realiza la mijlocul lunii noiembrie" - George Copos, patron Rapid

"Domnul Stache e persoana potrivită pentru a prelua Rapidul. Nu cred că mai pot apărea surprize. Sînt bucuros pentru că îmi doream ca acest club să ajungă pe mîna unui om puternic" - George Copos, patron Rapid

17 milioane de euro e suma pe care Rapidul o datorează statului, firmelor lui George Copos şi lui Fathi Taher

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-30-2009, 03:40 PM
Mesaj: #115
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
"Mi-e frică de Pinalti-uri"

Viorel Hizo speră ca liniştea de care a avut parte Rapidul până acum să nu fie cea dinaintea furtunii

Nebăgată în seamă de adversari şi de arbitri, giuleştenii au un început de sezon excelent. După ce au pierdut la Urziceni şi la Timişoara, băieţii lui Viorel Hizo şi-au dat drumul la joc şi, exceptând sincopa de la Ploieşti, au mers ceas şi au ajuns pe podium.

Tehnicianul Rapidului se teme însă ca nu cumva forma bună prin care trece echipa să deranjeze atât de mult, încât să înceapă din nou "faulturile" arbitrilor. "A fost prea linişte în ultimul timp. Arbitrii ne-au cam lăsat în pace după ce ne-au tocat în primele etape la Urziceni şi la Timişoara şi îmi e teamă să nu se pună iar pe noi. Mi-e frică în partida de la Piatra-Neamţ de cartonaşe. Dacă un arbitru e rău intenţionat şi te urmăreşte, îţi dă două galbene "acoperite de regulament", te lasă în 10 şi te-a curăţat. Mi-e teamă şi de penalty-uri, că doar jucăm acasă la Pinalti (râde)", spune antrenorul "feroviarilor". "Dulăul" este supărat şi pe LPF, care, în colaborare cu televiziunile ce transmit Liga I, au programat ultimele partide ale Rapidului foarte târziu. "E al doilea meci pe care ni-l pun la 21:45. Vom termina jocul de la Piatra-Neamţ la 12 noaptea şi ajungem acasă rupţi de oboseală, la 6 dimineaţa. Nu ştiu cum fac programările astea. Poate vor să ne pregătească pentru ora de Liga Campionilor, unde încercăm să ajungem anul acesta", face haz de necaz Hizo.

"Sper să ne lase în pace şi de-acum încolo. Oricum, problema e la noi, nu la adversar. Dacă nu ne ia de cap locul 3, rămânem concentraţi şi ne facem jocul, n-au ce să ne facă nici dacă vor", Viorel Hizo, antrenor Rapid

13 partide a jucat Rapidul de-a lungul timpului la Piatra-Neamţ, înregistrând şapte victorii, un egal şi cinci înfrângeri.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-30-2009, 04:09 PM
Mesaj: #116
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
"Mă văd pe mine în ’92"

Ca orice început, relaţia Copos - Stache pare soluţia ideală pentru Rapid: conducători cu spirit giuleştean, stadion nou şi echipă care să se bată la titlu.La finalul discuţiei cu Lutz Stache, George Copos se arăta satisfăcut de rezultatul acestei întâlniri şi preconiza că, din noiembrie, investitorul german ar putea prelua Rapidul.

Domnule Copos, iar vă retrageţi?
Rapid înseamnă enorm prntru mine şi va însemna mereu, dar la momentul actual nu mai am energia şi entuziasmul să continui. Mi-am făcut datoria faţă de acest club. Am investit bani, peste 30 de milioane de euro, şi mult suflet, dar am avut satisfacţii extraordinare. Am luat două titluri, Cupe, Supercupe, am jucat un sfert de finală în Cupa UEFA. A venit momentul să las pe altcineva.

Păreţi mai hotărât ca niciodată. Nu veţi mai avea nicio legătură cu echipa?
Eu sunt un om serios, ardelean... Sentimental, rămân alături de echipă, probabil că voi mai păstra şi unele acţiuni, dar de strategie şi tot ce înseamnă Rapid se va ocupa altcineva.

Lutz Stache?
Am discutat azi (n.r. - ieri). E un om pasionat, hotărât şi foarte puternic financiar. Vrea să facă lucruri extraordinare la Rapid. M-am revăzut pe mine în 1992. Gata să mut munţii din loc.

Chiar, ne puteţi spune ce proiecte are? La ce se gândeşte?
Multe. Nu pot spune eu. Sper ca de la sfârşitul lui noiembrie să vă prezinte el proiectele din calitatea sa de investitor la Rapid.

"Pe Taher l-au nenorocit alţii!"
Se va bate Rapid din nou la campionat?

Asta e deja tradiţie. Vă spun, proiectul său este cât se poate de serios. Se discută inclusiv despre construirea unui stadion din fonduri europene şi multe altele.

Dar cu farmecul vieţii cum rămâne? Spuneaţi că nu veţi lăsa echipa decât pe mâna unui rapidist adevărat.
Domnul Stache vine de mult la meciurile Rapidului. A fost inclusiv la sfertul cu Steaua în Giuleşti, în 2006. Plus că sunt sigur că va numi un conducător care să cunoască spiritul Rapidului...

Păi nu sunt soţii Reghenkampf?
Laurenţiu este un tip foarte pasionat şi îl poate ajuta mult, dar nu ştiu dacă va avea o funcţie de conducere.

Şi până în noiembrie? Va ajuta Rapidul chiar şi fără a veni oficial la echipă?
Nu cred că va face asta. Şi oricum, la ora asta echipa se descurcă foarte bine. E o idee mai veche aceasta cu fotbalişti din curtea clubului şi foarte tineri.

Anul trecut, pe vremea asta, eraţi entuziasmat de alt "broiect"...
Domnul Taher a fost de bună-credinţă şi a vrut să facă lucruri excelente. Pe el l-au nenorocit alţii. Anul trecut, pe vremea asta, se cheltuiseră aiurea 9 milioane de euro pentru un antrenor, un staff şi nişte jucători care aveau valoare zero. Au fost la un pas să distrugă totul.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-01-2009, 04:55 PM
Mesaj: #117
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Hizo: "Vreau să învingem Ceahlăul şi să dovedim că locul 3 nu este întâmplător"

Antrenorul Rapidului, Viorel Hizo, a declarat, joi, că situaţia din clasament a formaţiei Ceahlăul va mări gradul de dificultate a jocului de la Piatra Neamţ, dar cu toate acestea fotbaliştii săi trebuie să dea dovadă de "sacrificiu şi determinare" şi să demostreze că merită să ocupe locul 3.

"S-a ajuns repede pe locul 3, însă e foarte greu să ne menţinem aici. Sper ca jucătorii să înţeleagă cât de dificil este să te menţii pe podium. Jocul de la Piatra Neamţ va fi foarte greu, întâlnim o echipă care are doar 7 puncte, nemţenii or să-şi dea sufletul pentru a câştiga. Cunosc jucătorii Ceahlăului, eu i-am adus, formează cea mai tânără grupare din Liga I. Determinarea cu care vor juca nemţenii va mai diminua diferenţa de valoare dintre cele două formaţii. Dacă vrem să ne menţinem în fruntea clasamentului trebuie să câştigăm la Piatra Neamţ, iar asta o putem face doar prin sacrificiu şi determinare. Trebuie să dovedim că poziţia din clasament nu e întâmplătoare", a spus Hizo la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Ceahlăul.

În opinia tehnicianului, faptul că echipa sa nu este implicată în cupele europene poate fi un avantaj faţă de restul formaţiilor care joacă în Liga Campionilor sau Liga Europa: "Este important că avem jocuri mai puţine, pare un avantaj, dar nu este sigur că aşa este. Urziceniul, după ce a pierdut la Sevillia, s-a întărit şi a făcut jocuri bune".

Întrebat cum reuşeşte să-i menţină concentraţi pe fotbaliştii tineri din lot, Hizo a răspuns: "Îi plimb cu căruciorul, mai ales că în ultimul timp li s-a mărit şi alocaţia. Sper ca ei să înţeleagă la ce echipă evoluează, adică la Rapid, acolo unde un jucător tânăr ajunge foarte greu, iar când ajunge trebuie să demonstreze că merită să rămână. Până acum ei fac ce trebuie, sper să o ţină tot aşa".

Hizo a explicat un alt amănunt care a contribuit la parcursul bun al Rapidului în acest început de sezon: "E disciplină la echipă, nu sunt jucători care să facă probleme, sper ca pe viitor atmosfera să fie la fel, pentru că la Rapid poate izbucni scandalul oricând, te poţi aştepta la orice. Unde este linişte sunt şi rezultate, iar noi avem exemplul Unirii Urziceni, al lui CFR Cluj şi al lui FC Timişoara. Până acum, la Rapid toată lumea îşi vede de treabă".

Referitor la posibila vânzare a clubului, tehnicianul alb-vişiniilor a opinat: "Cred în continuare că George Copos nu va vinde clubul, sunt foarte multe detalii legate de vânzarea unui club, dar dacă până la urmă se va vinde, asta e. Până la urmă, echipa este proprietatea domnului Copos şi face el ce vrea cu ea".

Hizo a comentat şi situaţia contractelor lui Buga, Cesinha şi Marius Constantin: "În contractul lui Buga există o clauză prin care doar clubul are opţiunea de prelungire, clubul apasă pe un buton şi gata. Jucătorul îşi doreşte să rămână, dar şi eu la fel. Nu se pune problema ca Buga să plece, depinde doar de club, nu de Buga. Cesinha se simte foarte bine la Rapid, e un fotbalist valoros, care ajută echipa, acum are acea pubalgie, însă doreşte să-şi prelungească angajamentul cu Rapid, la fel ca şi Marius Constantin. Clubul va negocia în perioada următoare cu cei trei şi nu se pune problema să renunţăm la ei".

Altfel, Hizo a vorbit şi despre momentul în care Doru Bratu îl poate înlocul pe Bozovic, titularul postului de fundaş stânga al Rapidului: "Va veni rândul lui atunci când Bozovic o să greşească. Nu mă aşteptam ca Bozovic să-şi revină aşa repede în urma perioadei lungi de inactivitate, nu are rost să schimb ceea ce merge bine".

Rapid va întâlni Ceahlăul Piatra Neamţ, vineri, în deplasare, de la ora 21:45, în etapa a 9-a a Ligii I.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-01-2009, 05:00 PM
Mesaj: #118
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Costache: "Ne exprimăm îngrijorarea în legătură cu delegarea lui Berbecaru"

Managerul sportiv al Rapidului, Cristian Costache, a atras atenţia asupra delegării inoportune a arbitrului Victor Berbecaru la meciul cu Ceahlăul: "Ne exprimăm îngrijorarea în legătură cu această delegare. Ultimul joc în care am fost arbitraţi de Berbecaru a fost în sezonul trecut, cu Pandurii, când a acesta a viciat rezultatul, a făcut zob acea partidă. Sper ca aceste îndoieli să nu se confirme, este neinspirată această delegare, sper să fie doar o întâmplare. Am mai încercat să recuzăm un arbitru, pe Ionel Popa, am trimis o hârtie la CCA, dar nu s-a ţinut cont, probabil că, ori li s-a stricat faxul, ori nu au mai avut tuş la imprimantă".

În perspectiva meciului de la Piatra Neamţ, Viorel Hizo nu se va putea baza pe goalkeeperul Straton, accidentat (n.r. în locul său a fost adus Andrei Drăghia, de la Rapid II), pe Lazăr, care are contractură şi s-a antrenat separat, pe Ricardo Fernandes, care şi-a reluat pregătirile de puţin timp, şi pe Cesinha, care acuză dureri provocate de pubalgie.

Rapid va întâlni Ceahlăul Piatra Neamţ, vineri, în deplasare, de la ora 21:45, în etapa a 9-a a Ligii I.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-01-2009, 05:07 PM
Mesaj: #119
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Mărire pentru Ioniţă

T
înărul atacant rapidist a fost recompensat de conducere cu un nou contract, în valoare de 1.000 de euro pe lună.

Şefii din Grant au rămas impresionaţi de efortul pe care îl depune Alexandru Ioniţă, noua speranţă a Giuleştiului, pentru a ajunge la antrenamente şi au decis să-i mărească salariul. Preşedintele CA, Ion Taban, susţine că atacantul de 20 de ani a primit o majorare a contractului. "Salariul lui Ioniţă de 12 milioane de lei vechi pe lună e deja istorie. Asta a fost doar prima tranşă. Dacă va evolua la fel ca pînă acum, va primi o nouă mărire contractuală", a zis Taban.

Surse autorizate susţin că Ioniţă cîştigă acum la fel ca Răduţă şi Andrei Marinescu, adică 1.000 de euro pe lună. Gazeta a scris în ziarul de marţi despre modul în care vîrful rapidist ajunge la Pro Rapid. Din Popeşti-Leordeni, unde locuieşte, şi pînă la Laromet, unde e baza de pregătire, Ioniţă e nevoit să schimbe trei mijloace de transport în comun şi pierde aproape două ore pe drum.

Cesinha: "Nu pot juca"
Revenit după o pubalgie, Carlos Cesinha spune că mai are nevoie de timp pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică: "Nu cred că voi putea juca la Piatra-Neamţ. De patru săptămîni nu am evoluat deloc şi nu am cum să intru aşa din prima. Aici nu sîntem la PlayStation. Am nevoie de timp. Oricum, Rapidul joacă foarte bine, nu se simte lipsa mea". Brazilianul nu a mai jucat într-o partidă oficială din 29 august, cînd giuleştenii au pierdut la Ploieşti (1-3).

"Disciplina e secretul"
Preşedintele Consiliului de Administraţie al Rapidului, Ion Taban, e bucuros de modul în care evoluează echipa în acest moment: "E meritul lui Hizo, el a reuşit să-i facă pe jucători să joace aşa de bine. Se vede că e foarte important să fie disciplină la echipă. Şi mai e ceva: pentru a avea rezultate, oricît de bun ai fi, mai ai nevoie şi de alte două lucruri: noroc şi un arbitraj corect. Fără acestea nu poţi face nimic".

Iordache da, Fernandes nu
Ricardo Fernandes s-a antrenat şi ieri separat şi are şanse mici să poată evolua vineri, cu Ceahlăul. Portughezul a suferit o fisură la un deget de la picior într-un amical cu Oţelul, jucat la începutul lunii. Totuşi, Hizo a primit şi o veste bună. Fundaşul Adrian Iordache s-a refăcut după contractura musculară, s-a pregătit normal săptămîna aceasta şi va face deplasarea în Moldova.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-01-2009, 05:08 PM
Mesaj: #120
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Lazăr, incert cu Ceahlăul

După ce Cesinha, Ricardo Fernandes sau Răduţă au fost indisponibili pentru o perioadă lungă, a venit rândul căpitanului rapidist să declare forfait.

Costin Lazăr s-a accidentat la meciul cu Internaţional, când a simţit o durere la coapsa dreaptă, intrând astfel pe mâna medicului Marian Dumitru. În cursul zilei de astăzi se va decide dacă mijlocaşul giuleştean va fi folosit la Piatra-Neamţ.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut