Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Rapid Bucureşti
11-21-2009, 05:43 PM
Mesaj: #371
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Huzu: "Rapid nu trebuia să primească penalty, iar Bud trebuia eliminat pentru faultul asupra lui Bornescu!"

Aron Huzu, fostul preşedinte al CCA, a comentat fazele controversate din cadrul partidei dintre Rapid şi Gaz Metan Mediaş.

"Eu am crezut că arbitrul dă cartonaş galben la penalty-ul Rapidului. Fotbalul este totuşi un sport de bărbaţi, nu ai cum să sancţionezi fault la o asemenea fază. Nici nu ştiam cine e arbitru cînd am văzut meciul. Opinia mea este că nu trebuia acordat penalty", a spus Aron Huzu la GSP TV.

...despre faza la care s-a accidentat Bornescu: "Cristi Bud trebuia eliminat pentru faultul dur asupra lui Mircea Bornescu. Este un atac imprudent din partea lui Cristi Bud. Dacă el ar fi lovit mingea, atunci ar fi fost penalty şi eliminat Bornescu. La această fază nu s-a dat nimic!"

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-21-2009, 05:44 PM
Mesaj: #372
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Nicolae Manea: "Băieţii mei au fost minunaţi"

Antrenorul Rapidului, Nicolae Manea, şi-a felicitat tinerii din echipă pentru curajul de care au dat dovadă după egalarea reuşită de Gaz Metan:

"Am avut un meci extraordinar de greu astăzi, dar băieţii mei au fost minunaţi. Au dovedit dorinţă de victorie şi au avut o condiţie fizică extraordinară. Îi felicit pe toţi jucătorii şi în special pe tinerii Păun şi Tene, pe care ne bazăm în viitor. Nu mă interesează dacă le-am închis sau nu gura contestatarilor, eu vreau doar ca Rapid să ajungă sus în clasament", a spus Nicolae Manea la Fanatik Show, pe Digisport.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-21-2009, 05:54 PM
Mesaj: #373
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
"La Rapid e o combinaţie bună între jucătorii tineri şi cei bătrâni"

Marius Şumudică a lăudat prestaţia Rapidului din această seară, din meciul cu Gaz Metan Mediaş (scor 4-1), şi este de părere că echipa condusă în acest moment de Nae Manea va avea un cuvânt greu de spus şi în returul campionatului.

"Rapidul a câştigat pe merit, a fost echipa mai pragmatică. Nici Gazul nu a jucat rău, au arătat că au şi ei echipă. Au ieşit la joc şi acest lucru s-a văzut pe tabelă. Nu pot spune dacă Rapidul are şanse la titlu. E o echipă în care e prezentă o combinaţie bună între jucătorii bătrâni, cu experienţă, şi cei tineri, care vor să se afirme. Vor avea un cuvânt greu de spus şi în retur. Rapidul marchează cu mare uşurinţă acasă şi acest lucru nu este tocmai obişnuit, alte echipe din Liga I nu prea reuşesc asta", a spus Şumudică la Digi Sport.

Fostul rapidist l-a lăudat şi pe tânărul atacant Alexandru Ioniţă, despre care crede că a avut cea mai bună evoluţie dintre cei 22 de fotbalişti prezenţi pe gazon. "Ioniţă e un jucător bun. În prima repriză nu a prea fost ajutat de mijlocaşi, dar apoi, când l-a avut pe Răduţă alături, s-a putut mişca mai bine. E un jucător interesant şi tânăr", a mai spus Şumudică.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-21-2009, 06:16 PM
Mesaj: #374
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Refuzat de Rapid, bun de Chelsea!

La începutul lui 2008 nu a fost bun nici pentru echipa secundă a Rapidului. La sfârşitul lui 2009, Chelsea a înaintat o ofertă de 22 de milioane de euro pe el. Îl cheamă Seydou Doumbia şi este un atacant ivorian de 21 de ani.

Să se fi metamorfozat jucătorul într-un singur sezon? Când Doumbia a sosit să dea probe în Giuleşti, echipa mare era în cantonament în Portugalia, aşa că s-a pregătit la formaţia secundă. Ivorianul a stat puţin prin România, iar Mircea Rednic, antrenorul de atunci al Rapidului, n-a fost impresionat de atacant. Pe atunci, "Puriul" trăgea tare de un alt vârf, Ibrahim Salou, care a refuzat însă ofertele giuleştenilor. CV-ul lui Salou era, ce-i drept, mult mai "sănătos" decât cel al lui Doumbia, venit de undeva din Japonia.

Golgheter al Elveţiei fără să fie titular
Respins de Rapid, ivorianul a ajuns la Young Boys Berna. Fără să fie titular (a prins primul "unsprezece" doar de opt ori în cele 32 de apariţii), a devenit golgheterul primei ligi din Elveţia în sezonul trecut (20 de reuşite, plus 10 pase decisive). Au urmat convocarea la naţionala mare a Coastei de Fildeş şi, implicit, ofertele. Şi ce oferte!

După Chelsea îl vrea şi Liverpool
Zilele trecute, pe adresa celor de la Young Boys a venit o propunere năucitoare pentru Doumbia din partea lui Chelsea: 22 de milioane de euro plus un salariu anual de patru milioane pentru jucător! Londonezii au, oricum, o înclinaţie spre atacanţii ivorieni, dacă ne gândim că pe "Stamford Bridge" fac treabă bună de ceva timp Didier Drogba şi Salomon Kalou. Chelsea nu e singura echipă din Premier League interesată de serviciile jucătorului. FC Liverpool, Fulham sau Blackburn trag şi ele nădejdea că vor pune mâna pe revelaţia de la Berna. Între timp, Doumbia îşi vede de treabă: 16 goluri în primele 14 meciuri ale sezonului pentru liderul din Elveţia, plus o reuşită în amicalul de miercuri al Coastei de Fildeş cu Germania, scor 2-2. Şi probabil că mulţumeşte Giuleştiului că nu l-a vrut.

16 goluri a marcat Doumbia în primele 14 meciuri ale actualei ediţii din campionatul Elveţiei

Young Boys Berna l-a cumpărat pe ivorian din Japonia cu doar 150.000 de euro

Doumbia a marcat în sezonul trecut pentru Young Boys cam un gol la o oră (20 de reuşite în 1.362 de minute jucate)

"Nici n-am auzit de el"
Foştii oficiali ai Rapidului din sezonul 2007-2008 nu au auzit de Doumbia sau aruncă vina pe tehnicianul de atunci, Mircea Rednic.

"Nu am auzit nimic despre acest jucător", ne-a declarat fostul director general Constantin Zotta. Adjunctul său la acel moment, Grigore Sichitiu, este mai priceput: "Ştiu că Doumbia a venit în probe la recomandarea unui manager străin, dar Mircea Rednic a decis să nu-l oprească. El şi-l dorea foarte mult pe Salou, care până la urmă nu a mai ajuns la Rapid". Iar singurul tehnician care a avut prilejul să se convingă de calităţile atacantului ivorian, Florin Motroc, pe atunci la Rapid II, a mărturisit: "Mie mi-a plăcut foarte mult cum se antrena, am întocmit un referat şi le-am spus celor din conducerea tehnică să-l achiziţioneze. Dar decizia i-a aparţinut lui Mircea Rednic, care a renunţat la el fără un motiv întemeiat". Mircea Rednic nu a putut fi contactat pentru a oferi explicaţii suplimentare.

"Eu Îl dădeam pe 20 de milioane"
Patronul Rapidului a aflat de la ProSport de "saga" lui Doumbia.

Ce faceţi, domnule Copos? Vă duceţi la meci (n.r. - Rapid - Gaz Metan, jucat aseară)?
Nu ştiu, că am foarte multă treabă. Lucrez la un proiect important. Nu are legătură cu fotbalul.

Noi cu fotbalul vă deranjăm. Vrem să vă enervăm.
Iar?!

De data asta rău... Anul trecut, în ianuarie, a fost la Rapid, în probe, un ivorian, Doumbia îl cheamă. Acum joacă în Elveţia şi Chelsea a făcut o ofertă de 22 de milioane de euro.
Am mai auzit astfel de poveşti...

Nu e poveste gen Obi Mikel sau Carew... Aveţi un calculator în faţă?
De ce?
Păi să vedeţi pe site-ul oficial al clubului ştirea că a fost în probe...
(pauză lungă urmată de un oftat) Asta arată că am avut nişte oameni extrem de inteligenţi în conducerea clubului. Ce mai pot spune la asta? 22 de milioane spuneţi? Noi l-am fi dat cu 20 de milioane.

V-ar fi fost buni aceşti bani?
Cu aceşti bani am fi acoperit toate datoriile făcute în anii trecuţi, iar Rapid ar fi fost acum pe drumul cel bun.

Rapid a mai ratat, acum câțiva ani, un fotbalist ajuns la Chelsea: John Obi Mikel (foto) le-a fost propus în iarna lui 2005, dar a fost refuzat pe motiv că nu făcea faţă la terenurile proaste şi la frigul din România. "Le-am spus că îi pot aduce pe Mikel şi Taiwo, ultimul - acum la Marseille. Iar Mikel accepta să vină şi la probe, şi pe un salariu de doi lei", declara impresarul Eugen Stănculescu. Şi Carew putea ajunge în Giuleşti, pe vremea când juca la Valerenga.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-21-2009, 10:39 PM
Mesaj: #375
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Cumpără Rapidul chiar de Crăciun

Omul de afaceri Lutz Stache pozează deja în ipostaza unui suporter înfocat al RapiduluiImediat după finalizarea actelor necesare unui precontract, neamţul Lutz Stache va intra în posesia clubului Rapid. Cum avocaţii lucrează de ceva timp la acest dosar, viitorul patron al formaţiei de sub Podul Grant estimează că în preajma Crăciunului va deveni proprietar de drept.

În urmă cu zece zile, avocaţii lui George Copos şi ai lui Lutz Stache s-au apucat să întocmească un precontract care constituie un pas important în direcţia finalizării negocierilor. "Avocaţii s-au pus deja pe treabă de mai bine de-o săptămână. Sperăm ca precontractul să fie gata de Moş Niculae şi, de Crăciun, adică pe 25 decembrie, domnul Stache să cumpere Rapidul", spun apropiaţii neamţului.

Aceleaşi surse informează că Stache e hotărât mai mult ca oricând să cumpere clubul de la George Copos şi pentru asta a angajat cei mai experimentaţi avocaţi. Mai mult, pentru a-şi face treaba cât mai bine, aceştia sunt plătiţi regeşte, cu 300 de euro pe oră.

Apropiaţi ai giuleştenilor ne-au dezvăluit că Stache a deblocat deja zece milioane de euro pe care i-a transferat într-un cont din România pentru a-i avea la îndemână în preajma Crăciunului. Cel mai probabil îşi va face cadou clubul Rapid.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-21-2009, 10:56 PM
Mesaj: #376
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Mircea Bornescu: "Revin pe teren in cateva zile!"

Portarul Rapidului, Mircea Bornescu, a declarat in exclusivitate pentru Sport365 ca accidentarea nu este foarte grava si in functie de ce vor spune medicii, va fi sau nu in poarta giulestenilor in etapa urmatoare de Liga 1.

Sport365: Cum te simti dupa meciul de acasa cu Mediasul (4-1)?
Mircea Bornescu: Ma simt bine, mult mai bine decat aseara.

Sport365: Cat de grava e accidentarea?
Mircea Bornescu: Nu este asa grav precum s-a crezut initial.

Sport365: Ai facut un control medical?
Mircea Bornescu: Am fost la un control mai amanuntit si nu am nimic osos, nu am nici fereasca Dumnezeu fractura ceva, am o plaga pe tibie, o ruptura foarte puternica si mi s-a umflat foarte rau tibia si acum stau cu gheata.

Sport365: Cand o sa-ti reiei antrenamentele?
Mircea Bornescu: In cateva zile sper sa revin, sper sa ma refac cat mai repede.

Sport365: Vei fi in poarta in runda urmatoare, cu Pandurii?
Mircea Bornescu: Sper sa revin pana atunci, dar sa vedem ce vor spune si medicii. sa vedem cand pot reincepe alergarea.

Sport365: Cate puncte crezi ca va lua Rapidul in ultimele 3 etape din tur (Pandurii, Brasov, Bistrita)?
Mircea Bornescu: Nu am facut un calcul pentru urmatoarele partide... Primordial este meciul cu Pandurii pentru ca este urmatoarea partida. Vom vedea apoi ce va fi, nu are rost sa iti faci planuri: 10 puncte, 9...

Sport365: Un mesaj pentru fanii giulesteni...
Mircea Bornescu: Sa fie in continuare alaturi de noi pentru ca noi vom da totul pe teren ca ei sa fie mandri de noi.

In minutul 65 al partidei Rapid - Gaz Metan Medias (4-1), din etapa a 14-a a Ligii 1, Bud a scapat singur cu Bornescu, dar nu a ajuns la timp la balon si l-a calcat pe glezna piciorului drept in incercarea de a atinge balonul. Portarul Rapidului a fost inlocuit la scurt timp cu Marinescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-22-2009, 11:05 AM
Mesaj: #377
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Prea scump pe Giuleşti

Costin Lazăr spune că preţul tichetelor la meciurile Rapidului este mare

Rapid face spectacol în Liga 1, fiind liderul la zi şi totodată echipa cu cel mai bun atac din campionatul românesc. În ciuda jocului ofensiv al echipei antrenate de Nae Manea, spectatorii vin în număr tot mai mic pe stadionul Giuleşti.

15 lei, cel mai ieftin bilet
Fanii giuleşteni vin în număr tot mai mic la meciuri, iar atunci când o fac îl contestă pe patronul Copos

Doar vreo 2.500 de spectatori au fost prezenţi la meciul cu Gaz Metan Mediaş, câştigat de vişinii cu scorul de 4-1. Mijlocaşul Costin Lazăr crede că fanii rapidişti nu se mai înghesuie să-şi susţină favoriţii din cauza crizei financiare şi a tichetelor scumpe. "Au fost puţini spectatori, pentru că, probabil, preţurile biletelor la noi, pe Giuleşti, sunt cam mari. Sperăm să mai scadă şi să avem mai mulţi fani".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-22-2009, 11:18 AM
Mesaj: #378
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
George Copos: "Batem tot şi plec!"

Copos analizează ascensiunea Rapidului şi pariază că părăseşte clubul pînă la sfîrşitul anului.

- Bună ziua, domnule Copos! Ce faceţi?
- Muncesc pe şantier. Dacă planeta se scufundă, ce să fac?!

- Dacă se scufundă, se scufundă cu clădiri cu tot, nu?
- Da, da' măcar ne ducem cu o satisfacţie: muncim pe şantier în timp ce ne scufundăm, cum cînta orchestra pe Titanic.

- Cum face Rapid de cîştigă cu toată instabilitatea de la club?
- Avem o supergrădiniţă cu nişte supercopii, care au reuşit o repriză secundă formidabilă contra Mediaşului. Ioniţă, Răduţă, Păun, Tene, sînt cu toţii puşti crescuţi de Rapid, asta e foarte, foarte important!

- Al cui e meritul pentru crearea acestei echipe? Al lui Hizo sau al lui Manea?
- Nae Manea a reuşit un lucru extraordinar: băieţii au terminat meciul cu Mediaşul peste adversar, în atac. Asta e o dovadă că sînt foarte bine pregătiţi. Acum cîteva săptămîni era invers, începeam bine şi terminam în genunchi.

- Ce aveţi de gînd să faceţi din retur? Ce antrenor aduceţi?
- Să cîştigăm cele trei meciuri pe care le mai avem de jucat pînă la sfîrşitul anului, ăsta e obiectivul meu. După aceea, mă pot retrage liniştit.

- Nu prea vă mai crede nimeni că vă retrageţi. Unii ar paria că n-o s-o faceţi.
- Veţi pierde toţi cei care mizaţi că n-o să plec!

- De ce v-aţi retrage?
- Cînd mă uit la Stache, cît de pasionat e, mă văd pe mine acum 15 ani! Neamţul e mai tare ca mine, are bani mai mulţi şi poate să facă mai multe pentru Rapid.

Se întorc accidentaţii
Ricardo Fernandes şi Adrian Iordache revin în echipă etapa viitoare, la Tîrgu Jiu. Golgeterul Herea şi Cesinha au şi ei şanse să reintre, în condiţiile în care sud-americanul nu a mai jucat de peste o lună! Situaţia altui brazilian, Helder, s-a mai ameliorat, după ce el a fost dus la spital joi noapte, cu temperatură de 40 de grade.

Buga e OK
Manea a fost aproape să-l piardă şi pe Mugurel Buga, dar poate răsufla uşurat. Atacantul a rezistat doar 78 de minute contra Mediaşului, însă va fi pe teren în runda viitoare, cu Pandurii. "Mi se blocaseră muşchii şi m-am speriat să nu am vreo leziune, de aceea am cerut să fiu schimbat. Acum sînt în regulă, nu e nevoie să iau pauză", a explicat "Pele".

Ultimele noutăţi
» Hizo i-a făcut praf pe noii şefi din Giuleşti: "Manea beneficiază de munca mea, iar secundului Panait trebuia să-i fi dat un bobîrnac atunci cînd am avut ocazia!".
» Alin Tene, mijlocaşul lateral de 20 de ani care a debutat în Liga I vineri, e golgeterul "satelitului" din Liga a III-a, cu 8 goluri.
» Costin Lazăr e sincer: "Nu ar fi trebuit să batem cu 4-1, după cum s-a jucat. Gaz Metan a fost aproape egala noastră, ne-a blocat foarte bine, dar am avut noroc să marcăm atîtea goluri".
» Manea a explicat de ce penalty-ul din care echipa lui a deschis scorul a fost dictat corect: "Ioniţă s-a jurat că a fost faultat. Ştiţi că noi, giuleştenii, sîntem fair-play. Aţi uitat că Lazăr a refuzat un penalty?".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-22-2009, 11:18 AM
Mesaj: #379
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Joacă etapa viitoare!

Accidentarea lui Bornescu nu e gravă, portarul avînd şanse să evolueze cu Pandurii

Rapidiştii s-au speriat degeaba, Mircea Bornescu nu a intrat în vacanţă. Portarul de 29 de ani s-a lovit cu Gaz Metan, dar are şanse să fie recuperat pînă la meciul de la Tîrgu-Jiu. Goalkeeperul transferat de la Craiova în această toamnă a ieşit accidentat vineri, în minutul 66, după un duel cu Bud. "Pepe" a părăsit terenul pe targă, iar staff-ul medical din Grant s-a temut să nu fie vorba de o entorsă sau de o fractură de maleolă. La final, Mircea a plecat de la stadion schiopătînd şi avînd gheaţă pe picior.

Ieri, Nicolae Manea a primit o veste bună: Bornescu ar putea apăra etapa viitoare, cu Pandurii. "M-am speriat rău de tot, dar nu e aşa grav. Am o entorsă uşoară şi o contuzie puternică pe tibie. Sînt şanse să mă refac pînă la meciul cu Pandurii", a spus Bornescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-22-2009, 11:19 AM
Mesaj: #380
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Juliano Spadacio şi Marius Constantin felicitaţi de stafful tehnic pentru tăria de caracter!

Înaintea meciului de ieri din Giuleşti cîţiva suporteri aflaţi la tribuna a II-a i-au luat la rost pe Juliano Spadacio şi Marius Constantin, criticîndu-i pentru evoluţiile din ultima perioadă. Cel mai înjurat a fost Spadacio care a fost făcut "mercenar" şi că nu joacă nimic şi se gîndeşte doar la banii.

Atît Nicolae Manea, cît şi Ciprian Panait i-au felicitat pe toţi jucătorii după meciul cîştigat aseară cu 4-1 în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, pentru dăruirea pe care au arătat-o pe teren. Cei doi antrenori i-au felicitat în mod special pe Spadacio şi Constantin pentru tăria de caracter de care au dat dovadă, pentru că nu au ripostat la gesturile suporterilor prezenţi în tribunele stadionului din Giuleşti şi că au contribuit decisiv la rezultatul final al meciului.

După meci, la ProRapid a venit şi George Copos care i-a felicitat pe jucători pentru victorie.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut