Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Farul Constanţa
10-09-2009, 09:22 PM
Mesaj: #111
RE: Ştiri Farul Constanţa
Restanţele către fotbaliştii Farului, livrate în două tranşe

Giani Nedelcu, patronul clubului constănţean, a declarat că, ieri, s-au virat banii către o parte a jucătorilor, iar restul fotbaliştilor îşi vor primi sumele restante astăzi.

Patronii Farului au informat echipa în privinţa achitării sumelor restante ieri după-amiază, la ora 16,35, când reprezentantul conducerii, Robert Avramescu (vicepreşedinte interimar, până la numirea unui preşedinte), a coborât la vestiar şi a vorbit cu cei 12 jucători care urma să participe la antrenament şi cu antrenorii.

"Astăzi (n.n. - ieri), am virat o parte din bani către jucători, pe carduri, iar ceilalţi îşi vor primi cash sumele restante, mâine (n.n. - astăzi), în jurul prânzului, când vin eu de la Bucureşti", a declarat, pentru "Cuget Liber", Giani Nedelcu, unul dintre patronii Farului.

"Banii sunt până în luna septembrie, adică luna august pentru marea majoritate a fotbaliştilor, iar doi sau trei jucători iau banii, pe lângă august, şi pe iulie", a explicat Avramescu.

Vicepreşedintele interimar al clubului ne-a declarat că jucătorii cu care a vorbit el ieri în vestiar au spus că vor să primească banii cash, nu pe card.

"I-am întrebat pe cei 12 băieţi din vestiar dacă sunt de acord ca sumele să le parvină prin transfer bancar pe carduri, dar nu au agreat această soluţie, întrucât, astfel, exista posibilitatea ca ei să intre în posesia banilor abia săptămâna viitoare, având în vedere că începe week-end-ul", ne-a spus Avramescu.

Marius Ene s-a reprofilat portar
După ce au aflat amănuntele des-pre plata banilor, jucătorii au ieşit la antrenament, pe terenul secund. A fost o şedinţă de pregătire în efectiv redus, antrenorii Marius Şumudică şi Radu Creţulescu având la dispoziţie doar fotbaliştii care nu vor juca la Farul II, astăzi: Sardescu, Diogo, Papp, Barbu, Gaston, Paşcovici, B. Andone, Rusmir, B. Teekloh, M. Ene şi Chico. Acci-dentat, Buzea a rămas pe margine. Atacantul Marius Ene şi-a pus echipament de portar şi mănuşi şi a intrat în poartă la miuţa comandată de Şumi.

De dimineaţă, Şumudică a hotărât să le lase un program mai lejer elevilor săi, motivând că în zilele anterioare şedinţele fuseseră dure. Cei 19 "marinari" care au participat au jucat fotbal-tenis sau au exersat şuturile la poartă.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-09-2009, 10:53 PM
Mesaj: #112
RE: Ştiri Farul Constanţa
Rusmir şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract

Criza financiară de la FC Farul riscă să se transforme într-un dezastru pentru gruparea de pe litoral. Mijlocaşul Dejan Rusmir şi-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract, din cauza restanţelor, iar restul jucătorilor au ameninţat că nu se vor prezenta la antrenamente dacă nu-şi vor primi banii joi.

Neplătit în ultimele trei luni, Dejan Rusmir şi-a depus memoriu la Federaţia Română de Fotbal pentru a deveni liber de contract. Mijlocaşul sîrb, care are unul dintre cele mai mari contracte de la FC Farul, este o ofertat de o echipă din prima ligă şi speră ca în scurt timp să plece pe gratis de la Constanţa. De altfel, el nu a jucat la Botoşani, conducerea clubului constănţean explicînd că nu are drept de joc, întrucît FRF la suspendat pînă va plăti o datorie către impresarul Traian Gherghişan. În schimb, acesta a anunţat că litigiul cu Rusmir a fost încheiat pe cale amiabilă şi nu ştie de ce s-a ajuns la această decizie.

"A fost o chestie minoră, pe care am rezolvat-o pe cale amiabilă. Poate că s-a trimis vreo hîrtie de la federaţie pe adresa clubului, dar problema a fost rezolvată şi nu ştiu de ce nu a jucat la Botoşani", a spus Gherghişan. Altfel, aplanată pentru moment după şedinţa de luni seara dintre patronul Giani Nedelcu şi jucători, criza de la FC Farul ar putea lua amploare astăzi. Conform promisiunii conducerii grupării de pe litoral, Cristocea şi compania ar trebuit să încaseze restanţele financiare pe lunile iulie şi august, iar săptămîna viitoare să-şi primească şi salariile pe luna septembrie.

"La şedinţa din vestiar ni s-a spus că banii se vor da începînd cu ziua de marţi, cînd ni se vor da restanţele pe luna iulie. Nu s-a întîmplat aşa, dar ni s-a promis că toţi banii vor fi plătiţi joi, astfel că am decis să mai aşteptăm. Dacă nu se va rezolva, nu ne antrenăm, pentru că ne-am săturat de promisiuni", a spus unul dintre jucătorii constănţeni.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-12-2009, 05:20 PM
Mesaj: #113
RE: Ştiri Farul Constanţa
Farul nu vrea să mai cedeze puncte până la finele turului

Marius Şumudică, antrenorul "marinarilor", şi-a propus să scoată maximum din cele nouă meciuri care au mai rămas de jucat din prima parte a Ligii a II-a.

Aflată la ora actuală pe poziţie retrogradabilă (13), la 12, respectiv 8 puncte de primele două locuri ale clasamentului, care duc în Liga 1, Farul nu vrea să mai facă niciun pas greşit până la finele turului. În 2009, "marinarii" mai au de jucat nouă partide, urmând a întâlni, în ordine: Dinamo II (d), Cetate Suceava (a), FCM Bacău (a), Dunărea Galaţi (d), Delta Tulcea (a), CSM Rm. Sărat (d), Tricolorul Breaza (a), Steaua II (d) şi Gloria Buzău (a).

"Având în vedere situaţia în care ne aflăm acum, nu mai avem voie să comitem nicio eroare. În etapele care au mai rămas, vrem punctaj maxim, astfel încât să intrăm în pauza de iarnă de pe o poziţie care să ne permită ca, în retur, cu câteva transferuri şi cu stabilitate la club, să atacăm promovarea, cu şanse considerabile. Nu voi face nicio concesie. Am nevoie numai de jucători dedicaţi şi motivaţi. Cine îşi doreşte să plece să ridice mâna şi e liber", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marius Şumudică, antrenorul Farului.

După ce au avut liber în acest week-end-ul trecut, în urma reprogramării meciului cu Cetate Suceava, "marinarii" susţin următorul meci duminică, 18 octombrie, de la ora 11, în fieful penultimei clasate, Dinamo II. "Câinii" mici au fost spionaţi de Şumudică la partida de sâmbătă, din deplasare, cu Sportul Studenţesc, 2-0 pentru "studenţi".

"A fost un meci la discreţia gazdelor. Dinamo II e o echipă tânără, de care nu trebuie să ne împiedicăm. Altă variantă în afara victoriei nu avem. Sâmbătă, Dinamo II a beneficiat de câţiva fotbalişti de la echipa mare, însă cu noi nu vor mai fi detaşaţi, pentru că prima formaţie are meci de campionat", ne-a mai spus Şu-mudică.

Fotbalist grec, aşteptat aseară în ţară
Farul aştepta aseară în ţară un fotbalist grec, om de atac, Papadopoulos, care a mai fost în atenţia clubului la începutul lunii trecute. La acea dată, s-a zvonit că cele două părţi nu s-au înţeles la bani, fotbalistul (în CV-ul căruia figurează, se spune, şi Fortuna Dusseldorf, în Liga a II-a germană) solicitând 7.000 de euro pe lună.

"Diseară (n.n. - aseară), aproape de ora 24, aterizează vârful acela grec, Papadopoulos, cu care am mai fost în discuţii. Transferul e din nou de actualitate, după ce, din câte am înţeles, oferta pe care o avea de la o echipă de primă ligă din Germania nu s-a concretizat", a declarat, pentru "Cuget Liber", Giani Nedelcu, patronul Farului, care ne-a mai spus că va fi şi preşedinte executiv al clubului până la desemnarea unei persoane care să ocupe acest post.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-19-2009, 05:06 PM
Mesaj: #114
RE: Ştiri Farul Constanţa
"Marinarii" au urcat pe locul 9

Căpitanul Farului, Alex Măţel, a reuşit un meci foarte bun cu Dinamo II

Constănţenii şi-au respectat statutul de favoriţi şi i-au bătut pe "căţei", sărind cinci poziţii în clasament.

Farul nu a lăsat să-i scape prilejul de a lua trei puncte din fieful ultimei clasate, o echipă tânără şi neexperimentată, care, chiar dacă a avut câteva ocazii (atât la 0-0, cât şi la 0-1 şi 0-2), nu a dat im-presia că poate scoate măcar un egal. În urma acestei victorii, obţinută fără mari probleme şi venită după o perioadă neagră şi tensionată, "marinarii" au urcat de pe 14 pe 9, au trecut pe plus la adevăr (+1 de la -2) şi sunt la opt puncte de locul secund.

Dinamo II a ratat prima situaţie a meciului (9), dar constănţenii au replicat imediat: Cristocea a ochit transversala din careu (11), iar căpitanul Măţel a făcut 0-1 (17: cap din 8 m, după cornerul lui Cristocea). Farul a mai avut apoi un şut periculos, pe lângă (23), ratând desprinderea, după care "căţeii" au expediat şi ei balonul în transver-sală, de la distanţă (28), iar Matei (39) a trimis alături din poziţie bună.

Farul s-a arătat periculoasă şi în debutul părţii secunde (Măţel 47, Matei 49), dar şi Dinamo II a avut posibilitatea de a egala (Damaschin 57, pe lângă din careu). În minutul 65, Chico a dus scorul la 0-2, transformând lejer penalty-ul acordat pentru faultul în careu al lui Topor la Matei. Pe final, gazdele au mai avut două oportunităţi (Dragalina 78, Diaz 90+3) - între care s-a strecurat şi ocazia lui Chico (86) -, dar meciul se terminase de mult.

"Jocul a fost la discreţia noastră. Am câştigat fără drept de apel. Aceasta este adevărata faţă a Farului. Mi-a plăcut atitudinea de astăzi (n.n. - ieri), pentru care îi felicit pe jucători. Pe Fatai l-am schimbat după 12 minute pentru că nu şi-a făcut datoria. Măţel a înţeles ce vreau de la el. A evoluat foarte bine: a dat gol şi a participat la joc", a declarat antrenorul Farului, Marius Şumudică. "Lipsa noastră de maturitate a făcut diferenţa", a spus şi principalul lui Dinamo II, Costel Orac.

Dinamo II (antrenor, Costel Orac): A. Oprea - B. Topor, D. Grigore (cpt.), Dragalina, Acsinte - Varela (81 C. Stan), Diaz, L. Rus (71 M. Soare), Predescu - J. F. Mendy, M. Damaschin (70 Benitez);

FC Farul (antrenor, Marius Şumudică): Sardescu - Măţel (cpt.), Barbu, Papp, Gaston - B. Andone, B. Teekloh, Cristocea, C. Matei (74 L. Leu) - M. Ene (56 Fatai; 68 Păcuraru), Chico;

a arbitrat Eduard Constantinescu (Craiova);

de la Farul au primit cartonaşe galbene Papp, Gaston, Cristocea, C. Matei şi Chico.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-19-2009, 05:07 PM
Mesaj: #115
RE: Ştiri Farul Constanţa
Şumudică: "Sunt mereu cu bagajul făcut"

Deşi apele s-au mai limpezit la Farul, tehnicianul constănţenilor spune că se aşteaptă oricând la o posibilă demitere. Antrenorul a comentat într-un interviu meciul câştigat astăzi de echipa sa, soarta antrenorilor străini din România, dar şi înfrângerea suferită de Rapid, aseară cu CFR Cluj.

Mulţumit cu această victorie?
Sunt fericit. Vedeţi şi dumneavoastră că în această serie orice meci este greu. Brăneştiul s-a încurcat la ultima clasată. Noi ar trebui să tratăm fiecare meci precum cel de azi. Am meritat victoria.

Vă mai simţiţi postul în pericol după această victorie?
Nu mă interesează. Eu sunt antrenor, am bocceluţa făcută, am bagajul mereu gata. Dacă vor să mă dea afară, să mă dea. Nu mă interesează. Asta e viaţa antrenorului, se mută de colo-colo. Eu încerc să-mi fac datoria, rezultatele sunt oglinda fiecărui tehnician. Deocamdată eu nu le am. Am câştigat 2-0, probabil nu voi fi dat afară. Dar cand n-o să am rezultate, cine ştie?

Nici antrenorii străini nu prea rezistă în Romania…
Aşa sunt patronii de cluburi. Indiferent dacă munceşti, ei vor rezultate peste noapte, nu au răbdare. Ei cheltuie banii, e criză. Nu poţi face echipa peste noapte, iar acest lucru nu este un alibi, ci purul adevăr.

Mai speră Farul la promovare?
Acesta a fost obiectivul pe care mi l-am propus la început. Am ajuns însă la un moment dat pe locul 13 şi nu puteam să mă mai gândesc la promovare. Vrem să adunăm cat mai multe puncte iar în iarnă vom vedea ce vom face. Dacă suntem tot pe locul 14 sau 15, probabil îmi voi face bagajul şi voi pleca pentru că nici ei nu vor putea promova. Să câştigăm restanţa pe care o avem şi urcăm şi noi acolo sus.

Rapidul a fost zdrobit acasă de CFR…
M-a durut, însă asta e. Campionatul acesta e foarte strâns. Nu mă interesează dacă va vinde sau nu Copos echipa. Eu am mai vorbit cu cei de la Rapid şi am auzit că sunt cu banii la zi. Ăsta e un lucru mare. Nici pe ei nu cred că-i interesează cine e patron atât timp cât sunt cu banii la zi. Felicit conducerea pentru că vedeţi şi voi ce se întâmplă azi, şi în străinătate sunt mari probleme cu banii.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-20-2009, 04:39 PM
Mesaj: #116
RE: Ştiri Farul Constanţa
Patronul Giani Nedelcu măreşte primele "marinarilor"

Fotbaliştii Farului vor lua mai mulţi bani dacă vor încheia cu nouă puncte tripla Dinamo II - FCM Bacău - Cetate Suceava. Pentru succesul din disputa contra "câinilor" mici, constănţenii îşi încasează mâine prima de joc.

După o perioadă neagră, care îi aruncase chiar pe loc retrogradabil, "marinarii" aveau în faţă trei meciuri (cu Dinamo II, FCM Bacău şi Cetate Suceava), care trebuia neapărat câştigate, pentru a ieşi din zona minată şi a ajunge cât mai aproape de poziţiile promovabile.

"Vrem să încheiem aceste partide cu punctaj maxim", anunţa Giani Nedelcu, patronul Farului. Conştient de importanţa celor trei confruntări, Nedelcu le-a promis "marinarilor" un nou sistem de premiere în cazul a trei victorii, mărindu-le primele. Jucătorii au făcut primul pas (2-0 cu Dinamo II), iar, dacă vor câştiga şi următoarele două meciuri, vor încasa în total, în mână, 3.600 lei (cu 600 lei mai mult faţă de sumele acordate până acum la victorie), alţi 1.500 lei urmând a fi plătiţi, conform înţelegerii, la finele campionatului, dacă echipa promovează.

"Pentru succesul cu Dinamo II, prima va fi cea de până acum, 1.000 lei pe loc, sumă pe care o vor primi miercuri (n.n. - mâine), şi 500 lei la finele campionatului, în cazul atingerii Ligii 1. La încă o victorie, cu FCM Bacău, prima creşte la 1.200 lei (cu 500 lei achitaţi la final), iar, dacă batem şi Suceava, jucătorii vor încasa 1.400 lei cu 500 lei. Şi nu ne vom opri aici. Suntem dispuşi să creştem în continuare primele. Numai băieţii să aibă rezultate", a declarat, pentru "Cuget Liber", Giani Nedelcu. Finanţatorul "marinarilor" doreşte să permanentizeze şi obiceiul ca, în fiecare săptămână, marţi sau miercuri, să participe la un prânz alături de echipă şi antrenori, cum s-a întâmplat la "Cocoşul Roşu", în urmă cu 13 zile.

Patronul Farului a asistat la meciul cu Dinamo II, iar la final s-a dus în vestiar la jucători, felicitându-i pentru succes şi bătând palma cu fiecare. "Am jucat bine, iar scorul putea fi şi mai mare, la ce ocazii am mai avut. M-a cam nemulţumit în schimb arbitrajul craioveanului Eduard Constantinescu. Din albi cum eram, ne-a îngălbenit cu cartonaşele", ne-a spus Nedelcu. Cinci jucători de la Farul au fost avertizaţi (Papp, Gaston, Cristocea, Matei şi Chico), însă niciunul nu va fi suspendat la meciul cu FCM Bacău, de duminică, de la Constanţa (ora 11).

În Bucureşti, jucătorii Farului au fost urmăriţi din tribună şi de fostul lor coleg Willian Gerlem, care, cu două zile înainte, marcase un gol pentru FC Vaslui în victoria cu 2-1 de la Urziceni. "Marinarii" au considerat că brazilianul le-a purtat noroc şi l-au invitat şi la alte meciuri.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-20-2009, 04:39 PM
Mesaj: #117
RE: Ştiri Farul Constanţa
Fatai nu a avut parte de un debut fericit la Farul

În meciul cu Dinamo II, atacantul nigerian Kehinde Fatai a debutat pentru Farul în acest campionat. Debutul a fost însă unul trist. Antrenorul Marius Şumudică l-a aruncat pe Kenny în luptă în minutul 56, în locul lui Ene (ieşit în continuare din formă), însă, peste numai 12 minute, l-a scos de pe teren pe african, reproşându-i că nu aleargă suficient şi că nu ţine de minge. Înlo-cuitorul lui Fatai a fost Păcuraru, folosit mai avansat, în spatele vârfului Chico, Şumi schimbând cu această ocazie şi sistemul de joc, din 4-4-2 în 4-2-3-1.

Duminică, a debutat la Farul, în campionat, şi portarul Sardescu, Radu având intervenţii foarte bune la două faze grele, una la 0-0 (min. 9) şi una la 2-0 (min. 90+3). Totodată, juniorul Liviu Leu a bifat primul meci oficial pentru Farul, schimbându-l pe Matei în minutul 74. Leu are numărul 23 pe tricou.

De asemenea, după o perioadă lungă, în care nu a prins nici măcar lotul de 18, Barbu a fost folosit din nou de Şumudică, fundaş central (titular integralist) în locul suspendatului Diogo da Silva.

Al patrulea debut, pe banca teh-nică, de data aceasta, a fost cel al antrenorului secund Gică Butoiu, ovaţionat de suporterii care au însoţit Farul la Bucureşti.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-20-2009, 04:40 PM
Mesaj: #118
RE: Ştiri Farul Constanţa
Ion Barbu a revenit după 50 de zile

Meciul de duminică, din fieful celor de la Dinamo II Bucureşti, a prilejuit revenirea în postura de titular a veteranului Ion Barbu, care a făcut pereche în centrul defensivei cu Paul Papp.

Reactivat în această vară de antrenorul principal Marius Şumudică, după ce fusese trecut pe linia moartă la finalul sezonului trecut, fundaşul central în vîrstă de 32 de ani a început sezonul ca om de bază la FC Farul, dar şi-a pierdut locul în echipă după eşecul drastic de la Brăneşti. Mai mult, Barbu nici măcar nu a reuşit să prindă lotul înscris pe foaia de joc în ultimele etape, urmărind din tribună meciurile formaţiei de pe litoral. Forţat de suspendarea lui Diogo da Silva, Şumudică a decis să-l trimită în teren din primul minut al partidei cu echipa secundă a lui Dinamo şi nu a greşit.

Pe tot parcursul partidei, Barbu s-a dovedit exact în defensivă, contribuind la victoria cu 2-0, care a scos FC Farul din zona fierbinte a clasamentului Seriei I a Ligii a II-a. "Pentru mine a fost extraordinar să revin în teren şi m-am bucurat mult cînd am aflat că voi juca împotriva celor de la Dinamo II. Am avut ceva probleme personale în debutul sezonului şi ţin să-i mulţumesc antrenorului că m-a înţeles. Acum totul s-a rezolvat şi cînd s-a contat pe mine am dat totul pe teren. Chiar dacă nu am jucat o perioadă destul de lungă, m-am antrenat serios şi am aşteptat să se apeleze la mine. Meciul cu Dinamo II a fost unul bun, chiar dacă am întîlnit ultima clasată. Totul a mers bine, de la atitudinea în teren la jocul propriu-zis şi sper să o ţinem aşa pînă la sfîrşitul turului. Pentru noi sînt trei puncte importante, mai ales că victoriile aduc victorii", a spus Barbu.

Veteranul constănţenilor, care în iarnă va bifa zece ani de cînd se află la FC Farul, nu se teme de revenirea lui Diogo da Silva. "Este bine să existe concurenţă pe posturi, iar cel mai bun să joace. Cel mai important este să reuşim promovarea, pentru că avem şanse în continuare. Poate că la începutul campionatului am privit un pic de sus celelalte echipe, dar trebuie să ne luăm serios adversarii, indiferent de nume", a adăugat Barbu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-22-2009, 09:15 PM
Mesaj: #119
RE: Ştiri Farul Constanţa
Directorul departamentului de organizare al Farului părăseşte clubul

Constantin Stamate a declarat că a solicitat încetarea raporturilor contractuale, din pricina unor probleme personale, care i-au afectat şi starea de sănătate şi care îl împiedică să facă faţă cu brio sarcinilor de serviciu.

Directorul departamentului de organizare al Farului, Constantin Stamate, nu mai este, de ieri, la club. După cum a declarat, pentru "Cuget Liber", Stamate s-a hotărât să părăsească Farul şi să ia pauză o perioadă din cauza unor probleme familiale (mama sa a murit în urmă cu trei săptămâni), care l-au afectat foarte mult.

"Nu mi-am dat demisia, ci am solicitat încetarea raporturilor con-tractuale, pe cale amiabilă. Plec din pricina evenimentelor nefericite petrecute în ultimul timp în viaţa mea, care mi-au afectat inclusiv starea de sănătate şi care mă împiedică să fiu concentrat şi să dau randament maxim în ceea ce priveşte în-deplinirea obligaţiilor de serviciu. Acesta este singurul motiv. Am nevoie de o perioadă de odihnă. Pe marginea demersului meu, am avut o discuţie cu unul dintre investitori. Sper că noii patroni mă vor înţelege. Le mulţumesc pentru colaborare tuturor celor cu care am lucrat la Farul, şefi şi subordonaţi, de când am venit la club, în anul 2005. Îi sunt recu-noscător familiei Bosînceanu pentru că mi-a oferit şansa de a activat la Farul şi pentru ajutorul pe care mi l-a dat, în multe momente, după cum le mulţumesc şi noilor investitori că au avut încredere în mine, menţinându-mă în aparatul administrativ", ne-a spus Constantin Stamate.

După ce au avut pauză luni, jucătorii Farului au revenit miercuri la antrenament, Marius Şumudică şi Gică Butoiu conducând un an-trenament, după-amiază, pe terenul secund. Au participat 25 de "marinari": Sardescu, Fl. Dobre, Vlas - portari; Măţel, Diogo, Papp, Barbu, Buzea, Bubuleandră, Gaston, Paşcovici - fundaşi; B. Andone, Andrade, M. Soare, B. Teekloh, Cristocea, Păcuraru, Rusmir, L. Mihai II, C. Matei, Mansur, L. Leu - mijlocaşi; Chico, M. Ene, Fatai - atacanţi.

În urma problemelor medicale cu care se confruntă, la umăr, respectiv la spate, Vlas şi B. Teekloh au părăsit mai repede antrenamentul. La miuţa de final, a participat şi Butoiu, care a dat şi câteva goluri.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-22-2009, 09:16 PM
Mesaj: #120
RE: Ştiri Farul Constanţa
Farul l-a legitimat pe Diogo Andrade

După vizita medicală de ieri, Diogo Andrade a primit acceptul medical provizoriu. Portughezul i-a impresionat pe medici cu forţa sa.

Transferat în urmă cu 13 zile, mijlocaşul portughez de 24 de ani a fost ieri la Bucureşti, unde a efectuat vizita medicală şi a obţinut de la Federaţie carnetul de joc.

Vineri, 16 octombrie, la o săptămână după ce a obţinut semnătura lui Diogo Andrade, Farul a intrat şi în posesia certificatului in-ternaţional de transfer al portughezului. În aceeaşi zi, oficialii constănţeni au încercat să-l şi legitimeze pe jucătorul de 24 de ani, pentru a-l putea folosi la jocul cu Dinamo II, însă, cum nu au reuşit, obţinerea dreptului de joc s-a amânat până ieri, când totul s-a rezolvat.

Pentru aceasta, jucătorul a fost, ieri, la Bucureşti, însoţit de Marius Alexandru Mihai, delegatul de la Farul II, care, în urma plecării din club a lui Constantin Stamate, a preluat şi sar-cinile organizatorice ale acestuia. Andrade a efectuat vizita medicală, după care a obţinut de la Federaţie carnetul de joc.

Tot ieri, la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a avut loc primul termen de judecată în cazul "Marius Şumudică", tehnicianul „marinarilor” fiind reclamat (absolut nejusti-ficat, în opinia lui Şumi) de arbitrul meciului FC Botoşani - FC Farul 4-1, Radu Petrescu, din Bucureşti. Cauza a primit un nou ter-men, pentru săptămâna vii-toare, miercuri, 28 octombrie.

Fotbaliştii Farului au avut ieri în program două antre-namente, la şedinţa de dimineaţă lucrând şi în sala de forţă. Pentru meciul cu FCM Bacău va reveni stoperul portughez Diogo da Silva, absent, duminică, cu Dinamo II, din pricina car-tonaşului roşu primit la Botoşani.

Marius Şumudică a declarat că partida cu băcăuanii e foarte dificilă, dar că speră ca Farul să o câştige şi să lege astfel, în premieră în acest campionat, două victorii.

"Vom avea un meci foarte greu cu Bacăul, ţinând cont că, pentru oaspeţi, ar fi cam ultima şansă de a se menţine în preajma plutonului fruntaş. În plus, băcăuanii au pierdut etapa trecută acasă cu Sportul Studenţesc şi speră să recupereze cu noi cât pot din acel eşec. Însă, dacă vom juca precum cu Dinamo II şi vom dovedi aceleaşi atitudine şi dăruire, FCM Bacău nu va avea nicio şansă. Noi n-am reuşit niciodată până acum în acest campionat două victorii la rând, aşa că e momentul să legăm cât mai multe suc-cese, care să ne ducă aproape de promovare", a declarat principalul Farului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut