Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
01-10-2010, 04:31 PM
Mesaj: #381
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Bogdan Mara: "Mă întorc!"

Bogdan Mara a fost pus pe lista de transferuri în decembrie, dar a anunţat ieri că va fi prezent la reunirea lotului pentru a continua la Cluj

Bogdan Mara a declarat că va fi prezent la reunirea lotului feroviarilor programată pentru începutul săptămînii viitoare. Jucătorul nu şi-a găsit echipă şi spune că e pregătit să îşi onoreze contractul cu CFR Cluj, scadent în vara lui 2011. "Voi fi prezent la reunirea lotului. Sînt sub contract cu CFR şi trebuie să-mi respect angajamentul", a spus Bogdan.

Mijlocaşului de 32 de ani i s-a comunicat în decembrie că nu mai intră în planurile clujenilor pentru retur. Jucătorul a primit dreptul de a se transfera la altă echipă fără pretenţii din partea clubului din Gruia, însă nu şi-a reziliat contractul cu feroviarii. Mara, care cîştigă 200.000 de euro pe sezon, a fost pe locul al doilea în topul celor mai buni mijlocaşi de la CFR, conform anchetei realizate pe cfrmania.ro.

1 gol şi două pase de gol a reuşit Mara în acest tur de campionat

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-11-2010, 07:45 PM
Mesaj: #382
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Nicolae Dică va fi împrumutat pentru şase luni de la Catania

Internaţionalul român Nicolae Dică va fi împrumutat pentru şase luni de Catania la liderul Ligii I, CFR Cluj, care va avea opţiune de transfer definitiv, a declarat, luni, preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan.

"Am ajuns la un acord atât cu cei de la Catania, cât şi cu Iraklis, clubul la care este împrumutat în prezent. Nicolae şi-a dat acordul de a juca pentru noi, iar în cursul zilei de azi urmează să semnăm actele. Va fi împrumutat până la vară, atunci când îl vom putea transfera definitiv", a spus Mureşan.

Oficialul este extrem de încântat de noul transfer, pe care îl consideră unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români. "E un jucător care poate juca pe mai multe posturi, foarte valoros, pe care l-am dorit de mai multe ori. Mă bucur că am reuşit să-l aducem", a adăugat Iuliu Mureşan.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a fost transferat de Catania Calcio de la Steaua în vara anului 2008 în schimbul a două milioane de euro, însă nu a reuşit să se adapteze, iar în vară a fost împrumutat la Iraklis Salonic, pentru care a jucat în 13 partide şi a marcat trei goluri.

Cu 30 de selecţii şi 9 goluri la naţională, Dică a mai fost dorit de formaţia ardeleană şi în urmă cu un an, însă atunci oficialii italieni nu au fost de acord cu transferul.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-12-2010, 06:47 PM
Mesaj: #383
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Jucătorii s-au reunit fără antrenorul Andrea Mandorlini

Lotul echipei CFR Cluj, format din 25 de jucători, s-a reunit, marţi, dar jucătorii au efectuat primul antrenament cu secundul Alin Minteuan, pentru că tehnicianul Andrea Mandorlini nu a fost prezent.

De la reunire au mai lipsit Youssouf Kone (la lot pentru Cupa Africii), Nuno Claro, Nicolae Dică şi Nei (toţi învoiţi). În lot au apărut însă 5 nume noi, Marius Curileac (revenit de la FC Snagov), Kasali Yinka Casal (transferat de la Swindon Town din liga a III-a engleză), Dodo Digbeu Leoh (revenit de la UTA), Patrick Kaniuka (venit în probe de la gruparea engleză Northampton din liga a IV-a) şi Cristi Bud (transferat de la Gaz Metan Mediaş).

Lotul prezent la reunire a fost următorul: Stăncioiu, Peskovic, Curileac - Panin, Alcantara, Cadu, Cabrera, Tony, Casal, Edimar, G. Mureşan, D. Flores, Kaniuka - Dani, Leao, Peralta, Boroştean, Digbeu, E. Dică, Culio - Traore, Buş, Bud, Dubarbier, Deac. La primul antrenament al clujenilor a fost prezent şi fostul jucător al ardelenilor, Bogdan Mara, care şi-a reziliat de comun acord contractul cu aceştia anul trecut.

Kasali Yinka Casal, fundaşul nigerian cu cetăţenie britanică, a semnat un contract valabil 4 sezoane cu CFR Cluj şi a declarat că nu ştie foarte multe despre fotbalul românesc, dar speră să aibă cât mai multe performanţe cu ardelenii: "Mă bucur că am ajuns la o echipă mare cu pretenţii ridicate. Am văzut CFR Cluj în meciurile cu AS Roma şi Chelsea şi am fost impresionat. Vreau să luăm campionatul. Îl ştiu pe Traore şi puţin pe Culio".

Patrick Kaniuka, care va susţine probe la CFR, speră să îl convingă pe antrenor că este un jucător de valoare şi să rămână la ardeleni: "Nu ştiu foarte multe despre fotbalul românesc, dar vreau să rămân aici cât mai mult timp. Am jucat împotriva Stelei atunci când eram la Swindon şi am văzut că sunt foarte puternici. CFR este o formaţie puternică şi sper să luăm titlul".

Jucătorii clujeni vor efectua miercuri şi joi vizita medială, iar pe 16 ianuarie vor pleca în Antalya pentru primul stagiu de pregătire, care va dura 12 zile şi în cadrul căruia ardelenii vor disputa două amicale, cu Wiener Neustadt (Austria) şi Kapfenberg (Austria). Al doilea cantonament este programat în perioada 2-13 februarie, iar clujenii vor disputa tot două amicale, cu Dinamo Zagreb (Croaţia) şi Videoton Fehervar (Ungaria).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-13-2010, 08:10 PM
Mesaj: #384
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Nicolae Dică, Kasali Casal şi Cristi Bud au fost prezentaţi oficial

[Imagine: CFR.jpg]

Internaţionalul Nicolae Dică a declarat, miercuri, la prezentarea oficială ca jucător al liderului CFR Cluj, că este fericit fiindcă a reuşit să revină în România după o perioadă în străinătate mai puţin bună şi îşi doreşte să realizeze eventul.

"Sunt fericit că am revenit în România şi mai ales că am revenit la o echipă puternică. Sper să-mi fac treaba cât mai bine şi la final să iau eventul. Chiar mă gândeam înainte că am jucat opt ani de zile în România şi nu cred că am prins nici două jocuri în cupă, aşa că acum îmi doresc să câştig", a spus Dică, adăugând că nu îşi face probleme în ceea ce priveşte relaţia cu fanii: "Nu cred că va fi ceva pentru că şi Eugen, un fost jucător al Stelei, a jucat aici şi a fost iubit de public".

Transferat marţi din postura de jucător liber de contract, nigeriano-englezul Kasali Casal este entuziasmat că va evolua la fosta campioană a României. "Această ţară a avut mereu echipe în Liga Campionilor şi în celelalte competiţii europene. Eu am venit aici să ajung în Ligă, asta mi-am dorit de când am început fotbalul. Campionatul României este unul puternic, dar la final sper să fiu campion cu CFR", a spus fundaşul, care a evoluat ultima oară la Swindon Town şi care va purta numărul 87 la formaţia ardeleană.

Atacantul Cristi Bud, achiziţionat de la Gaz Metan Mediaş, susţine că nu este speriat de concurenţa din atac. "Nu îmi e teamă de competiţie, voi lupta pentru postul de titular, pentru că altfel nu aş mai fi semnat. Vreau să am evoluţii cât mai bune şi să marchez meci de meci", a opinat jucătorul care a semnat un contract valabil cinci ani.

Preşedintele Iuliu Mureşan consideră că toate cele trei transferuri vor fi folositoare pentru Andrea Mandorlini şi vor deveni piese importante în angrenajul echipei. "Pe Casal l-am remarcat anul trecut, ne-a plăcut determinarea sa. Am decis să-l aducem la Cluj după ce am văzut un meci făcut de el împotriva lui Portsmouth. Are nişte calităţi excepţionale şi vrem să-l creştem pentru a-l oferi fotbalului mare. Pe Bud am vrut să-l aducem de când evolua la Salonta, dar am ratat transferul, mă bucur însă că am reuşit să-l transferăm acum. Este un atacat pursânge şi a venit la CFR cu multă plăcere de ajuca, ceea ce este foarte important. Sper să fie unul dintre golgheterii echipei, cu cel puţin 10 goluri în retur", a opinat acesta.

Oficialul îl consideră pe Nicolae Dică drept înlocuitorul lui Eugen Trică în linia de mijloc, acolo unde CFR avea nevoie de un "număr 10". "Toată lumea îl ştie pe Dică, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Aveam nevoie de un număr 10 aşa cum a fost Eugen Trică şi l-am găsit. L-am dorit de mai mult timp, am mai încercat să-l împrumutăm şi în trecut de la Catania, dar atunci nu s-a putut din diferite motive. Avem şi opţiune de cumpărare pentru el şi sper să-şi încheie cariera la CFR Cluj cu cel puţin 3 titluri câştigate", a precizat Mureşan.

Preşedintele liderului Ligii I a anunţat că vor mai fi transferaţi doi jucători, dar se va şi renunţa la o parte dintre actualii componenţi ai lotului, dezvăluind deja primele nume. "Cu Mara am discutat şi astăzi, până la urmă contractul său va fi reziliat. În schimb, cu Nuno Claro nu s-a luat nicio hotărâre deocamdată, dar e posibil să plece, are ofertă de la Alba Iulia, dar şi de la o echipă din Portugalia. Vom renunţa şi la Andre Leao, care e un băiat serios, dar nu a reuşit să se integreze", a spus Mureşan, adăugând că "Traore este singurul jucător de bază care are ofertă concretă, dar nu ne convine pentru că altfel nu mai era aici".

Patronul Arpad Paszkany a vorbit şi el despre lupta pentru titlu şi Cupa României, afirmând că îşi doreşte ca echipa lui Andrea Mandorlini să le câştige pe ambele. "Va fi un retur foarte greu. Este cel mai echilibrat campionat din ultimii 30 de ani pentru că şase-şapte echipe se luptă la titlu. Sper ca la final să luăm campionatul şi să păstrăm şi Cupa României în vitrina de trofee a clubului. Sper că jucătorii au învăţat din greşelile trecutului şi să trateze fiecare meci, indiferent de adversar, cu aceeaşi seriozitate. Ne aşteaptă 17 finale plus încă 3 în Cupă", a opinat omul de afaceri.

Paszkany a vorbit şi despre acuzele oamenilor din fotbal care susţin că CFR Cluj este favorizată de Federaţia Română de Fotbal. "Eram plecat din ţară şi nu ştiam că oficialii FRF se cazează la hotelul meu, dar nu cred că trebuie să se facă atâta scandal din cauza asta. În România sunt anumite persoane care nu se simt bine dacă nu apar pe prima pagină în ziare, cu declaraţii de scandal. Mulţi nu ne iubesc pentru că nu suntem aşa de guralivi, nu ieşim cu atacuri. S-a spus că am fost echipa cea mai avantajată în retur, lucru neadevărat. Eu am fost declarat persona non-grata în fotbal, pentru că am spus ceva la un moment dat despre arbitri. Cu Mircea Sandu m-am întâlnit de maximum cinci ori în viaţa mea şi mai mult pe la finalele Cupei", a conchis acesta.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-14-2010, 04:35 PM
Mesaj: #385
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Mara şi-a reziliat contractul cu ardelenii şi spune că are oferte din Rusia şi Grecia

Mijlocaşul Bogdan Mara a declarat, joi, că şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj după o întâlnire cu preşedintele ardelenilor Iuliu Mureşan şi susţine că în acest moment are oferte concrete doar din Rusia şi Grecia.

"Ne-am înţeles, nu a fost nici o problemă. Acum sunt jucător liber şi voi analiza ofertele pe care le am. Singurele propuneri concrete sunt din Rusia şi Grecia şi voi lua o decizie în cel mai scurt timp. Regret că nu am apucat să termin campionatul cu CFR Cluj, dar se pare că ei au o altă strategie. Contractul meu, care a fost destul de mare şi vârsta, au fost probabil motivele pentru care nu am fost păstrat. A fost un an sportiv foarte bun pentru mine, am ajuns şi la echipa naţională. Eu le urez succes pe mai departe", a spus Mara.

Mijlocaşul are 32 de ani, iar în carieră, în afară de CFR Cluj, a mai trecut pe la echipe precum Unirea Urziceni, Dinamo, Farul Constanţa, Deportivo Alaves, Rapid, UTA sau Tianjin Teda. El a ajuns la gruparea ardeleană în returul sezonului 2008-2009, dar în această iarnă a fost anunţat că antrenorul Andrea Mandorlini nu mai are nevoie de serviciile sale şi i se va rezilia contractul. De transferul său s-a arătat interesată la un moment dat şi Steaua, dar din câte se pare roş-albaştrii nu i-au făcut o ofertă concretă.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-16-2010, 01:55 PM
Mesaj: #386
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Andrea se bate cu Arsenal pentru Traore

Atacantul ivorian dorit de «tunari» nu vrea să plece de la CFR Cluj din cauza prietenei sale.

Lacina Traore este omul momentului în Gruia. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani, dorit cu insistenţă de Arsenal şi Napoli, are toate motivele să vrea să rămână la CFR. Iubeşte cu patos o tânără din Ardeal care i-a furat minţile.

Cine vrea să-l ia pe Lacina Traore de la Cluj întâmpină în mod sigur multe greutăţi.

Nu doar preţul dorit de şefii CFR-ului, peste 4 milioane de euro, le dă bătăi de cap. Pe lângă faptul că s-a ataşat foarte mult de coechipieri şi este văzut bine în Gruia, fotbalistul orginar din Coasta de Fildeş are şi un alt motiv pentru care nu s-a despărţi aşa uşor de România.

De mai bine de un an, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără din Cluj.

Andrea Szoke, studentă în anul doi la Universitatea Babeş-Bolyai la economie, este muza atacantului care a marcat în acest sezon atât în campionat cât şi în Liga Europa. Cei doi s-au cunoscut la sfârşitul lui 2008, la puţin timp după ce ivorianul a ajuns la Cluj.

Nişte prieteni comuni le-au făcut cunoştinţă şi de atunci sunt împreună. Lacina şi Andrea au dorit ca relaţia lor să fie undeva în umbră, motiv pentru care o bună perioadă de timp au preferat să-şi ascundă iubirea.

Nici acum cei doi nu se afişează peste tot împreună, de cele mai multe ori Traore fiind văzut în Cluj împreună cu colegii de la CFR sau cu amicii pe care şi i-a făcut în oraşul ardelean.

Andrea Szoke, studentă la Economie în Cluj, e prietena lui Traore de mai bine de un an

Are oferte din Anglia şi ItaliaTraore a marcat patru goluri în Liga 1 şi două în meciurile internaţionale disputate de CFR în Liga Europa.

Ivorianul a impresionat prin foţă, statură dar şi viteză, calităţile care i-au făcut pe oamenii de fotbal să-l compare cu Adebayor sau Kanu. „Tunarii" de la Arsenal dar şi italienii de la Napoli s-au arătat interesaţi de puştiul minune al clujenilor, însă până acum ofertele lor nu au fost pe placul şefilor din Gruia.

"Pentru noi nu este nicio surpriză explozia lui Traore. Ne aşteptăm să crească şi mai mult", a spus patronul Arpad Paszkany.

Click!

[Imagine: 5.jpg]

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
02-03-2010, 09:12 PM
Mesaj: #387
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
CFR este principala candidata la titlu!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut