Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Oţelul Galaţi
01-08-2010, 07:17 PM
Mesaj: #151
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Ochiroşii: "Decât să fiu doar cu numele la Steaua, mai bine joc la Galaţi"

Mijlocaşul transferat de la Steaua, Răzvan Ochiroşii, a declarat, vineri, cu ocazia reunirii lotului Oţelului Galaţi, că vrea să-l convingă pe tehnicianul Dorinel Munteanu că poate evolua titular în returul ediţiei 2009-2010.

"Sunt fericit că m-am întors acasă. Nu sunt deloc mulţumit de ce am realizat la Steaua în 5 ani. Sper să găsesc locul de titular la Oţelul şi să-l conving pe Dorinel că merit un loc în primul 11. Decât să fiu cu numele la Steaua, am preferat o revenire la Galaţi, unde pot juca", a spus Ochiroşii, care a adăugat că îşi doreşte foarte mult ca Steaua să câştige titlul de campioană la finalul sezonului.

Căpitanul echipei, Gabriel Paraschiv, speră ca Oţelul să aibă o evoluţie superioară în retur faţă de prima parte a campionatului: "Aşteptăm să avem un an cât mai bun, atât pe plan sportiv, cât şi financiar, pentru că în 2009, din anumite puncte de vedere, ne-am chinuit. Cred că transferurile jucătorilor care au venit sunt foarte bune. Sper că vom reuşi un retur de campionat mai bun".

Directorul general al grupării, Marius Stan, este convins că echipa gălăţeană nu se va mai confrunta cu probleme financiare în noul an: "La Oţelul nu va mai veni nimeni. Acesta este lotul cu care vom aborda returul şi cred că jucătorii pe care i-am transferat vor ridica nivelul echipei. Măcar din punct de vedere financiar sunt sigur că o să ne fie mai bine, pentru că dacă în 2009 am cheltuit trei milioane de euro, acum, numai în luna ianuarie, ar trebuie să ne intre în cont cel puţin un milion de euro, din drepturile TV şi o rată din transferul lui Bourceanu".

Tehnicianul Dorinel Munteanu s-a declarat mulţumit de campania de achiziţii din această iarnă şi a ţinut să evidenţieze transferul lui Răzvan Ochiroşii: "Sunt mulţumit de transferurile făcute. Pe Ochiroşii mi l-am dorit, îl cunosc bine de la Steaua, iar dacă va juca la randamentul lui normal, echipa va creşte. Este un fotbalist talentat, de 20 de ani, care mai are multe de spus. Deşi obiectivul pe care ni l-am propus, un loc de cupele europene, este departe de noi, voi încerca să aduc mai multe puncte decât în tur, măcar 25".

Lotul prezent la reunire: Baotic, Abraham, Grahovac - Cârjă, Râpă, Cojoc, Sârghi, Siminic, Perendija, Costin, David, Sipovic, Hodzura, Stoica (ultimii 3 de la Oţelul II) - Sălăgean, S. Ilie, Avram, Viglianti, Antal, Golocevac, Iorga, Giurgiu, Paraschiv, Neagu, Negoescu (Oţelul II) - Ochiroşii, Buş, Pena, Axente, Matei, Tănase, N'Kongue.

Mijlocaşul John Ike Ibeh a fost învoit şi se va alătura sâmbătă lotului, în timp ce Alin Coţan nu va mai ajunge la Galaţi, deşi zilele trecute transferul era aproape parafat.

Timp de o săptămână, formaţia moldavă se va antrena în localitate, după care, între 14-25 ianuarie, va efectua un cantonament la Poiana Braşov. În perioada 30 ianuarie-12 februarie, gălăţenii se vor afla în Antalya, unde au programate cinci meciuri amicale.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 11:32 PM
Mesaj: #152
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Marius Mindileac nu trece la Oţelul

Bursa zvonurilor îl dădea pe portarul titular al lui FCM Dunărea Galaţi, Marius Mindileac, pe lista de achiziţii din această iarnă a echipei de Liga I Oţelul.

Plecarea bulgarului Stoian Kolev a lăsat un gol mare între buturile formaţiei antrenate de Dorinel Munteanu, iar Mindileac părea să corespundă cerinţelor grupării de prim eşalon.

"Goalkeeperul lui FCM Dunărea este un fotbalist bun, dar ne-am orientat pe alte piste", a comentat Marius Stan, directorul general al Oţelului, infirmând, astfel, zvonul vehiculat în ultimele săptămâni.

Se pare că nici ucraineanul Dmitro Nepogodov, transferat la Metalurg Doneţk, nu va veni la Galaţi în această iarnă.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 11:46 PM
Mesaj: #153
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Pleacă nigerianul Ibeh?

[Imagine: n12874_picture1.jpg]

Cornel Râpă şi John Ibeh au cele mai mari şanse de a părăsi Galaţiul în această iarnă pentru oferte consistente. Dacă despre transferul primului se vorbeşte de aproape o lună de zile, celălalt a fost dorit în vară de Universitatea Craiova şi se pare că interesul oltenilor după "pantera neagră" a revenit după turul bun de campionat al nigerianului."

"Vorbim doar la parafarea transferului"
"Comercializarea" fundaşului dreapta Cornel Râpă, încă neconcretizată, dar de actualitate, nu va fi singura vânzare din curtea Oţelului în această iarnă.

Marius Stan, directorul general al roş-alb-albaştrilor, admite acest lucru, însă evită să nominalizeze vreun alt "oţelar" care ar urma să-şi facă bagajele contra unei sume impresionante.

"Ar însemna să ne lăudăm aiurea dacă am spune că unii dintre jucătorii noştri sunt urmăriţi de anumite cluburi. În cazul lui Râpă există clar interesul unor echipe din străinătate şi voi mai vorbi despre acest lucru atunci când vom parafa transferul. La fel şi în cazul altor jucători care ne vor părăsi în această pauză competiţională", comentează şeful grupării locale de Liga I.

Un milion şi pe nigerian?
Milionul de euro care ar urma să fie obţinut de pe urma lui Râpă s-ar putea combina cu o sumă similară, şanse mari de a părăsi Galaţiul având şi nigerianul John Ike Ibeh, "pantera neagră" transferată exact acum un an de zile de la UTA fără niciun ban.

Mijlocaşul african al Oţelului a fost monitorizat în vară de Universitatea Craiova şi se pare că oferta oltenilor, situată atunci la un milion de euro, a fost refuzată în ultima clipă de conducătorii de la Dunăre.

Ibeh, care a ratat doar două meciuri în toamnă, a prins un tur de campionat destul de bun - cu trei goluri şi două pase decisive - numărându-se printre cei mai constanţi "oţelari" în prima parte a sezonului 2009-2010.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 11:49 PM
Mesaj: #154
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Dorinel Munteanu: "Interviuri doar cu ştirea mea!"

Dorinel Munteanu susţine că jucătorii săi vor oferi declaraţii presei doar cu acordul său prealabil. "Am avut destule situaţii în care au apărut unele afirmaţii în mass-media, iar jucătorii n-au recunoscut că le-au făcut, iar asta a afectat grupul", îşi motivează tehnicianul ultima sa măsură.

"De-ar citi jucătorii ce le transmit…"
L-am prins ceva mai relaxat după Sărbători, dar parcă tot avea un nod în gât. Revenit în ţară de câteva zile (la Galaţi va ajunge vineri, 8 ianuarie), Dorinel Munteanu susţine că ce-i mult strică şi că are chef de muncă. Are reguli noi pentru 2010. Admite că abia aşteptă să scape de 2009 şi anunţă că ridică ştacheta: vrea performanţă!

"Aş vrea ca toţi jucătorii mei să citească acest interviu. Le transmit câteva lucruri cu câteva zile înainte de reunirea lotului. Am mare nevoie de toată concentrarea lor", a ţinut să mai spună fostul internaţional înainte de a-l întreba, punctual, despre cum ar trebui să arate Oţelul în retur.

"Vin Cucu şi Buş"
Reporter: Dornic de muncă sau mai mergeau câteva zile de vacanţă?
- E prea multă vacanţă şi ce-i prea mult strică! Sunt dornic de muncă, sincer, şi de-abia aştept să mă regăsesc cu băieţii. Vreau să ne pregătim cât mai bine că ne aşteaptă un retur foarte greu, unul mai greu decât turul. Nu mă tem, însă, de nimic, pentru că băieţii mi-au demonstrat că pot mai mult decât în prima parte a campionatului.

Reporter: Veţi avea la dispoziţie un lot mai bun decât cel din toamnă?
- Am discutat cu domnul preşedinte (n.r. – directorul general Marius Stan) şi am stabilit ca unii jucători să ne părăsească. Vineri veţi afla despre cine este vorba. Vin alţii, dar este clar că mă bazez pe acelaşi nucleu de jucători. Bănuiesc că aţi aflat că vin Stelian Cucu, de la FCM Dunărea, şi Laurenţiu Buş, de la Arieşul Turda. Mai vine un portar şi voi promova câţiva jucători de la echipa a doua.

Reporter: Locuiţi în Germania. N-aduceţi niciun neamţ la echipă?
- (râde) Aş aduce, dar n-avem bani pentru aşa ceva.

"Oricum nu mă mai bazam pe Jelev"
Reporter: Vă acoperiţi toate posturile?

- Se acoperă, fiţi convins de asta. Se mai pot face modificări pe parcurs, dar nu vreau modificări prea mari. Oricum, vreau un lot cu care să avem un retur mai bun decât turul, aşa cum am mai zis.

Reporter: Steaua îl dă ca şi transferat pe Jelev. Cum comentaţi?
- Să fie sănătos, oricum nu mă mai bazam pe el în retur. Totuşi, din câte ştiu, nu este liber de contract, însă el este un jucător valoros care ar face faţă în Ghencea.

Reporter: Pe cine aţi vrea la schimb de la formaţia bucureşteană? Domnul Stan îl cere pe Răzvan Ochiroşii…
- Nu este corect să nominalizez eu pe cineva din lotului Stelei care să vină la schimb, dar cu siguranţă sunt destui jucători acolo care ne-ar ajuta foarte mult. Cei tineri sunt de mare perspectivă.

Reporter: Ce n-aţi mai vrea să se repete din anul care tocmai a trecut?
- În primul rând, situaţia financiară, fiindcă numai noi ştim cum am trecut prin această perioadă. Am avut sprijinul jucătorilor, nu-i laud, dar au dat dovadă de mare caracter. Sper ca în continuare să pună fotbalul pe primul plan. A, şi nu mai vreau să luăm atâtea goluri, am încasat prea multe!

"Vreau un grup unit"
Reporter: Lucruri noi de la 2010?

- Avem deja şase luni de când suntem împreună, adică am trecut de acomodare, şi îi anunţ pe jucători că ridic ştacheta pentru că eu impun regulile. Aportul individual şi cel de grup trebuie să crească, pentru ca, automat, să crească jocul echipei. Vreau ca jucătorii să creadă mai mult în potenţialul lor. Şi-tot ca noutate - niciun jucător nu va mai acorda interviuri fără ştirea mea.

Reporter: De ce?
- Nu mai vreau interviuri fără controlul meu, pentru că am avut destule situaţii în toamnă când au apărut în presă afirmaţiile unor jucători, iar ei le-au negat. Aceste lucruri au afectat grupul şi eu vreau linişte în vestiar. Fiecare va avea dreptul să vorbească, nu bag pumnul în gură nimănui, dar va fi nevoie de un acord prealabil. Îmi doresc un grup unit la Oţelul!

Reporter: Relaţia cu suporterii va rămâne la fel de încordată?
- N-am avut niciodată probleme cu fanii, chiar dacă unii mi-au cerut demisia. Sunt convins, însă, că au înţeles că jucătorii au nevoie de sprijinul lor şi îmi doresc să vină cât mai mulţi pe stadion, să fie cât mai aproape de băieţi. Numai împreună putem obţine rezultatele pe care le visează suporterii.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 11:50 PM
Mesaj: #155
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Portar muntenegrean pentru Dorinel Munteanu

Problemele dintre buturile Oţelului, evidente după plecarea bulgarului Stoian Kolev, par a fi rezolvate.

Aşa susţine Marius Stan, directorul general al clubului gălăţean de Liga I, care ieri l-a anunţat deja transferat pe muntenegreanul Branko Grahovac (26 de ani, 1.90 metri), de la Borac Cacak, din prima ligă a Serbiei.

Stan susţine că noul goalkeeper al echipei sale, care a costat 50.000 de euro, deţine şi naţionalitatea sârbă şi are mari şanse de a prinde turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Miercuri a semnat cu Oţelul atacantul Alin Coţan (27 de ani - joacă şi pe postul de mijlocaş stânga), ultima dată la Chimia Brazi. Acesta din urmă vine la Galaţi din postura de jucător liber de contract.

Cucu nu mai trece la Oţelul!
Mijlocaşul Stelian Cucu, tipul care ne-a zâmbit de sub brad în Ajunul Crăciunului, alături de voleibalista Alexandra Trică, nu va mai trece la Oţelul.

Deşi transferul său de la FCM Dunărea Galaţi părea rezolvat încă din decembrie 2009, Marius Stan, şeful grupării locale de Liga I, a anunţat, ieri, că a renunţat la pista fotbalistului de 20 de ani.

"Nu avem destui bani de transferuri şi am decis să promovăm juniori din propria pepinieră pentru acel post", s-a justificat Stan.

De soarta lui Cucu se interesează însă, Steaua şi Dinamo, susţine conducerea formaţiei de Liga a II-a!

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 11:50 PM
Mesaj: #156
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Oţelul, din nou cu Slavia Sarajevo

Formaţia pregătită de Dorinel Munteanu va juca în compania echipei Slavia Sarajevo, în stagiul din Antalya, programat între 30 ianuarie şi 12 februarie.

Gruparea bosniacă i-a fost adversar Oţelului acum doi ani şi jumătate, în Cupa UEFA Intertoto, echipa gălăţeană impunându-se atunci.

Tot în Antalya, Oţelul va juca împotriva lui FC Brno (Cehia) şi a Slaviei Sofia (Bulgaria).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 11:50 PM
Mesaj: #157
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Ionel Tămăşanu, revenit la seniorii Oţelului

Stafful tehnic al lui Dorinel Munteanu s-a completat, ieri, cu preparatorul fizic Ionel Tămăşanu, revenit după 6 luni de zile la formaţia de seniori a clubului de fotbal Oţelul.

"Da, domnul profesor va face parte din echipa noastră tehnică", a confirmat Munti, ceilalţi secunzi ai săi fiind Ion Balaur, Tudorel Călugăru şi Cătălin Ciorman.

Tot de vineri, noul antrenor principal la Oţelul II este Aurelian "Vivi" Stamate, Tudorel Pelin devenind secund.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 11:57 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-09-2010 11:58 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #158
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
"Fericit că sunt la Oţelul!"

Vedeta zilei de ieri a fost Răzvan Iulian Ochiroşii care, după ce a semnat cu formaţia locală de Liga I, a spus răspicat că nu mai aparţine deloc Stelei şi că redescoperă cu plăcere oraşul natal. La prima şedinţă pe 2010 au participat 32 de jucători, plus Romeo Stancu, acesta din urmă certându-se cu oficialii clubului pentru a intra la antrenament.

Lotul Oţelului prezent la reunire
· Portari: Abraham, Baotici, Grahovac (Borac Cacak);
· Fundaşi: Cârjă, Cojoc, Costin, David, Hodzurda (Oţelul II), Perendija, Râpă, Sălăgeanu, Sârghi, Siminic, Sipovici (Oţelul II);
· Mijlocaşi: Antal, Avram (revenit Petrolul Ploieşti), Giurgiu, Golocevac, Ilie, Iorga, Neagu, Negoescu (Oţelul II), Ochiroşii (Steaua Bucureşti), Paraschiv, Stoica (Oţelul II), Viglianti;
· Atacanţi: Axente, Buş (Arieşul Turda), Matei, Nikolici, Pena, Tănasă;
· Absenţi motivaţi: Bermudez (portar), Ibeh (mijlocaş), Coţan (Chimia Brazi, atacant).

Stancu şi-a forţat intrarea la antrenament
Multă lume la reunirea lotului echipei de fotbal Oţelul. Poate prea multă la ce planuri au Dorinel Munteanu şi Marius Stan, adică un vestiar cu maximum 26-27 de jucători.

L-am remarcat chiar şi pe mijlocaşul Romeo Stancu, cel aflat la cuţite cu conducerea clubului de un an de zile, fostul rapidist punând şi de-o repriză de scandal cu directorul general adjunct Cătălin Tofan, pentru că nu i se permitea accesul pe teren, alături de ceilalţi roş-alb-albaştri.

"Tu nu faci parte din lot", i-a explicat şi tehnicianul Munteanu, dar Stancu n-a putut fi oprit: a trecut la ture de teren de unul singur făcându-i pe oficialii gălăţeni să ridice din mână a pagubă.

Para s-a tuns şmechereşte
Pentru amatorii de curiozităţi, câteva aspecte dinaintea primului antrenament pe 2010: Gabi Paraschiv, cu un nou look (pare mai tânăr cu trei-patru ani!), Sergiu Costin, cu o chelie parcă ceva mai deasă, Laurenţiu Iorga şi Mircea Axente, parcă decupaţi din revistele de modă, şi Samoel Cojoc, cu fes pe cap şi o replică memorabilă: "Nu vă uitaţi aşa la mine, că nu m-am îngrăşat! Sunt plin de muşchi şi veţi vedea că voi ajuta mult echipa în noul an."

Marius Pena a coborât din maşină îmbrăcat foarte sumar, frizând răceala, cu o minge ambalată, scoasă ca din vitrină. "Ce să-i fac dacă nu pot fără fotbal? Car mingile după mine", a glumit atacantul "oţelar".

"Sunt definitiv la Galaţi!"
Microbiştii gălăţeni care au înfruntat ceaţa groasă pentru a-i vedea la lucru pe roş-alb-albaştri au stat cu ochii pe Răzvan Iulian Ochiroşii, internaţionalul de tineret luat de la Steaua Bucureşti în această iarnă.

Aşa cum a promis, mijlocaşul a vorbit până la urmă din postura de jucător al Oţelului: "Sunt fericit că am ajuns aici, că am revenit acasă şi că voi juca la Oţelul. Vreau să se ştie clar că nu sunt împrumutat la Galaţi, eu sunt definitiv al Oţelului, şi-mi doresc să ajungem în cupele europene. Mai întâi, vreau să muncesc pentru a-mi câştiga un loc de titular. În cei cinci ani petrecuţi în Ghencea se putea şi mai bine, dar voi demonstra la Galaţi că pot mai multe", a declarat ex-stelistul.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-13-2010, 07:09 PM
Mesaj: #159
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Cătălin Tofan şi-a dat demisia din funcţia de director general adjunct

Directorul general adjunct al Oţelului, Cătălin Tofan, a demisionat marţi din funcţie, fostul jucător gălăţean şi-a motivat decizia prin faptul că are probleme personale, a declarat directorul general al clubului, Marius Stan.

"Eu nici nu m-am întâlnit cu el, a lăsat demisia la club şi a predat telefonul de serviciu. A mai încercat şi în trecut să-şi dea dmisia, eu chiar nu îl înţeleg. Şi-a motivat decizia că ar avea probleme personale. Nu am avut niciun conflict, e un tip ok. M-a luat prin suprindere decizia sa", a spus Stan.

Cătălin Tofan este un produs al clubului Oţelul Galaţi, formaţie pentru care a jucat 358 de meciuri, în perioada 1988-2003, şi pentru care a marcat 25 de goluri. Din 2005 acesta a ocupat funcţia de director general adjunct al grupării gălăţene.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut