RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Ştiri Poli Timişoara
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Chivorchian: "Acea petardă nu a fost aruncată de galeria noastră!"

Directorul executiv al Politehnicii Timişoara, Gheorghe Chivorchian, spune că nu galeria timişoreană a fost cea care a aruncat petarda care a explodat lîngă fundaşul Bonfim.

"De ce să jucăm fără spectatori? Acea petardă a venit din spatele meu şi nu din galeria Timişoarei, iar eu am stat pe banca de rezerve. Cum putea veni din galerie de la noi cu acel gard înalt, o petardă razant cu solul? E o chestie de fizică, e imposibil. Arbitrajul a fost bun spre foarte bun, poate că noi am jucat prea prudent, dacă am fi îndrăznit mai mult poate am fi învins", a declarat Chivorchian.
Pantilimon: "Ne aşteptam să învingem"

Portarul Politehnicii Timişoara, Costel Pantilimon, spune că el şi coechipierii săi se aşteptau să învingă la Cluj.

"Ne aşteptam la o victorie, am venit să cîştigăm la Cluj. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar Clujul a echilibrat partida în a doua parte. Ne bucurăm că vine lumea la stadion, Timişoara şi Clujul sînt printre puţinele echipe care mai aduc lumea la stadion. Arbitrajul a fost ok", a declarat Pantilimon.
Bonfim: "Ceva a explodat în faţa mea, nu ştiu ce s-a întîmplat"

Fundaşul Politehnicii Timişoara, Eder Bonfim, a explicat prin ce a trecut în primele momente ale partidei, cînd o petardă a explodat în preajma sa.

"Nu ştiu ce s-a întîmplat, a explodat ceva în faţa mea, nu ştiu exact ce, mă bucură că nu a fost ceva mai grav, putea fi mai rău, dar aşa sînt în regulă, am putut să joc în continuare şi nu am nicio problemă. Îmi pare rău că nu am învins, am avut foarte multe oportunităţi de a marca, am avut om în plus, dar acum mă gîndesc doar la meciul cu Steaua, pe care vreau să-l cîştigăm", a declarat Bonfim.
S-au ieftinit biletele pentru meciul cu Steaua!

Oficialii lui Poli au anunţat că au scăzut preţul biletelor pentru meciul cu Steaua

Fotbal Club Timişoara anunţă că au fost stabilite noile preţuri la biletele de intrare, pentru meciurile din campionatul intern.

Astfel, în cursul acestei săptămâni, suporterii lui Poli vor putea achiziţiona bilete pentru meciul cu Steaua Bucureşti la următoarele preţuri:
5 lei la peluzele nord şi sud
10 lei la tribunele I şi II
25 de lei la tribuna 0
150 de lei la loje.

Biletele vor fi puse în vânzare de joi, 29 octombrie, locurile de distribuire a lor urmând să fie anunţate în timp util.
Prodana: "Petarda nu a apărut de la noi"

Paul Prodana, unul dintre liderii CVUCS, exclude varianta ca proiectilul să fi plecat din galeria Timişoarei.

"Sută la sută petarda nu a plecat de la noi. Dacă există dovada video, cum zic cei de la CFR, de ce nu a fost ridicat nimeni pînă acum din galeria noastră? Am fost controlaţi la sînge înainte de meci. Aveam un gard de 6 metri în faţa noastră. Cum naiba să aruncăm pînă acolo? Chiar aşa credeţi că puteam intra cu lansatoare?", s-a întrebat Prodana.
"Mureşan? Un slujbaş!"

Patronul lui Poli, Marian Iancu, îl contrează dur pe preşedintele clujenilor, dar se ia şi de propriii fani şi jucători.

- Domnule Iancu, a fost mai bună Poli cu CFR decît cu Anderlecht? Ambele meciuri s-au terminat 0-0.
- Avem o echipă ofensivă, indiferent de ce spun unii sau alţii. Din păcate, unii jucători care ar fi trebuit să regleze jocul au intrat şi l-au plafonat. Vrsici a avut o evoluţie dezolantă. Apoi Parks o ţine într-o veselie, el e într-o vacanţă continuă. Efectiv mă irită.

- Iuliu Mureşan a declarat că arbitrajul a fost afectat de presiunea pusă de dumneavoastră înaintea meciului.
- El este doar un slujbaş, un angajat care are frica locului de muncă. Nu putea să spună că la un moment dat echipa lui n-a mai contat în meciul cu noi. Şi dacă mă provoacă poate îmi aduc aminte şi faptul că am avut un penalty clar la Bonfim în prima repriză.

- Sînteţi pe primul loc, dar unii suporteri tot par nemulţumiţi, spun că unicul atu al lui Sabău acum este clasamentul.
- Este imposibil să mă ancorez într-un discurs tehnico-tactic cu unii dintre fani. Preocuparea mea este să-i acord antrenorului suportul emoţional de care are nevoie pentru a nu cădea în capcana unora.

- Acceptaţi ideea că lumea nu mai vine la stadion din cauza jocului?
- Pot să accept ideea că a fost o problemă cu preţul biletelor şi că bugetul unei familii ar fi putut să sufere. Urmăresc ce se discută pe site-uri şi sînt vreo cinci dobitoci care încearcă să-i influenţeze şi pe alţii. Asta nu înseamnă că nu voi spune dacă văd greşeli în jocul cuiva.
Eder Bonfim: "Să se ia măsuri!"

Eder Bonfim aşteaptă ca cei care i-au pus în pericol viaţa să fie pedepsiţi.

Eder Bonfim îi apără pe suporterii timişoreni, dar cere măsuri drastice împotriva celor care au lansat proiectilul. "Acea petardă nu avea cum să ajungă din sectorul timişorenilor. Erau la 60 de metri de mine! Dar nici nu pot să spun de unde a venit, fiindcă nu mi-am dat seama. Totul s-a petrecut foarte repede. Oricum, aşa ceva nu se poate întîmpla pe un teren de fotbal. Putea să-mi explodeze în dreptul capului sau chiar mai aproape de corp şi se puteau întîmpla lucruri mult mai grave. Federaţia trebuie să ia măsuri", a spus jucătorul lui Poli.

Fundaşul brazilian a rememorat momentele şocante prin care a trecut. "A fost un sunet foarte puternic chiar lîngă mine şi efectiv m-am prăbuşit. N-am mai auzit nimic cîteva minute bune, dar acum mă simt mult mai bine, mi-am revenit. Bine că am scăpat teafăr. Spectacolul sportiv nu trebuie să aibă legătură cu violenţa", a spus Bonfim. Unul dintre cei mai buni oameni de pe teren duminică, Bonfim nu face parte din lotul pentru meciul din Cupa României pe care Timişoara îl joacă la Ploieşti. Sabău a vrut să-l menajeze pentru a-l avea apt la partida din campionat cu Steaua.
"Mourinho joacă mereu la rezultat şi are numai de cîştigat"

Sabău le-a răspuns ieri celor care îl contestă, arătîndu-le clasamentul şi oferindu-le exemplul lui Mourinho.

Antrenorul Timişoarei e nemulţumit că fanii îl contestă deşi echipa e pe locul 1 în campionat, fără înfrîngere. Sabău dă exemplul lui Mourinho, care a avut rezultate, fără să fie adeptul spectacolului.

- Domnule Sabău, unii vă contestă, chiar dacă sînteţi pe locul 1. Sînteţi dezamăgit?
- Eu ştiu că am început aici cu trei obiective. Echipa nu era obişnuită să joace din trei în trei zile şi nici nu avea experienţa necesară pentru o competiţie europeană. Repet, echipa joaca la potenţial de 60 la sută din ce mi-am propus. Trebuie să joci şi la rezultat. Unele lucruri nu se pot rezolva imediat, chiar dacă şi eu mi-aş dori asta. Totuşi pînă acum eu spun că ne-am comportat destul de bine.

- Se poate cîştiga un campionat fără ca echipa să facă spectacol?
- Mourinho joacă mereu la rezultat şi are numai de cîştigat. Urziceniul a jucat tot la rezultat, cu mingi lungi pe atacanţi şi a cîştigat campionatul. În fotbal trebuie să ai capacitatea să înţelegi unele lucruri şi să ştii să-ţi faci în mod corect o analiză.

- Cum suportaţi această perioadă?
- Păcat că se vorbeşte prea mult negativ şi tocmai acasă. Lumea este mai uşor de influenţat în rău şi atunci cînd începi să analizezi cu răutate lucrurile nu mai merg într-un mod natural. Este foarte greu ca, atunci, să fii capabil să ajungi la miezul problemei. Cei nemulţumiţi trebuie să privească faptele. Sîntem pe primul loc, avem al treilea atac din campionat şi cea mai bună apărare!

- În Cupă, mergeţi însă cu echipa a doua. De ce?
- Cei care voi intra în teren cu Astra trebuie să-mi arate că pot să mă bazez pe ei în orice moment. Este un sezon lung şi aştept chiar ca unii să-mi arate că am greşit că nu i-am folosit mai des. N-am preferaţi cînd alcătuiesc primul unsprezece, iar asta o ştiu toţi. Depinde doar de ei. De exemplu, cu Astra, Borbely trebuie să-mi arate că merită mai mult, că este apt şi că este o soluţie pentru mine.

- Astra cum o vedeţi?
- Este o echipă solidă, cu jucători care pot pune probleme de la mijloc în sus. Ganea, Miranda sau mijlocaşii de bandă sînt periculoşi, dar trebuie să ne impunem. Noi trebuie să intrăm responsabili şi motivaţi în teren şi să nu ne pierdem concentrarea.

- 17 goluri înscrise şi doar 5 primite are Poli sub comanda lui Sabău.
- 3 din cele 5 goluri au fost primite într-un singur meci, cel cu Mediaş.
- 5 victorii, 6 egaluri şi 0 înfrîngeri a strîns Moţul la Timişoara.
- Poli are cea mai bună defensivă din campionat.
Chivorchian: "Cînd faci parte din lotul Politehnicii trebuie să dai randament maxim"

Directorul executiv al Politehnicii Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a tras un semnal de alarmă înaintea partidei cu Astra.

"Atîta timp cît faci parte din lotul lui Poli trebuie să fii pregătit în orice moment să dai randament maxim. Cei care fac parte din lotul nostru trebuie să joace pe măsura investiţiilor care s-a făcut în ei", a spus Gheorghe Chivorchian.
Marian Iancu: "Am convingerea că gemenii Karamian vor continua la Timişoara"

Marian Iancu a dezvăluit că a făcut o ofertă scrisă pentru fraţii Karamian, iar acum aşteaptă răspunsul gemenilor.

"Sînt discutate toate clauzele, iar înaintea meciului de la Cluj chiar s-a redactat contractul pe care îl vom oferi. Cred că acesta acoperă peste 90% din cerinţele lor. Am convingerea că vor continua la Timişoara", a explicat Marian Iancu.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
URL de referinţă