Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Farul Constanţa
01-10-2010, 05:26 PM
Mesaj: #211
RE: Ştiri Farul Constanţa
Mendy, dorit de Poli Iaşi

Cel mai constant jucător al FC Farul în turul actualului sezon al Ligii a II-a, Gaston Mendy, a intrat în atenţia mai multor grupări din prima ligă, printre care şi Poli Iaşi.

Moldovenii s-au interesat de situaţia fundaşului stânga, însă preţul fixat de conducerea grupării de pe litoral, 200.000 de euro, i-a descurajat. "L-aş fi vrut pe Mendy la Iaşi, dar preţul său este destul de piperat. Nu avem potenţa financiară pentru a plăti o asemenea sumă pe un singur jucător, astfel că sunt şanse mici să se realizeze transferul", a recunoscut antrenorul principal al ieşenilor, Petre Grigoraş.

"Nu am primit nicio ofertă pentru Mendy, dar dacă suma este convenabilă pentru club ne putem aşeza la masa negocierilor", a spus preşedintele executiv al FC Farul, Sevastian Iovănescu.

În plus, antrenorul constănţenilor, Ştefan Stoica a anunţat deja că niciun jucător nu va pleca în perioada următoare de la Constanţa. În vârstă de 24 de ani, senegalezul a evoluat în toate partidele din tur şi a marcat de două ori pentru formaţia constănţeană.

Telegraf

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-10-2010, 05:27 PM
Mesaj: #212
RE: Ştiri Farul Constanţa
Reunire cu Barbu şi Paşcovici

Anunţaţi la finalul turului că îşi pot căuta alte echipe dacă nu acceptă înjumătăţirea contractelor, Ion Barbu şi Cosmin Paşcovici vor fi prezenţi luni, la ora 10.30, la Stadionul "Farul", la reunirea lotului.

"Mai am un an şi jumătate de contract cu FC Farul şi vreau să rămân la Constanţa. Mă voi prezenta la reunire şi voi continua să mă pregătesc", a anunţat cel mai vechi jucător din lotul grupării de pe litoral, Ion Barbu.

"Sunt sub contract cu Farul şi mă voi prezenta la reunire, dar sunt dispus să discut despre rezilierea contractului pe cale amiabilă. În primul rând, trebuie să mi se plătească restanţele, pentru că în ultimele trei luni nu am mai luat salariu. Dacă nu ne înţelegem şi nu-mi găsesc altă echipă, stau cel puţin pînă în vară la Constanţa", a adăugat Paşcovici.

Telegraf

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-10-2010, 05:36 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-10-2010 05:36 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #213
RE: Ştiri Farul Constanţa
Ştefan Stoica spune că va impune o "dictatură de bun simţ" la Farul Constanţa

Ştefan Stoica a fost prezentat oficial, sâmbătă, în funcţia de antrenor principal al divizionarei secunde Farul Constanţa, şi a anunţat că va emite un set de reguli stricte pentru ca formaţia dobrogeană să promoveze în Liga I.

"Sunt foarte bucuros că am venit la Constanţa, am acceptat oferta în două minute pentru că e al doilea oraş din ţară şi trebuie să facă istorie. Trebuie să readucem echipa acolo unde îi e locul. Pentru acest lucru vor exista legi pe care trebuie să le facem, fiindcă la fotbal trebuie şi dictatură, dar una de bun simţ. Fără dictatură nu merge, fiecare are rolul său, antrenor, jucător, conducător", a spus Stoica.

Tehnicianul susţine că nu va acorda o a doua şansă elevilor săi, iar luni toţi jucătorii vor semna noul Regulament de Ordine Interioară. "O să mergem pe legi stricte, fotbaliştii de la Farul nu au voie să practice jocuri de noroc, pariuri sportive şi sunt obligaţi şi trebuie să se odihnească seara acasă. Asta e datoria unui fotbalist, să joace, să mănânce corect şi să se odihnească. Eu şi conducerea lucrăm la ROI şi luni jucătorii îl vor semna. Cine nu semnează, înseamnă că nu vrea ca Farul să intre în prima ligă. Nu li se va acorda o nouă şansă", a fost mesajul acestuia.

Stoica e de părere că Farul va lupta pentru promovare cu patru echipe: "Va trebui să trecem de Sportul Studenţesc, Săgeata Stejaru, Victoria Brăneşti şi Petrolul. Farul are nevoie de două puncte mai mult decât celelalte", consideră tehnicianul, care a adăugat că sunt şanse mici ca Ion Barbu şi Cosmin Paşcovici să mai continue la formaţia constănţeană.

În cadrul conferinţei de presă a fost prezentat şi noul manager general al clubului, Vicenţiu Iorgulescu, fost conducător la FC Naţional, care a precizat că "vom munci de dimineaţă şi până seară pentru a promova în prima ligă, vom da totul pentru a realiza acest obiectiv".

Lotul dobrogean se va reuni luni, în timp ce jucătorii străini sunt aşteptaţi pe data de 15 ianuarie. Farul va efectua un cantonament la Poiana Braşov în perioada 17-25 ianuarie, care se va încheia cu un meci amical în compania Unirii Slobozia, iar pe 28 ianuarie va pleca în Antalya pentru un nou stagiu de pregătire.

Farul Constanţa ocupă locul 3 în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a după finalul turului, cu 32 de puncte acumulate, cu unul mai puţin decât primul loc promovabil.

[Imagine: Imag200.jpg]

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-12-2010, 09:01 PM
Mesaj: #214
RE: Ştiri Farul Constanţa
Giani Nedelcu: "Alaturi de fani, revenirea in Liga I ar fi mai usoara"

Patronul Farului, Giani Nedelcu, a vorbit, in excusivitate pentru Sport Total FM, despre noutatile de la clubul pe care il conduce, reprezentate de venirea lui Stefan Stoica in functia de antrenor si a lui Vicentiu Iorgulescu in conducere.

"Luni avem reunirea lotului. Noutatile sunt cooptarea in stafful clubului a lui Vicentiu Iorgulescu si a antrenorului Stefan Stoica. Le multumesc Primariei si Consiliului Judetean ca vin langa noi. La inceput ne-a fost mai greu. Curca si Matel sunt jucatorii Farului, nu vom vinde nici un jucator", a declarat Giani Nedelcu la Sport Total FM.

El a precizat ca Farul are oferte si ca vrea sa transfere doi-trei jucatori. "Avem oferte pentru Matel, Mendy si altii. Vrem sa achizitionam doi-trei jucatori", a spus Nedelcu.

Patronul Farului a tinut sa clarifice si implicarea Consiliului Local la club, precizand ca aportul acestei institutii este reprezentat doar de plata utilitatilor:: "Cantonamentul il facem intre 17-24 ianurie la Brasov si intre 28 ianuarie-14 februarie in Antalya. Consiliul Local ne sprijina cu utilitatile, nu cu cantonamentul", a mai declarat Nedelcu.

El spera ca suporterii sa revina alaturi de Farul. "Sper ca suporterii sa se intoarca alaturi de echipa. Noi ne dorim din tot sufletul ca, impreuna cu ei, sa ne fie mai usoara revenirea in liga I", a incheiat Nedelcu.

Sport Total FM

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-13-2010, 10:08 PM
Mesaj: #215
RE: Ştiri Farul Constanţa
Dictatura lui "Mourinho" la FC Farul

După o vacanţă de iarnă agitată, FC Farul şi-a prezentat sâmbătă conducerea administrativă şi staff-ul tehnic cu care va aborda returul actualului sezon al Ligii a II-a. La conferinţa de presă susţinută la sediul clubului au fost prezenţi managerul general Vicenţiu Iorgulescu, preşedintele executiv Sevastian Iovănescu, vicepreşedintele Robert Avramescu, antrenorul principal Ştefan Stoica, antrenorul secund Vasile Mănăilă, antrenorul cu portarii Gheorghe Covaciu şi preparatorul fizic Adrian Cosman. Oficialii constănţeni au promis că vor face totul pentru ca formaţia de pe litoral să sărbătorească în vară revenirea în Liga I, după un an de "surghiun" în liga secundă. Prezent pentru prima oară la Constanţa în noua sa postură, "Mourinho" a anunţat că va instala o disciplină de fier, jucătorii urmând să aibă parte de un set de legi extrem de stricte.

"Personal, cred că în fotbal trebuie să existe şi puţină dictatură, dar cu bun simţ. O să mergem pe legi stricte, iar fotbaliştii de la FC Farul nu vor avea voie să practice jocurile de noroc şi pariurile. Vor fi obligaţi să meargă acasă şi să se odihnească, nu să umble noaptea prin baruri. Astfel, îi vom ajuta şi pe ei, pentru că trebuie să înţeleagă că sunt profesionişti, iar meseria lor este să joace fotbal. Împreună cu cei din conducere, vom face un Regulament de Ordine Interioară, iar jucătorii vor trebui să-l semneze, pentru că nu vor mai primi a doua şansă. Cine nu o va face, înseamnă că nu doreşte ca Farul să revină în prima ligă, astfel că ne vom despărţi indiferent de numele jucătorului", a explicat Ştefan Stoica.

"O să apelăm la toţi oamenii de afaceri şi vom bate la uşi pentru a găsi fonduri pentru echipă. Ne vor ajuta financiar şi persoane din Bucureşti, dar important este ca echipa să joace bine, să fie rezultate şi spectatorii să vină la stadion. Cu siguranţă, în acest fel vor veni şi mai mulţi sponsori alături de echipă. Oricum, dacă va fi nevoie, vom munci de dimineaţa până seara pentru Farul să revină în prima ligă", a adăugat Vicenţiu Iorgulescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-13-2010, 10:10 PM
Mesaj: #216
RE: Ştiri Farul Constanţa
Ion Barbu şi Paşcovici, şanse minime de a fi păstraţi în lot

Vacanţa "marinarilor" a luat sfârşit. Lotul Farului s-a reunit luni, la ora 10.30, la stadion, iar sub comanda antrenorilor Ştefan Stoica şi Vasile Mănăilă s-au aflat cei patru jucători reveniţi de la Delta Tulcea: Ionuţ Larie, Florin Pătraşcu, Emil Nanu şi Cristian Pantelie.

În cazul lui Ion Barbu şi Cosmin Paşcovici, "Mourinho" a spus că sunt şanse mici ca ei să mai continue la formaţia constănţeană.

La reunire, vin numai fotbaliştii români, în timp ce jucătorii străini sunt aşteptaţi la Constanţa abia vineri, 15 ianuarie.

După o săptămână de pregătiri pe plan local, FC Farul va efectua un cantonament la Poiana Braşov, în perioada 17-25 ianuarie, care se va încheia cu un meci amical în compania Unirii Slobozia, iar pe 28 ianuarie, "marinarii" vor pleca în Antalya (Turcia), pentru un nou stagiu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-14-2010, 09:49 PM
Mesaj: #217
RE: Ştiri Farul Constanţa
Măţel ar putea ajunge în Ghencea la schimb cu Ninu, Bicfalvi şi Iacob

Internaţionalul de tineret al Farului, Alexandru Măţel, ar putea evolua în returul campionatului la Steaua, în schimbul jucătorilor Emil Ducu-Ninu, Alexandru Iacob şi Eric Bicfalvi, a declarat, joi, patronul constănţenilor, Giani Nedelcu.

"Negociem cu Steaua să vină trei jucători: Bicfalvi, Ninu şi Iacob, împrumut până în vară, iar în schimb, Măţel să meargă în Ghencea pe aceeaşi perioadă. Până duminică, când echipa pleacă în cantonament la Poiana Braşov, sper ca lotul să fie definitivat", a spus Nedelcu.

În vârstă de 20 de ani, Alexandru Măţel, produs al centrului de Copii şi Juniori al Farului, este fundaş dreapta şi a debutat în Liga I în urmă cu trei ani şi jumătate, în partida CFR Cluj-Farul, scor 3-0, disputată la 7 iunie 2006. În vară, fotbalistul a fost aproape de un transfer la FC Vaslui, însă mutarea a căzut în ultimul moment.

În altă ordine de idei, portarul George Curcă va ajunge, vineri, la Constanţa, pentru a negocia revenirea la echipă. "George vine la Constanţa mâine să discutăm, iar noi îi vom propune un contract pe un an şi jumătate", a afirmat patronul despre goalkeeperul, aflat la Dinamo sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-16-2010, 10:31 PM
Mesaj: #218
RE: Ştiri Farul Constanţa
Alexandru Măţel nu va pleca de la Farul în această iarnă, anunţă conducerea clubului

Conducerea divizionarei secunde Farul Constanţa a anunţat, sâmbătă, printr-un comunicat, că internaţionalul de tineret Alexandru Măţel nu va părăsi echipa în această perioadă, deşi e dorit de Steaua şi FC Vaslui.

Oficialii dobrogeni îl consideră pe Măţel "un fotbalist cu potenţial" de care au nevoie în acest sezon pentru ca Farul să revină în Liga I. "Obiectivele de performanţă sportivă nu sunt posibile şi nu pot fi realizate decât dacă în lot se regăsesc fotbalişti cu potenţial ridicat, de cel puţin nivelul Ligii I, iar Măţel este unul dintre ei. De la Farul nu se va transfera la un alt club niciun jucător din lotul de bază în următoarea perioadă, cel puţin până la finalul sezonului", se arată în comunicatul remis presei.

Patronul Farului, Giani Nedelcu, declarase, joi, că Steaua îl doreşte pe internaţionalul de tineret sub formă de împrumut. De asemenea, şi FC Vaslui încearcă să-l transfere pe Măţel, conform afirmaţiilor agentului FIFA, Adrian Ilie.

În vârstă de 20 de ani, Alexandru Măţel evoluează pe postul de fundaş dreapta şi a debutat în Liga I în urmă cu patru ani, având un total de 17 prezenţe în primul eşalon. În ultima perioadă, el a purtat de mai multe ori banderola de căpitan al Farului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-18-2010, 06:00 PM
Mesaj: #219
RE: Ştiri Farul Constanţa
FC Farul s-a mutat la Poiana Braşov

După o săptămînă de reacomodare la efort, FC Farul a plecat, ieri, la Poiana Braşov pentru primul stagiu de pregătire din această iarnă, programat în perioada 17-24 ianuarie.

Pentru cantonamentul montan, antrenorul Ştefan Stoica are la dispoziţie 25 de jucători: Sardescu, I. Neagu - portari; Măţel, Diogo, Tudorache, Mendy, I. Călin - fundaşi; B. Andone, Soare, Andrade, Fl. Pătraşcu, Păcuraru, Larie, C. Matei, Cristocea, Rusmir, Henry, Mansur, L. Leu, M. Iovănescu - mijlocaşi; Chico, M. Ene, Fatai, Pantelie, E. Nanu - atacanţi.

Marele absent este George Curcă, portarul constănţean renunţând pentru moment la revenirea la Constanţa din cauza ofertei financiare nesatisfăcătoare făcute de conducerea clubului. Chiar dacă vineri s-a pregătit sub comanda lui "Mourinho", Curcă nu s-a mai prezentat la antrenamentul de sâmbătă, anunţând că are oferte de la mai multe echipe din Liga I. "Deocamdată, nu ne-am înţeles cu George Curcă, dar sper să ajungem la un acord în cele din urmă, mai ales că este sub contract cu FC Farul", a spus preşedintele executiv al FC Farul, Sevastian Iovănescu.

În cantonamentul de la Complexul Olimpic din Poiana Braşov nu a ajuns nici Ben Teekloh, mijlocaşul liberian urmând să sosească la Constanţa la finalul acestei săptămâni, el fiind într-un stagiu de pregătire centralizată cu echipa naţională a ţării sale. Mult mai interesantă este situaţia lui Dejan Rusmir, care a fost declarat liber de contract de către Camera Naţională de Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF. Conducerea grupării de pe litoral a făcut recurs la această decizie, însă şansele de câştig sunt minime, astfel că, în cele mult două săptămâni, Rusmir se va despărţi de FC Farul din postura de jucător liber de contract. "FC Farul îşi doreşte păstrarea jucătorului", a explicat Iovănescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-18-2010, 06:01 PM
Mesaj: #220
RE: Ştiri Farul Constanţa
FC Farul II îmbină experienţa cu tinereţea

Sub conducerea noului antrenor principal Gheorghe Butoiu, FC Farul II a început pregătirea celei de-a doua părţi a campioantului cu un lot mult schimbat, în care alături de jucători de 16, 17 ani se regăsesc şi fotbalişti cu experienţă în Liga I.

Farul II poate fi în retur echipa cu cea mai experimentată apărare, Barbu şi Paşcovici având, împreună, peste 400 de prezenţe în primul eşalon ! "De la prima echipă a clubului ne-au venit patru jucători, însă era nevoie şi de o selecţie la grupele de juniori pentru a completa lotul. În pregătire cu echipa mare au plecat Neagu, Iovănescu, Tudorache şi Călin, astfel că rămăseseră foarte puţini jucători în lot. Sunt mulţumit de jucătorii pe care îi am la dispoziţie şi, în funcţie de cei care nu vor fi păstraţi la echipa mare, şansele de a ne salva de la retrogradare vor fi mari", a declarat antrenorul Gheorghe Butoiu.

Până la prima etapă din retur, FC Farul II doreşte să dispute aproximativ zece partide amicale în compania altor formaţii constănţene, CS Eforie, Viitorul Constanţa, Oil Terminal, cu Unirea Slobozia, dar şi două jocuri la Galaţi şi Brăila. Începând de astăzi, la pregătirile formaţiei constănţene va participa şi Adrian Senin, fostul jucător al Farului fiind fără angajament, după ce şi-a reziliat contractul cu FC Braşov. Lotul actual este următorul: Isleam - portar; Pascale, Gospodin, Lăzărescu, Barbu, Paşcovici, Bubuleandră, Buzea - fundaşi; Drăghici (junior - născut 1991), Almaghe, Niţescu, Buşe (junior - 1993), Seşcioreanu (junior, 16 ani), Mocanu (junior - 1993), Taşcă (junior - 1992) - mijlocaşi; Calagi, Uzum (junior), Butoi (junior - 1993).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut