Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Gloria Bistriţa
08-03-2009, 10:16 PM
Mesaj: #1
Ştiri Gloria Bistriţa
Aici punem toate ştirile despre Gloria Bistriţa...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-01-2009, 10:22 PM
Mesaj: #2
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Padureanu: L-as aduce pe Hagi la Bistrita, dar nu vine!

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a mărturisit că nu are de gând să îl schimbe pe antrenorul Sandu Tăbârcă, cu toate că formaţia a avut un start dezastruos în acest sezon. "Lordul" are în continuare încredere în tehnician şi spune că în Liga I există echipe cu prebleme mult mai mari decât cele de la Bistriţa.

"Antrenorul are partea lui de vină, dar nu-l dăm afară, ci vrem să ne întărim lotul. Antrenorul e serios şi muncitor, are o experienţă de 20 de ani în Austria şi vom avea răbdare cu el până când vom conveni că e timpul să ne despărţim. Nu cred că se va ajunge la acest moment. Sunt cinci-şase echipe cu probleme la fel de mari ca ale noastre", a declarat Pădureanu pentru EVZ.

Întrebat pe cine şi l-ar dori ca antrenor, Pădureanu a afirmat: "Nu ne pregătim de liga secundă. Luptăm până la capăt pentru a evita retrogradarea. Rapid s-a făcut mai de râs decât noi în etapa asta! Soluţia pentru noi este să aducem doi-trei jucători cu experienţă. Nu mă supăr nici dacă au 40 de ani fiecare! Buni să fie! L-aş aduce pe Hagi, dar nu vine".

"Singurul lucru bun după meciul cu Craiova e că mi-am văzut rudele!"
Preşedintele celor de la Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a comentat eşecul lamentabil al echipei sale în meciul cu Universitatea Craiova. Legendarul preşedinte al Gloriei consideră că singurul lucru bun al deplasării de la Craiova este faptul că a apucat să-şi vadă rudele, Pădureanu fiind oltean de origine.

"Craiova a avut un Silviu Lung de excepţie, puteam şi noi să marcăm mai mult. Noi am ratat foarte mult, iar Craiova a marcat. Singurul lucru bun după meciul de la Craiova este că am mai apucat să-mi văd şi eu neamurile şi prietenii", a spus "Lordul" după meci.

Vineri, amical Gloria-Unirea Alba Iulia
Gloria Bistrita va susţine vineri, 4 septembrie, de la ora 19.00, pe teren propriu, un meci amical în compania formaţiei Unirea Alba Iulia, anunţă site-ul oficial al clubului ardelean. Intrarea generala la acest meci va fi 5 lei, iar abonamentele achizitionate pentru partidele de pe teren propriu din anul 2009 sunt valabile pentru acest joc. Gloria şi Unirea s-au mai întalnit la Bistrita în etapa a II a a Ligii I, scorul fiind atunci 1-1.

Campionatul este întrerupt pentru meciurile naţionalei din preliminariile Campionatului Mondial 2010, cu Franta (5 septembrie, Paris) si Austria (9 septembrie, Bucuresti).

Liga I se va relua pe 12 septembrie, iar Gloria va primi atunci vizita formaţiei FC Internaţional Curtea de Argeş.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-01-2009, 10:22 PM
Mesaj: #3
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Fundasul Andrei Muresan, imprumutat in Rusia

Fundasul Andrei Muresan a fost imprumutat la echipa FK Kuban Krasnodar din Rusia, dupa cum informeaza site-ul oficial al clubului. Gloria l-a imprumutat pe Muresan pana la sfarsitul lunii noiembrie, cand se incheie campionatul din Rusia, cu optiune de cumparare. Krasnodar ocupa locul 14 in prima liga dupa 20 de etape.

Andrei Muresan ar putea debuta pentru noua sa echipa in 12 septembrie, cand este programata etapa a 21-a in campionatul Rusiei. In runda respectiva, Kuban va intalni pe teren propriu formatia FK Khimki. Jucatorul de 24 de ani a imbracat tricoul Gloriei in sezoanele 2007/2008 (7 meciuri), 2008/2009 (15 meciuri/un gol) si 2009/2010 (2 meciuri).

Adrian Borza in pregatiri cu Gloria Bistrita
Adrian Borza, mijlocasul de la Universitatea Cluj se afla, incepand de astazi, in pregatiri cu Gloria Bistrita. Jucatorul a fost pus pe lista de transferuri de conducerea echipei universitare, dupa meciul din Cupa Romaniei cu Sanatatea Cluj.

"Am participat astazi la antrenamentul echipei Gloria Bistria. Cei din conducere mi-au spus ca nu mai au nevoie de mine, asa ca mi-am gasit echipa. Deocamdata nu am semnat cu ei", a spus pentru citynews.ro Adrian Borza.

Doi brazilieni se afla in probe la Gloria
Doi brazilieni se afla in probe la Gloria Bistrita. Jucatorii, ambii in varsta de 29 de ani, au fost adusi direct din Brazilia de catre impresarul Ionel Preda si se vor afla in probe timp de aproximativ 2 saptamani. Rafael Toledo este fundas dreapta si a evoluat la echipele Juventus Sao Paolo si Atletico Paranaense iar Johnes Santos este atacant.

"Este vorba de doi jucatori care nu au mai evoluat in Romania, au venit direct din Brazilia. Vrem sa mai intarim lotul pana in 10 septembrie, cand se incheie perioda de transferari. Poate vom mai aduce si fundasi, dar inca nu stim nimic concret" a declarat Razvan Grec, directorul general adjunct al Gloriei Bistrita.

Gloria II va juca cu Cetate Suceava in Cupa Romaniei
Gloria II va intalni, in faza a V-a a Cupei Romaniei Timisoreana, echipa Cetate Suceava, care evolueaza in Liga a II-a. Partida se va disputa marti, 8 septembrie, de la ora 16.30, la Bistrita. In cazul in care Gloria II va trece de suceveni, va accede in saisperezecimile Cupei Romaniei, unde vor intra si echipele de prima liga.

Echipa Cetate Suceava joaca in seria 2 (Vest) a Ligii a II-a la fotbal. In primele trei etape ale acestui sezon, sucevenii au reusit doar doua egaluri si o infrangere, fiind invinsi acasa de Gloria Buzau, cu 2-0. In Cupa Romaniei, viitoarea adversara a Gloriei II a trecut de Ceahlaul II Piatra Neamt.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-03-2009, 03:23 PM
Mesaj: #4
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
"Vampirul" Năstase

Fostul fundaş al lui Dinamo va semna azi un contract pe un sezon cu Bistriţa, cu opţiune de prelungire din partea clubului ardelean.

Vali Năstase (34 de ani) a jucat ultima dată la Eintracht Braunschweig (Germania 4) iar în acest moment este liber de contract. Fundaşul se antrenează de câteva zile sub comanda lui Sandu Tăbîrcă iar azi va parafa un angajament cu Gloria.

"Joi voi discuta ultimele detalii cu Năstase, este posibil să parafăm şi contractul. Este apt din punct de vedere fizic, iar Sandu Tăbîrcă are o impresie bună despre el. Avem nevoie de un fundaş central şi ne ajută faptul că el este liber de contract", a spus ieri Jean Pădureanu. Fundaşul va parafa un contract până în vara anului 2010, iar clubul bistriţean va avea opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Şi Borza are şanse mari să semneze
În probe la echipa bistriţeană se mai află Adrian Borza (atacant, 24 de ani, Universitatea Cluj).

"Vineri îl vom vedea la joc pe Borza la amicalul cu Alba şi vom lua o decizie legată de el", a spus Pădureanu, care este încântat şi de cei doi brazilienii aflaţi în probe: Rafael Toledo (fundaş dreapta) şi Johnes Santos (atacant). "Au calităţi, cel puţin fundaşul are şanse foarte mari să rămână la noi", a conchis "Lordul".

207 de partide are Năstase în Liga I, în care a marcat şi patru goluri


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-03-2009, 05:36 PM
Mesaj: #5
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Valentin Năstase a semnat un contract până în 2011 cu formaţia ardeleană

Fundaşul Valentin Năstase, ultima oară la Eintracht Braunschweig, a semnat, joi, un contract valabil două sezoane cu Gloria Bistriţa, anunţând că se va retrage de la gruparea condusă de Jean Pădureanu, informează site-ul oficial al clubului.

"Gloria nu trece printr-o perioadă foarte bună şi îmi doresc să ajut cât mai mult echipa. Nu am venit pentru bani, ci din respect pentru această echipă, pentru care am debutat în Liga I. Poate aşa a vrut Dumnezeu, să joc aici primul meci în Liga I şi aici să-mi închei cariera. N-am mai evoluat într-un meci oficial din iunie, dar vreau sa dau totul pe teren şi să îmi aduc contribuţia la rezultate cât mai bune. Mai pot face faţă in Liga I", a spus Năstase.

În vârstă de 34 de ani, Năstase a debutat în Liga I pe 6 noiembrie 1993 în partida Gloria Bistriţa-FC Timişoara, scor 4-0, iar în cariera sa a mai evoluat pentru FC Argeş, Dinamo, Genoa, Palermo, Bologna şi Ascoli, iar ultima oară a fost legitimat în Germania, la Eintracht Braunschweig.

Fundaşul central, care are şi 4 selecţii la echipa naţională, a adunat 207 partide în Liga I, 44 în Serie A şi 55 în Serie B.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-04-2009, 04:03 PM
Mesaj: #6
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Gloria îmbătrâneşte

Cea mai longevivă formaţie din provincie de pe prima scenă dă semne de oboseală

În afară de granzii Steaua, Dinamo şi Rapid, o singură echipă a reuşit ca după Revoluţie să se menţină an de an în prima ligă: Gloria lui Jean Pădureanu.

Performanţă care nu este la îndemâna oricui, cu atât mai mult cu cât niciodată ardelenii nu au avut un sponsor potent sau o susţinere deosebită din partea autorităţilor. Povestea acestei echipe ce se identifică evident cu mentorul ei poate fi studiu de caz la un ipotetic curs de management nativ sau instinctiv: "Cum să ţii o formaţie pe prima scenă?".

Mata Hari şi Cenuşăreasa
Gloria a fost pe rând spion, damă de companie, fată în casă. A jucat în fotbalul românesc nenumărate roluri. A traficat puncte, a făcut reciprocităţi, a luat de la săraci să dea la bogaţi, dar cel mai interesant a fost capabilă să încurce mereu pe cine vroia şi când vroia. Momentele de glorie le-a avut când posturile de televiziune din Europa au făcut pe naiba în patru să aducă nocturnă la Bistriţa, pentru că Gloria juca în cupele europene. Acum, această echipă pare mai mult ca oricând ajunsă la capătul puterilor. Oboseşte odată cu septuagenarul său părinte. Criza sufocă fabrica de mezeluri, microferma şi toate acareturile create pentru a ţine în viaţă una dintre cele mai curioase grupări sportive din Estul Europei. Fără victorie în primele cinci etape şi clasată pe ultimul loc. O curiozitate în fotbalul nostru. Poate mai mare decât aceea că Rapid e pe 10 şi că de doi ani titlul merge numai în provincie.

L-a părăsit Horoba
Unul dintre cele mai tari cupluri din conducerea unei echipe de primă divizie s-a destrămat anul trecut. Ioan Horoba a ales să plece după peste 20 de ani petrecuți alături de Pădureanu la Gaz Metan Mediaș. A fost primul semn că la Bistrița situația degenerează

"B"-ul, o afacere profitabilă
Vreme de aproape 15 ani, în perioada 1975-1990, Gloria a activat în Divizia B. Şi era de fiecare dată la un pas de promovare. În jumătate din cazuri a terminat pe locul 2 şi niciodată mai jos de poziţia a cincea. Ghinion? Lipsă de concentrare? Nu chiar… În realitate, dincolo de potenţialul echipei, interesele financiare primau. Astfel, Gloria pierdea doar anumite meciuri, suficient cât să-şi asigure venituri neoficiale substanţiale şi cât să dea senzaţia de perdant "la mustaţă".

Lordul "Cooperativei"
După anii profitabili din "B", Jean Pădureanu a decis, la începutul anilor ’90, că e momentul promovării. Cu statutul neoficial de bancher al Ligii I, Pădureanu a trecut în "A", iar Bistriţa nu a devenit doar o echipă oarecare. Gloria nu a fost străină de filonul "cooperatist", ba dimpotrivă, "Lordul" fiind unul dintre principalii protagonişti ai defunctei Divizii A. Şi acum circulă o legendă în lumea fotbalului. Se spune că, în epoca de aur a "Cooperativei", Dumitru Sechelariu s-a dus într-o zi, disperat, la Pădureanu: "Nea Jeane, am auzit că s-a decis ca eu să retrogradez!". Spre stupoarea patronului Bacăului, "Lordul" a scos din buzunar o foaie pe care erau scrise mai multe echipe una sub alta, cu punctaje, cu rezultate. A făcut tacticos nişte calcule şi, cu părere de rău, i-a transmis lui "Seche": "Măi, cam aşa e!".

"În fotbalul românesc există oameni de onoare", Jean Pădureanu, președinte Gloria, declarație din 2000

"Nu mai poți să faci nimic în ziua de azi pentru că nu mai există oameni de onoare în fotbalul românesc", Jean Pădureanu, președinte Gloria, declarație din 2009


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-04-2009, 04:04 PM
Mesaj: #7
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Pădureanu: "Nu picăm!"

La 73 de ani, "Lordul" nici nu vrea să audă de o eventuală retragere din fotbal. Vrea să rămână la locul lui, pe banca unei echipe care pare să fie eternă în Liga I.

Vă e teamă de retrogradare?
Sunt convins că nu vom retrograda. E o chestiune de timp până ne vom redresa şi o să revenim acolo unde ne este locul, în primele 10-12 echipe ale campionatului.

Care este cel mai frumos moment trăit din postura de conducător al Gloriei?
Am mai multe momente de care îmi amintesc cu plăcere. Promovarea în prima ligă sau participările în cupele europene sunt clipe de neuitat.

Regretaţi ceva?
Bineînţeles. Fiecare om lasă în urmă şi lucruri de care nu e mulţumit, dar despre asta nu pot să vorbesc acum.

Luaţi în calcul o eventuală retragere?
Cu cât înaintezi în vârstă, devii mai înţelept. Retragerea nu o plănuieşti. Ea vine firesc în momentul în care simţi că nu mai eşti de folos, iar acesta nu este cazul meu.

Trece Gloria printr-o criză financiară?
Toate echipele au probleme de acest gen. Noi nu o ducem mai rău ca alţii.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-04-2009, 08:24 PM
Mesaj: #8
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
FC Zalau - Gloria Bistrita II 1-0

Gloria Bistrita II, lidera in clasamentul Seriei a VI-a a Ligii a III-a, a intalnit vineri 4 septembrie, in deplasare, formatia FC Zalau (locul 7), in etapa a 3-a a campionatului.

Gazdele au castigat cu scorul de 1-0 (0-0), golul victoriei fiind reusit in minutul 70.

Gloria II: Botoser - Vagner, Bozesan, Fizesan, L. Turcu - Levente, Hlinca, Curtuius (foto), Sg. Parvu - Borbely, Vasilichi. Dupa pauza au mai intrat: Padurariu, Buta, Puscas, Macarie.

In etapa a 4-a a Ligii a III-a, Gloria Bistrita II va juca pe teren propriu in compania echipei CS Luceafarul Oradea. Partida se va disputa vineri 11 septembrie, de la ora 17.00.

Pana atunci insa, alb-albastrii vor sustine marti 8 septembrie, de la ora 16.30, pe terenul bazei sportive Iproeb, un meci extrem de important in faza a V-a a Cupei Romaniei-Timisoreana. Daca va trece de divizionara secunda FC Cetatea Suceava, Gloria II se va califica in 16-imile competitiei, etapa in care vor intra si echipele din Liga I.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-05-2009, 08:16 PM
Mesaj: #9
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Gloria Bistriţa - Unirea Alba Iulia 3-1

Gloria Bistriţa a întâlnit aseară într-un meci amical formaţia Unirea Alba Iulia, ocupantă locului 15, cu 5 puncte, gruparea din parcul municipal acumulând doar 2 puncte în cele cinci etape trecute din Liga I. Golurile Bistriţei au fost marcate de Lucian Sănmărtean, Ioan Hora şi Ciprian Petre,în timp ce oaspeţii au înscris prin Adrian Olah.

Echipa folosită de Sandu Tăbârcă: Albuţ (Ţurcaş 46) - Odoroabă (Toledo 55), Frăsinescu, A. Rus, D. Sănmartean (Velcovici 77) - Keita (C. Petre 65), Achim (Săceanu 77), Enescu (Coroian 77), Băjenaru (Diogo 77) - L. Sănmărtean (Borza 46) - Jonhes (Hora 56).

Potrivit ofiţerului de presă al Gloriei, Eugen Gheorghe, în acest meci au fost testaţi câţiva jucători: mijlocaşul Adrian Borza (24 de ani, ultima oară la U Cluj), fundaşul dreapta Rafael Goncalves Toledo (29 de ani, Brazilia), atacantul Jonhes Elias Pinto Dos Santos (29 de ani, Brazilia). De asemenea, a debutat pentru Gloria mijlocaşul senegalez Souleymane Keita.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-05-2009, 08:17 PM
Mesaj: #10
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Tabirca:"Mi-as fi dorit victoria cu Alba Iulia in campionat"

Antrenorul Gloriei Bistrita, Sandu Tabirca, a declarat, dupa partida amicala cu Unirea Alba Iulia, ca echipa sa a obtinut o victorie de moral dar ca si-ar fi dorit-o in campionat. "Era mai bine daca ii invingeam in campionat si faceam in acest amical 1-1. Acest joc ne-a aratat unde avem probleme. Am lucrat toata saptamana la faza defensiva, gandindu-ne la cele cinci goluri primite foarte usor la Craiova. Jucatorii au reactionat mai bine, au rezolvat mai bine problemele, au avut tarie de caracter. Este o victorie de moral" a declarat Tabirca.

Cat despre noi jucatori, singurul care l-a multumit pe Tabirca a fost senegalezul Keita. "S-a vazut ca varful brazilian este nepregatit, fundasul dreapta este un jucator de care nu cred ca ne putem folosi. Borza apare si dispare din joc, vom analiza atent. Keita a fost o aparitie placuta in linia de mijloc. Vali Nastase ne poate ajuta cu experienta sa, dar nu mai devreme de 7-8 saptamani" a spus Tabirca.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut