Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
03-23-2010, 11:00 AM
Mesaj: #101
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Lemnaru: “Au vrut să dea un exemplu din noi!”
Vali Lemnaru a marcat cinci goluri, dar n-a fost îndeajuns pentru a rămâne la “U”. Fotbalistul nu-şi explică motivele punerii sale pe liber.

Valentin Lemnaru a fost dat afară de către “U”, alături de alţi opt coechipieri, după ce în tur a înscris de cinci ori, iar în 2010 a fost rezervă în ambele meciuri, intrând de fiecare dată în ultimele 20 de minute. Jucătorul în vârstă de 25 de ani spune că a fost şocat în momentul în care i s-a spus să-şi facă bagajele şi crede că şefii n-au avut vreun motiv întemeiat să renunţe la el, ci au vrut doar să-l dea ca exemplu.



Lista de nouă jucători ai Universităţii “executaţi” în şedinţa de duminică a surprins prin cel puţin un nume, cel al lui Valentin Lemnaru. Unul dintre fotbaliştii vizibili ai turului de campionat, când a marcat cinci goluri, două dintre ele chiar în victoria 2-0 cu FC Argeş, a ajuns rezervă în 2010, după venirea lui Viorel Hizo. Chiar şi aşa, Lemnaru s-a făcut remarcat în meciul cu Gaz Metan Craiova, când şi-a creat două mari ocazii de gol, deşi a intrat pe final. în jocul cu FC Bihor n-a primit nicio minge utilă, astfel că a rămas izolat în atac, alături de Machado şi Voican.



Fotbalistul a declarat pentru ZIUA de CLUJ că nu-şi explică de ce a fost dat afară şi spune că nu a avut niciun fel de conflict verbal cu Hizo sau cu finanţatorul Florian Walter. “Nu mă aşteptam. A fost un adevărat şoc pentru mine. Nu m-am certat cu nimeni, ar fi culmea!”, povesteşte jucătorul, care nu a primit nicio justificare. “Nu mi-a zis nimeni nimic. Am citit prin presă că nu am avut atitudine. Asta e singura explicaţie pe care am auzit-o, în rest nimic din partea conducerii”, a mai spus jucătorul.



Acesta crede şi în posibilitatea ca şefii clubului să se fi folosit de el şi de ceilalţi colegi “disponibilizaţi” pentru a da un exemplu în faţa opiniei publice. “Probabil că s-a vrut să se dea un exemplu şi ne-au ales pe noi, e şi asta o variantă. Sincer, tot nu-mi explic ce au avut cu mine. Cred că mi-am făcut datoria, am marcat. Nu ştiu ce să mai cred. Când înscrii, nu e bine, când nu o faci, zice lumea că eşti inutil, aşa că chiar nu găsesc nicio explicaţie!”, se plânge jucătorul venit de la Dinamo. în ciuda faptului că a fost dat afară, deşi a înscris cinci goluri, Lemnaru nu regretă alegerea făcută în vară, când a semnat cu “U”.



“Absolut deloc nu regret. Am găsit aici o atmosferă superbă, fani incredibili, fanatici şi nişte colegi foarte prietenoşi. Chiar m-am simţit foarte bine, dar uite ce s-a întâmplat! Nu ştiu ce voi face în continuare. Aştept să vorbesc cu domnul Walter, cu cei din conducere modalitatea de reziliere a contractului sau să văd ce se va întâmpla cu mine”, a conchis fostul atacant al Universităţii.





Reamintim că, alături de Lemnaru, pe “lista neagră” au fost trecuţi Rareş Soporan, Bogdan Fărcaş, Flavius Băd, Rareş Stan, George Negură, Robert Iacob, Andrei Niţu şi Nicolae Muşat. Cei nouă nu-şi vor mai încasa banii pe durata contractuală, iar nici chiriile la apartamente nu le vor mai fi plătite de club. Dintre cei nouă, doar Muşat şi, parţial, Lemnaru au evoluat în meciul cu FC Bihor. Soporan a fost doar rezervă în partida cu pricina, în timp la ceilalţi se renunţase de mai multă vreme, dar erau plătiţi în continuare de către club.


Alin ŞUTEA
alinsutea@ziuadecj.ro

Wallpaper fotbal - Istoria fotbalului romanesc
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
04-02-2011, 02:55 AM
Mesaj: #102
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Claudiu Niculescu: "Eu nu joc pentru răzbunări şi să fac demonstraţii altora"

După victoria entuziasmantă obţinută în faţa lui Dinamo, atacantului lui U. Cluj, Claudiu Niculescu, a specificat că încă o dată a trăit sentimente contradictorii, marcînd în poarta echipei la care a fost golgeter ani la rîndul.

"Aşa cum am spus şi după meciul din tur, eu îmi fac doar datoria şi vreau să marchez meci de meci. Îmi pare rău pentru Dinamo, dar mă bucur foarte mult pentru echipa mea pentru că aveam nevoie mare de aceste 3 puncte. La fel ca şi după meciul tur, cu un ochi rîd şi cu unul plîng. Sînt foarte bucuros pentru suporterii care ne-au susţinut aici, dar şi pentru Danciu, care e la al doilea meci consecutiv în care marchează. Sper ca Dinamo să prindă podiumul şi aşa cum i-am simţit astăzi, au o trupă puternică", a comentat Niculescu la GSP TV, după care a adăugat:

"Nu ştiu dacă am fost lăsat să plec prea uşor, întrebaţi-i pe ei. Eu nu joc pentru răzbunări sau să dovedesc ceva cuiva. Joc doar pentru mine şi pentru echipa mea, aşa cum am facut-o întreaga carieră".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut