Romanian Soccer
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Bwin

-

OL Olanda: Eredivisie

-

BE Belgia: Jupiler League

-

TU Turcia: Süper Lig

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

ball Asia

-

ball Stiri Externe

statistici fotbal
Lucian Sanmartean a debutat la FC Utrecht, impotriva lui Monaco

Jucãtorul Lucian Sânmãrtean a debutat la FC Utrecht, în meciul amical disputat de formatia olandezã în compania echipei AS Monaco, organizat în memoria fostului fotbalist David Di Tommaso, decedat în 2005.

Potrivit site-ului oficial al grupãrii olandeze, Sânmãrtean a fost titular si a fost înlocuit în minutul 59, cu Caluwe. Lucian Sânmãrtean s-a transferat la FC Utrecht în luna februarie, dupã ce si-a reziliat contractul cu gruparea elenã Panathinaikos Atena. Pânã în prezent, Sânmãrtean nu evoluase niciun minut în prima echipã de la Utrecht, el fiind folosit doar în meciurile formatiei secunde, deoarece îi lipseau jocurile, dupã ce timp de peste un sezon si jumãtate nu a fost folosit deloc la Panathinaikos.

Memorialul David Di Tommaso a fost câstigat de AS Monaco, scor 1-0, în urma unui autogol marcat de Schut, în minutul 47. David di Tommaso a murit în somn, în decembrie 2005, la vârsta de 26 de ani. El a evoluat la AS Monaco în perioada 1995-1999, iar în 2004 s-a transferat la FC Utrecht.


__________________________
www.romaniansoccer.ro - 26 - 03 - 2007 - Jucãtorul Lucian Sânmãrtean a debutat la FC Utrecht, în meciul amical disputat de formatia olandezã în compania echipei AS Monaco, organizat în memoria fostului fotbalist David Di Tommaso, decedat în 2005. -