Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Braşov
08-03-2009, 09:58 PM
Mesaj: #1
Ştiri FC Braşov
Aici punem toate ştirile despre FC Braşov..
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-08-2009, 01:35 AM
Mesaj: #2
RE: Ştiri FC Braşov
Primul meu post pe acest forum. Big Grin
Forzza STEAGU!

Arbitru oltean la meciul cu Astra
Comisia Centrala a Arbitrilor (CCA) l-a delegat ca arbitru de centru pentru partida din etapa a II-a dintre FC Brasov si Astra Ploiesti pe Busi Catalin Ion din Rm. Valcea. Arbitrii de tusa vor fi Artene Mihai Ovidiu din Vaslui si Babadac Ionut din Alexandria.
[/b]
Arbitru de rezerva va fi Popa Catalin din Pitesti, iar observatori de meci Sajtos Laszlo din Sibiu si Marginean Ioan din Alba Iulia.

Sursa: http://www.fcbrasovfans.ro
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-10-2009, 12:09 AM
Mesaj: #3
RE: Ştiri FC Braşov
Pe loc de Europa dupa doua etape...

Stiu, nu inseamna nimic pentru noi ca dupa doua etape suntem pe locul sase, ultimul care asigura o prezenta in Cupele Europene, dar totusi, aceasta pozitie din debutul campionatului ne poate da incredere si speranta pentru viitor.

Dupa doua etape in care jocul "stegarilor" nu a stralucit cu Viorel Moldovan pe banca, ar fi o greseala imensa sa-i punem in carca lui Vio tot raul strans in aceste doua meciuri cu Astra si Unirea Alba Iulia. Acesta a venit cu cinci zile inaintea primei etape si nu cred ca ar fi putut schimba foarte multe, nici pentru meciul cu Alba, castigat cu 1-0, dar nici pentru meciul cu Astra de acasa, incheiat la egalitate, scor 0-0.

Sa speram ca munca lui Viorel Moldovan se va vedea din etapa a 3-a, cand jucam in deplasare la FC Vaslui. Un avantaj pentru formatia noastra, ar fi acela ca actualul antrenor al Brasovului a antrentat echipa moldava, iar in prezent, "principal" la Vaslui se afla fostul sau secund, Cristi Dulca, care probabil a continuat pe aceiasi tactica si idei de joc.

Rezultatele etapei a 2-a.

Gaz Metan Medias - U. Craiova 2-1
Dinamo Bucuresti - International Curtea de Arges 0-1
[COLOR="Orange"]FC Brasov - Astra Ploiesti 0-0[/COLOR]
Pandurii Tg. Jiu - FC Vaslui 1-0
Gloria Bistrita - Unirea Alba Iulia 1-1
Unirea Urziceni - Rapid Bucuresti 1-0
Otelul Galati - Ceahlaul P. Neamt 0-0
Poli Iasi - FC Timisoara 1-1
Steaua Bucuresti - CFR Cluj 2-2

Clasament

1. Pandurii Tg. Jiu 6 pct
2. Steaua Bucuresti 4 pct
3. CFR Cluj 4 pct
4. FC Timisoara 4 pct
5. Otelul Galati 4 pct
[COLOR="Orange"]6. FC Brasov 4 pct[/COLOR]
7. Rapid Bucuresti 3 pct
8. Gaz Metan Medias 3 pct
9. International Curtea de Arges 3 pct
10. Unirea Urziceni 3 pct
11. Unirea Alba Iulia 1 pct
12. Gloria Bistrita 1 pct
13. Univ. Craiova 1 pct
14. Dinamo Bucuresti 1 pct
15. Astra Ploiesti 1 pct
16. Ceahlaul P. Neamt 1 pct
17. Poli Iasi 1 pct
18. FC Vaslui 0 pct.

*Meciul FC Vaslui - Gaz Metan Medias, din etapa 1 se va disputa pe 12 august.

Sursa: FC Brasov - FCBrasovFans | Trup si Suflet pentru STEAGU
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-12-2009, 10:21 PM
Mesaj: #4
RE: Ştiri FC Braşov
FC Brasov - Infratirea Harman 13-0. Meci amical.

Pentru detalii click AICI.
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-01-2009, 08:06 PM
Mesaj: #5
RE: Ştiri FC Braşov
Hadnagy: "Suntem lideri pe merit"

FC Braşov este liderul surpriză al Ligii 1 după primele 5 etape. Gruparea antrenată de Viorel Moldovan a profitat şi de un program mai accesibil şi s-a "cocoţat" în vîrful clasamentului, înaintea favoritelor de tradiţie la primul loc. Unul dintre remarcaţii începutului de sezon ai "stegarilor", atacantul Attlia Hadnagy, declarat că FC Braşov merită să conducă Liga 1 la momentul actual. "După parcursul jocurilor, pot spune că suntem pe primul loc pe merit. Am jucat toate meciurile pe teren şi am câştigat pe merit. Să dea Dumnezeu să fim acolo şi în returul campionatului. Nu vreau să fac poză cu clasamentul acum, ci după returul campionatului[/i", a spus Attlia Hadnagy.

Atacantul braşovean a adăugat că "[i]acum suntem pe primul loc şi pot spune că putem termina între primele 5 la finalul sezonului, dar nu ştiu dacă avem forţa necesară să ne luptăm pentru titlu
".

Hadnagy a precizat şi de unde vine schimbarea în bine a ofensivei braşovene, care a marchează mai des ca anii trecuţi: "Şi până acum ne cream multe ocazii, dar nu reuşeam să înscriem aşa de des. Acum avem şi puţin noroc şi de aceea marcăm mai mult. Eu sper să dau în fiecare meci gol. Asta este dorinţa mea, să marchez meci de meci şi să ajut echipa ca să câştige".

Legat de următorul meci din campionat, de pe propriul teren, cu Ceahlăul, Attila Hadnagy a spus că "e greu cu nou-promovatele. S-a văzut asta şi cu Astra, acasă, care s-a aşezat pe 2 linii şi nu am reuşit să le dăm gol. Sperăm însă să înscriem repede şi să câştigăm".

Hadnagy i-a urat succes şi fostului său antrenor, selecţionerul Răzvan Lucescu, despre care cred că poate învinge în Franţa: "Sper ca Răzvan să câştige în Franţa sau să facă măcar un egal. Va fi însă un meci foarte greu. Dar totul este posibil. Avem potenţial să batem Franţa. Şi Răzvan, dar şi băieţii cred foarte mult în acest lucru şi sper să fie aşa".

În altă ordine de idei, mijlocaşul Marius Măldărăşanu va lua o pauză de minim trei săptămâni după ce a suferit o ruptură musculară la încălzirea de dinaintea meciului cu Internaţional Curtea de Argeş.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 12:57 PM
Mesaj: #6
RE: Ştiri FC Braşov
FC Braşov trebuie să îi plătească lui Mugurel Buga restanţele salariale, în urma unei decizii a CSL

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor (CSL) din cadrul LPF a admis memoriul lui Mugurel Buga împotriva clubului FC Braşov şi a obligat formaţia de sub Tâmpa să îi achite jucătorului restanţele financiare pe care acesta le mai avea de primit, informează site-ul ligii.

Mugurel Buga a plecat de la FC Braşov la finalul sezonului trecut şi a ajuns la Rapid, din postura de jucător liber de contract, după ce braşovenii nu i-au mai prelungit contractul. Buga mai are de încasat de la ardeleni anumite sume de bani din prime şi rate salariale.

Membrii CSL au mai decis să îl declare liber de contract pe Alexandru Stoica, cel care a evoluat la Internaţional Curtea de Argeş.

De asemenea, a fost admis memoriul lui Ciprian Prodan împotriva echipei Gaz Metan Mediaş, iar cei din urmă trebuie să îi achite fotbalistului restanţele financiare.

Într-un alt litigiu, dintre SC Liţă Sport, firma de impresariat a lui Cătălin Liţă, şi clubul Poli Iaşi, cei dintâi au avut câştig de cauză, iar formaţia ieşeană este obligată la plata unor sume de bani.

Cazurile FC Argeş-Dinamo, Ives Cakarun-Rapid, Dorin Toma-CFR Cluj şi Dan Zdrâncă-Astra Ploieşti au fost amânate pentru data de 8 septembrie, în timp ce speţele dintre Vranjkovic şi Dinamo, respectiv Steaua şi FC Timişoara au primit termen pentru 15 septembrie.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 05:08 PM
Mesaj: #7
RE: Ştiri FC Braşov
FC Braşov, test cu Inter Curtea de Argeş

Tehnicianul FC Braşov, Viorel Moldovan, a profitat de întreruperea campionatului datorită meciurilor naţionalei cu Franţa şi Austria şi a programat un meci amical.

Liderii Ligii 1 vor da piept vineri, de la ora 16,00, pe stadionul "Silviu Ploieşteanu", cu Internaţional Curtea de Argeş, grupare care se află într-un minicantonament la Poiana Braşov. Cele două formaţii s-au întâlnit şi în campionat, în urmă cu o săptămână, la Mioveni, "stegarii" impunându-se cu 3-0.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-03-2009, 05:58 PM
Mesaj: #8
RE: Ştiri FC Braşov
FC Braşov va juca, mîine, un meci amical cu Internaţional Curtea de Argeş

"Voi folosi în acest meci mai mult jucătorii care au jucat mai puţin în primele etape" spunea antrenorul Viorel Moldovan

Profitînd de pauza competiţională, antrenorul Viorel Moldovan a programat pentru echipa sa un meci de verificare, în compania celor de la Internaţional Curtea de Argeş, echipă pe care FC Braşov a învins-o cu scorul de 3-0 în campionat. Tehnicianul braşovean îşi doreşte ca în acest joc, să testeze mai mult fotbaliştii care vin după accidentări, şi să îi integreze cît mai repede pe aceştia în jocul echipei. "Este un meci amical de care aveam nevoie ţinînd cont de întreruperea campionatului. În această săptămînă am programat cîte două antrenamente pentru încarcarea bateriilor. Voi folosi în acest meci mai mult jucătorii care au jucat mai puţin în primele etape. Fiecare jucător trebuie să lupte pentru un loc de titular. Eu sînt adeptul rotaţiei jucătorilor şi vreau să-i am concentraţi şi pregătiţi să dea randament în meciurile de campionat", a declarat Viorel Moldovan pentru site-ul oficial al clubului. Pentru acest meci, antrenorul braşovean nu va putea conta pe serviciile lui Dani Coman, Mihai Roman şi Sabrin Sburlea, convocaţi la loturile naţionale, iar Nae Constantin şi Marius Măldărăşanu sînt accidentaţi. Partida se va disputa vineri, 4 august, la ora 16.00, pe Stadionul Tineretului. Accesul spectatorilor la acest meci va fi permis la tribuna a 2-a (intrarea din strada Mihai Viteazul).

Obligaţi să plătească
Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor (CSL) din cadrul LPF a admis memoriul lui Mugurel Buga împotriva clubului FC Braşov şi a obligat formaţia de sub Tîmpa să îi achite jucătorului restanţele financiare pe care acesta le mai avea de primit, informează site-ul ligii. Buga, care a jucat pentru FC Braşov în sezonul trecut, mai are de încasat de la gruparea braşoveană anumite sume de bani din prime şi rate salariale. Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a obligat FC Braşov la plata restanţelor contractuale către atacantul Mugurel Buga. Membrii comisiei au mai decis încetarea raporturilor de muncă între jucătorul Alexandru Stoica şi FC Internaţional Curtea de Argeş, obligarea clubului Gaz Metan Mediaş la plata restanţelor către jucătorul Cornel Ciprian Prodan şi obligarea grupării Poli Iaşi la plata datoriei către firma de impresariat SC Lita Sport. De asemenea, litigiile FC Argeş - FC Dinamo (pretenţii financiare), Ives Cakarun - FC Rapid (pretenţii financiare), Toma Dorin - CFR Cluj (pretenţii financiare) şi Dan Zdrincă - Astra Ploieşti (încetare raporturi contractuale) au fost amînate pentru 8 septembrie. Cazurile Vojislav Vranjkovici - FC Dinamo (încetare raporturi de muncă şi pretenţii financiare) şi FC Steaua - FC Timişoara (pretenţii financiare) au fost amînate pentru 15 septembrie.

Sburlea a marcat un gol
În altă ordine de idei, antrenorul reprezentativei de tineret a României, Emil Săndoi, a condus, ieri, pe terenul echipei FC Snagov, un meci-şcoală între componenţii lotului "tricolor", Lucian Răduţă, Radu Barbu şi atacantul lui FC Braşov, Sabrin Sburlea fiind marcatorii golurilor, primii doi reuşind cîte o dublă. Jocul-şcoală, desfăşurat între componenţii lotului de tineret, a avut două reprize a cîte 35 de minute, antrenorul Emil Săndoi încercînd mai multe formule de joc. Toate golurile au fost marcate în partea a doua a jocului, Barbu înscriind două goluri pentru o echipă, iar Răduţă şi Sburlea fiind atacanţii care au punctat pentru cealaltă formaţie. Partida România - Moldova, din preliminariile Campionatului European de Tineret, ediţia 2009-2011, va avea loc la 8 septembrie, de la ora 20.00, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-04-2009, 07:09 PM
Mesaj: #9
RE: Ştiri FC Braşov
FC Braşov-Internaţional Curtea de Argeş 2-0, într-o partidă amicală

Echipa antrenată de Viorel Moldovan a învins, vineri, scor 2-0, pe nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş, într-un meci amical disputat pe stadionul Tineretului din Braşov.

Golurile partidei au fost marcate de Dedu (33) şi B. Niculae (82).

Tehnicianul Viorel Moldovan a introdus următorul "11": Mincă - Voicu, Nuno Diogo, Oros, Cr. Ionescu - Cristescu, Grigore, Nene, Senin- Piţurcă, Dedu. După pauză au mai intrat: Kajcsa, Mateiu, Chipciu, Bălţoi şi Bogdan Niculae.

Internaţional a început în următoarea formulă: Pampea - G. Matei, Raţiu, Eduard, Neagu (Filip 36) - Abiodun (D. Matei 39), Ciucur, Nasser, Cl. Ionescu - Andelkovic, D. Stan. În partea secundă au mai intrat: M. Popa, Mihăilescu şi Dragnea.

Partida a fost condusă la centru de Marian Barbu, ajutat de asistenţii Daniel Alecu şi Dragoş Luca.

În acest meci au debutat pentru echipa argeşeană şi ultimii jucători transferaţi Abiodun, Raţiu şi Daniel Stan. Fundaşul central Eduard Valuţă se află în probe la echipa pregătită de Ştefan Stoica, iar o decizie în privinţa sa se va lua în perioada următoare.

Sâmbătă, de la ora 11:00, Internaţional Curtea de Argeş va mai disputa o partidă de pregătire, împotriva Universităţii Craiova.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-06-2009, 11:07 PM
Mesaj: #10
RE: Ştiri FC Braşov
Becali: "Îl vreau pe Roman din iarnă"

Mihai Roman a fost unul dintre românii apreciaţi şi de francezi după egalul de pe Stade de France. Gigi Becali a declarat imediat după meci că îl vrea pe braşovean din iarnă la Steaua. Viorel Moldovan spune că îl aşteaptă pe patronul Stelei la negocieri.

Becali l-a contestat pe Răzvan Lucescu după egalul cu Franţa. "Este antrenor bun, a dovedit asta, dar nu este bun de selecţioner", a spus şeful din Ghencea. Ţintele lui Becali au fost Mara, Apostol şi Max Nicu.

Gigi Becali l-a remarcat însa pe Mihai Roman, tocmai cel despre care dinamovistul Borcea spunea că nu are ce cauta la naţională.

Viorel Moldovan a declarat la Sport.ro că îi aşteaptă pe stelişti la negocieri. Antrenorul Braşovului spune că Dinu Gheorghe ar obţine un preţ bun pe Roman.

"Domnul Becali să se apuce să discute cu domnul Dinu Gheorghe şi să îl ia. Eu am încredere în capacitatea preşedintelui nostru de a negocia, sunt convins că va obţine un preţ bun. Până în iarnă, mă bazez pe Mihai", a declarat Viorel Moldovan la Sport.ro

"Mi-a placut de Cristi Chivu si de Mihai Roman. Pe Roman nu-l stiam, dar dupa ce am vazut astazi, o sa ma interesez din iarna cum pot sa-l cumpar de la Brasov", a spus Gigi Becali la gsptv.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut